Jelentkezz be Regisztrálj
Legfrissebb szám
Írta 2005. november 30. - 11:48
Írta 2005. november 30. - 11:33
tehát ha én azt mondom hogy a penge3 egy állati szar film, akkor mi vagyok? mert úgyse fogok tudni olyat produkálni soha.
Az alkotója szerint laikus fikázó köcsög, a nézõ szerint meg igazad van.
Írta 2005. november 30. - 11:32
Írta 2005. november 30. - 11:26
Utálom mikor valami olyat fikáz ilyen hangnemben,amit õ sosem tudna produkálni...
Írta 2005. november 30. - 11:22
Én voltam
Írta 2005. november 30. - 11:21
Majd,ha legalább valami hasonlót is tudsz produkálni,és még mûködik is,akkor lehet leszarozni valamit...
Sztem max respect azért,hogy így össze tudta rakni,megtervezni,kivitelezni...szép majd akkor lesz,ha miller lesz
Üdv:Thy
van szemed?
Amugy nem érdekel ki mit tud heggeszteni 30kilo vasból.
Mer' egy állat vagyok !
Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.
Írta 2005. november 30. - 11:16
Dig:ez most kinek?
Csak úgy, de pld a Darton zsírosmacskás szösszenetére való regálásra is.
Írta 2005. november 30. - 11:15
Írta 2005. november 30. - 11:12
Tolnai Nagylexikon
Szerintem itt pld elég nyilvánvalóan közlik hogy mit jelent.
És nincs odaírva lábjegyzetként hogy neked is kell akámit írni vagy készíteni.
Írta 2005. november 30. - 11:12
Mer' egy állat vagyok !
Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.
Írta 2005. november 30. - 11:08
Majd,ha legalább valami hasonlót is tudsz produkálni,és még mûködik is,akkor lehet leszarozni valamit...ráadásul miért kell nekem nézni a hommédbájkot?? Egy rakás gusztustalan vas! Olyan mint a Mónika show... Ott ronda embereket kell nézni itt meg ilyen sz*rt!
Na uff!
Sztem max respect azért,hogy így össze tudta rakni,megtervezni,kivitelezni...szép majd akkor lesz,ha miller lesz:)
Nálam a fotók 300D+24-128 f/2.8-4+80-200 f/2.8+Sigma 500 Dg Super
De nem csak a gépen múlik egy jó fotó...
Üdv:Thy
Írta 2005. november 30. - 10:27
Írta 2005. november 30. - 10:11
Beköszöntöhöz csak gratulálni tudok... :stop:
Attol függetlenül, hogy a minõség botrányos, az újságban egy érdekes cikk sincs, de legalább annyi reklám, hogy ingyen is lehetne osztogatni, ráadásul miért kell nekem nézni a hommédbájkot?? Egy rakás gusztustalan vas! Olyan mint a Mónika show... Ott ronda embereket kell nézni itt meg ilyen sz*rt!
Na uff!
Írta 2005. november 29. - 20:10
Összeségében azt mondom nekem most nem tetszett.
sok olyan volt amit érdeklõdés hiánya miatt ellapoztam
túra beszámoló,outis rész,eicma
teszt a lámpákor tetszett,a bighit teszt sem volt rosz
a tötõs cuccok meg remélem sok free csáveszt észheztéritenek
a pikera ha nem akartok nem kell cimkét ragasztani elég ha megvizsgálod,abbol látszik hogy kb mit bír és annak függvényében kell adni az ívet neki.
de mivel a fórum -megkockáztatom fele-nem használja ugy a kerékpárját hogy bárminemû töréstöl kéne tartani,ezért azthiszem fölösleges ujra és ujra belemenni a mi mire valo es hogy mi menyire el fog torni tipusu parhuzamos monologokba.
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Írta 2005. november 29. - 19:52
Hogy lehet egy interjút úgy kezdeni, hogy "Mondd, te mikor kezdtél bringázni..."
Igaz, hogy van elötte másfél sor, hogy kivel "állunk szemben", de szerintem ez így nagyon nem százas...
Attól még, hogy email-es kérdezz-felelek lehetne "barátságosabb". Olyan érzésem volt a "cikkel" kapcsolatban, hogy ez az egész a riporteren kívül nem sok embert érdekel, vagy legalábbis eléggé 2 versenyzõ "Te hogyan csinálod?" beszélgetésének tünik
Írta 2005. november 29. - 14:03
Igen...szõrszálhasogatás...
Ugyanis tudhatod,hogy nálunk ki az,aki Sherman Jumpert vesz,és Marzo dirt villát...Itthon használják ezeket az olcsóbb valójában Enduro villákat...dirtre/streetre...attól még nem az a célterülete...jónéhányan 4x-oznak SID-el...akkor az most 4X villa?
A Pike nem dirtvilla,ha a célterületét nézzük...és nem is él rá a gari,ha arra használod...de lehet vele nyugodtan dirtözni,mint ahogy a való világ bizonyítja...
Dunbar: mert sokaknak csak erre van pénzük...
De látom mindenki nagyon unatkozik...és szõrszálat hasogat
Én pontosan tudom, hogy mire gondoltál, amikor írtad az ominózus mondatot, illetve, hogy Atom mire célzott. (mert talán mondhatom, hogy valamennyire tájékozott vagyok.)
Ám lehet van úgy vele Józsika Kiskuhalászsáradon, hogy olvasta a cikked márciusban, megvette álmai villáját, merhoyg ez jó és sokrétû a felhasználási köre (ez így van.) .
Aztán most elolvassa Atom észrevételét és vakarja a haját, hogy akkor most mivan?!
és ne haragudj, nem arra megy ez az egész, hogy há' a thommey milyen hülye mer asszondja dört villa, hanem csak furcsa.
de mint említettem pár lappal elõrébb _csak észrevétel, nem számonkérés_
"De látom mindenki nagyon unatkozik...és szõrszálat hasogat"
Nem te mondtad vala, hogy aki nyilvánosan ír az vállalja a kritikát? (pedig nem is kritizálok)
részemrõl szerinem inkább abbahagyom az okkifejtést, mert nem akarok eblõle felesleges feszültségeket.
Írta 2005. november 29. - 13:58
A gari itthon nem él rá ha dörtözöl, odaát lábat cserélnek. Ráadásul 2005.5 körüli villák új, javított lábbal jönnek ahogy a 06 FOX villák is.
Szóval akkor mondjuk a 2006-os PIKE-ok már "tömörek"( ) lesznek??
(naív kérdés...)
Dunbar
Írta 2005. november 29. - 13:56
Írta 2005. november 29. - 13:54
Ugyanis tudhatod,hogy nálunk ki az,aki Sherman Jumpert vesz,és Marzo dirt villát...Itthon használják ezeket az olcsóbb valójában Enduro villákat...dirtre/streetre...attól még nem az a célterülete...jónéhányan 4x-oznak SID-el...akkor az most 4X villa?
A Pike nem dirtvilla,ha a célterületét nézzük...és nem is él rá a gari,ha arra használod...de lehet vele nyugodtan dirtözni,mint ahogy a való világ bizonyítja...
Dunbar: mert sokaknak csak erre van pénzük...
De látom mindenki nagyon unatkozik...és szõrszálat hasogat
Írta 2005. november 29. - 13:53
ez az egész nagyon elment a PIKE felé...
DE:itt van elõttem az újság és idézem a nekem furcsa részeket:
"Érdemes vigyázni a hálós szerkezetûre kikönnyített cuccokkal(Fox,Rock Shox).Ezeket normál bicajozásra,és normál erõk felvételére tervezik,.....
szóval a PIKE nemigazán egy dirtvilla,még akkor sem,ha leereszeted 95 mm-re!!.....A PIKE egy enduro villa!"
Aham,értem...szóval ahogy még a PIKE-os "cikk" többi részében említett "sztrítes"arcok is csak azért mennek PIKE-okkal mert ingyen kapják õket?Vagy hogyvan akkor ez??Szóval a "profik minden hónapban más villával mennek(másfajtával),és a freeride filmekben pont mindig a PIKE kerül sorra??:)valaki magyarázza el pls!
(vagy mi...)
Dunbar