Jelentkezz be Regisztrálj
Legfrissebb szám
Írta 2006. február 09. - 15:38
Írta 2006. február 09. - 15:24
eheee.....
ha az megnyugtat énis átlapoztam a felét de majd azokat is elolvasom, talán.
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Írta 2006. február 09. - 15:10
Írta 2006. február 09. - 15:05
Jahajj.. igen, viszonylagosak. Akkor mennyibe kerül a többi országos havilap? Igen? Azokhoz kell mérni...
szerintem a legolcsóbb hasonló minõségûek (értsd: vastagság, lapminõség)
legalja olyan 400forint.
de azok sokkal populárisabbak, tehát több az eladott példány. érted..
Írta 2006. február 09. - 14:40
Aki másokat ismer, okos, aki magát ismeri, bölcs
Aki másokat legyõz, erõs, aki magát legyõzi, hõs
Lao-Ce
Írta 2006. február 09. - 14:25
Editke: A Dunántúli Napló meg akkora szemét, hogy figyelembe se lehet venni...
Írta 2006. február 09. - 13:52
meg mennyi is a Mag? 750?
3liter benzin.
7gombóc fagyi
1,5 doboz cigi
~4sör
11db Dunántúli napló
~14liter kakaó
talán 7kiló kenyér
szóval az árak mindig baromira viszonylagosak.
Írta 2006. február 09. - 13:11
vendég_galuska_*
Írta 2006. február 09. - 12:51
A Bikemag meg ennyi pénzért, ebben a minõségben a legjobb, ez tény.
Írta 2006. február 09. - 12:46
Egyébiránt nem lételem, hogy legyen két különbözõ lap az egy helyett, én csak optimalizálnám a rovatokat.. És megpróbálnék vmiféle arculatot adni a két dolognak egy lapon belül.. így az egész olyan zanzásított, legalábbis nekem.
Írta 2006. február 09. - 12:45
Mi is örülnénk, ha csak a kedvenceinkrõl írhatnánk, de ekkora országban és ilyen anyagiakkal rendelkezõ piacon ez csak így mûködik. Nem véletlen, hogy a szakosodott laptársak olyanok, amilyenek.
Európa legnagyobb MTB magazinja is most tudott csak kettéválni, holott egy min. 80 milliós népességû piaca van, nem beszélve az pénzügyi kondíciókban lévõ különbségrõl.
Írta 2006. február 09. - 12:45
Írta 2006. február 09. - 12:42
ez lenne az igazi megoldás: két újság, kb ekkora terjedelemmel kb. ezen az áron. kérdés hogy lenne-e rá kapacitás a szerkesztõség részérõl, igény a vásárlók részérõl, és háttér a nagykerek + versenyszervezõk részérõl.
vendég_galuska_*
Írta 2006. február 09. - 12:41
És te megfinanszíroznád mind a kettõt?
Sehol nem mondtam, hogy ne legyen semmi országúti. Annyit állítottam, hogy ez engem nem érdekel és hogy sok volt a mostani számban.
Van fogalmam a lapkiadásról is (93-95 ben kiadónál dolgoztam) de jobb lenne eldönteni - szerintem - mi a fõ profil. Ha a következõ két szám is ennyi országútis cikket tartalmaz majd, a továbbiakat biztosan nem veszem meg. Ennyi.
Egyébiránt a véleményemre - ami lehet, hogy szintén gyenge humorú, de igyekeztem konkrétumokat megjelölni hibaként és nem annyit írni, hogy "szar, mer' szar" - "illetékes" helyrõl, hogy úgy mondjam, nem sok válasz érkezett...
MÉg valami, de vastagon OFF: a "finanszíroz" elé felesleges az igekötõ. Tudod, hasonló mint a divatos fogíny (mintha volna másféle íny az emberi testben...) vagy gerinccsigolya. Reméljük, nem jön majd a lábtérd és a karkönyök...
Nehogy megsértõdj, csak szórakozom!!!!
Írta 2006. február 09. - 12:34
Írta 2006. február 09. - 11:21
És ez a lap is próbál mindenkit (minden kerékpárost) kiszolgálni.
Én is örülnék neki, ha 180 oldalon olvasgathatnék ezer XC-maraton bringatesztet, meg versenybeszámolót, meg alkatrészteszteket, ésatöbbi.
Volt olyan, hogy a freeride meg a DH folyt az újságból.
Most ez ilyen lett (bár még nem ovastam végig).
Most kevesebb benne x stílus, legközelebb y lesz több.
Lao-Ce
Írta 2006. február 09. - 10:49
Akkor az Autó2 magazinban csak kis-és középkategóriás autóknak, az Autó-motorban meg csak terepjáróknak meg aszfaltszaggató nitrozabáló csigáknak kell lenniük.
Ezért ez így ebben a formában nem teljesen igaz, mert autós szaklapból van annyi, mint a szemét. Van külön a kamionoknak, a tuningbuziknak, a luxusautósoknak, a használtautósoknak, a sportautósoknak, mindenkinek.
Míg bicajos magazinból van összesen 4, amibõl kettõnek a minõsége sztem elhanyagolható. A maradékbanmeg az összesmûfaj rajangojója szeretne minél többet a saját kedvencérõl olvasni.
Én szerintem hosszú távon nem tesz jót az újságnak, hogy olyan sokat akar markolni, és egyik hónapban több, máskor kevesebb az adott ágról szóló anyag, vhogy hiányzik nekem az átlátható struktúra. És rondák a szögletes betûk.
Írta 2006. február 09. - 10:20
Elvégre akkor ezen ág mûvelõinek is kijár egy külön lap.
Ez milyen hülyeség
Akkor az Autó2 magazinban csak kis-és középkategóriás autóknak, az Autó-motorban meg csak terepjáróknak meg aszfaltszaggató nitrozabáló csigáknak kell lenniük.
Lao-Ce
Írta 2006. február 09. - 01:11
Írta 2006. február 09. - 01:10
sztem is galuskának van igaza kéne egy külön outi bikemag és egy külön free-mountain bikemag ahol lenne az xc, dh, enduro, 4x, dirt stb
persze, hogy igaza van....
fõleg, ha azt tekintjük, hogy a német Bike, ami egy világszerte ismert és elismert újság, egy német piaccal a háta mögött most lépte meg, hogy csinált egy külön freeride magazint
emberek ébresztõ!