Jelentkezz be Regisztrálj
Legfrissebb szám
Írta 2006. február 08. - 22:55
Írta 2006. február 08. - 22:36
És te megfinanszíroznád mind a kettõt?sztem a 3ride nem olyna színvonalas mint a bikemag
sztem is galuskának van igaza kéne egy külön outi bikemag és egy külön free-mountain bikemag ahol lenne az xc, dh, enduro, 4x, dirt stb
nemtom mennyivel olcsóbb lenne így egy szám viszont ha nem sokkal akkor mégiscsak jobb ez így egybe, legfeljebb kihagyja mindenki azt ami õt nem érdekli
Írta 2006. február 08. - 22:16
Hát szinte olyan mint a mostani interjú...sztem a 3ride nem olyna színvonalas mint a bikemag
És köszi, hogy figyelsz:
Majd kb. 5-10 év múlva lehet hogy a BikeMag megjelenteti a RoadMag-ot és akkor már senki sem panaszkodhat erre.
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Írta 2006. február 08. - 22:05
sztem is galuskának van igaza kéne egy külön outi bikemag és egy külön free-mountain bikemag ahol lenne az xc, dh, enduro, 4x, dirt stb
nemtom mennyivel olcsóbb lenne így egy szám viszont ha nem sokkal akkor mégiscsak jobb ez így egybe, legfeljebb kihagyja mindenki azt ami õt nem érdekli
Írta 2006. február 08. - 21:49
Írta 2006. február 08. - 21:42
frí arcoknak meg ott a 3ride, aminek szintén van egy színvonala
Írta 2006. február 08. - 21:36
vendég_galuska_*
Írta 2006. február 08. - 21:33
Azért öszeragasztani nem fogom, de el nem olvasom. Van direkt országútis lap, ha jóé tudom. Szóval inkább az arányok. Most egyértelmûen túl sok. Nekem - meg ahogy látom másnak is.
vendég_galuska_*
Írta 2006. február 08. - 21:31
hát igen, ebbõl a Vas Peti "interjúból" kb arra a következtetésre lehet jutni, hogy õk semirekellõ hülegyerekek, akik egész nap bringáznak és filmeznek apu pénzén...
mondjuk idáig sem voltam róluk túl jó véleménnyel(ellenben meghajlok a tudásuk elõtt), de most kaptak tõlem mégegy - pontot..:/
Épp ezért gyenge a riportocska... Valóban nem derül ki belõle semmi különös. De ettõl nem õk a hülegyerekek... Jól bicóznak és fiatalok. Kb. ennyi idõs koromban sz'tem én sem voltam "érettebb" mint a mai átlag, legfeljebb máshogy voltam lökött. Tudod, most Cypress Hill meg ilyen szarok mennek, nekem meg Guns 'n' Roses volt...
Írta 2006. február 08. - 20:31
Véleményt szabad és kell nyilvánítani - de nem ilyen stílusban. Itt nem. Gondolkozz ezen mondjuk 3 hétig...
Jó ötlet! Én eddig 5 kilométert tekertem országútival, szóval nem vagyok mûvelõje a stílusnak, ellenben valahogy nagyobb érdeklõdéssel olvasom el az országútis cikkeket, mint a montisokat általában. Lehet, hogy jobban van megírva? Elnézést kérek, de az országút nem kerékpár (bike)? Ez egy kerékpáros újság! Van külön freeride magazin és láss csodát, a BikeMag-ban mégis van freeride? Hát milyen érdekes!
Majd kb. 5-10 év múlva lehet hogy a BikeMag megjelenteti a RoadMag-ot és akkor már senki sem panaszkodhat erre. De lefogadom, hogy még azután is lesznek olyanok akik nem bírják ki utálkozás nélkül. Javaslom, hogy akinek nem tetszik az országútis rész, ragassza össze a lapokat, és nem látja!
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Írta 2006. február 08. - 18:48
Gondolkozz ezen mondjuk 3 hétig...
Írta 2006. február 08. - 18:44
Írta 2006. február 08. - 18:39
Ha azt írjátok, hogy viseljen feltûnõ színû ruhát, akkor nem fekete ruhában kellene szerepelnie a srácnak..
Ha azt írjátok, hogy a színtelen lencsét javasolja, akkor ne piros lencsés szemcsit viseljen a képeken. Szerintem.
HBalage balladái a kormányokról, küllõanyákról valamint a '92-es Campagnolo hátsóváltó egyik csavarjáról vhogy engem se hoznak lázba.. És ahogy nézem egyre több cikk az õ szövegszerkesztõjébõl kerül ki...
Írta 2006. február 08. - 13:44
mondjuk idáig sem voltam róluk túl jó véleménnyel(ellenben meghajlok a tudásuk elõtt), de most kaptak tõlem mégegy - pontot..:/
Írta 2006. február 08. - 13:02
vendég_galuska_*
Írta 2006. február 08. - 12:55
Beköszöntõ. Ha ennyire nincs mirõl írni, akkor inkább hagyjuk. Humornak gyenge, vezércikknek üres. Nekem is segített egyetemi vizsgáimon Mackó Úr, de ez rám és Mackó Úrra tartozik kizárólag. Gyenge elégséges.
Himalája-túra
Érdekes, színes élvezetes írás elfogadható fotókkal. Egy ilyen írás bármikor belefér. Jó.
BUÉK kupa. Igazi „kéne még egy oldalnyi valami” anyag. Ha itt van nem baj, ha nincs benne, (mármint a magazinban) az sem. Thommey fiam, Te ennél sokkal többet tudsz, mind írni, mind fotózni! Közepes.
A miniszteri megbízott részére átadott javaslatok. Eklektikus keveréke az indokolt, ésszerû és megvalósítható, valamint a valóságtól elrugaszkodott, értelmetlen javaslatoknak. (pl. kerékpárok minõsítési rendszerének kidolgozása - nagyon indokolt, okos; ugyanakkor: szakkereskedések népszerüsítése a nagyáruházak helyett, avagy az adóforintjaimból magáncégeknek biztosítsanak marketinget, hát nem is tudom... Ezt a témát majd még kivesézem!)
ABUS gyárlátogatás. Nagyon jó, érdekes és legalább ténylegesen megtudhat az ember valamit a termékekrõl. Kissé marketingíz, de itt ez egyáltalán nem baj. Ötös.
Belgium –A visszaút. Jó-jó, hogy ez a harmadik rész, de egy számban még egy túraleírás, abból sem a legizgalmasabb... Közepes alá.
Összehasonlító teszt. Még, még, még, sokat, sokat, sokat!!! Ez igen, úgy jó ahogy van, illetve a túrák egyike helyett lehetne akár még részletesebb, nagyobb terjedelû. Ha akartok, nagyon tudtok! Külön kiemelném Jorus mester észrevételét a Disorder rajongók és unatkozó CC-sek véleményével kapcsolatban. Az ilyen részletek különböztetik meg a kiváló cikket a csak úgy megírt cikkektõl. Élet van benne tõle. Csillagos ötös.
Vizdák János. A rovat „riport”, majd alatta „interjú” . Kedves ujságíró urak, ugye nem nekem kell elmondani a különbséget a riport és az interjú közt?!? (Ez itt a szõrszálhasgatás helye! )De mindegy, nagyjából O.K., kár hogy engem nem nagyon érdekel, pláne a boltja nem, azt „marketingelje” pénzért, ne ilyen sunyizva, de hát én túl kényes vagyok erre... Közepes.
Eurobike, Nagy zûr..., Brno. Oké, ez jó. Ötös.
EICMA 2005 Sajnos az ilyen országútis cuccok totál nem érdekelnek. El sem olvastam, így nem is osztályozok.
Az eredményes versenyzés alapjai. Jó ez, bár kissé túl általános. Inkább cikksorozatban , de részletesebben. NA jó, négyes, de máskor gondosabb munkát várok!
Veterán. Most ebbõl megtudtam, hogy vannak régi bringák, van aki szereti õket és gyûjti, és hogy nincs új a nap alatt, amit viszont már a Prédikátor Könyvébõl tudhattunk... (Préd. 1,10)
Tõtelékkanyag... Látom, hogy készültél, de ez azért kevés! Elégséges, menj a helyedre!
Könyv válogatás. Ezt már tényleg minek... Az antikváriust megkérdem mi van és õ elmondja. Ehhez minek cikk?Ezt nem tudom elfogadni. Elégtelen.
Hawai Ironman engem egy csöppet sem érdekel... A többi hír sem nagyon... Nincs osztályzás, mert nem olvastam, így korrekt.
Remák Zoli. Már volt egy interjúféle, az elég. Különben meg az én nyugalmi pulzusom 50, max. 188, nem versenyzem és 35 éves vagyok. És akkor mi van? Ropppppppant érdekfeszítõ! Közepes.
Téli praktikumok. Jó, jó, de miért február 6.-iki megjelenéssel?!? A nyári praktikumok augusztus 10-én jönnek majd! Amúgy O.K, de az idõpont miatt most csak négyest kapsz! Máskor készülj fel idõben!
Jancsika. A következõ számban, kérem szerepelhessen Kisszamár is, az én városim. Mert a cikk nem úgy általában arról szól, hogyan építsünk olcsó városi gépet – bár kétségkívül segít ebben – hanem valakinek az egyedi gépérõl. A végén egy telefonszám, ez most hirdetés, marketing, nem is tudom. Mindegy. Közepes.
Magneet. Háát, úgy alapból nem lenne baj, de ebben a számban már enélkül is sok a töltelék, ráadásul országúti. Mindenesetre jó a témaválasztás, ezért, de csak ezért most négyes kapsz!
Országúti edzõkörök. Nincs elolvasás, nincs osztályzat! Országútis cikk, ahogy a német mondja: „two thumbs down!”
Kormánypolitika. Országútis! Le vele! Kéretik a cikket átemelni a Pedál vagy a Bringa magazinok valameyikébe.
Ciklokross. Lásd mint fent!
Beszélgetés Vas Petivel... Hát ez még csevejnek is kevés. Ennél azért többet kéne kihozni a riportalanyokból. Kár, mert érdekelne. Gyenge közepes.
Hol van már a tavalyi nyár? Sehol. Ez a cikk meg minek? Nosztalgiázgatás?Ebbõl nem élünk meg! Gyenge elégséges!
Pince projekt. Korrekt, rövidke ismertetõ, de az jelesért többet kell dolgozni. Négyes.
Rekor-dokk. U.A. mint fent.
PBD Ghetto Jam. Érdekes, jópofa, de egy észrevétel. Rendben, hogy ez az egész BMX/street dolog angolszász környezetbõl, egyfajta szubkultúrából gyött, de minek ez a szolgai, privinciális amerikanizmusozás? Ghetto Jam? Magyarországon (hál’ Istennek) legfeljebb putrisor van, de gettó... Leszámítva Gangxta (majom) Zolee zakkant elméjének hagymázas képzelgéseit... Négyes
Pedálcsapások. Nemes cél, stb. de ölég már a túra leírásokból, még így a végén is! Közepes.
Józsefhegyi. Esse érdekel. De ez az én bajom.
Kürti Gábor. Volt õ már Indexen, Origon, Mancsban, miért épp itt ne?!? Mindezt már sokszor, sok helyen elmondta. Végülis belefért. Közepes.
Írta 2006. február 06. - 22:12
Írta 2006. február 06. - 19:44
A retró rész viszont nagyon jóra sikeredett.
A sebesség mindent megold.
Írta 2006. február 06. - 19:43
http://bikemag.hu/pr...ivatalos_valasz
...de inkább ide is bemásolom, mert "tanulságos" (öncélú kiemelések tõlem...):
"Kellemetlenség", hogy precízen mindent kiszámláztak...Tisztelt Cím!
Engedje meg, hogy a Központi Ügyfélszolgálati Irodának elektronikus úton továbbított, ajándék tartalmú közönséges levelek elveszésével kapcsolatos bejelentésére, a lefolytatott vizsgálat eredménye alapján az alábbiakban tájékoztassam.
Mindenekelõtt szeretném sajnálatomat kifejezni, amiért a Posta szolgáltatásainak igénybevétele során kellemetlenségben volt része, mely jogos panaszra adott okot.
Tájékoztatni szeretném, hogy a bejelentésében szereplõ úgy nevezett közönséges küldemények a Posta logisztikai folyamataiban regisztrálásra nem kerülnek. Azok átvételét a Posta írásban tételesen nem ismeri el, ezért postai kezelésének – felvétel, továbbítás, kézbesítés – körülményeit, a késedelem, vagy elveszés pontos helyét, okát utólag, minden kétséget kizáróan megállapítani nem lehet. Természetesen ez nem azt jelenti, hogy ezekért a küldeményekért ne vállalnánk felelõsséget, és azok kézbesítését ne tekintenénk fontos feladatunknak.
Éppen ezért a lehetõségekhez mérten mind a felvétel, mind a rendelkezésünkre bocsátott táblázatban szereplõ címzettek kézbesítési körülményeit megvizsgáltattam. A vizsgálatot sajnos nagyban befolyásolta, hogy a feladás és a kézbesítés a karácsonyi csúcsforgalomra esett. Munkatársaim a megnövekedett küldeménymennyiségre való tekintettel sajnos a keresett ajándékokra nem emlékeztek.
A vizsgálat során 1 ügyfél (név, cím) nyilatkozott úgy, hogy nemcsak a magazint, de az ajándékot is megkapta. A többi megkérdezett ügyfelünk elmondták, hogy a magazint rendszeresen megkapják, de a jelen panasz tárgyát képezõ ajándékot nem kapták meg.
Tisztelt Cím! Bejelentését köszönöm, az okozott kellemetlenség miatt szíves elnézését kérem.
Biztosítani szeretném arról, hogy társaságunk mindent megtesz a megfelelõ szolgáltatás nyújtása érdekében. Elsõdleges célunk ügyfeleink gyors és pontos kiszolgálása, elégedettsége. Éppen ezért valamennyi ügyféljelzést különös fontossággal kezelünk, és nagy hangsúlyt fektetünk azok ismétlõdésének megelõzésére.
Bízom abban, hogy intézkedéseinknek köszönhetõen a minõségi munkával a Magyar Postába és munkatársaiba vetett bizalmát sikerül visszanyernünk.
Tisztelettel:
-------------
csoportvezetõ
Írta 2006. február 06. - 19:32
akkor kiszedték...
ha idegesíteni akarod magad akkor menj el a postára balhézni...
OFF
én tavaly megtettem, mikor ( már sok minden tûnt el a postáson keresztül ) a klubkártyám helyett egy félbe tépett borítékot kaptam a kezembe, mert hozott ajánlotat is akkor a kedves postás..persze két levél közé begyûrte a borítékot, felbasztam magam, elmentem a "hivatal"ba, ahol beakarták bizonyítani h a postaládából lopták ki...mire mondtam h kézbe kaptam így, akkor a válasz annyi volt, h a kovács lajos ( így hívják a postást ) nem tsinál iet...három 30-60 év közötti lapos fenekü nõ veled szembe ezt mondja,h a kovács lajos nem tsinál iet..mondtam h leszarom, történjen vmi, majd mondták "ááá nee, mert hogy úgyis csak egy papír volt rajta szöveggel" .. ( ezt nem igazán tudtam és tudom mire vélni azóta se, fõképp egy postán dolgozó szájából ) ... kitöltöttek vmi papírt h elkezdik keresni, azóta is, egyszer visszamentem h mi van... hát persze semmi... köszönjük!
ON
panaszkönyv ezerrel.
amikor a 26. üzenet is kovács lajosra vonatkozik, akkor már lehet elgondolkodnak..
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda