Ki mondta, hogy a saját nõm????????????????Sajat baratnorol csinalj kepet, a neten mindenki tud keresni
Csak gondoltam tetszik.
Az enyémnek Merida Matts Proja van!
Ki mondta, hogy a saját nõm????????????????Sajat baratnorol csinalj kepet, a neten mindenki tud keresni
ezt támogatom bár mintha már lett volna a nyeregtesztnélés meztelenül bringázás miért nincs minden számban?
Ami köztük van, az nem a hátcsigolya?Nyakcsigolya, ágyékcsigolya....
Hát a magam nevében akkor egy-egy "aham" vagy "ühüm" majd lesz.
Vagy akkor meg nagyon cinikusnak fogtok tartani?
(Na és? Érdekel?)
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Ez így van akkor is, amikor ideírja valaki a véleményét: egy 'ühüm' válasz is sokkal jobb, mint a semmi, az érdektelenség. /erre gondolt galuska azt hiszem/
Ez így van akkor is, amikor ideírja valaki a véleményét: egy 'ühüm' válasz is sokkal jobb, mint a semmi, az érdektelenség. /erre gondolt galuska azt hiszem/Tapasztalatból tudom, hogy nincs rosszabb az érdektelenségnél, vagyis annál, amikor nincs visszajelzés (se pozitív, se negatív).
"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"
Akkor most a Vizdák cikk nem tetszett, vagy az, hogy Janinak igaza van a magyar dh pályákkal kapcsolatban? (Amelyek ugye a terepviszonyokból is adódnak.) Mert a kettõ nem ugyanaz.
Kösz a visszajelzést. Úgy gondolom, most már egyértelmû minden, amirõl "társalogtunk."Oké, a kérdés nem nekem jött, de ha már ez egy nyilvános fórum, belepofázok...
Amit meg írtam, úgy nagyjából szintén a fórum nyilvánosságának szólt, ámbár mint látom, hiába. Máskor körültekintõbb leszek, de a lényeg: nyilvánvaló, hogy a Bikemag szerkesztõi/szerzõi is böngészik a fórumot, ennek ellenére a konkrét kritikáim nemigen érdeklik õket. Ez is rendben van, de akkor minek ez a topic? Gondoltam, legalább egy-két válasz érkezik, de sebaj. (Hülye vagy kisfiam, nem értesz hozzá! vagy Kutyát nem érdekel a véleményed, a lap nélküled is jól fogy. esetleg Istenkirály amit írtál, most azonnal kirúgtuk az egész szerkesztõséget, ugye dolgozol nekünk, mer te annyira profi vagy? )
Elismerem: könnyebb egy trágár, fikázó üzenetre egy moderátori kitiltással reagálni.
A "megfinanszíroz"-t meg azért tettem szóvá, mert számomra a nyelv mai mértékû "romlása" (alakulása?) néha már bántó. Pl.: Innák egy kávét. Az áru ki lett víve.(!!!!) vagy amikor nem tudják a felszólító módot és az egyes sz. 3. szem.-t használni. : A kérdés megossza (sic!) a társadalmat. Jó, ilyen durvákat Te sose írtál le, de azért gondolom érted mire gondolok...
A mostani szám egyik Specialized hirdetésében is van egy csúnyaság, ambár természetesen ez csupán a hirdetõ sara.
Ride everywhere.
.