Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Legfrissebb szám

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
4161 replies to this topic

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,667 posts
Nagyon jó lett az új szám. A tartalom és a forma is nagyon jól sikerült. Szinte olyan, mintha nem is lennének benne reklámok, míg korábban úgy tûnt, mintha csak az lenne benne (persze kis túlzással). Viszont most meg feltünõen sok volt benne az elválasztási hiba, voltak elkószált mondatok, bekezdések, szövegre rárakott kép, gépelési hibák. Ebbõl a szempontból szerintem itt most volt egy elég nagy visszalépés. De ez legyen a legkevesebb, ha egyébként a tartalom rendben van, engem különösebben ezek nem zavarnak. A bicajtesztek is sokkal jobban tetszettek, mint a korábbi számokban, pedig engem inkább a 15 centi feletti rugóút-tartományú bringák érdekelnek.

Szóval csak így tovább.

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7,622 posts
Gyönyörû lett a magazin. Szépek a színek, tetszik a tördelés, de könyörgöm figyeljetek oda a helyes elválasztásokra. Nagyon sokat ront az összképen, pláne zavarja azt, aki egy kicsit is kedveli helyesírást.
Tartalom 5+!

kipage

kipage

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,954 posts
Ismerem én a Klein-t nekem is volt egy 92es Quantum Race országútim trikolor 600as szettel, nem kell bemutatni.

Az nem tetszik a dologban, hogy van egy adott színkódú ütött kopott váz én azt próbáltam volna meg helyreállítani, eredeti színûre, vagy alapból valamennyire ép festésû vázat találni. Mondjuk most magam ellen beszélek, mert épp a porfestõnél van egy vázam, de azon az eredeti állapotot próbálom újra létrehozni, nem egy tök másik modellt.

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
Én "ismerem" a céget, pont ezért hittem, hogy eredeti a festés. Mondjuk ettõl még ugyanolyan jól néz ki :)

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6,344 posts

Ráadásul a Klein újrafényezett pfff. Ez is csalódás nekem, mert odapasszolok egy airbrush festõnek egy vázat, lepingálja nekem ilyen olyan színkódúra..hááát felemás érzéseim vannak.

Látom nem ismered a céget. Nem kicsit rég óta vannak durva színre festett vázai. Ehhez hasonlóak is. És 100x jobban néz ki így, mint egy ütött kopott festéssel.

kipage

kipage

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,954 posts
Arra gondoltam, hogy ott az elsõ oldali vezércikknél a 7kiskép a kategóriagyõzteseket mutatja, kivéve az országúti kategória gyõztesét. Na mindegy ez van.

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13,254 posts
  • LocationSvájc
ez egy cikksorozat lesz, ne aggódj ;)

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

kipage

kipage

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,954 posts
Elképedve láttam, hogy az év kerékpárjai között nincs ott az év országúti kerékpárja!!!! Ez nagyon érzékenyen érintett, mert én marha jóelõre eldicsekedtem a haveroknak, hogy benne lesz a jan-febr. számban a bringa, biztos keresték is benne, elõre félek az esti sörözéstõl, halálra fognak cikizni. Tényleg miért maradt ki?

Ráadásul a Klein újrafényezett pfff. Ez is csalódás nekem, mert odapasszolok egy airbrush festõnek egy vázat, lepingálja nekem ilyen olyan színkódúra..hááát felemás érzéseim vannak.

TREKs Atesz

TREKs Atesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 789 posts
Üdv mindenkinek.

A napokban nekem is elhozta a póstás a legfrissebb számot hurrá.:bananadan
Már majdnem írtam a terjesztésnek mert már majdnem minden elõfizetõ megkapta nálam meg sehol semmi,de ilyenkor szoktam még egy napot várni és láss csodát másnap délután mikor haza értem már az asztalon volt a magazin.

Gyorsan átlapoztam,de azt már örömmel láttam hogy kerûlt bele végre egy poszter is ami szerintem igen jó minõségüre sikeredett és ami a magazin többi részére tartalmára is elmondható szerintem.

Nekem eddig is tetszet a magazin úgy tartalmilag meg mindenhogy csak a posztert hiányoltam egy kicsit,de szerintem mostanra már lett olyan a magzin amilyenre már régóta várt(am)uk és remélem már ilyen vagy jobb is marad.
TREK bike-on szebb az élet!!:cool2:

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5,592 posts
Betudható annak, hogy sok oldalt beszéltünk végig az újság jelenérõl, jövõjérõl?

Én meg külön köszönöm a posztert, bár nem csak nekem volt vágyam. :)

Hétfõn veszem.

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960

stellaz

stellaz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,932 posts
megvettem ezt a számot és eddig nagyon tetszik. Remélem a jövõben is ezen az irányon marad a magazin :)

laciklon

laciklon

törzsvendég

• fórumtag
  • 969 posts
Apró hibák, igen vannak. A "csillagok háborúja"-ban a menettapasztalatokban az elsõ bekezdés mind a két bringánál azonos.
Innen is látszik, hogy milyen alaposan olvassuk az újságot...
Élj a mának! Nem baj ha a pokolra jutsz, mert ott egy csomó haverral fogsz találkozni......

http://laciklon.fotoalbum.hu/index

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,857 posts
A új lapszám tényleg tök jó lett, változatos.
Egybõl rávetettem magam az Év bringáira és ott is volt egy bosszantó hiba. Röfike Epicjét bemutató cikkben az elsõ pirossal kiemelt szövegrész az elõtte lévõ Lapierre cikk kezdõ monda. Valahogy átkerült oda is.

forob

forob

vendég

• fórumtag
  • 87 posts
Sziasztok!

Az új számban van néhány apró, ám bosszantó hiba. Remélem többet nem találok.
Pl.: a Shopping Guide-ban a két merida váz aláírása ugyanaz, bár a képek másak; az Eurobike írás Cannondale Stealth-e nem mindenütt, hanem csak elõl egyoldali lengõkaros.
Ezek apró dolgok, de az igényesség meglévõ alapjait csökkentik.

üdv: forob

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6,068 posts
Nekem is nagyon tetszik az újság, az ótvar is bár nem hiszem hogy ilyet fogok valaha is építeni
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,667 posts
Nekem is ma délután sikerült beszereznem és átlapozva sokkal jobbnak tûnik, mint az elõzõek. Remélem ez marad a véleményem olvasás után is. :)

bacsesz

bacsesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 532 posts
holnap reggel az elsõ dolgom lesz megvenni:) max elkések suliból, nembaj kibírják:)

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
Minden elismerésem, még csak átfutottam az újságot, de úgy nézem, vége a tetszhalott állapotnak, ahogy írja is Atom a bevezetõben, hogy törekedtetek egy minél tartalmasabb szám létrehozására.
Ééés! Dupla dózis Szirmai + érdekes kiállítási anyag.. Ezt már szeretem :)

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6,613 posts
A Kántor brothers-eknek üzenem, hogy a titánpálcás nyereg továbbra sem volt ingyen.

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

kempelen

kempelen

kvázigazda

• admin
  • 189 posts
Ma már minden partnerboltban és újságosnál kell, hogy legyen.