Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Legfrissebb szám

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
4161 replies to this topic

PR

PR

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,651 posts
  • LocationRákosmente

a norvéges túra vhol már elémtolult...
régi MBAH, vagy valami más magazin...nem tom, de elolvasva esküdni mernék, hogy betûrõl betûre olvastam vhol.

Muciék 2004-ben voltak Novégföldön, így az MBAH-ban nem olvashattad.

Én az áutdór sport magazinban olvastam a cikket.

Aki másokat ismer, okos, aki magát ismeri, bölcs

Aki másokat legyõz, erõs, aki magát legyõzi, hõs

Lao-Ce

kempelen

kempelen

kvázigazda

• admin
  • 189 posts
Még jó hogy, csak a hitedet vesztetted nem az internet elérést, különben nem tudnánk a gondodról.
Küldj egy e-mailt a terjesztes@bikemag.hu címre az adataiddal, és a gondoddal, mi pedig elküldjük neked. Így talán a hitedet is visszakapod és mindenki jól jár.

Darton

Darton

törzsvendég

• fórumtag
  • 304 posts
Nem kaptam Sram mellékletet!!!
Ez engem mélységesen felháborít, és alapjaiban rázta meg a hitemet!
Pert is fontolgatom...
"Ha nem tartunk mértéket, akkor mint rántott csirkét megesszük azt a tyúkot, amely jövõre aranytojást tojna és ötéves tervünk gyárait, üzemeit, kultúrházait már az idén csemegevaj és borjúsült formájában elfogyasztanánk..." R.M.

jezso

jezso

törzsvendég

• fórumtag
  • 512 posts

meg a többi is jó, igaz megint kissé kusza lett a sorrend.
Az országútis cikkeknél fontos nagyon a fekete keret? Mindig mintha vmi gyászhírek lennének, meg elég zavaró is. Szerintem...
A SRAM gyárlátogatás is lehetett volna bõvebb.

de a legviccesebb a dirt-ös (?) gyerekkel készült interjúhoz most jött össze elég anyag... hááát, ez se lett vmi sok :D

Nos ezekkel én is egyet értek.
Még szerencse hogy ezek olyan dolgok amit szerintem rövid idõn belül meg lehet változtatani. (Remélhetõleg)

Remélem az újság megtartja sokoldalúságát.
Egyébként valóban nagyon jók Jorus cikkei, én mindössze a túlburjánzó idegen szavak ellen érvelek.

Ja OFF

Andrew - a te géped is Legalább olan szép mint az enyém :D !

Na csõváz!

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,844 posts
Nekem is tetszett ez a mostani szám.. a beköszöntõ jó lett, meg a tesztek is, nem t'om nekem Jorus írásai tetszenek, úgyhogy csak így tovább :D meg az országúti edzõkört is mindig elolvasom a jótanácsok miatt (..ne érkezzünk túl nagy sebességgel a keresztezõdésbe...), meg a többi is jó, igaz megint kissé kusza lett a sorrend.
Az országútis cikkeknél fontos nagyon a fekete keret? Mindig mintha vmi gyászhírek lennének, meg elég zavaró is. Szerintem...
A SRAM gyárlátogatás is lehetett volna bõvebb.

de a legviccesebb a dirt-ös (?) gyerekkel készült interjúhoz most jött össze elég anyag... hááát, ez se lett vmi sok :D

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts

Vagy hogy mondják ezt manapság:
diszkfalifi..
diszkográ..
diszkriminálva???

ezért irtam :D csak eszembejutott a ford fairlane idevágó mondata ;)

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6,707 posts
hát igen.
a kerékpározás bizonyos esetekben kivülállóknak az autizmus gyakori vállfaja.
Tanárom sem értette, mé' volt az ellenõrzõm Julie Furtado felül szétzippzározott mezes fotójába csomagolva... :-)

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,821 posts
A Trek 9800 nekem is megvolt, a gimiben kiraktam az osztályunk falára, de rajtam kívûl senkit nem érdekelt...

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6,707 posts
??
én nem homoszekszualizáltam, vagy mi.
Nem akarok pl. Antall Imrét csepel tacskóval félpucéran.
De ki tudja. A pinát is megszoktam, maj elleszek vhogy.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
"- nekem amúgy nincs semmi bajom a homoszekszuálisokkal. van egy olyan barátom is. egy olyan transztesztikuláris, transz...szekszuális....
-cserbenhagyott a humorérzékem, ne haragudjon."

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

vendég_avus_*

vendég_avus_*
  • vendég
Én nem vagyok nagyon poszterpárti, de az idei elsõ számban az Orbea monti mellett pózoló cseh hölgyeményt elnézegetném egyéb konstellációkban is :D. Az sem baj ha bringásruhában marad, de ha attól is megválna...

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6,707 posts
jaja...
retro bicaj nem retro pucér nénivel
CC bicaj szõke hosszúhajú jólábú filigrán pucér nénivel
DH/FR bicaj barna jól izmolt hosszúhajú szépszemû pucér nénivel
Dirt bicaj festett vörös rövidhajú, kivarrtcombú pittypirszinges pucér nénivel
tandem bicaj kéééét tetszõlegesen válaszott mellméretû pucér nénivel

szerintem.
Mé csak koszlott autókat lehet fotózni a böszme nagy motorháztetõn elnyúlt kurvákkal??
KI VAGYUNK REKESZTVE??
Vagy hogy mondják ezt manapság:
diszkfalifi..
diszkográ..
diszkriminálva???
he?
HEE?
:-)
Szerettem én is a nagy képeket, a klozeten anyámnál még mindig ott figyel
eisi karcsi a kedvenc zenéivel
ottó józsi egy manitu m4es telós bicóval
ja, meg egy ócckúl másodikgenerációs trek 9800

daci

daci

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,383 posts
csatlakozom

jezso

jezso

törzsvendég

• fórumtag
  • 512 posts

Nem akartok megint legalább egy-két havonta egy-két plakátot beletölteni az újságba? Már kezdenek lerohadni a falról a régiek.:)

Én kifejezetten támogatom! Fõleg az 1000free, meghalok landoláskor típusú képeket.
Bár abszolút nem vagyok válogatós... ;)

husevotelefonfulke

husevotelefonfulke

visszatérő

• fórumtag
  • 2,350 posts
Nem akartok megint legalább egy-két havonta egy-két plakátot beletölteni az újságba? Már kezdenek lerohadni a falról a régiek.:)
Sztem senki sem ellenezné.

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7,605 posts
Azért valakinek biztos feltûnhetett volna, mert ha a Moya szót J-vel írják akkor azt h-nak kell ejteni. A Baján sem halászlevet fõznek, hanem versenyeznek. Vagy ilyen lehet Montoya is.

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

vendég_avus_*

vendég_avus_*
  • vendég
99-ben én két autós újságot járattam, és volt egy fészer mélyén porosodó régi Schwinn-Csepel outim. 7 év alatt rengeteg dolog változott :D.

pixel

pixel

törzsvendég

• fórumtag
  • 250 posts

Részemrõl semmi gond, csak sok évig rá voltam kattanva a teniszközvetítésekre, aztán azért tûnt fel, de amúgy nem zavar. Az zavarna ha magyar szóban lenne elcserélve j és ly, de ilyenre nem emlékszem :).

Legalábbis az elmúlt években :)
1999 körül ami volt, attól szerintem Kazinczy hajócsavarrá változott a sírjában. De persze más volt a gárda.

vendég_pier_*

vendég_pier_*
  • vendég
Van egy cikk a versenyek rendezésérõl végtelen történet címmel.
Jó , csak a lényegrõl nem szól a kõkemény üzletrõl.Egy helyi nevezés kb. egy DVD-lejátszó árában fáj, ennyiért már nem érdekel kinek milyen gondja van a szervezéssel.Különben meg a szervezõk sem kérdezik meg honnan szerzem meg a pénzt a nevezési díjra.
A szervezõk nagy szerencséje (tisztelet a kivételnek), hogy egy maraton v XC megitélése szubjektív.A DVD-s példánál maradva , az v jó v rossz , egy verseny egyéntõl függõen lehet ez is az is.
A cikk uccsó modatával viszont maximálisan egyetértek.

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6,707 posts

érdekes az öreg bicó.
Egyhelyben kiolvastam.
Tulajdonképpen nehéz lehet MTB-s magazint írni, különösen nehéz új ötlettel elõrukkolni. De ez az új 4000es teszt érdekesnek igérkezik, fõleg, hogy "civilek" írják majd. várjuk. Kellett már, németekné' elég sok van ilyen tartósteszt, nem csak komplett bicóknál, ahogy olvasgassa' az ember, csak pislog néha , mennyit beletolnak egy-egy cuccba.
jan-feb jobb volt.
de:
nem tom, a norvéges túra vhol már elémtolult...
régi MBAH, vagy valami más magazin...nem tom, de elolvasva esküdni mernék, hogy betûrõl betûre olvastam vhol.
De ez az én hibám, f@sznak olvasok össze vissza mindent. lehet, népszavába' vót.
na , csocsi