Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Legfrissebb szám

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
4161 hozzászólás a témában

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
Acknowledged. ;)

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"

jezso

jezso

törzsvendég

• fórumtag
  • 512 hozzászólás
Szerintem, egész jó lett a márciusi szám.
A Beköszöntõ ezúttal nagykirály!
Igen ezzel teljes mértékben egyet tudok érteni.
Nagyon tetszett még a futáros cikk. A retro bringa döbbenetes.
Jó ilyesmirõl is olvasni. A teszetek jók, csak lehetne több, bár mint tudjuk, az nem rajtatok múlik milyen és mennyit bicajt kaptok e célra.

Egy megjegyzés: nem kéne prejudikálni! Ez egy iszonyúan csúnya szó! Angolban persze nagyon természetes, de szerintem magyar nyelvkörnyezetebe nem igazán illik.

Amúgy is mintha lenne olyan irányú törekvés hogy magyarítsuk a szavakat (dört, sztrít). Ezért sem értem hogy miért nem lehet mondjuk azt írni hogy: elõítélettel él vagy valami.

Sok sikert és kitartást a továbbiakhoz.

Ennyi. Sziasztok.

vendég_avus_*

vendég_avus_*
  • vendég
Részemrõl semmi gond, csak sok évig rá voltam kattanva a teniszközvetítésekre, aztán azért tûnt fel, de amúgy nem zavar. Az zavarna ha magyar szóban lenne elcserélve j és ly, de ilyenre nem emlékszem :).

kempelen

kempelen

kvázigazda

• admin
  • 189 hozzászólás
Én voltam a "nem teniszfan", Jose mondta a dolgokat a magnóra, itthon a leírásakor, az általa mondott nevet, amit hallomásból ismertem, beírtam a google-be, és amit kidobott, az volt az írásmód.
Ha beírod és megnézed az elsõ vitatott nevet, mindkét írásmódra ad még spanyol oldalt is. Ezt a Moya csávót viszont tényleg félreütöttem. Bocs.

vendég_avus_*

vendég_avus_*
  • vendég
R és D közel van, na :D

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás
"A Hermidás cikkben is akar 1-2 hibaszerûség. "

Az "akar" pedig "akad" ;)
Latod, te is hibazol neha :)
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

vendég_avus_*

vendég_avus_*
  • vendég
A Hermidás cikkben is akar 1-2 hibaszerûség. A cikkíró talán nem megveszekedett tenisz-fan. Arancha Sanches Vicario valójában Arantxa Sánchez Vicario, Carlos Moja pedig y-nal íródik :).

Spalya

Spalya

törzsvendég

• fórumtag
  • 301 hozzászólás

találtam egy ugymond hibát. az ujság elején a tartalom jegyzékben kivan irva hogy mongosse fireball meg képnek is kivan téve hogy 50.oldal meg minden. abbol a fireballbol hardball lett ami nem baj.:)

Öööö bocsi. Majd a jövõhaviba akkor a fireball helyett hardballt irunk, hogy mondhassuk: direkt volt. :D

"A patentzár nem 1 erõviselõ szempont" Semetei Rándor

billike

billike

vendég

• fórumtag
  • 194 hozzászólás
találtam egy ugymond hibát. az ujság elején a tartalom jegyzékben kivan irva hogy mongosse fireball meg képnek is kivan téve hogy 50.oldal meg minden. abbol a fireballbol hardball lett ami nem baj.:)

adamkg

adamkg

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.715 hozzászólás
Gyere el egy magyar dh kupafutamra (bár cc-ken is indul) és kérd el tõle!:)

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás
nekem tetszik az újság. Fõleg a riport a csajokkal. ha valaki tudja esetleg Zsófi számát, meg is adhatná... :D:D

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
A márciusi Bikkmakk nagyon jó lett, gratula a szerkeztõknek...az elõzõ sajna kicsit uncsi volt de ezt tudjuk be a hosszú "hibernációnak", kicsit sok volt a retrobicaj meg az outis hír (nem az ágazat miatt, hanem olyan semmitmondó volt)...de az ehavi már sokkal jobb....Éljenek a bringások és a Bikkmakk!!!!!:D

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5.125 hozzászólás

Még annyit, hogy azért talán nem kéne ennyire hanyagolni a szólóteszteket.

nyugi, lesz szóló teszt is ;)

vendég_avus_*

vendég_avus_*
  • vendég
Reméljük a legjobbakat, egyébként igen, megjött. Írnom kellett a terjesztésnek hogy korrigálják a címemet, mert most a másik lakásban lakó néni hozta át az õ címére küldött lapot, és kaptam is gyors választ hogy ez megtörtént.

Még annyit, hogy azért talán nem kéne ennyire hanyagolni a szólóteszteket.

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5.125 hozzászólás
avus:
Szép sorban minden sorra kerül. Az áprilisiban 4 országúti bringa lesz tesztelve, az azutániban megint más.
Most ezt így nyomjuk, nagyon sokak igényének eleget téve ezzel (többség), hogy objektívabb képet kapjon mindenki a kapható bringákról.
Nem lesz mindig összehasonlító teszt, mert nem lehet mindig megoldani.

Ezekszerint megjött az újságod?

vendég_avus_*

vendég_avus_*
  • vendég
A legutolsó két szám alapján szvsz nem jó irányba megy az újság :(. Nem vagyok kifejezetten outis (csak olyan 25-30%-ban), de zavar hogy már két szám óta nincs egy darab vékonykerekû-teszt sem. Hacsak a Decathlon városiját nem számítjuk, de hadd ne számítsam országutinak. Emellett én szerettem a régi rendszert, ahol csak néha bukkantak fel összehasonlító tesztek, a többségük szóló volt. Akkor egy számban volt 4-5 CC gép, 80 ezertõl néha 800 ezerig, amiket értelemszerûen bajos lenne összehasonlító tesztben szerepeltetni, most meg 4 olyan CC-géppel kell beérnem, ahol a legnívósabb elsõváltó egy Alivio, és mindez kap 5 oldalt... Dirtbringából lehetne 25 is, az sajnos semennyire nem kelti fel érdeklõdésem.

Két szám alapján tudom, nem illik statisztikát kreálni, de az eddigiek alapján 2005 >> 2006...

adamkg

adamkg

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.715 hozzászólás
Megnyugtattál, hogy akkor nem csak képzeltem a deja vu-t!

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás

nekem a norvégia túra leírás tetszett, nem a 3számon keresztüli percrõl-perce tudosítás volt, pont jó

Csak nekem uncsi volt másodszor ugyanazt olvasni szóról szóra:(Ugyanazokkal a képekkel...mert az OS-ban már ugyanígy megvolt...egyébként gyönyörû hely...

Tommmas

Tommmas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.086 hozzászólás
nekem a norvégia túra leírás tetszett, nem a 3számon keresztüli percrõl-perce tudosítás volt, pont jó
meg pixel által írt afrikai safari is ..
az interjúk is jók...

csak az újság nekem megint nem állt össze egy egységes képpé
/// Demalgon /// mert balul ütött be az élet, pedig jobbat vártam ///
de hiszen mindeki tudja, h az életet nem érdemes végigélni
Expinálom a pinarámát.

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás
meg kell mondjam õszintén,h ez volt számomra eddig a legérdektelenebb szám...

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy