Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Legfrissebb szám

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
4161 hozzászólás a témában

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
lcs bizgentyuje vot man
p3 meg annyira egyedi, mint a ladak.

al: ha nem akko nem.

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás
majd lcs megmondja melyik számban volt, mert az enyimek már dobozban vannak. nem is tudtam, hogy te is a cavinton team member vagy már. öregszel hiába no ... :D

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás

sala: vega már volt a bikemagban, az nem érdekel senkit

au, ez fájt

Endroo: direkt giant cikkre nem emléxem, mindig csak a keret volt egy egy alkatrésznek:)

na mék.

p3 meg sajna kommersz lesz, najo azért annyira nem:D elég ha nekem van meg thy-nak:)

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás
aw: mert dig ennyit írt, utána elaludt és ráborult a szóközre ... :) nyúl nincs, a tojásaim érdekelnek? ;)

sala: vega már volt a bikemagban, az nem érdekel senkit :D

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás

az enyém érdekelne titeket?

Mé' az asszonynak má' nem kell?? :D Engem egyébként nem érdekel :D

Na, de mé' maradt le a kenondél cikk feleee??? És egyébként is miért nem volt extra nyuszis melléklet, kihajtogatható középsõ oldallal a húsvétra való tekintettel???

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás
thez: de arról már két cikk is volt :) vagy a pthree-rõl beszélsz?

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
akkor jöhet az enyém is, ezt sem tudják/ták megvenni itthon.. :)

ó na mind1.

amúgy tényleg az ingyenreklámon van a hangsúly.

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás

Al, a lenyeg az "ingyenreklam" -on van. Ezert leginkabb olyan sajat bringak kerulhetenk csak be, amiknek nincs itthoni forgalmazoja ( vannak egyeb esetek, pl a Gemini, mivel a Mali csak papiron forgalmazza igy nem is szamit reklamnak, mivel ugysem tudjak megvenni :- ).
Csak hogy tudj aludni :D

A Gemini cikk pedig fent lesz a bikemag honlapon, nezegesd gyakran a kezdolapot. ;)

Hehe. Akkor akár az Esztergálost is bele lehet majd tenni...:)

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás
hozzátenném, hogy a bemutató cikknek kb annyi köze van a bikemaghoz, hogy abban jelent meg. olvasói bringás cikket teljes egészében az olvasónak kell megcsinálnia (igaz vole? ;)) szerintem alkatrészekrõl szó sem volt a bemutatóban, max alkatrészlista szintjén.

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Ingyen reklam minden autos musor is. Egyebkent ha nem idei vazrol van szo (tehat mar nincs forgalomban uj cucckent), akkor nem ingyen reklam, jol ertem? Vagy akkor mi van a most bemutatott bringakon levo shimano alkatreszekkel es RS telokkal? Szoval ertem en, de megsem. Nekem meg az a jo, ha latok franko bringakat es kapjak be a forgalmazok, tojok en rajuk. :)

Al, a lenyeg az "ingyenreklam" -on van. Ezert leginkabb olyan sajat bringak kerulhetenk csak be, amiknek nincs itthoni forgalmazoja ( vannak egyeb esetek, pl a Gemini, mivel a Mali csak papiron forgalmazza igy nem is szamit reklamnak, mivel ugysem tudjak megvenni :- ).

A Gemini cikk pedig fent lesz a bikemag honlapon, nezegesd gyakran a kezdolapot. ;)

Enyim Paripa

Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink

Let the people speak

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás

Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás

Ahhoz sincs az autogyartonak koze, ha a szenne tuningolt mantat bemutatja a totalcar.

Bikkmakkban is van Retro rovat :):)

(de tényleg várd meg míg az egyik érintett mondja el mi a stájsz.)
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Engem igen. :)

Szerintem meg semmi koze hozza a magyar forgalmazonak. Oda van irva, hogy egyeni setup, magantulajdon es csok. Ahhoz sincs az autogyartonak koze, ha a szenne tuningolt mantat bemutatja a totalcar.

Ezt majd elmondják az "újságosok" :)

(Gondolom azért, mert minden márka minden vázának van egy gyári épített verzió.)
Namost ha egy házilag összerakottat fényeznek, az nem bizti hogy jó.

Sala:jöhet, csak ne legyen túl kemény a papír :D

Enyim Paripa

Let the people speak

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás

Miert is?

Ezt majd elmondják az "újságosok" :)

(Gondolom azért, mert minden márka minden vázának van egy gyári épített verzió.)
Namost ha egy házilag összerakottat fényeznek, az nem bizti hogy jó.

Sala:jöhet, csak ne legyen túl kemény a papír :D

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Miert is?

olyan "saját" gépeket lehet csak bemutatni, aminek nincs magyarországi forgalmazója..

Enyim Paripa

Let the people speak

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
olyan "saját" gépeket lehet csak bemutatni, aminek nincs magyarországi forgalmazója..

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Nagyon nincs kedvem visszaolvasni, de azt mar innen is latom, hogy ezren leirtak elottem meg valami vita is volt. Ezek viszont engem nem erdekelnek.

Szoval:
- ja, lemaradt a Gemini cikk fele es azt is tudom, hogy irtak. Viszont, mivel engem kurvara erdekel es szerintem nem vagyok ezzel egyedul, a kovetkezo szamba bele lehetne paszirozni. A masik, hogy ez nem eloszor fordult elo es ellentetben a fotok minosegevel (szerintem ez csak a kotekedes, latom ami a kepeken van, szal nekem nem okoz almatlan ejszakat) es a szethullo ujsaggal ez csupan odafigyeles dolga. Szoval nah, most meg vagytok szidva. De mondom a lenyeg, hogy a kovetkezo szamban legyen benne a maradek mert olvasni akarom. :)
- Tamogatom az otletet, miszerint sajat magunk altal osszerakott bringakat mutattok be, plane ha nem egy magellanrol van szo, mint az enyem is. Tehat ha olyan mutogattok, ami ritka. Ennek kapcsan mondanam, hogy lehetne izzitani Thy pajtast es Vizdit is. :) Szoval nekem bejonnek a nehez vasak, de mutassatok be az XC mezony kuriozumait is. Summazva, jo az otlet, folytassatok, hirdessetek a honlapon, mittomen, a ritkasagokat mutassatok be valahany van az orszagban, mert ez jo!

Enyim Paripa

Let the people speak

scottraider

scottraider

törzsvendég

• fórumtag
  • 405 hozzászólás
Én mostmár csakazért is beirom tizenhetedszer is.
"TIZENHETEDSZER":)

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás

Bocs,hogy megemlítettem de csak sajnáltam,hogy a kitûnõ e havi számban ilyen buta hiba van:argue:

szeretem mikor megertik az emberek hogy mirol beszelek. :szemforgatos smiley:

nem azt mondtam, hogy mindenki hagyja szo nelkul, csak azt hogy miutan 15szor el lett mondva, nekem mar kicsit faraszto hogy valaki beirja 16odszor is.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F