össze kell ollózni a bighit monoque elsõrészt, és a régi FSR vega hátsórészt:) oszt össze is áll a bringa.
Mé pont vega? Az FSR DH hátsója "kicsit" jobb
össze kell ollózni a bighit monoque elsõrészt, és a régi FSR vega hátsórészt:) oszt össze is áll a bringa.
Ok hogy ingyenreklám, de egy pillanatra ezen túlnézve , ha összerakod pl egy olyan témával hogy a különbözõ mûfajok bemutátasa mondjuk egy számban cca 12 oldal - már csak azért is mert itt a fórumon is átlag 2 havonta felmerûlõ kérdés hogy "mi az a CC, FR, DH,AM 4X stb ? " illetve én is anno x éve mikor újra kezdtem olvasni az újságot, törtem a fejem hogy akkor az mi is vajh- vagy több számban 4-5 oldalon /hogy egyszere ne legyen annyira tömény/ elmeséled az újonc olvasónak hogy mik is ezek (egyébként a német laptársak ezt évente +teszik (tudom nagyobb terjedelem , nagy pénz....) még jellemzõ bringásöltözettel, jellemzõ gépek, geók stb ) és ide allokálsz 4-5 handmade gépet /mert az adott fekhasználó mégiscsak jobban tökélyre tudja vinni az adott felh. területhez a gépet, illetve el is tudja mondani hogy ez így mért jó/. Csak hogy magam felé hajoljon a kezem pl az all mountain - bek kántri stilhez oda teszed /persze csak ha Õk is szeretnék:)/ Olee giant Vt-jét, Mohus merida transmissionjét, Kala mongúzát, Thy 1kori specko stumpjumper FSr-jét, meg az én dawg-omat akkor van egy jó áttekintési alapja a mûfajról az olvasónak, -tudom hogy ez mind forgalmazott márka, de kb le is fedted az ebben a mûfajban nálunk forgalmazott tipusokat /na jó lehet még keresni egy trek liquidet, cdale prophetet, vagy SC Blur LT-ét , ja meg az a magellan elfeledtem mi a neve/ illetve a forgalmazók is +szponzorálhatják kicsit a cikk/sorozat/et (ja bele lógott közben a kezem a bilibe) mivel pl az említett tipusok gyári verziói majdnem mind voltak, lesznek tesztelve.Ugye, hogy ugye? Lehet, hogy a DH-s buksiddal nehezen tudod elkepzelni, de hidd el, hogy a cecos kozonseget is erdekli egy kuriozum. Mondjuk egy jobb specko vaz, vagy ha nem csal az emlekezetem van nehany karbon csoda is a forumon, olyan is, amit itthon nem forgalmaznak vagy csak nicolai szinten. Szoval ertjuk. Az meg remelem lejott, hogy az ujagert es nem ellene irtam.
Én csak csöpögni tudnék, meg aztán elfogult is vagyok, oszt azé nem írok Zsötikérõl.
Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink
Let the people speakExcuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink
Let the people speak"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"
Mer' egy állat vagyok !
Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.
kedves ez a barokkos túlzás
ezt mondom én is, hogy mindenkinek áll a zászló, le kell ülni a szövegszerkesztõ elé, lõni pár iszonyú jó képet (aminek a színe aztán a választások fügvényében átalakul ) az egészet beküldeni a szerkesztõségbe aztán érdeklõdve várni a fikázást ... de ha jól emlékszem nincs olyan iszonyú túljelentkezés ezügyben, hogy ne tudnák csak pénzfeldobással eldönteni, hogy mit rakjanak a következõ számba
Let the people speakkedves ez a barokkos túlzásLehet, hogy a DH-s buksiddal nehezen tudod elkepzelni,...
szerintem ha a nagyker nem veszi a fáradtságot, hogy adjon az újságnak egy tesztbringát akkor azt nem kellene futtatni ingyé. (mondjuk a nikinek is van hazai "forgalmazója" és fórumozik is ) de abban pl egyetértek, hogy akinek van valami egzotikusabb bicója (nem kimondottan össztelós, bár egy merev cc/országúti/stb. vázról nem tudom mit lehet 800 szót írni) az vehetné a fáradtságot és gyárthatna róla olvasmányt, ha másért nem hogy én is tudjam fikázni az (akció)képeket meg az ilyesmi picit feldobja az újságot, ha másért nem is de a friss írói véna miatt.
Let the people speakExcuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink
Let the people speak