Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Legfrissebb szám

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
4161 hozzászólás a témában

Shaun_Palmer

Shaun_Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.323 hozzászólás

össze kell ollózni a bighit monoque elsõrészt, és a régi FSR vega hátsórészt:) oszt össze is áll a bringa.
:)

Mé pont vega? Az FSR DH hátsója "kicsit" jobb ;)
"Ha nem lehetsz a legjobb, légy a legrosszabb!"

bptitans.hu

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5.125 hozzászólás

LCS: mondassz lapszámokat?:)
olvasni akarok:D

2004 május, október

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás
basszus ebben a mondatban nem is volt pont :)

szerintem most errõl szólnak az összehasonlító tesztek, nem? volt dirt / agresszív xc. mostaniban országúti. következõben ha minden igaz lesz am/maraton.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

Ugye, hogy ugye? Lehet, hogy a DH-s buksiddal nehezen tudod elkepzelni, de hidd el, hogy a cecos kozonseget is erdekli egy kuriozum. Mondjuk egy jobb specko vaz, vagy ha nem csal az emlekezetem van nehany karbon csoda is a forumon, olyan is, amit itthon nem forgalmaznak vagy csak nicolai szinten. Szoval ertjuk. :) Az meg remelem lejott, hogy az ujagert es nem ellene irtam.

Ok hogy ingyenreklám, de egy pillanatra ezen túlnézve , ha összerakod pl egy olyan témával hogy a különbözõ mûfajok bemutátasa mondjuk egy számban cca 12 oldal - már csak azért is mert itt a fórumon is átlag 2 havonta felmerûlõ kérdés hogy "mi az a CC, FR, DH,AM 4X stb ? " illetve én is anno x éve mikor újra kezdtem olvasni az újságot, törtem a fejem hogy akkor az mi is vajh- vagy több számban 4-5 oldalon /hogy egyszere ne legyen annyira tömény/ elmeséled az újonc olvasónak hogy mik is ezek (egyébként a német laptársak ezt évente +teszik (tudom nagyobb terjedelem , nagy pénz....) még jellemzõ bringásöltözettel, jellemzõ gépek, geók stb ) és ide allokálsz 4-5 handmade gépet /mert az adott fekhasználó mégiscsak jobban tökélyre tudja vinni az adott felh. területhez a gépet, illetve el is tudja mondani hogy ez így mért jó/. Csak hogy magam felé hajoljon a kezem :) pl az all mountain - bek kántri stilhez oda teszed /persze csak ha Õk is szeretnék:)/ Olee giant Vt-jét, Mohus merida transmissionjét, Kala mongúzát, Thy 1kori specko stumpjumper FSr-jét, meg az én dawg-omat akkor van egy jó áttekintési alapja a mûfajról az olvasónak, -tudom hogy ez mind forgalmazott márka, de kb le is fedted az ebben a mûfajban nálunk forgalmazott tipusokat /na jó lehet még keresni egy trek liquidet, cdale prophetet, vagy SC Blur LT-ét , ja meg az a magellan elfeledtem mi a neve/ illetve a forgalmazók is +szponzorálhatják kicsit a cikk/sorozat/et (ja bele lógott közben a kezem a bilibe) mivel pl az említett tipusok gyári verziói majdnem mind voltak, lesznek tesztelve.
S ezt szépen végig lehetne vinni CC-race -mondjuk versenyzõk gépei- /de ilyen már ha jók az emlékeim volt is ...tán az olimpiára pályázó racerekkel volt egy egy fél oldal meg a masináik bemutatva, / túra-maraton, AM BC, Enduro, FR, DH, Dirt street 4x, stb.......
na jó csak kicsit +szaladt a fantáziám no....
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
melyeknek van forgalmazója, tényleg nem kéne.
mert az csak ingyenreklám, akármi van.
az intense-rõl meg volt má', össze kell ollózni a bighit monoque elsõrészt, és a régi FSR vega hátsórészt:) oszt össze is áll a bringa.

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás
Van azert Intense M1 is, nem csak ACT Firebeast ;)
Telobol pedig jutna boven, ACT, Bergman, esetleg Olee Big Ego -ja ( ebbol ugyis baromi sokat hozott a Mali :- ).
Csak kar hogy ilyen fene lusta vagyok es amugy sincs tehetsegem hogy ilyesmirol irjak :)
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
legalább tapasztalatokat is leír, amit eddig látott, nem csak közhelyeket. "rövid, így jól fordul"
meg hasonlók..

LCS: mondassz lapszámokat?:)
olvasni akarok:D

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5.125 hozzászólás
de hát az nem baj, ha vki elfogult. mi más lenne egy büszke gazdi?

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Irjal csak nyugodtan, mindenki szereti a sajatjat, ezzel nincs semmi gond. :)

Én csak csöpögni tudnék, meg aztán elfogult is vagyok, oszt azé nem írok Zsötikérõl. :)

Enyim Paripa

Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink

Let the people speak

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Na latjatok, errol van szo. Sok-sok inyenc bringat a bikmakkba. :)

Enyim Paripa

Let the people speak

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
Én csak csöpögni tudnék, meg aztán elfogult is vagyok, oszt azé nem írok Zsötikérõl. :)

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás
firebeast? és ott a telóról is lehet ... :P

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás
Rocky Mountain Switch / RM7, Yeti AS-X / DH9, Marin Wildcat, Sinister R9 biztosan van itthon + bár van forgalmazója, de igazán lehetne írni egy SantaCruz Bullit / Super 8 / V10 cikket is valakinek. ;)

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Tudod, hogy barmikor. :) Nincs igazabol hirdetve a lehetoseg, ha jol tudom. No mindegy. Ha lesz meg ilyen cikk, en orulni fogok neki. Annak is orultem amit ti hordtatok ossze. :)

kedves ez a barokkos túlzás

ezt mondom én is, hogy mindenkinek áll a zászló, le kell ülni a szövegszerkesztõ elé, lõni pár iszonyú jó képet (aminek a színe aztán a választások fügvényében átalakul ) az egészet beküldeni a szerkesztõségbe aztán érdeklõdve várni a fikázást ... de ha jól emlékszem nincs olyan iszonyú túljelentkezés ezügyben, hogy ne tudnák csak pénzfeldobással eldönteni, hogy mit rakjanak a következõ számba

Enyim Paripa

Let the people speak

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
Hogy a jót se felejtsem el:::

Nagyon tetszett a cikk Zergével, jo volt még az iráni túra is.

Örültem, hogy megjelentek az elsõ hírek a tartóstesztekben szereplõ bringákról.

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás

Lehet, hogy a DH-s buksiddal nehezen tudod elkepzelni,...

kedves ez a barokkos túlzás :)

ezt mondom én is, hogy mindenkinek áll a zászló, le kell ülni a szövegszerkesztõ elé, lõni pár iszonyú jó képet (aminek a színe aztán a választások fügvényében átalakul :)) az egészet beküldeni a szerkesztõségbe aztán érdeklõdve várni a fikázást ... de ha jól emlékszem nincs olyan iszonyú túljelentkezés ezügyben, hogy ne tudnák csak pénzfeldobással eldönteni, hogy mit rakjanak a következõ számba ;)

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás
speckoéknak az reklám, olyat nem raknak bele, mint olvasói bringa, mert azért pénzt kell kérni, de majd thy úgyis ír az aktuális gépeirõl
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Ugye, hogy ugye? Lehet, hogy a DH-s buksiddal :) nehezen tudod elkepzelni, de hidd el, hogy a cecos kozonseget is erdekli egy kuriozum. Mondjuk egy jobb specko vaz, vagy ha nem csal az emlekezetem van nehany karbon csoda is a forumon, olyan is, amit itthon nem forgalmaznak vagy csak nicolai szinten. Szoval ertjuk. :) Az meg remelem lejott, hogy az ujagert es nem ellene irtam.

szerintem ha a nagyker nem veszi a fáradtságot, hogy adjon az újságnak egy tesztbringát akkor azt nem kellene futtatni ingyé. (mondjuk a nikinek is van hazai "forgalmazója" és fórumozik is :)) de abban pl egyetértek, hogy akinek van valami egzotikusabb bicója (nem kimondottan össztelós, bár egy merev cc/országúti/stb. vázról nem tudom mit lehet 800 szót írni) az vehetné a fáradtságot és gyárthatna róla olvasmányt, ha másért nem hogy én is tudjam fikázni az (akció)képeket meg az ilyesmi picit feldobja az újságot, ha másért nem is de a friss írói véna miatt.

Enyim Paripa

Let the people speak

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás
szerintem ha a nagyker nem veszi a fáradtságot, hogy adjon az újságnak egy tesztbringát akkor azt nem kellene futtatni ingyé. (mondjuk a nikinek is van hazai "forgalmazója" és fórumozik is :)) de abban pl egyetértek, hogy akinek van valami egzotikusabb bicója (nem kimondottan össztelós, bár egy merev cc/országúti/stb. vázról nem tudom mit lehet 800 szót írni) az vehetné a fáradtságot és gyárthatna róla olvasmányt, ha másért nem hogy én is tudjam fikázni az (akció)képeket :) meg az ilyesmi picit feldobja az újságot, ha másért nem is de a friss írói véna miatt.

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Nekem mindegy ako. Eccer javasol valami az embor, oszt ako is csak az esz van osztva. Szerintem frankosag ez, szerintem legyen meg, innentol kezdve viszont nem erdekel a tema.

Enyim Paripa

Let the people speak