Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Legfrissebb szám

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
4161 replies to this topic

husevotelefonfulke

husevotelefonfulke

visszatérő

• fórumtag
  • 2,350 posts
Ja, meg mintha az elõzõ szám tartalomjegyzékében az lett volna, hogy a májusiban lesz a pedálteszt. Vagy elnéztem?

rvilike_2

rvilike_2

vendég

• fórumtag
  • 181 posts
Fu, borzaszto a design sracok! Ossze vissza belehanyva a kepek az ujsagba, kisbetu itt, nagybetu ott, keresztbe kasul ilyen szinu olyan szinu....
Regebben nagyon jo letisztult volt, most olyan lett mint a bringa volt regen. Nekem ez nagyon nem tetszik. A tartalom amugy jo, csak szerintem az uj es kulnak meg a hireknek maradnia kene elol, azt sem ertem a kovetkezo szam elozetese miert nem a legvegen van.

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9,190 posts
3 napja megvan,de még hozzá se jutottam h beleolvassak....

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

ggx

ggx

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,613 posts
A kék reklámot én sem értettem, nekem nem meghökkentõ, és nem vicces, hanem egyszerûen stílustalan, semmi nem illik össze semmivel, és nem is jön át a mondanivaló, sz@r...

Csatlakozom azokhoz, akik egységesen minden cikknél látni szeretnék a cikkíró nevét, fontos, mert amikor az ember már ismeri az írók stílusát, általános véleményét, aszerint tudja értelmezni, ahhoz tudja igazítani az éppen olvasott szöveget.

Összeségében nekem ez a szám az "egész jó" kategória...

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts

Na jó. Mi a különbség ezek között? ox xc hc dhm meg ilyenek. Tudom mi a szó csak azt nem mi a hatalmas különbség közöttük. Szóval pontosan mit jelentenek? Ja

abotika, szeretnélek megkérni, hoyg használd a keresõt...

http://forum.bikemag...
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

abotika

abotika

vendég

• fórumtag
  • 120 posts
Na jó. Mi a különbség ezek között? ox xc hc dhm meg ilyenek. Tudom mi a szó csak azt nem mi a hatalmas különbség közöttük. Szóval pontosan mit jelentenek? Ja

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5,747 posts
Bár nyilván szubjektív vélemény, de a fedõlap kicsit csiri-csáréra sikeredett.

(Kb. olyan, mint amikor egy megrendelésre készülõ SW, megjelenését, képernyõ kinézetét, a "T. megrendelõ" próbálja megadni. Mindent bele...)

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7,605 posts

Na, ezt én is támogatnám. Vagy legalább vmi állandó helyet kéne neki találni. Van, hogy fél óráig kell keresgélni ki is írta.

Van, hogy egyáltalán nincs odaírva!

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,364 posts
Most olvastam a számot.
Ádi! Józsikát tényleg vétek lett volna kihagyni.:D

Engem a sörhasú George Michael nem zavar.
Nekem most is tetszik az újság.
Az egyik legszínvonalasabb hazai lap. Fõleg, ha ezt nézzük, hogy mondjuk mennyi pénz van a kerékpársportban és mennyi a fociban.
Csak így tovább!

husevotelefonfulke

husevotelefonfulke

visszatérő

• fórumtag
  • 2,350 posts

A cikket író személy nevét nem lehetne a random elv alapján elhelyezett kis kockák helyett a cikk végére beírni inkább?

Na, ezt én is támogatnám. Vagy legalább vmi állandó helyet kéne neki találni. Van, hogy fél óráig kell keresgélni ki is írta.

kempelen

kempelen

kvázigazda

• admin
  • 189 posts
- Sajna a 29.oldal tényleg nem sikerült olvasmányosra, mindenkitõl elnézést kérünk . (A tördelõt internáltuk. Virág elvtárs után szabadon:-)
- Crumpler reklám: Meglepett, hogy senkinek nem jön le, hogy ez poén... Nem a "másság" népszerûsítése, vagy mintaadás a cél (ráadásul a szöveget elolvasva látod, hogy nem is "búzasör" az illetõ) hanem pont a karikatúra. Remélem, hogy sok ilyen reklámunk lehet még, melyben nem annyival intézik a reklámot, hogy vegyél húst, me most occsó... Egyébként a cuccok (táskák, etc.), amiket ilyen sokkoló módon népszerûsítenek tényleg jók. Nem a reklám kedvéért, hanem a poénért érdemes megnézni az oldalukat: (www.crumplereurope.com)
- Shopping vándorlás: Az újság szerkezete változóban van. Próbálunk kialakítani egy új koncepciót, amelyet nem egyszerre és nagyot változtatva akarunk meglépni, hanem apránként. Az én sugallatomra került a Shopping hátrébb az újságban, abból a megfontolásból, hogy az olvasó aki a kezébe veszi a lapot, a bucsuban ne a céllövöldét lássa elsõként, hanem a körhintával kezdjen. Ezért kerül elõre egy hosszabb lélegzetû kerékpározáshoz jobban kedvet csináló téma.

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts
a shopping guide idõszakosan mindig el kezd vándorolni, de aztán mindig visszakerült a helyére.. :)

A cikket író személy nevét nem lehetne a random elv alapján elhelyezett kis kockák helyett a cikk végére beírni inkább?
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7,605 posts

Az újdonság, hogy most már buzi reklámok is vannak. Az 51. oldalon lévõvel egyáltalán nem tudtam mit kezdeni...ha legalább vmi nõ lenne a hülye szöveg mellett, de nem. Valami homokos.

Hát ilyen stílust sugalló reklám után 1000%, hogy nem lesz soha a listámon ez a márka. Még szerencse, hogy nem valami VV-s vagy BB-s díszpinty pózol... Szerintem a termékbemutató térjen vissza az elejére, a túrabeszámoló meg a közepére. Elég kaotikus, hogy az egyes szakákak blokkjain belül szinte minden kezdõik elölrõl, de hát ezt meg kell szokni. A német Bike-ban szerintem van egy kialakult és régóta használt logika, itt talán évente vannak váltások. Fõleg állandóan használt az angol szavakat unom már... Lassan már egy angol is megérti a tartalmat.

Azért az vicces, hogy a laphullós korszakban még volt ami kihulljon. Most meg már a lapnak sem kall kiesni ahhoz, hogy ne legyen vége a szövegnek. Na jó ez csak olyan gondolati túra volt, nem kell szemétkedésnek venni! Tudom, hogy vannak véletlenek, 140 oldal komoly munka!

[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

husevotelefonfulke

husevotelefonfulke

visszatérő

• fórumtag
  • 2,350 posts
Hát nemtom....ma vettem meg....olvasgattam kicsit....
Már kezdem megszokni, hogy az anyag egy része "ki van tördelve"az újságból. Az újdonság, hogy most már buzi reklámok is vannak. Az 51. oldalon lévõvel egyáltalán nem tudtam mit kezdeni...ha legalább vmi nõ lenne a hülye szöveg mellett, de nem. Valami homokos. Amúgy a bikemag honlapján is egyre több reklám van, ráadásul ilyan alattomos amit nem tud a popup blocker letiltani, hanem zárogatni kell. Egy bizonyos szint felett nem kéne már erõltetni.
Valami lektorálás nagyon ráférne az újságra. Fõleg a 4 ezer km-es tesztre.Godolok itt a "a teló a kátyúba esik". Az újságírók által írt cikkekben is vannak amúgy bõven hibák.Szóismétlések stb.

A sok éven át tartó rendezettsége, áttekinthetõsége is eléggé bomlóban van úgy érzem. Legalábbis számomra. Pl. shopping guide nem tudom miért nem volt jó az újság legelején.
A sok negatívum után azért hozzáfûzöm, hogy volt ami tetszett is:) A témák jók lennének, csak a amegfogalmazásuk nem megy. Igazából nem tudom eldönteni, hogy csak én nem figyeltem az apróságokra régen vagy tényleg kurvul az újság.

vendég_avus_*

vendég_avus_*
  • vendég
Kezdem megszokni, hogy akkor kapom meg az újságot, amikor már mindenki rongyosra olvasta, de azért holnap végre megjöhetne már... Boltban már majd egy hete látom.

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7,622 posts

Akkor megnyugodtam, hogy nem én vagyok bamba... Vagy mind2-en azok vagyunk :)

Már 4-en vagyunk...:):)

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5,125 posts
sajnos a tördelés lett elrontva, késõbb megy a Web-re.

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7,605 posts

A 29. oldalon a Kerekekrõl szóló bekezdés végetér egy "hogy"-gyal és a másik oldalon már a Speckó teszte van. Én vagyok vaksi, vagy tényleg el lett szúrva a tördelés?

Én sem találtam sehol a 29a és 29b oldalt. Lassan ki lehetne adni egy extra számot a kimaradt anyagokból. ;)

[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

Nitr-O

Nitr-O

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,122 posts
Akkor megnyugodtam, hogy nem én vagyok bamba... Vagy mind2-en azok vagyunk :)

"De én most megiszom a sörömet és vidám leszek!!"
/Fabian Cancellara/

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts

A 29. oldalon a Kerekekrõl szóló bekezdés végetér egy "hogy"-gyal és a másik oldalon már a Speckó teszte van. Én vagyok vaksi, vagy tényleg el lett szúrva a tördelés?

eddig jutottam én is még csak, és pont ezt akartam irni :)

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.