Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Legfrissebb szám

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
4161 replies to this topic

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,844 posts
de há' engem nem érdekel a forgalmazó.. engem az érdekel, hogy ha meglátok egy Meridát, akkor már automatikusan elfordulok.. apropó. A Merida üldöz. Mosdókba gyártanak mindenféle tartókat - szappannak, kéztörlõnek. Persze lehet, hogy csak névazonosság, de akkor is...

Az már meg lett mondva, hogy hova tünt a fullys bevezetõ cikk vége? Mikor lesz olyan, hogy kiadjátok a be nem fejezett cikkek lemaradt részeit? Lassan összejön egy kötet.. :D ejj, nem gonoszkodom, csak hideg vagy és fú a szél, és ez nem jó.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,354 posts
igazad van, ilyen téren semmmi infóm sincs szal :)
szerintem semmi gond azzal hgoy valamibõl sok van, leglaább tudjuk hogy a forgalmazó ilyen téren rugalmas. remélem nemsokára a többi is nekiáll nagyütemben adogatni a bringákat LCS-éknek, legyen folyton mivel bringázniuk:)

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5,125 posts
támogatást nem ;)

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,354 posts
mondjatok még egy nagykert akik ilyen redszerességgel adják a teljes palettát.
vagy hajtsátok a többit hogy õk is adják, ha így jobban fogalmazok. amit kap a bikemag, attól kap támogatást, és bringát is. ha ez nincs akkor..

tessék sürgetni a többit.

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,844 posts
Egyébként Yaroslav azon megállapításával, hogy az újságból mindenhonnan Merida csöpög, egyetértek... Bár tökmindegy, mert a következõ év elején úgyis lesz cikk Gunn-Ritáról, a legújabb gépekrõl, a csapatról, kis pr, kis seggnyalás.. ehh.. én már undorodom a Merida gépektõl. Rá nem ülnék egyre se, nem a szûklátókörüség miatt.

igen, tudom, nagyker, ez van, ezt kapjátok ésatöbbi ésatöbbi... csak úgy mondom.

adamkg

adamkg

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,715 posts
Épp ezért most már minden összehasonlító teszt elején van egy általános bevezetõ, amelyben elmondjuk a célterületet, ill. a pontozási kritériumokat.

Persze, hogy lehet versenyezni 20 ezeres géppel (életem elsõ cc OB-ját pont egy ilyen drága géppel nyertem a 90-es években), de ettõl az még nem lesz egy versenygép, és fordítva is igaz, attól, mert egy bringa fél millás, még nem biztos, hogy megfelel a gyártó által megadott célterületre.

A "szeretem", meg "tetszik", meg "nekem is ilyen van" típúsú szempontokat épp emiatt igyekszünk az értékelésnél háttérbe helyezni.

husevotelefonfulke

husevotelefonfulke

visszatérő

• fórumtag
  • 2,350 posts

Ja, meg mintha az elõzõ szám tartalomjegyzékében az lett volna, hogy a májusiban lesz a pedálteszt. Vagy elnéztem?

az a mostaniban volt benne. hogy jövõ hónap.

Kezembe akadt az ápr-i szám, és nem mondtam hülyeséget. Tényleg azt írjátok, hogy a májusiban lesz a platformpedál-teszt. Én ha jól emlékszem többek között ezért is vettem meg az ehavit. Nemtom, de sem pedáltesztet, sem bocsántkérést nem találtam az újságban. Ha vki talál, akkor szóljon.
Egyáltalán nem fair, hogy egy sok mindenki számára érdekes cikkel csalogatjátok a vevõket, aztán egyik hónapról a másikra tologatjátok.

Tényleg csak apróbetûs: nagyon tetszenek azok a tesztek, amikben százezrekben mérhetõ bringákról van szó, és a sokszor végül leszögezitek, hogy nem egy hûde gép, de azért egy-egy hétvégi túrát meg lehet ejteni vele, meg a szülõket is el tudom vele vinni kirándulni. Néha azért belegondolhatnátok, hogy rengetegen nyomatják nagyon keményen, fele olyan drága bringákkal, mindenféle mûfajban. És nem csak hétvégi szinten...

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5,740 posts

Nekem nez zOrg mondta, de a szerkesztõségbõl kaptam olyan választ, hogy egyesületet nem mutatnak be és nem adnak hírt sem róla mert az ingyenreklám. Most meg...(...)

Nem tudom mikor és ki mondta ezt - így is volt. Aztán idén kerestek minket egyre többen (és nem arra vártak, hogy majd mi találunk meg mindenkit...), így elkezdtük. Tudod: ha egy szervizt mutatsz be: reklám; ha többet, az már nem ezt sugallja. Kapcsolódó téma, hogy emberek hozzáállásával kapcsolatban. Verseny/rendezvényszervezõknek küldtünk ajánlatot - arányában alig 10% vette a fáradtságot, hogy egyáltalán válaszoljon. És mi vagyunk "elszállva" ugye, meg a "hegy megy Mohamedhez" és egyéb okosságok...:wallbange
"In idem flumen bis non descendimus"

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,030 posts
rob: akkor vegyél gemini dh-t a malinál ;) villáról meg nem volt teszt, hacsak nem azon a 3 fehér oldalon. :)

szerintem meg ha kimennek vmi gyárlátogatásra akkor nem csak azt kéne leírni, hogy mekkorát buliztak robival, hanem esetleg néhány szó eshetne a bringákról is. :rolleyes:

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7,605 posts

zOrg nekem mindig azt mondta, nem csinálnak ingyen reklámot senkinek sem.

Nekem nez zOrg mondta, de a szerkesztõségbõl kaptam olyan választ, hogy egyesületet nem mutatnak be és nem adnak hírt sem róla mert az ingyenreklám. Most meg...

A német Bike-ban van egy olyan rovat, hogy Leserbike. Rendben, idõnként nagy ökörségek vannak benne, de mégis egyénre specifikált gépeket mutatnak be, amik sok embernek adhatnak ötletet. Az meg szerintem nem reklám ha valaki bemutathatja a saját high-end gépét, inkább elismerés. Nem kifogásoltam amikor bemutatták a szerkesztõség komplett Morati-flottáját. Sõt! Akár pályázatot is lehetne hirdetni.

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
zOrg nekem mindig azt mondta, nem csinálnak ingyen reklámot senkinek sem.
ebbõl a szempontbõl nem tudom dig gépe miért volt benne, hiszen van magyarországi forgalmazása a váznak, sõt a villának is.
azt nem bánnám, ha lenne még olyan benne, ami egzotikum, de ahhoz fel kell kutatni az embereket + a tulajnak meg kellene irni a cikket....

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
én értem mit akar mondani Yaroslav, és sztem ilyen szempontból pl. a retro rovat üdítõ kivétel volt és követendõ példa lehet a késõbbiekben
vagy pl. a moderátok keróinak bemutatása sem a nagykerekbõl fõzés volt, bár azt a számot nem láttam

ha más nem, akkor pont azért, mert egy idõ után az ember besok(k)all a full idiótán, egyszerû nyerészkedési szempontok alapján összeállított, méregdrága tucatkeróktól, tisztelet a kivételnek...

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts

MÁS: Nagyon-nagyon rég óta nem értem, hogy miért mindig csak a piacon kapható "kommersz" bicaj- és alkatrésztesztek olvashatóak az újságban (ez alól a múlt havi foes és társai némi üdítõ kivételt jelentettek)? Egy ideje olyan érzésem van mintha vmi reklámújságot olvasnék. A hócipõm tele a meridákkal és speckókkal! értem és tudom, hogy jó bicajok, de azért ez már több mint túlzás! !

Azt tesztelik, amit kapnak nagykertõl tesztelésre. aminek nincs nagykere, azt nem kapják, majd gondolod saját pénzükön beszerzik? szerintem az még embertelenül messze van, hogy azért áldozzanak százezreket vagy milliókat egy cikkre, hogy az olvasók tudását árnyalják, arra amugy is ott az internet.
szóval ez a nagy magyar büdös helyzet, hogy ennyi nagykerünk van, akik ennyi mindent forgalmaznak, és azokból sem adnak mindent tesztelésre.
tehát ebbõl kell fõzni.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9,190 posts
hali
remélem már sikerül az e havi újságot hétvégén kézbe venni és átolvasni,már igazán ideje lenne :)

Yaroslav,ha Te kommersz bringának(tudom,az alkatrészekre írtad) nevezed azt,amiért más a veséjét odaadja az ára miatt,akkor fejet hajtok a fizud elõtt ;)

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

Yaroslav

Yaroslav

törzsvendég

• fórumtag
  • 304 posts
Több mint tíz éve olvasom a lapot {az elõfizetésrõl rég lemondtam, mert gyorsabb ha a boltban veszem:(((}. Nem akarom ismételni a többieket, de nagyjából mindennel egyetértek, bár azt még megjegyezném, hogy szerintem elég ciki volt, hogy az elõzõ számban a Gardás cikkben a 18. oldalon lévõ nagy kép ua. mint a tavalyi!!!! Azért remélem tényleg voltatok, és nem csak kamu az írás!!!.
MÁS: Nagyon-nagyon rég óta nem értem, hogy miért mindig csak a piacon kapható "kommersz" bicaj- és alkatrésztesztek olvashatóak az újságban (ez alól a múlt havi foes és társai némi üdítõ kivételt jelentettek)? Egy ideje olyan érzésem van mintha vmi reklámújságot olvasnék. A hócipõm tele a meridákkal és speckókkal! értem és tudom, hogy jó bicajok, de azért ez már több mint túlzás! Azt gondolom, hogy igen-igen ráférna a lapra, hogy sokkal jobban nyisson az érdekességek, egzotikumok felé. Nem feltétlenül azért, hogy akkor majd azt vegyék a népek hanem, hogy árnyalja a képet és szélesítse a látókört, hiszen annak ellenére, hogy kicsik vagyunk még nem vagyunk bezárva!
Ezen túl valahogy olyan érzésem van mintha teljesen szétesett volna a történet. Véleményem szerint túl széles a spektrum amit át akartok fogni és ezáltal teljesen elveszett a lapnak a hangulata. Én imádok mindent ami kerekeken gurul, de ezt már túl soknak érzem. Mindenkinek akartok adni vmit, de aztán valahogy ezek az igények csak félig-meddig lesznek kielégítve. Ez így nagyon nem jó!
Mindezek ellenére kívánom, hogy találjátok meg újra önmagatokat és MINKET, hogy megint azzal a lelkesedéssel várjam az új lapszámot mint annak idején!
Sok sikert!

jezso

jezso

törzsvendég

• fórumtag
  • 512 posts
Sziasztok!

Mindössze az érdekelne hogy az újságból kimarat cikkek mikor kerülnek fel a honlapra?!
Már csak azért is, mert az utóbbi két hónapban ez valahogy mindig összejött (mármint hogy hiányzik a cikkbõl), és itt meg valaki mindig leirta, hogy majd fent lesz!

De mikor?
Amikor már senki sem emlékszik hogy mirõl is van/volt szó?

Ezt ne b*sztatásnak vegyétek.
Igazából érdekelne hogy mi az amit igy titkoltok. :D

További jó munkát kívánok a Bikemag csapatának.

Brady

Brady

újonc

• fórumtag
  • 3 posts
köszöntem

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9,190 posts

Hellosztok! Nem tudja valaki, mennyibe kerül egy Porsche bicaj?

nem tudom h miért itt.......
a vesédet lehet el kéne adni érte......800 e körül biztos van

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

Brady

Brady

újonc

• fórumtag
  • 3 posts
Hellosztok! Nem tudja valaki, mennyibe kerül egy Porsche bicaj?

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,354 posts
az a mostaniban volt benne. hogy jövõ hónap.