Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Legfrissebb szám

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
4161 replies to this topic

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,364 posts
Autocad??????:)
Biztos tutin megy rajta!:)

Aske

Aske

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,881 posts
Szerintem is jó gép kell. Pl ha excelbe valami bonyolult képletre csinálok célérték keresést, akkor bizony beletelik kis idõbe.

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9,190 posts

olaszországban van tokai

már nem sokáig szerencsére,lejár a patent

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8,694 posts
nem tudom mirõl van szó, de egy csõ tervezéshez, modellezéshez, végeselemes elemzéshez bizony kell számolnia a gépnek!
(játékra is nyilván jó egy 486sx, frankón ment rajta a mario)

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"

Spalya

Spalya

törzsvendég

• fórumtag
  • 301 posts

Kicsit szkeptikusan nézegettem a Deda gyárlátogatás azon képét, ahol a gyár két tervezõmérnõkének egyike(akik folyton terveznek), egy olyan szgép elõtt ül, amilyet már a leglepukkantabb általános iskolákból is leselejteztek:)
Szóval, ez most így tényleg?

A tervezéshez jó gondolatok kellenek, és csak másodsorban jó számítógép. Te sem leszel világbajnok bringás, hiába tesznek alád egy világbajnok gépet.

Edit: Tokai => millenárisos cikkben van, de találtam még vagy 15 olyan hibát ahol lemaradt egy betû. Csak itt ilyen szerencsétlenül jött, ki. De ezt is kilehet ám magyarázni.

"A patentzár nem 1 erõviselõ szempont" Semetei Rándor

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7,605 posts

olaszországban van tokai

Már nincs, csak a magyarok használhatják. A régi gépek teljesen jók azokra a tervezési feladatokra.

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

Aske

Aske

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,881 posts
Shit. :D Akkor ráfáztam.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
olaszországban van tokai

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10,884 posts
tokai:D:D:D

Aske

Aske

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,881 posts
"tokai bor"

Már elfelejtetten melyik cikk hanyadik oldalon, de nagyobb gáz, mint a gagyi számítógép. :(

husevotelefonfulke

husevotelefonfulke

visszatérő

• fórumtag
  • 2,350 posts
Kicsit szkeptikusan nézegettem a Deda gyárlátogatás azon képét, ahol a gyár két tervezõmérnõkének egyike(akik folyton terveznek), egy olyan szgép elõtt ül, amilyet már a leglepukkantabb általános iskolákból is leselejteztek:)
Szóval, ez most így tényleg?

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
huha
mivé?
mert a moratitol a triál gépig látom mind eladó,ráadásul eléggé Jó Áron

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,354 posts
nem vész el csak átalakul;)

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
jah igazad van...

atommal mi lett nõsöl hogy eladja (szinte) az összes gépét??

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,354 posts

régebben volt még teló oszevetés,asszem két számon keresztül is,tárcsafékekkel ugyan így.
szerintem van anniy uj modell a piacon hogy megint érdemes lenne belefogni.
persze ha kaptok tesztpéldányokat.
ha esetleg a humán erõforrás a gond,akkor keressetek megbízható teszt emberekt,akik megíják a véleményüket.akár ugy is hogy adtok egy normát hogy kb így kell kinézni a cikknek.
én pl szívesen tesztelnék

egy telótesztre mit lehet írni?:)
mármitn az összehasonlító teszt nem is teszt, egyszerü TECH bemutatás.
egy ember nem tud mindent végigtesztelni, 2 ember meg két különbözõ véleményt is írhat egy telóról, így ennek sem sok teteje lenne.

mellesleg ha olvasgatod az újságot, szitne minden eddig megjelent teló benne van az újságban itt ott eldugva, bringatesztekben, és hasonló cikkekben.

énis tesztelnék szívesen autós újságoknak, esetleg motorosoknak... csak sajna ott sem adnak csak úgy semmit;)

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
ez persze batudható annak hogy a net mellet nehéz az infó/érdekesség/tech adatok arányát jól eltalálni...
mert mire kijön asz uj szám,már szinte minden érdekességet lenézett a rider a netröl

én most fogom elolvasni,így már tuti hgy nem tanulok a szóbelire :D

rvilike_2

rvilike_2

vendég

• fórumtag
  • 181 posts
Hehe, egyetertunk, epp nekem is ez tunt fel. Ha valmi alkatreszrol nem lehet semmi erdemlegeset elmondani, akkor inkabb ne irjatok rola semmit.
Amugy jo az uj szam. Design meg mindig nem tetszik.
Tarcsafektesztre en is kivancsi lennek. Juicy peldaul meg nem igazan szerepelt soha az ujsagban, max. emlites szinten. Kivancsi lennek pl. ennek az ominozus daralasnak mi is az oka pontosan, hogy egyeseknel jelentkezik, masoknal meg nem.
Amugy pedig en ugy latom, az utobbi idoben egyre inkabb olyan az ujsag, hogy regen annak aki nem bicajozott mondjuk nem volt tul erdekes kezbevenni a szamot, viszont aki bicajozott annak volt benne sok franko teszt es info, most pedig nagyon szep sok minden van benne, odaadom mondjuk anyamnak es tetszik neki, meg elolvasgatja a turakat o is, viszont en mar egyre kevesebb dolgot talalok benne ami folizgat.

husevotelefonfulke

husevotelefonfulke

visszatérő

• fórumtag
  • 2,350 posts
Kicsit kezd beszûkülni a tesztírás nyelvezete. Frissíteni kéne, tudatosan ügyelve az ilyenekre, elkerülve a szar közhelyket. Ezek általában amikor kitalálták õket poénosak voltak, de most már unalmasak és helytelenek. Tényleg ne vegyétek baszogatásnak, csak mondom hátha használ vmit.

husevotelefonfulke

husevotelefonfulke

visszatérő

• fórumtag
  • 2,350 posts
Arra nem lehet rábeszélni titeket, hogy a "tette a dolgát" idegesítõ közhelyet ne használjátok minden cikkben?

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts
má megen gumiteszt? :)
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda