Jelentkezz be Regisztrálj
Legfrissebb szám
Írta 2006. június 12. - 12:57
Írta 2006. június 12. - 11:52
Írta 2006. június 12. - 10:22
már nem sokáig szerencsére,lejár a patentolaszországban van tokai
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Írta 2006. június 11. - 23:07
(játékra is nyilván jó egy 486sx, frankón ment rajta a mario)
"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"
Írta 2006. június 11. - 22:31
Kicsit szkeptikusan nézegettem a Deda gyárlátogatás azon képét, ahol a gyár két tervezõmérnõkének egyike(akik folyton terveznek), egy olyan szgép elõtt ül, amilyet már a leglepukkantabb általános iskolákból is leselejteztek:)
Szóval, ez most így tényleg?
A tervezéshez jó gondolatok kellenek, és csak másodsorban jó számítógép. Te sem leszel világbajnok bringás, hiába tesznek alád egy világbajnok gépet.
Edit: Tokai => millenárisos cikkben van, de találtam még vagy 15 olyan hibát ahol lemaradt egy betû. Csak itt ilyen szerencsétlenül jött, ki. De ezt is kilehet ám magyarázni.
"A patentzár nem 1 erõviselõ szempont" Semetei Rándor
Írta 2006. június 11. - 21:57
Már nincs, csak a magyarok használhatják. A régi gépek teljesen jók azokra a tervezési feladatokra.olaszországban van tokai
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Írta 2006. június 11. - 21:19
Írta 2006. június 11. - 20:46
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Írta 2006. június 11. - 14:06
Írta 2006. június 11. - 14:01
Már elfelejtetten melyik cikk hanyadik oldalon, de nagyobb gáz, mint a gagyi számítógép.
Írta 2006. június 11. - 13:08
Szóval, ez most így tényleg?
Írta 2006. június 10. - 14:09
mivé?
mert a moratitol a triál gépig látom mind eladó,ráadásul eléggé Jó Áron
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Írta 2006. június 09. - 22:33
Írta 2006. június 09. - 01:02
atommal mi lett nõsöl hogy eladja (szinte) az összes gépét??
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
Írta 2006. június 08. - 23:11
egy telótesztre mit lehet írni?régebben volt még teló oszevetés,asszem két számon keresztül is,tárcsafékekkel ugyan így.
szerintem van anniy uj modell a piacon hogy megint érdemes lenne belefogni.
persze ha kaptok tesztpéldányokat.
ha esetleg a humán erõforrás a gond,akkor keressetek megbízható teszt emberekt,akik megíják a véleményüket.akár ugy is hogy adtok egy normát hogy kb így kell kinézni a cikknek.
én pl szívesen tesztelnék
mármitn az összehasonlító teszt nem is teszt, egyszerü TECH bemutatás.
egy ember nem tud mindent végigtesztelni, 2 ember meg két különbözõ véleményt is írhat egy telóról, így ennek sem sok teteje lenne.
mellesleg ha olvasgatod az újságot, szitne minden eddig megjelent teló benne van az újságban itt ott eldugva, bringatesztekben, és hasonló cikkekben.
énis tesztelnék szívesen autós újságoknak, esetleg motorosoknak... csak sajna ott sem adnak csak úgy semmit;)
Írta 2006. június 08. - 20:35
mert mire kijön asz uj szám,már szinte minden érdekességet lenézett a rider a netröl
én most fogom elolvasni,így már tuti hgy nem tanulok a szóbelire
Írta 2006. június 08. - 15:53
Amugy jo az uj szam. Design meg mindig nem tetszik.
Tarcsafektesztre en is kivancsi lennek. Juicy peldaul meg nem igazan szerepelt soha az ujsagban, max. emlites szinten. Kivancsi lennek pl. ennek az ominozus daralasnak mi is az oka pontosan, hogy egyeseknel jelentkezik, masoknal meg nem.
Amugy pedig en ugy latom, az utobbi idoben egyre inkabb olyan az ujsag, hogy regen annak aki nem bicajozott mondjuk nem volt tul erdekes kezbevenni a szamot, viszont aki bicajozott annak volt benne sok franko teszt es info, most pedig nagyon szep sok minden van benne, odaadom mondjuk anyamnak es tetszik neki, meg elolvasgatja a turakat o is, viszont en mar egyre kevesebb dolgot talalok benne ami folizgat.
Írta 2006. június 08. - 14:08
Írta 2006. június 08. - 13:45
Írta 2006. június 08. - 02:05
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda