Jelentkezz be Regisztrálj
Legfrissebb szám
Posted 2009. March 01. - 15:22
Gondolom, most a feje tetején volt minden, amikor ezt a számot készítettétek, de muszáj felhívnom a figyelmeteket, hogy tele van a lap elválasztási hibákkal. Rengeteg, nagyon sok.
Az új layout nekem tetszik, de ez senkit nem érdekel, hiszen szubjektív. Ugyanakkor én átgondolásra javasolnám a Shopping Guide oldalait.
A termékek márkája és elnevezésük a legkevésbé kiugró adatok, kvázi böngészni kell a grafikai elemen belül. Át5nézésük is nehéz, például így fordulhatott elõ, hogy a Merida vázaknál a karbon modell neve került az aluvázashoz is. Gondolom, mivel nehezen olvasható és kicsi, emiatt a korrektor sem vette észre. Ezzel szemben a "shopping guide" felirat számtalanul, és tökéletesen olvashatóan jelen van, szép meggypiros színben.
Hajrá BikeMag, jó az irány, a jobbító csiszolgatáshoz sok sikert, türelmet, minden jót kívánok, sporttársi, el nem halványuló tisztelettel,
Grafitember
Posted 2009. March 01. - 12:25
Posted 2009. February 28. - 23:49
Apeh állandóan piszkálta-hahaha. 200.000-400.000 az átlag túra költsége és 10 túrára való pénze maradt-
Errõl egy ismerõsöm mondata jut eszembe:"Akinek van pénze,annak azért van,mert nem hülye".
Posted 2009. February 28. - 13:19
A hibákat már leírták mások, a készítõk meg majd úgyis javítanak amit tudnak és rajtuk múlik.
A világutazós emberrel kapcsolatban nem használnék olyan szavakat amelyeket hevültebb fórum társaim. Nekem sem szimpi, de érdekes, kicsit Münchausen bárós számomra az úriember. Apeh állandóan piszkálta-hahaha. 200.000-400.000 az átlag túra költsége és 10 túrára való pénze maradt- khm, értem. Egész jól hoz a konyhára az adókerülõ társadalompereménélõ beilleszkedninemhajlandó restaurálásosiparmûvészkedéses élet és cseppet nevetséges a globalizációgyûlölõ, vasbetonvilágotnemszeretõ, ám mozgásérzékelõthasználó,
autóvalmotorralvasúttal utazó felfogás. Sajátos szabályrendszer kicsi kapucskákkal.
Egyedüli zavaró (új) technikaként a néhol fellelhetõ sok szín együttes alkalmazását említeném. Ennek zavaró hatása a Meridás cikkben csúcsosodik ki. Színkavalkád minden szinten. A kiemelés kiemelései a legkeményebbek, szembántó sárgával. Szükségtelen ez a sok szín, nem is jellemzõ a magazin többi részére. Szóval szerintem a kevesebb jobb.
Imádni való a nagyobb tartalom. Még mindig találok benne olvasni vagy újraolvasni valót. És tényleg egyre jobban hasonlít elismert külhoni magazinokhoz. Éljen!
Posted 2009. February 28. - 08:41
Hát az a sokat vitatott cikk a világjáró emberrõl...nem tom õ ilyen nem lehet ezért elítélni, mocskos sok tapasztalatot gyûjtött be az tuti, azért beszélgetnék vele.
Végre nem volt reku
www.kannmatti.kepeim.hu
vendég_pier_*
Posted 2009. February 27. - 23:32
Nem tudom mi igaz abból amit elmondott magáról, az életérõl, (remélem ez a cikk csak vicc)nem az a bajom vele amit csinál hanem ahogy csinálja:nekem errõl a lényrõl az marad meg,hogy egy folyton sumákoló,kiskapút keresõ (lásd repülõtéri mérlegelés), az emberiséget megbüntetni akaró lõport magával cipelõ, mozgásérzékelõkkel túrázó szerencsétlen.
Mit akar ez az ember?Az elmaradt törzseket megtanítani arra, hogy ne lopják el a bringáját?
Vagy miért járja a földet ez a lény?
Semmivel nem látok több pozitívumot az egész élet filozófiájában mit egy tömeggyilkoséban.Valószinüleg õ is az lenne csak nincs hozzá bátorsága.
Ja és nem õ volt akinek a társa meghalt egy közös túra után és fél mondattal emlékezett meg róla????
Ja, és jó az újság....
Posted 2009. February 27. - 22:19
Posted 2009. February 27. - 19:46
Posted 2009. February 27. - 18:00
Egész jó lett az új szám.Bár én nem kaptam hozzá semmilyen katalógust.De így jár,aki a Tescoban vesz újságot.
Üdv mindenkinek.
Miért járt hozzá katalógus és ha igen milyen??:chin:
Ez kicsit meglepõ nekem mert én elõfizetõ vagyok,de én sem kaptam hozzá katalógust.:wtf:
Posted 2009. February 27. - 10:24
Gondolom nyomdai vagy hasonló hiba miatt kezdõdik az Epic-es cikk ugyan azokkal a sorokkal,minta Zesty-s.Mikor olvastam egymás után a két cikket,olyan Mátrixos macskás érzés volt.:)Amit eddig is és most is keveslek az újságból,az a hétköznapi eccerû bicajosokról szóló cikkek.A múltkori számban jó volt a Bakonyi bicaj boltról szóló cikk.Na ilyesmik jöhetnének több.
Az Edzéselmélet cikktõl többet vártam.Szinte semmi konkrétum,csak nagyon általánosságokban ír.
A bicaj felújítós cikkekben,mint amilyen pl. a Klein-es cikk,lehetne pár kép az eredeti állapotról,vagy akár a munkafázisokról is.
Most olvasom csak,hogy sokaknak nem teccik a Szirmai "ótvaros" interjú
Szerintem meg nagy arc.Az biztos,hogy sok embernek csípheti a szemét egy ilyen alak.Na de errõl elég is itt ennyi,bár lenne véleményem...
Posted 2009. February 26. - 22:41
"Olvasatomban egy tipikus senkiházi, aki adót nem hajlandó fizetni és mindenkinél jobban tud mindent."
vagy csak egy olyan humanoid, akinek tele van a f.sza ezzel a társadalmi rendszerrel. Hogy senkiházi lenne? Nem hinném. Azok a senkiháziak, akik nem dolgoznak ÉS használják a szociális juttatásokat.
Neked adok igazat!
Érdekesnek találtam az illetõt és az életstílusát. Talán Õ többet él, mint mi. A politikát félretéve úgy gondolom fel lehet tenni a kérdést: Ki a hülye, aki beáll a mókuskerékbe, vagy aki kiszáll belõle? Tisztelem amiatt, hogy megtette.
Ajánlom mindenkinek (nem a reklám helye) a Doppler címû könyvet. Erlend Loe írta, aki egy Norvég író. Pici bringás vonatkozása is van. Az Õ figurájának is vannak hasonló "senkiházi" gondolatai. Nekem a "szabadság" fogalma jutott eszembe róla.
A könyvet könnyû megtalálni nagyobb boltokban. Olyan, mint egy Mizo tejes doboz. Ja, alacsony zsírtaltalmú A 2,8-as változat a második rész.
http://www.norvegia....ons/doppler.htm
Posted 2009. February 26. - 22:14
(...és tényleg nagyon sok könyökzsír van benne a stáb részérõl...)
Posted 2009. February 26. - 22:09
Hosszú idõ után újra olvasmányos volt az újság. Kellemes a design, és jók a cikkek. A Shopping Guide-ban talált egy két Meridás elírástól eltekintve hibátlannak mondható. Hajnalban a metrón néztem a 17-es szám alatt futó vázat. Hol karbon ez?! Lapozok. Hmm NS váz! "Az új, 2009-escsúcs karbon merevváz már régóta kapható hazánkban."
Nemán vazze, minden karbon ebben az újságban? Ennyire nem lehetek álmos, és ennyire nem lehet sötét a metrón!
Nem gond, jót derültem. Ebbõl is látszik, hogy volt vele munka.
Még egyszer megjegyezném, hogy tetszik. Aminek különösen örültem, az a júzereknek szerelõs rész, és a szerszám teszt! Szükség van rá!!
Nagyon sok évvel ezelõtt láttam azt a cikket, ha az erdõben történik valami a bringáddal, mit tegyél. Az jutott eszembe. Szívesen látnám a cikket a honlapon. Nagyon olvasmányos volt. Pedáltörés, láncszakadás, kormánytörés ...
Poszter! Régen kinõttem már belõle, de azt vettem észre, azon gondolkodom, hova tegyem ki. Azt hitték a metrón, hogy Playboyt nézek, mert úgy tartottam már az újságot.
Kifejezetten örülök a hírlevélnek is, mert az elektronikus rész is kezdi utólérni a külföldi példákat.
Csak így tovább mindenkinek!
Posted 2009. February 21. - 21:57
by édesanyám:D:D:D erre varrjatok gombot:)
Posted 2009. February 20. - 11:40
vagy csak egy olyan humanoid, akinek tele van a f.sza ezzel a társadalmi rendszerrel. Hogy senkiházi lenne? Nem hinném. Azok a senkiháziak, akik nem dolgoznak ÉS használják a szociális juttatásokat.
Posted 2009. February 20. - 09:59
Hasonlóan gondoltuk mi is - ezért került be a magazinba.Lehet, én sem örülnék, ha ez a fickó lenne a szomszédom, de hogy az élményei és a bringája érdekesebb szinte minden másnál az újságban, az számomra tuti.
Szélsõséges példa, de ugyanúgy érdekes lehet az is, hogy mit gondolt Charles Manson vagy épp Gandhi bizonyos dolgokról. Nem kell velük egyetértened, hogy kíváncsi legyél rájuk
Posted 2009. February 19. - 21:29
Az új szám tényleg rendben van, de a Szirmai interjú nálam kibaszta a biztosítékot.
Olvasatomban egy tipikus senkiházi, aki adót nem hajlandó fizetni és mindenkinél jobban tud mindent. Folyamatos üldözési mániája van és anarchiában érzi jól magát. Rendetlenség, káosz ez kell neki, csak akkor húzzon el ebbõl az országból örökre. Az ilyenek szoktak árpádsávos zászlókat lengetve óbégatni ha érzékeny leküket valaki megsérti. Szánalmas.
Lehet, én sem örülnék, ha ez a fickó lenne a szomszédom, de hogy az élményei és a bringája érdekesebb szinte minden másnál az újságban, az számomra tuti.
Szélsõséges példa, de ugyanúgy érdekes lehet az is, hogy mit gondolt Charles Manson vagy épp Gandhi bizonyos dolgokról. Nem kell velük egyetértened, hogy kíváncsi legyél rájuk
Posted 2009. February 19. - 16:22
Kicsit fura a tag.
'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'
ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960
Posted 2009. February 19. - 11:40
inkább mutatott volna 3oldalban csak képeket amerre járt, akkor többet ért volna az én szememben, mint a okos interjú és a kiváló kerékpárját leíró cikk ..
de hiszen mindeki tudja, h az életet nem érdemes végigélni
Expinálom a pinarámát.
Posted 2009. February 19. - 10:18
Az új szám tényleg rendben van, de a Szirmai interjú nálam kibaszta a biztosítékot.
Olvasatomban egy tipikus senkiházi, aki adót nem hajlandó fizetni és mindenkinél jobban tud mindent. Folyamatos üldözési mániája van és anarchiában érzi jól magát. Rendetlenség, káosz ez kell neki, csak akkor húzzon el ebbõl az országból örökre. Az ilyenek szoktak árpádsávos zászlókat lengetve óbégatni ha érzékeny leküket valaki megsérti. Szánalmas.
a bringás része még talán elmegy, bár nem gondolom, hogy a bikemagnak és olvasótáborának ez lenne a színvonala. az interjú meg tényleg egy "senkiháziról" szól, ami tényleg nem ebbe az újságba való.