Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Komárom-Esztergom megye bringásai ide!

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
21661 hozzászólás a témában

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.150 hozzászólás
Ezt most biztos nem komolyan kérdezed:D
Persze hogy hozd öket minél többen vagyunk annál jobb!
Mindeki akinek van haverja, havernöje, osztálytársa, rokona, kutyája, macskálya, sexpartnere, akárkilye aki biciklizés iránt érdeklödõ az hozza magával.

LooR

LooR

vendég

• fórumtag
  • 114 hozzászólás

És öket mértnem cibálod el szombaton is?

Elcibáljam???????????
1 ikük biztos benne lenne:D
A szél szót emel: "Menj el!"
De a madár már nem felel:
Tollak nélkül nem repül el...

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.150 hozzászólás

Kívánságod parancs LooR + 2 haver :D
Komolyan ..most hívott egy másik Bicós haver hogy nem lenne e kedvem menni egy tekerést:D

És öket mértnem cibálod el szombaton is?

LooR

LooR

vendég

• fórumtag
  • 114 hozzászólás

Még csak heten vagyunk. Jöjjön már még valaki. Ez így kevés lesz.:D

Kívánságod parancs LooR + 2 haver :D
Komolyan ..most hívott egy másik Bicós haver hogy nem lenne e kedvem menni egy tekerést:D

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.150 hozzászólás
Õ már rácspott:D
Egyböl amikor lehetett

LooR

LooR

vendég

• fórumtag
  • 114 hozzászólás

Lehet mezt rendelni az erre való topickban.
(hátha valakit érdekel, csak nem tudja:))

SZILÁRD NEM ERRE VÁRTÁL?!?!?!?!?!?!?!?

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.150 hozzászólás
Te most szombatról beszélsz, vagy a CS betüs napról?

Lehet mezt rendelni az erre való topickban.
(hátha valakit érdekel, csak nem tudja:))

mxpro

mxpro

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.453 hozzászólás
Még csak heten vagyunk. Jöjjön már még valaki. Ez így kevés lesz.:D

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás

PFFFFFFFFFFFfff ... az élet megint kiosztott, már éppen kezdtem megszokni, hogy nem fáj semmim:D. Erre Reggel, dobok egy hátast a kádban, pont a csuklómra estem rá, szal' ne nézzetek hülyének ha Könyékig befáslizva tekerek majd:D.
Amúgy McPite használj SOK izmmeghúzódásra való krémet nekem a Diclac jött be a legjobban ( kipróbáltam má vagy 5-6 félét ... Kondi edzés elõtt luxus volt régen a bemelegítés ) Ja és ne használd sokat a lábd, persze tudom könnyû mondani.....
De szreintem ha követed SchnellT utasítását nem lesz bajod Szobatra én is szoktam ezt csinálni és nekem bejött

Diclac, felírtam, köszi! (MC Pite amúgy, nem baj, +szoktam hogy emszí helyett mek-nek írják :) ) Meg addig nem szórakozok 30as átlag tartásával melóba jövet...

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

Grolsch

Grolsch

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.323 hozzászólás
Szilárd!
Megnéztem az X-faktort, de nem volt vmi hú de nagy választék dzsekikbõl. Volt 1-2 Pearl Izumi esõkabát-szerû darab, leárazva 12 ezer Ft.

Ami érdekesség volt, hogy kíváncsiságból megnéztem a sisakokat is és egy új Rudy Project modellnél meg voltam döbbenve, hogy kb 2x olyan nehéz mint az enyém, ami van már 3-4 éves! Ezek visszafejlõdtek! Komoly, abban a sisakban fájna tekerni.
Legyél te is szerencse csomag! :icon_bigg

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.671 hozzászólás
Na mentem melózni!
Sziasztok!Szlájék akkor délután tali a Turul aljában!
"Hogy soha többet ne fordulhasson elõ veled,hogy egy kapcsolatban elfogy a színes ceruzád! ":)

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.671 hozzászólás
Ezek után már senkit se nézek hülyének!
Posted Image

+ hogy én gipszelt lábban is bicajoztam a szobámban a görgõn :D
"Hogy soha többet ne fordulhasson elõ veled,hogy egy kapcsolatban elfogy a színes ceruzád! ":)

LooR

LooR

vendég

• fórumtag
  • 114 hozzászólás
PFFFFFFFFFFFfff ... az élet megint kiosztott, már éppen kezdtem megszokni, hogy nem fáj semmim:D. Erre Reggel, dobok egy hátast a kádban, pont a csuklómra estem rá, szal' ne nézzetek hülyének ha Könyékig befáslizva tekerek majd:D.
Amúgy McPite használj SOK izmmeghúzódásra való krémet nekem a Diclac jött be a legjobban ( kipróbáltam má vagy 5-6 félét ... Kondi edzés elõtt luxus volt régen a bemelegítés :D ) Ja és ne használd sokat a lábd, persze tudom könnyû mondani.....
De szreintem ha követed SchnellT utasítását nem lesz bajod Szobatra én is szoktam ezt csinálni és nekem bejött

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás

próbáld meg eltolni a falat,de ne izomból csak vedd fel azt a pózt és a fájó lábadat ott tudod nyújtani frankón.

Köszi, majd próbálom azt is!

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.671 hozzászólás
próbáld meg eltolni a falat,de ne izomból csak vedd fel azt a pózt és a fájó lábadat ott tudod nyújtani frankón.

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás
Ha vkinek van vmi jó tippje vádli meghúzás gyors elmulasztására azt szívesen veszem, nem szeretnék szombaton csökkentett módban tekerni... (õsrégi sportkrém bemasszírorása amit idáig tettem vele...)

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.671 hozzászólás
Jó reggelt!

Bizé,annyit akarok csak jelezni,hogy ha utolsó pillanatban még bejön egy bicaj akkor lehet kések majd egy picit.De megpróbálok elsõként a Turul aljába érkezni,hogy ne rám várjatok.

Grolsch

Grolsch

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.323 hozzászólás
Mxpro
Kosina Szilárd (Szláj)
Ano
SchnellTamás
LooR + egy haverja
Grolsch

Grolsch

Grolsch

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.323 hozzászólás

Amúgy a szombati vonat nem 7:56kor indul, asszem Anett rosszat írt, de már nem emléxem tisztán rá és visszakeresni meg nem akarom, emrt hosszú lennne :)
Edit: megnéztem elvirán, télleg 7:40, akkor már ezt is tudom :D

Nem írtam rosszat!!! Szilárd figyelj odaaaa

Amúgy emberek!!! Nem kell engedélyt kérni ha vki jönni akar tekerni! Azért tesszük közkincsé itt a topikon az infót, hogy minél többen legyünk!!! :)

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.671 hozzászólás
Semmi sem baj,ha azzal növeled a kerékpáros megmozdulásaink létszámát!