Most te mindenkép rám akarod kenni?A sors így akarta!
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Komárom-Esztergom megye bringásai ide!
Indította
schnellthomas
, 2005. április 13. 10:50
Írta 2006. július 13. - 20:54
"Hogy soha többet ne fordulhasson elõ veled,hogy egy kapcsolatban elfogy a színes ceruzád! ":)
Írta 2006. július 13. - 20:47
Na megjöttem má egy ideje.
Csak a nyavajás MSN miatt nem volt idõm írni.
Na szal' nekem most kerek a Bicózás csak eléheztem menet közben:D
Csak a nyavajás MSN miatt nem volt idõm írni.
Na szal' nekem most kerek a Bicózás csak eléheztem menet közben:D
A szél szót emel: "Menj el!"
De a madár már nem felel:
Tollak nélkül nem repül el...
Írta 2006. július 13. - 20:32
De most nem azért, de ezt 100%-ig magadnak köszönheted! Úgyhogy ez nem számít igaz perecnek! Szerintem!
Legyél te is szerencse csomag! :icon_bigg
Írta 2006. július 13. - 20:22
Hát megérhette,mert legközelebb remélem ismét 22.000km után történik ilyen,vagy még több km után!
"Hogy soha többet ne fordulhasson elõ veled,hogy egy kapcsolatban elfogy a színes ceruzád! ":)
Írta 2006. július 13. - 20:14
Tamás köszönjük azt a szép momentumot, :prosze: erre még 70 évesen is derûsen fogok visszaemlékezni! Már most biztos vagyok benne, hogy megérte elmenni!
Írta 2006. július 13. - 20:05
Sziasztok!
Valóban nagyon jó túra volt!
Többet nem mesélek!Majd bár nap múlva.Még csak nézek hogy mi is történt,mert tudjátok annyi bukást megúsztam a mezõnyversenyeken....ez még rossz a lelkemnek,bár elég vicces volt!
Eseményhez illõ link:
De megjegyezném hogy a legjobbak is borulnak.Igaz nem így,de azért õk is!!!
Valóban nagyon jó túra volt!
Többet nem mesélek!Majd bár nap múlva.Még csak nézek hogy mi is történt,mert tudjátok annyi bukást megúsztam a mezõnyversenyeken....ez még rossz a lelkemnek,bár elég vicces volt!
Eseményhez illõ link:
De megjegyezném hogy a legjobbak is borulnak.Igaz nem így,de azért õk is!!!
Írta 2006. július 13. - 20:02
sztem is nagyon jó volt mindenkinek, aki tekert, kicsit nekem is jó volt.
majdnem mentem is volna(szegény ti)mer lekéstem pár buszt, és gondolodóba estem.talán inkáb bicózzak?de neem.aztán elmentem edzésre
ja, kiderült, h szombaton pihenõnk van, so elvileg tudnék menni pestbe.
de igazából én nem vagyok oda való, mégha kicsit-kicsit bénábbak lennétek...de ezt nem szeretném.úgyhogy jó tekerést.én majd max az usziig tekerek
pá
majdnem mentem is volna(szegény ti)mer lekéstem pár buszt, és gondolodóba estem.talán inkáb bicózzak?de neem.aztán elmentem edzésre
ja, kiderült, h szombaton pihenõnk van, so elvileg tudnék menni pestbe.
de igazából én nem vagyok oda való, mégha kicsit-kicsit bénábbak lennétek...de ezt nem szeretném.úgyhogy jó tekerést.én majd max az usziig tekerek
pá
Írta 2006. július 13. - 19:40
Jó is volt. De majd megyünk hozzád szombaton, és akor te is tudsz velünk tekerni.De jó azoknak akik délután tekernek én rendetrakok a szobámban mert ma végeztek a festök:(
Írta 2006. július 13. - 19:23
De jó azoknak akik délután tekernek én rendetrakok a szobámban mert ma végeztek a festök:(
Írta 2006. július 13. - 15:58
Emberek-emberek! figyeljünk jobban oda miket írnak társaink. Tamás már tegnap írta hogy jönMxpro
Kosina Szilárd (Szláj)
Ano 1000%
SchnellTamás
De ahogy elnézem, mindenki késni fog! ...már csak 15 perec
Írta 2006. július 13. - 15:53
baj hogy megyek veletek mert akkor leveszem a mezem és beülök egy hûs vízzel teli kádba!
Írta 2006. július 13. - 15:49
szerintem vissza kellene menni és akkor lenne benne még egy kis szint, nem sok, csak kicsi
Tamás Te nem melózol?
Tamás Te nem melózol?
"...nem kurva Õ, csak megadatott neki minden pasi..."
Írta 2006. július 13. - 15:46
mittomén?! csak megyek az elõttem lévõ után
Tamás mit keresel te e gépnél? Nem kéne már indulni? :D
Tamás mit keresel te e gépnél? Nem kéne már indulni? :D
Írta 2006. július 13. - 15:43
Izé valaki!
Most akkor vértesszõlõsnél visszamegyünk az erdõbe?
Most akkor vértesszõlõsnél visszamegyünk az erdõbe?
Írta 2006. július 13. - 15:29
Most jött vissza az áram...irgum-burgum! Nem láttam a Tour de Francot, meg a végérõl is lemaradok a tekerés miatt Pedig ez a király etap...uff le van tojva!
Írta 2006. július 13. - 15:21
A találkozó 16:15-kor van nem 17:30-kor. De ha valakineknek nem jó az idõpont akkor lehet késõbbre tolni, de 17:00-nál késõbbre nem érdemes.
Sajna én nem érek addigra oda, majd legfeljebb szembõl elindulok Vszõlõsrõl. szsztok
Írta 2006. július 13. - 15:03
Emberek valaki nem tud valami jó helyet szlovákiában, ahol lehet jokat tekerni?
Asszonyal mennénk turázni, azt ugy gondoltam, hogy a bringák is beférnének és akkor miért ne vigyük öket. Föleg terep érdekelne ha lehet nem túl messze a magyar határtól max 300-400 km
Asszonyal mennénk turázni, azt ugy gondoltam, hogy a bringák is beférnének és akkor miért ne vigyük öket. Föleg terep érdekelne ha lehet nem túl messze a magyar határtól max 300-400 km
Írta 2006. július 13. - 14:41
A hörcsögöt feltétlen hozd el az nagyon fontos egy bringa turára:D
Írta 2006. július 13. - 14:37
Akko majd elrángatom õket..legalábbis megkísérlem:D
A szél szót emel: "Menj el!"
Írta 2006. július 13. - 14:37
A hörcsögöm szeret tekerni hozhatom? Igaz csak a kereket tekeri.
Lassan szerintem értesíteni kéne a MÁV-ot, hogy egy külön kerékpárszállító kocsit állítsanak be nekünk.
Lassan szerintem értesíteni kéne a MÁV-ot, hogy egy külön kerékpárszállító kocsit állítsanak be nekünk.