Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Komárom-Esztergom megye bringásai ide!

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
21661 hozzászólás a témában

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás

Mi tavaly átmentünk a hídon, igaz a határon nem!
igen vicces gyerek ez az idõjárás, Tatáig pofaszél, haza felé szélcsend! no de mindegy, belefér :-D
Szmöre!
Tegnap sajnálatos módon a felsorolásból kihagytam MC Pitét, aki a 3. igazi cc-s, és slickgumit nem akar vanni, de nem így gondolkodik a sárgumiról :-D
ill. itt van még Kisvirág és Ridegirl, akikkel meég nem találkoztam élõben, így semmi pontosat nem tudok írni..
Utolasgoan is bocsi az érintettektõl! :)

Köszönöm szépen,épp gondolkoztam hogy javítsam-e.
Amúgy van óutim is (elsõ teló, tugós nyereg és rugós nyergecsõvel megspékelve :D )

Ha köv nagy C-vel írod a nevem kicsi helyett akkor megbocsátok :D

De elég ha Pite maradok, úgyis annak hívnak a haverok, az emszí hosszú és nehéz :-)

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás

Én a helyetekben nem kekeckednék Szilárddal, mert még otthagy titeket egy kanyarban...vagy ahogy õ mondaná: lenyom :P

Kekckedni jóóó :D .
Én kekeckedhetek, úgyse mer lenyomni, se Bükkre nem jött, se Mátrára nem fog, mert fél az esõtõl :P Talán még a saracskától is. Jut eszembe, most alig volt sár...
Majd teszek fel képeket ha összerakom az otthoni gépem, addig nincs mire feltöltenem a képeket...

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás

Hotmaat csukd be a szemed...
...és gondolj...

Duna Maratonra! :D
Fincsi mi? A hideg sááár mint az arcpakolás! :D

Ugyanmááár!
Ott nem esett...
De Bükkön 3 órán át esett marciközben :D. Lefele csúszkáltam is sárgumivala köveken mint az istennyila!

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás

Viszont ketten vagyunk így valaki mindig szélárnyékban mehet...:)

Miért csak 1 valaki?? kamion, busz traktor, és egyéb "lassújármûveknél" akár mindketten ott lehetetek szélárnyékban....
Gorbára mindenképpen menjetek fel a panoráma és a száguldás élménye miatt :)
"...nem kurva Õ, csak megadatott neki minden pasi...":)

szmörre

szmörre

vendég

• fórumtag
  • 64 hozzászólás
A 10-es út fele 64 km összesen, ebbõl 11 km a 10es úton. Lesz néhány dombocska de valahogy megbírkozunk velük, én csupán a szelet utálom de azt nagyon! Viszont ketten vagyunk így valaki mindig szélárnyékban mehet...:)
Légy mindig alázatos és becsüld a nyarat!
Forzza Basso!

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
Anett jó a filozófiád, nekem tetszik, kell a szélcsend a holnapi Budaörs oda visszához! :)
Hotmaat és holnap a barátnõd sem lesz otthon, mert ha Neked jó, akkor Neki is odadhatom a 8ropit, olyan jó lenne már egszabadulni tõle! :)

szmörre

szmörre

vendég

• fórumtag
  • 64 hozzászólás
Így legyen! Még számolgatom a km-eket..., meglátjuk merre megyünk!
Forzza Basso!

Grolsch

Grolsch

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.323 hozzászólás

Akkor áll még az alku? Reggel 8kor Tarjánban? A szél elég kellemetlen, de remélem csillapodik valamennyire.

Ja persze, ott leszek...remélem csak egy templom van Tarjánban:)

Tegnap be volt borulva és fújt a szél, ma süt a nap és fúj a szél...holnap süt a nap és semmi szél :D Ez a filozófiám!

Jajj az a 10-es út kemény lesz...remélem nem lesz sok a kamion...az eléggé forgalmas szakasz ám, egyedül tuti nem mennék rajta :)
Legyél te is szerencse csomag! :icon_bigg

szmörre

szmörre

vendég

• fórumtag
  • 64 hozzászólás

Okay, akkor Sorry Szilárd, de csütörtök 2 külön túra lesz.
Szmörre! Ugye te nem 40-el szoktál menni? :P

Akkor áll még az alku?:) Reggel 8kor Tarjánban? A szél elég kellemetlen, de remélem csillapodik valamennyire.
Forzza Basso!

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.150 hozzászólás
Tényleg azok. Full normálisak. Legalábbis velem eddig még tök rendesek voltak mindig.
Hétvégén pokereztünk azt gondoltuk, hogy át kéne hivni Gyuribácsit, hogy közvetítse:D

Nem hangosak néha jön hozzájuk rakat autó amikor nagy pokerpartit rendeznek de egyébként nincs valami nagy mozgás körülöttük.

Grolsch

Grolsch

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.323 hozzászólás
Hotmaat! Kordáék a "szomszédaitok" !?!?
Na ezzel még tényleg nem dicsekedtél! :D:D

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
Tudsz szerezni autogramot??????????????????? nnna lécci :D
és csendes szomszédok, vagy olyanok mint Gyõzikéék?? :D

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.150 hozzászólás

Nem tom, mennyire gyengül a sziget, mert 7éve nem követtem nyomom a fellépõket, csak azt tudom, h. idén nem lesz a Korda házaspár :'(, de Uchrin Benedek még ott lesz :D
Jah monnyuk a jegyár emelkedés, elég necces, de a családom megy :D

Tényleg még nem is meséltem a Kordáék a szomszédaim, illetve pár házzal arréb laknak:)
Ano azért nem tudod, hogy mi a jó a szigetben, mert még nem voltál.
Idén mondjuk én se megyek mert nem nagyon lesznek olyanok amik érdekelnek.

Ano

Ano

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.653 hozzászólás
  • LocationCsömör

Amúgy meg az a tapasztalatom, hogy a Sziget évrõl évre gyengusabb (már 6-on voltam)...emlékszem a régi szép idõkben amikor nem volt még disco sátor, és a metál is a szabad ég alatt bömbölt, nem mûagyag sátrakban :sóhaj: :D

és ismétlem...2000 pénz volt a napijegy...7 év alatt azért nem volt 300%-os infláció!!!!!

igazad van ... mert ha az inflációt számolom 10%-al (ami elvileg sosem volt) akkor a kamatos kamat módjára 7 év múlva csak kb 3600Ft-nak kéne lennie a szigetnek!

Bár nemtudom mi a jó a szigetben (sosem voltam még :D )
Mert tekerni jó!

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
Nem tom, mennyire gyengül a sziget, mert 7éve nem követtem nyomom a fellépõket, csak azt tudom, h. idén nem lesz a Korda házaspár :'(, de Uchrin Benedek még ott lesz :D
Jah monnyuk a jegyár emelkedés, elég necces, de a családom megy :D

Grolsch

Grolsch

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.323 hozzászólás

Valóban a nyálcsorgatás ezen módjának nem sok értelme van...
még jó, h. TB-n nincs összesen 147 üzlet ...

Majd lesz! :lol1:

Anett! Nem drága 6000HUFért a beugró, ha belegondolsz abba, h. 6000ért nem csak 1 koncertet látsz, hanem este 5tõl hajnal 2ig félálomban vándorolsz koncertrõl koncertre, vagy ha megunnád, akkor falat mászol, vagy beszélgetéskre mész be, és ha ezt is megunnád, akkor bedobsz egy pohár sört és tök jó móka volt az egész...

Ahhoz képest, hogy pl egy Depeche Mode koncertre 10 ropi a beugró tényleg nem drága.
De sajna a Szigeten élni is, vagyis fogyasztani is kell...szóval 1 napra több mint egy tizest számolhatok...ööö, most sajna nincs feles tizesez :cry: ...de ami késik nem múlik.

Amúgy meg az a tapasztalatom, hogy a Sziget évrõl évre gyengusabb (már 6-on voltam)...emlékszem a régi szép idõkben amikor nem volt még disco sátor, és a metál is a szabad ég alatt bömbölt, nem mûagyag sátrakban :sóhaj: :D

és ismétlem...2000 pénz volt a napijegy...7 év alatt azért nem volt 300%-os infláció!!!!!

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
Valóban a nyálcsorgatás ezen módjának nem sok értelme van... :)
még jó, h. TB-n nincs összesen 147 üzlet :D

Anett! Nem drága 6000HUFért a beugró, ha belegondolsz abba, h. 6000ért nem csak 1 koncertet látsz, hanem este 5tõl hajnal 2ig félálomban vándorolsz koncertrõl koncertre, vagy ha megunnád, akkor falat mászol, vagy beszélgetéskre mész be, és ha ezt is megunnád, akkor bedobsz egy pohár sört és tök jó móka volt az egész...

Grolsch

Grolsch

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.323 hozzászólás

Jajj,Anett ne is mond!Voltam én is SHOPPINGOLNI
Fárasztó dolog!Finja nézett ruhákat magára.Szombaton megyünk szigetre.

Fiúk! Ha szeretnétek, hogy kapcsolatotok hosszan virágzó legyen...ne járjatok el párotokkal shoppingolni :kapturek: Mert úgysem értitek meg miért kell bemenni a 147dik boltba, ha úgyse veszünk semmit :D

Mentek Szigetelni? Jajj irigyellek titeket...egy napra én is felnéznék! ...csak rohadt drága a napi jegy...emlékszem 1999-ben még csak 2 ezer pénz volt :(

Grolsch

Grolsch

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.323 hozzászólás
Szia Márk!

Nem találkoztunk már? :P

Anett

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
SchnellT!
A shopping akkor jó, ha Te veszel magadnak, ill (az esetemben) én kapok ruhát/kat! Az a formája amit Te csináltál az ideggyilkos :D
Üdvözlet Márk! :)