Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Komárom-Esztergom megye bringásai ide!

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
21661 hozzászólás a témában

Ano

Ano

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.653 hozzászólás
  • LocationCsömör
Na igen ... a sárgumit azért hívják sárguminak mert sárban dagonyázva a legjobban ezzel lehet menni ... persze máshol (kövek, vizes sziklák stb) nem teljesít annyira jól mint társai ... viszont cserébe sárban te vagy a király :)

najó ... ezt frankón túlragoztam :D
Mert tekerni jó!

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás

Milyen az a sár gumi? Szóval sárban nem pörög ki csak a követ nem szereti?

Igen, nagyjából.
-nem csúszkál sárban
-jó az öntisztulása(!!!)
-nem széles, hogy ne ragadhasson be könnyen a villák közé a berakódott sártól

Feltöltött kép

De aszfalton vagy (vizes) kövön a tapadása :(

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

Grolsch

Grolsch

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.323 hozzászólás

Sziasztok!

Holnapi tekerésetek az nyitott? Miármint nem zavarnék? Ígérem nem megyek se túl lassan se túl gyorsan, fogom a szelet, stb. :-)

Márk

Nem vagyunk szégyenlõsek! :D

Remélem magadtól is jössz, itt nem kell engedélyt kérni...de lehet már késõn szólok, tegnap már nem neteztem este :(
Én 7:15-kor indulok Szligetrõl
Vargham látom fennt vagy...gyere csak gyere! :D Kell a szélárnyék!
Legyél te is szerencse csomag! :icon_bigg

DummyBoy

DummyBoy

vendég

• fórumtag
  • 29 hozzászólás
Benne vagyok a Szaknévsorban :clap: :bananadan
Egyedülálló férfi keresi kimondottan hajlékony testû, sörfõzdetulajdonos, marihuánatermesztõ szupermodell ismeretségét! Új tapasztalatokra nyitott, egypetéjû lány ikertestvér elõny!

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.671 hozzászólás
Huh....Ma valahol melóból hazaérve aztán megkajálva(Mákos tészta eperdarabkás jamm-el gép elé ülve kedvem támadt elõkeresgélni a legelsõ hsz-eket.
Ime:

[quote name='schnellthomas']Üdv!

Remélem minnél több helyi bringás talál ide,és betudjuk lendíteni ezt a "témakört"

Gyertek minnél többen!

Hali![/QUOTE]
...
[quote name='Kosina Szilárd']Helló!
Én tatabányai vok montival, de szeretek országúton meg járdán száguldozni.
Én már írtam, a többieken a sor.
Na csákó Kosina Sziárd[/QUOTE]

[quote name='sunset']Szia Szilárd!

Velük nem tudod megismertetni e szép lapot? Én szoktam Schellthomassal néha beszélni,de azon a két forumon is csak ketten dumálunk.[/QUOTE]

[quote name='mxpro']Hello Mindenkinek!
Én is tatabányai vagyok, írtam is a vértesi betyárokba, csak régen néztem erre a részre és csak most vettem észre hogy itt ennyire intenzív az eszmecsere a helyi bringások között.
Szóval csak írogatni serényen. Ha lehet akkor én is benne lennék egy közös bringázásban. De inkább tavasszal.[/QUOTE]

[quote name='Ano']üdv ... én is Tatabányai lennék ... gondoltam ideszólok hátha érdekel vkit [/QUOTE]

[quote name='hotmaat']Gondoltam ha már ugy is szóbakerült, akkor ide is beírom, hogy mi lesz ez a tura 18-án mert elméletileg én szervezgetem. Olyan célból megyünk, hogy néhányan forumozók megismerjük egymást. Nem kell valami nagy dologra gondolni, mert még igencsak tél vége van és mindenki a súlyával meg az elpunnyadással küzd (ahogy én is 182cm 85kg). Több variáció lesz 10km-40km-ig bármi elképzelhetõ, de ezt majd ugy is megbeszéljük a helyszinen, no meg attol is függ, hogy az agyagos részen az erdõben milyenek lesznek az útviszonyok(ma voltam kinn, és a fülem csúcsáig agyagos lettem).

Na röviden ennyit az egészrõl, ha valakit bõvebben érdekel jöjjön a Törökbálint topickba és ott mindent elmondok.[/QUOTE]

[quote name='Grolsch']Szia Szláj!
Iwiw után itt is összefutunk! Ez a fórum egy fokkal jobban pörög mint az iwiw-es Kerékpárosok hol vagytok!
üdv.: Anett[/QUOTE]

[quote name='Mango']Sziasztok!Tudna vki infoval szolgálni a holnapi versenyrõl?Annyit tudok h 8-tól lehet nevezni,de mikor van rajt?Köszi[/QUOTE]

[quote name='MC Pite']Üdv népek!

Nyergesi vagyok, elsõsorban Gerecsei montis tekerések érdekelenek, de néha a veri nyergében is megyek pár karistot .

1-2 héten belül rendbe rakom amit a Duna Maraton szét*ott a gépemen, aztán aki környéken teker csatlakoznék hozzá(juk)...[/QUOTE]

Egyetlen,tündéri moderátorunkról nem találtam értelmesebb hsz-t.:D
[quote name='Lord_Leslie']lámák [/QUOTE]

[quote name='LooR']Hé ha valaki ismer jó Túrautat aszfalt nélkül a Gercsében (monnyuk ahova Tbányáról könnyõ eljutniaszfalton/nélkül) írjon plz nagyon megköszönném.
Persze ha vkinek van kedve elhívni Tour-ni akko az is szóljon
A beton is jöhet ..... az se gáz az is megy...[/QUOTE]

[quote name='Kisvirág']Tatabányáról felmész a Turulhoz, aztán az ún. Westel úton elindulsz hátrafelé, végig dózerúton nyomhatod a Baji vadászházig, aztán akár Vszõlõs, akár Agostyán, akár Tardos ,stb. sztem klassz út. És közben az erdõben egy csomó helyen mehetsz jobbra vagy balra, majdnem mindig kiérsz egy nagyobb útra.[/QUOTE]

[quote name='finja']schnell: térkép?Futiknál is mindig van.
Vagy: gyere a 11órásival.Bár kicsit korán van, de a Felvonulás téri rendezvényeken el lehet ütni az idõt 2ig.Onnan meg együtt megy a nép a CM starthoz.[/QUOTE]

Ahogy elkezdõdött minden... :love:
[quote name='finja']Tatabányáról a 11órási vonattal(vagy 11:05?)
Ha neked nincs korán, gyere gyere, a Felvonulási térig mehetünk együtt.[/QUOTE]

[quote name='ridergirl20']szasztok
lehet h nem sok közöm van a fórumhaz,max annyi, hogy imádok bicózni, és imádom a bicósokat.
meg talán kicsit irigyellek benneteket, mer tök jó társaságban tök jókat bicóztok
nékem nincs túl tuti partnerem, meg felszerelésem, de én álmokkal a szívemben, nem pénzel a zsebemben bicózok
de az mindíg örömmel tölti szívemet, ha országutisokat látok
I'm from Tatabánya, és itten a környéken(Tata) sztam bicózni
sajna only 1 partnerem van akivel néhanapján szoktunk bringázni
én nagyon-nagyon szeretek bringázni.mint már mondottam, de tényleg
meg szomorú is hogy nem sok ilyen bicófun csaj van mostanában,akkor meg kivel tekerjek?nekem életem a sport
ha ez senkit se érdekel akkor bocs[/QUOTE]

[quote name='DummyBoy']Üdv Mindenkinek!

Lenne egy érdekes kérdésem Komáromi kolléga van köztetek?

Az érdekelne, hogy itt a környéken (Komárom ...) tud-e valami jó kis kerékpáros útvonalat egy abszolút kezdõ biciklistának?

Egyelõre bot eccerû érdekelne, mert jóformán tekernem is meg kell tanulnom újra De majd idõvel belejövök és jöhetnek a dimbek-dombok ...

Elõre is köszi![/QUOTE]

[quote name='szmörre']Szia. Szigetszentmiklósi országútis vagyok. Eddig egyedül róttam a kilométereket. Hogyan csatlakozhatnék hozzátok. Hobby szinten ûzöm, remélem tudom tartani a tempót a többiekkel. Ha van idõd írj két sort. Köszi Szmörre[/QUOTE]

Napjainkban :

[quote name='vargham']Sziasztok!

Vargha Márk Péter vagyok Tatabányáról. 13 éve indultam elõször versenyen Nagy Laci bíztatására. Azóta nem tudok leszállni a biciklirõl. :-) Néhány évet triatlonoztam a TKTK-ban, az utóbbi években megint csak tekerek. Még nem volt idõm visszaolvasni, de remélem, hogy találkozom itt ismerõsökkel.

Márk[/QUOTE]

Továbbá elnézést kérek a lemaradottaktól,de nem találtam meg a legelsõ hsz-üket.
És akkor most egy online ölelés mindnyájótoknak,mert nagyon szeretlek benneteket! ;)
"Hogy soha többet ne fordulhasson elõ veled,hogy egy kapcsolatban elfogy a színes ceruzád! ":)

vargham

vargham

vendég

• fórumtag
  • 20 hozzászólás
Sziasztok!

Holnapi tekerésetek az nyitott? Miármint nem zavarnék? Ígérem nem megyek se túl lassan se túl gyorsan, fogom a szelet, stb. :-)

Márk

Grolsch

Grolsch

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.323 hozzászólás

ok akkor 7:30kor ott leszek... :)

Vagy te tolni akarod mint állat a szerpentinen és késõbb indulnál? :D

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
ok akkor 7:30kor ott leszek... :)
"...nem kurva Õ, csak megadatott neki minden pasi...":)

Grolsch

Grolsch

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.323 hozzászólás

nem lesz esõ most! megigérem :)
Akkor 8kor a templomnál....

Király, hogy jössz Szilárd!
7:30 a kersztezõdésnél?

Figyelem! Közelítek az ezredik hozzászólásomhoz :D:D

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
nem lesz esõ most! megigérem :)
Akkor 8kor a templomnál....

szmörre

szmörre

vendég

• fórumtag
  • 64 hozzászólás
Hát hogyne férnél be..szóval akkor 8kor Tarjánban. Csak az esõ állíthat meg! Na szép álmokat!
Légy mindig alázatos és becsüld a nyarat!
Forzza Basso!

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
Nos mivel az oszttársam progit csinált magának így majd nyugodtan tárgyalhatsz, nem foglak zavarni....
Anett, Szmörre hozzátok beférek még, vagy esetleg már késõ??
Pite Te akkor is Emszí Pite maradsz a hszeimben... :)

vargham

vargham

vendég

• fórumtag
  • 20 hozzászólás
Hello!

Na örülök, hogy vannak itt helyi arcok. Remélem majd tudunk találkozni, esetleg menni is együtt. Már ha hajlandó velem valaki... :-) Többen azért jobb.

üdv:
Márk

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.671 hozzászólás

Tényleg azok. Full normálisak. Legalábbis velem eddig még tök rendesek voltak mindig.

Énse dicsekednék ezzel. :)
Szerintem csak be akar vágódni nálad Gyurika,hogy aztán .... ;):D
"Hogy soha többet ne fordulhasson elõ veled,hogy egy kapcsolatban elfogy a színes ceruzád! ":)

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.150 hozzászólás

Anett jó a filozófiád, nekem tetszik, kell a szélcsend a holnapi Budaörs oda visszához! :)
Hotmaat és holnap a barátnõd sem lesz otthon, mert ha Neked jó, akkor Neki is odadhatom a 8ropit, olyan jó lenne már egszabadulni tõle! :)

Nem õ sem lessz sajna, de majd hivj fel, ha már valahol errefele vagy és megbeszéljük.
Ha nem veszem feol akkor éppen tárgyalok, mert holnap vidékre megyek.

Grolsch

Grolsch

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.323 hozzászólás

Esõkabit felkaptam, de látótáv vizes szemüveg miatt eléggé lecsökkent illetve a kövek csúsztak, így sárgumival ngyon lightosan mentünk lefele.

Milyen az a sár gumi? Szóval sárban nem pörög ki csak a követ nem szereti?

Grolsch

Grolsch

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.323 hozzászólás

Mert az óutis verseny a terephez képest UNALMAS.

Egy verseny nem lehet unalmas! Mindig figyelni kell a másikat. Miközben (a jobbak) 40-es átlagot hajtanak és kiköpik a tüdejüket, meg görcsökkel küszködnek, nem hiszem, hogy éppen arra gondolnak: hej de unalmas ez a verseny :D

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás

SchnelLTOmi asszem készül lelkesen, nyomja 1000rel a dobgókõi köröket....
Emszí Pite hogy ment a maraton?? Élménybeszámolót lécci!!! :-)

Idõ jó volt az a elején, nem volt hideg, nem volt szél, felhõ sem volt.
Tumultus, aszfaltról indultunk, sajnos ezúttal nem hallottuk a start zenét, amit sokan meg is jegyeztek hogy ez így gáz volt! (Scooter - Fire dübörgésre szoktunk startolni marcikon, van feelingje :) )

Az elsõ nagy emelkedõ nem volt vészes csak sok-sok km hosszú. Nagyon szép helyen voltunk fenn, faca lejtõ, apróköves, az nem volt vészes. A nagy 12kmes lejtõ elején elkezdett szitálni, majd szakadni az esõ. Esõkabit felkaptam, de látótáv vizes szemüveg miatt eléggé lecsökkent illetve a kövek csúsztak, így sárgumival ngyon lightosan mentünk lefele. Elég jól ki voltak táblázva a veszélyes helyek (2v. 3 halálfejes is volt), vízmosások, patakok. Társaság szokás szerint jó volt, ökörködtünk felfeléken. Izmosabb emelkedõn kollektív tolás, nagyon kevesen próbáltak ott tekerni; itt is úgy látszott Duna marcinál lightosabb ez a verseny.
Nagyon beválltak a technikai újítások a vason, és az esõ ellenére is tûrhetõ kedvvel toltuk végig, negatívum a pálya hosszának és a szinttérkép 'benézése' volt, mert 3km-el többet mentünk, és mikor nagyobb lejtõ közepén kellett voléna már tartanunk még csak felfele közepén tartottunk és energia/ital/kaja beosztásban erre sokan ráfáztak.

Beérkezésünket kivetítõn közvetítették, a beérkezõ championok nyakába csajok akasztották az érmet :). Tésztaparti rulez volt, még úgyis hogy 15 percet kellett a lekvárra várnom :) . Utána szálláson megengedték hogy bezúzak még letusolni és átöltözni, ami elég jól esett, mert mindnem tökig elázott - szó szerint. Aztán vonatra fel és vissza.
Köszönet Asszonypajtinak a supportért és a kakóért :-).

Remélem Mátrán már nem fog esni és közületek is vki elmerészkedik!

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás

Megvan! Sunset a 102. 3 óra 58 perec

Nézem az eredménylistát...hmm, azért nem semmi mennyien járnak montis versenyre. Outi versenyen jó ha vannak 100-an :(
Szerintetek ez miért van?

Mert az óutis verseny a terephez képest UNALMAS.
Szép tájakon tekerünk (tényleg nagyon széepeken) és inkább érezzük kihívásnak, inkább emelkedik az adrenalin szint...

Hmm, úgy értettem hogy Sunsert is 10-15 perce ért be, de hát akkor vkinek rossz volt az idõérzéke, vagy az én fülem :D

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás

waze ma jöttem le turulról ésegy kiscsávó mögöttem occsó altrixxal, meg szarfékkel meg bukó nélkül 65tel..
lent kérdezem tõle, h. van-e bukója, meg fékje???
erre azt mondta fékje van, a bukó ketté tört a már a fején, és azóta nem hord....
Mondom neki vegyen egy bukót, erre a válasz, mondjak neki jó márkákat, cascot meg Rudy ajánlottam neki, kiváncsi vok, fog-e venni egyet...
jah Õ megelõzött, én nem jövök le 65tel Turulról, óvatos duhaj vagyok :D
Szal a mai jó élményem is megvolt :)

Óútival nekem 78volt (naná bukó nélkül) a max :D