Jelentkezz be Regisztrálj
Komárom-Esztergom megye bringásai ide!
Írta 2006. augusztus 10. - 09:12
najó ... ezt frankón túlragoztam
Írta 2006. augusztus 10. - 08:38
Milyen az a sár gumi? Szóval sárban nem pörög ki csak a követ nem szereti?
Igen, nagyjából.
-nem csúszkál sárban
-jó az öntisztulása(!!!)
-nem széles, hogy ne ragadhasson be könnyen a villák közé a berakódott sártól
De aszfalton vagy (vizes) kövön a tapadása
"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám
Írta 2006. augusztus 10. - 06:36
Nem vagyunk szégyenlõsek!Sziasztok!
Holnapi tekerésetek az nyitott? Miármint nem zavarnék? Ígérem nem megyek se túl lassan se túl gyorsan, fogom a szelet, stb. :-)
Márk
Remélem magadtól is jössz, itt nem kell engedélyt kérni...de lehet már késõn szólok, tegnap már nem neteztem este
Én 7:15-kor indulok Szligetrõl
Vargham látom fennt vagy...gyere csak gyere! Kell a szélárnyék!
Írta 2006. augusztus 10. - 05:47
Írta 2006. augusztus 09. - 23:03
Ime:
[quote name='schnellthomas']Üdv!
Remélem minnél több helyi bringás talál ide,és betudjuk lendíteni ezt a "témakört"
Gyertek minnél többen!
Hali![/QUOTE]
...
[quote name='Kosina Szilárd']Helló!
Én tatabányai vok montival, de szeretek országúton meg járdán száguldozni.
Én már írtam, a többieken a sor.
Na csákó Kosina Sziárd[/QUOTE]
[quote name='sunset']Szia Szilárd!
Velük nem tudod megismertetni e szép lapot? Én szoktam Schellthomassal néha beszélni,de azon a két forumon is csak ketten dumálunk.[/QUOTE]
[quote name='mxpro']Hello Mindenkinek!
Én is tatabányai vagyok, írtam is a vértesi betyárokba, csak régen néztem erre a részre és csak most vettem észre hogy itt ennyire intenzív az eszmecsere a helyi bringások között.
Szóval csak írogatni serényen. Ha lehet akkor én is benne lennék egy közös bringázásban. De inkább tavasszal.[/QUOTE]
[quote name='Ano']üdv ... én is Tatabányai lennék ... gondoltam ideszólok hátha érdekel vkit [/QUOTE]
[quote name='hotmaat']Gondoltam ha már ugy is szóbakerült, akkor ide is beírom, hogy mi lesz ez a tura 18-án mert elméletileg én szervezgetem. Olyan célból megyünk, hogy néhányan forumozók megismerjük egymást. Nem kell valami nagy dologra gondolni, mert még igencsak tél vége van és mindenki a súlyával meg az elpunnyadással küzd (ahogy én is 182cm 85kg). Több variáció lesz 10km-40km-ig bármi elképzelhetõ, de ezt majd ugy is megbeszéljük a helyszinen, no meg attol is függ, hogy az agyagos részen az erdõben milyenek lesznek az útviszonyok(ma voltam kinn, és a fülem csúcsáig agyagos lettem).
Na röviden ennyit az egészrõl, ha valakit bõvebben érdekel jöjjön a Törökbálint topickba és ott mindent elmondok.[/QUOTE]
[quote name='Grolsch']Szia Szláj!
Iwiw után itt is összefutunk! Ez a fórum egy fokkal jobban pörög mint az iwiw-es Kerékpárosok hol vagytok!
üdv.: Anett[/QUOTE]
[quote name='Mango']Sziasztok!Tudna vki infoval szolgálni a holnapi versenyrõl?Annyit tudok h 8-tól lehet nevezni,de mikor van rajt?Köszi[/QUOTE]
[quote name='MC Pite']Üdv népek!
Nyergesi vagyok, elsõsorban Gerecsei montis tekerések érdekelenek, de néha a veri nyergében is megyek pár karistot .
1-2 héten belül rendbe rakom amit a Duna Maraton szét*ott a gépemen, aztán aki környéken teker csatlakoznék hozzá(juk)...[/QUOTE]
Egyetlen,tündéri moderátorunkról nem találtam értelmesebb hsz-t.
[quote name='Lord_Leslie']lámák [/QUOTE]
[quote name='LooR']Hé ha valaki ismer jó Túrautat aszfalt nélkül a Gercsében (monnyuk ahova Tbányáról könnyõ eljutniaszfalton/nélkül) írjon plz nagyon megköszönném.
Persze ha vkinek van kedve elhívni Tour-ni akko az is szóljon
A beton is jöhet ..... az se gáz az is megy...[/QUOTE]
[quote name='Kisvirág']Tatabányáról felmész a Turulhoz, aztán az ún. Westel úton elindulsz hátrafelé, végig dózerúton nyomhatod a Baji vadászházig, aztán akár Vszõlõs, akár Agostyán, akár Tardos ,stb. sztem klassz út. És közben az erdõben egy csomó helyen mehetsz jobbra vagy balra, majdnem mindig kiérsz egy nagyobb útra.[/QUOTE]
[quote name='finja']schnell: térkép?Futiknál is mindig van.
Vagy: gyere a 11órásival.Bár kicsit korán van, de a Felvonulás téri rendezvényeken el lehet ütni az idõt 2ig.Onnan meg együtt megy a nép a CM starthoz.[/QUOTE]
Ahogy elkezdõdött minden... :love:
[quote name='finja']Tatabányáról a 11órási vonattal(vagy 11:05?)
Ha neked nincs korán, gyere gyere, a Felvonulási térig mehetünk együtt.[/QUOTE]
[quote name='ridergirl20']szasztok
lehet h nem sok közöm van a fórumhaz,max annyi, hogy imádok bicózni, és imádom a bicósokat.
meg talán kicsit irigyellek benneteket, mer tök jó társaságban tök jókat bicóztok
nékem nincs túl tuti partnerem, meg felszerelésem, de én álmokkal a szívemben, nem pénzel a zsebemben bicózok
de az mindíg örömmel tölti szívemet, ha országutisokat látok
I'm from Tatabánya, és itten a környéken(Tata) sztam bicózni
sajna only 1 partnerem van akivel néhanapján szoktunk bringázni
én nagyon-nagyon szeretek bringázni.mint már mondottam, de tényleg
meg szomorú is hogy nem sok ilyen bicófun csaj van mostanában,akkor meg kivel tekerjek?nekem életem a sport
ha ez senkit se érdekel akkor bocs[/QUOTE]
[quote name='DummyBoy']Üdv Mindenkinek!
Lenne egy érdekes kérdésem Komáromi kolléga van köztetek?
Az érdekelne, hogy itt a környéken (Komárom ...) tud-e valami jó kis kerékpáros útvonalat egy abszolút kezdõ biciklistának?
Egyelõre bot eccerû érdekelne, mert jóformán tekernem is meg kell tanulnom újra De majd idõvel belejövök és jöhetnek a dimbek-dombok ...
Elõre is köszi![/QUOTE]
[quote name='szmörre']Szia. Szigetszentmiklósi országútis vagyok. Eddig egyedül róttam a kilométereket. Hogyan csatlakozhatnék hozzátok. Hobby szinten ûzöm, remélem tudom tartani a tempót a többiekkel. Ha van idõd írj két sort. Köszi Szmörre[/QUOTE]
Napjainkban :
[quote name='vargham']Sziasztok!
Vargha Márk Péter vagyok Tatabányáról. 13 éve indultam elõször versenyen Nagy Laci bíztatására. Azóta nem tudok leszállni a biciklirõl. :-) Néhány évet triatlonoztam a TKTK-ban, az utóbbi években megint csak tekerek. Még nem volt idõm visszaolvasni, de remélem, hogy találkozom itt ismerõsökkel.
Márk[/QUOTE]
Továbbá elnézést kérek a lemaradottaktól,de nem találtam meg a legelsõ hsz-üket.
És akkor most egy online ölelés mindnyájótoknak,mert nagyon szeretlek benneteket!
Írta 2006. augusztus 09. - 22:12
Holnapi tekerésetek az nyitott? Miármint nem zavarnék? Ígérem nem megyek se túl lassan se túl gyorsan, fogom a szelet, stb. :-)
Márk
Írta 2006. augusztus 09. - 21:51
Vagy te tolni akarod mint állat a szerpentinen és késõbb indulnál?ok akkor 7:30kor ott leszek...
Írta 2006. augusztus 09. - 21:50
Írta 2006. augusztus 09. - 21:48
Király, hogy jössz Szilárd!nem lesz esõ most! megigérem
Akkor 8kor a templomnál....
7:30 a kersztezõdésnél?
Figyelem! Közelítek az ezredik hozzászólásomhoz :D
Írta 2006. augusztus 09. - 21:44
Akkor 8kor a templomnál....
Írta 2006. augusztus 09. - 21:42
Forzza Basso!
Írta 2006. augusztus 09. - 21:17
Anett, Szmörre hozzátok beférek még, vagy esetleg már késõ??
Pite Te akkor is Emszí Pite maradsz a hszeimben...
Írta 2006. augusztus 09. - 19:25
Na örülök, hogy vannak itt helyi arcok. Remélem majd tudunk találkozni, esetleg menni is együtt. Már ha hajlandó velem valaki... :-) Többen azért jobb.
üdv:
Márk
Írta 2006. augusztus 09. - 17:58
Tényleg azok. Full normálisak. Legalábbis velem eddig még tök rendesek voltak mindig.
Énse dicsekednék ezzel.
Szerintem csak be akar vágódni nálad Gyurika,hogy aztán ....
Írta 2006. augusztus 09. - 17:32
Anett jó a filozófiád, nekem tetszik, kell a szélcsend a holnapi Budaörs oda visszához!
Hotmaat és holnap a barátnõd sem lesz otthon, mert ha Neked jó, akkor Neki is odadhatom a 8ropit, olyan jó lenne már egszabadulni tõle!
Nem õ sem lessz sajna, de majd hivj fel, ha már valahol errefele vagy és megbeszéljük.
Ha nem veszem feol akkor éppen tárgyalok, mert holnap vidékre megyek.
Írta 2006. augusztus 09. - 16:25
Milyen az a sár gumi? Szóval sárban nem pörög ki csak a követ nem szereti?Esõkabit felkaptam, de látótáv vizes szemüveg miatt eléggé lecsökkent illetve a kövek csúsztak, így sárgumival ngyon lightosan mentünk lefele.
Írta 2006. augusztus 09. - 16:22
Egy verseny nem lehet unalmas! Mindig figyelni kell a másikat. Miközben (a jobbak) 40-es átlagot hajtanak és kiköpik a tüdejüket, meg görcsökkel küszködnek, nem hiszem, hogy éppen arra gondolnak: hej de unalmas ez a versenyMert az óutis verseny a terephez képest UNALMAS.
Írta 2006. augusztus 09. - 16:02
SchnelLTOmi asszem készül lelkesen, nyomja 1000rel a dobgókõi köröket....
Emszí Pite hogy ment a maraton?? Élménybeszámolót lécci!!! :-)
Idõ jó volt az a elején, nem volt hideg, nem volt szél, felhõ sem volt.
Tumultus, aszfaltról indultunk, sajnos ezúttal nem hallottuk a start zenét, amit sokan meg is jegyeztek hogy ez így gáz volt! (Scooter - Fire dübörgésre szoktunk startolni marcikon, van feelingje )
Az elsõ nagy emelkedõ nem volt vészes csak sok-sok km hosszú. Nagyon szép helyen voltunk fenn, faca lejtõ, apróköves, az nem volt vészes. A nagy 12kmes lejtõ elején elkezdett szitálni, majd szakadni az esõ. Esõkabit felkaptam, de látótáv vizes szemüveg miatt eléggé lecsökkent illetve a kövek csúsztak, így sárgumival ngyon lightosan mentünk lefele. Elég jól ki voltak táblázva a veszélyes helyek (2v. 3 halálfejes is volt), vízmosások, patakok. Társaság szokás szerint jó volt, ökörködtünk felfeléken. Izmosabb emelkedõn kollektív tolás, nagyon kevesen próbáltak ott tekerni; itt is úgy látszott Duna marcinál lightosabb ez a verseny.
Nagyon beválltak a technikai újítások a vason, és az esõ ellenére is tûrhetõ kedvvel toltuk végig, negatívum a pálya hosszának és a szinttérkép 'benézése' volt, mert 3km-el többet mentünk, és mikor nagyobb lejtõ közepén kellett voléna már tartanunk még csak felfele közepén tartottunk és energia/ital/kaja beosztásban erre sokan ráfáztak.
Beérkezésünket kivetítõn közvetítették, a beérkezõ championok nyakába csajok akasztották az érmet . Tésztaparti rulez volt, még úgyis hogy 15 percet kellett a lekvárra várnom . Utána szálláson megengedték hogy bezúzak még letusolni és átöltözni, ami elég jól esett, mert mindnem tökig elázott - szó szerint. Aztán vonatra fel és vissza.
Köszönet Asszonypajtinak a supportért és a kakóért :-).
Remélem Mátrán már nem fog esni és közületek is vki elmerészkedik!
"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám
Írta 2006. augusztus 09. - 15:42
Megvan! Sunset a 102. 3 óra 58 perec
Nézem az eredménylistát...hmm, azért nem semmi mennyien járnak montis versenyre. Outi versenyen jó ha vannak 100-an
Szerintetek ez miért van?
Mert az óutis verseny a terephez képest UNALMAS.
Szép tájakon tekerünk (tényleg nagyon széepeken) és inkább érezzük kihívásnak, inkább emelkedik az adrenalin szint...
Hmm, úgy értettem hogy Sunsert is 10-15 perce ért be, de hát akkor vkinek rossz volt az idõérzéke, vagy az én fülem
Írta 2006. augusztus 09. - 15:35
waze ma jöttem le turulról ésegy kiscsávó mögöttem occsó altrixxal, meg szarfékkel meg bukó nélkül 65tel..
lent kérdezem tõle, h. van-e bukója, meg fékje???
erre azt mondta fékje van, a bukó ketté tört a már a fején, és azóta nem hord....
Mondom neki vegyen egy bukót, erre a válasz, mondjak neki jó márkákat, cascot meg Rudy ajánlottam neki, kiváncsi vok, fog-e venni egyet...
jah Õ megelõzött, én nem jövök le 65tel Turulról, óvatos duhaj vagyok
Szal a mai jó élményem is megvolt
Óútival nekem 78volt (naná bukó nélkül) a max