Huh....Ma valahol melóból hazaérve aztán megkajálva(Mákos tészta eperdarabkás jamm-el gép elé ülve kedvem támadt elõkeresgélni a legelsõ hsz-eket.
Ime:
[quote name='schnellthomas']Üdv!
Remélem minnél több helyi bringás talál ide,és betudjuk lendíteni ezt a "témakört"
Gyertek minnél többen!
Hali![/QUOTE]
...
[quote name='Kosina Szilárd']Helló!
Én tatabányai vok montival, de szeretek országúton meg járdán száguldozni.
Én már írtam, a többieken a sor.
Na csákó Kosina Sziárd[/QUOTE]
[quote name='sunset']Szia Szilárd!
Velük nem tudod megismertetni e szép lapot? Én szoktam Schellthomassal néha beszélni,de azon a két forumon is csak ketten dumálunk.[/QUOTE]
[quote name='mxpro']Hello Mindenkinek!
Én is tatabányai vagyok, írtam is a vértesi betyárokba, csak régen néztem erre a részre és csak most vettem észre hogy itt ennyire intenzív az eszmecsere a helyi bringások között.
Szóval csak írogatni serényen. Ha lehet akkor én is benne lennék egy közös bringázásban. De inkább tavasszal.[/QUOTE]
[quote name='Ano']üdv ... én is Tatabányai lennék ... gondoltam ideszólok hátha érdekel vkit [/QUOTE]
[quote name='hotmaat']Gondoltam ha már ugy is szóbakerült, akkor ide is beírom, hogy mi lesz ez a tura 18-án mert elméletileg én szervezgetem. Olyan célból megyünk, hogy néhányan forumozók megismerjük egymást. Nem kell valami nagy dologra gondolni, mert még igencsak tél vége van és mindenki a súlyával meg az elpunnyadással küzd (ahogy én is 182cm 85kg). Több variáció lesz 10km-40km-ig bármi elképzelhetõ, de ezt majd ugy is megbeszéljük a helyszinen, no meg attol is függ, hogy az agyagos részen az erdõben milyenek lesznek az útviszonyok(ma voltam kinn, és a fülem csúcsáig agyagos lettem).
Na röviden ennyit az egészrõl, ha valakit bõvebben érdekel jöjjön a Törökbálint topickba és ott mindent elmondok.[/QUOTE]
[quote name='Grolsch']Szia Szláj!
Iwiw után itt is összefutunk! Ez a fórum egy fokkal jobban pörög mint az iwiw-es Kerékpárosok hol vagytok!
üdv.: Anett[/QUOTE]
[quote name='Mango']Sziasztok!Tudna vki infoval szolgálni a holnapi versenyrõl?Annyit tudok h 8-tól lehet nevezni,de mikor van rajt?Köszi[/QUOTE]
[quote name='MC Pite']Üdv népek!
Nyergesi vagyok, elsõsorban Gerecsei montis tekerések érdekelenek, de néha a veri nyergében is megyek pár karistot .
1-2 héten belül rendbe rakom amit a Duna Maraton szét*ott a gépemen, aztán aki környéken teker csatlakoznék hozzá(juk)...[/QUOTE]
Egyetlen,tündéri moderátorunkról nem találtam értelmesebb hsz-t.

[quote name='Lord_Leslie']lámák [/QUOTE]
[quote name='LooR']Hé ha valaki ismer jó Túrautat aszfalt nélkül a Gercsében (monnyuk ahova Tbányáról könnyõ eljutniaszfalton/nélkül) írjon plz nagyon megköszönném.
Persze ha vkinek van kedve elhívni Tour-ni akko az is szóljon
A beton is jöhet ..... az se gáz az is megy...[/QUOTE]
[quote name='Kisvirág']Tatabányáról felmész a Turulhoz, aztán az ún. Westel úton elindulsz hátrafelé, végig dózerúton nyomhatod a Baji vadászházig, aztán akár Vszõlõs, akár Agostyán, akár Tardos ,stb. sztem klassz út. És közben az erdõben egy csomó helyen mehetsz jobbra vagy balra, majdnem mindig kiérsz egy nagyobb útra.[/QUOTE]
[quote name='finja']schnell: térkép?Futiknál is mindig van.
Vagy: gyere a 11órásival.Bár kicsit korán van, de a Felvonulás téri rendezvényeken el lehet ütni az idõt 2ig.Onnan meg együtt megy a nép a CM starthoz.[/QUOTE]
Ahogy elkezdõdött minden... :love:
[quote name='finja']Tatabányáról a 11órási vonattal(vagy 11:05?)
Ha neked nincs korán, gyere gyere, a Felvonulási térig mehetünk együtt.[/QUOTE]
[quote name='ridergirl20']szasztok
lehet h nem sok közöm van a fórumhaz,max annyi, hogy imádok bicózni, és imádom a bicósokat.
meg talán kicsit irigyellek benneteket, mer tök jó társaságban tök jókat bicóztok
nékem nincs túl tuti partnerem, meg felszerelésem, de én álmokkal a szívemben, nem pénzel a zsebemben bicózok
de az mindíg örömmel tölti szívemet, ha országutisokat látok
I'm from Tatabánya, és itten a környéken(Tata) sztam bicózni
sajna only 1 partnerem van akivel néhanapján szoktunk bringázni
én nagyon-nagyon szeretek bringázni.mint már mondottam, de tényleg
meg szomorú is hogy nem sok ilyen bicófun csaj van mostanában,akkor meg kivel tekerjek?nekem életem a sport
ha ez senkit se érdekel akkor bocs[/QUOTE]
[quote name='DummyBoy']Üdv Mindenkinek!
Lenne egy érdekes kérdésem Komáromi kolléga van köztetek?
Az érdekelne, hogy itt a környéken (Komárom ...) tud-e valami jó kis kerékpáros útvonalat egy abszolút kezdõ biciklistának?
Egyelõre bot eccerû érdekelne, mert jóformán tekernem is meg kell tanulnom újra De majd idõvel belejövök és jöhetnek a dimbek-dombok ...
Elõre is köszi![/QUOTE]
[quote name='szmörre']Szia. Szigetszentmiklósi országútis vagyok. Eddig egyedül róttam a kilométereket. Hogyan csatlakozhatnék hozzátok. Hobby szinten ûzöm, remélem tudom tartani a tempót a többiekkel. Ha van idõd írj két sort. Köszi Szmörre[/QUOTE]
Napjainkban :
[quote name='vargham']Sziasztok!
Vargha Márk Péter vagyok Tatabányáról. 13 éve indultam elõször versenyen Nagy Laci bíztatására. Azóta nem tudok leszállni a biciklirõl. :-) Néhány évet triatlonoztam a TKTK-ban, az utóbbi években megint csak tekerek. Még nem volt idõm visszaolvasni, de remélem, hogy találkozom itt ismerõsökkel.
Márk[/QUOTE]
Továbbá elnézést kérek a lemaradottaktól,de nem találtam meg a legelsõ hsz-üket.
És akkor most egy online ölelés mindnyájótoknak,mert nagyon szeretlek benneteket!
"Hogy soha többet ne fordulhasson elõ veled,hogy egy kapcsolatban elfogy a színes ceruzád! ":)