Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Komárom-Esztergom megye bringásai ide!

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
21661 hozzászólás a témában

Grolsch

Grolsch

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.323 hozzászólás
Most érkeztünk meeeg!
160 km lett...úgy leégtem, szörnyû a magamra nézni....frankón rajtam marad a kesztyû, zokni, meg a gatyó nyoma...ááááá! :D

Ridergirl gratula!
...a vershez is...bizti te is fáradt vagy már :)
Ja ott a héregi emelkedõ tetején van két hüle kutya engem is (majdnem) mindig megkergetnek.
Legyél te is szerencse csomag! :icon_bigg

ridergirl20

ridergirl20

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.188 hozzászólás
Bajna cityben jártam,
kutat nem találtam.

Héreg után lihegtem épp,
folyt rólam a verejték.
Ebek tépték a lábam,
"Húzzá' ittét!"-kiabáltam.

A táv felét megjártam már,
két bicóst is láttam ám.
Integetett a csávó,
én odaüvöltök: ,"Csáó!"

Az agyhalál utolért,
versem itt véget ér.

szóval ez történt.messzirõl követtelek benneteket:D
a verset még útközben találtam ki, visszafelé, amikor tényleg kezdett elszállni az agyam.remélem azért tetszik
az idõm:2h22min.nem valami fúde..., de azért jóó volt.(még sosem mentem ennyit egyedül)a 2deci víz lehetett volna több.ja,és Bajnán meg visszafelé Tarjánban 2-2 percig pihentettem magam

DummyBoy

DummyBoy

vendég

• fórumtag
  • 29 hozzászólás
Nem a Tatáról Komáromra menõre gondoltam, hanem a Komáromban a monostori erõd melletire ...

Én nem vagyok dudás sofõr ... haveroknak is inkább úgy dudálok hogy eléjük megyek, nehogy megijesszem õket ...

Azzal nincs baj ha el tudok mellettük menni ... azzal van hogy NEM! Menjenek egymás mellett, meg beszélgessenek, de ha lakott területen kívül mész 90-el, a sávban meg 2 biciklista, és amikor elõzöl és rádrántja a kormányt mert nem vesz észre ...

schellthomas : Neked nincs kocsid fogadjunk :)

De mindegy ...

Múltkor leteszteltem, hogy melóba mennyi idõ bicóval és kocsival ... majdnem gyorsabb vagyok bicóval, de életveszélyes a buta kocsik miatt + több embert szállítok is ... kocsival meg megõszülök mire beérek, vérben forog a szemem, meg 3473483-es vérnyomásom van ...
Egyedülálló férfi keresi kimondottan hajlékony testû, sörfõzdetulajdonos, marihuánatermesztõ szupermodell ismeretségét! Új tapasztalatokra nyitott, egypetéjû lány ikertestvér elõny!

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.671 hozzászólás
Azt a bunkó köcsög parasztot aki ledudál azt felkéne ültetni a bicajra jól belökni majd beállni mögé kocsival és ugyanúgy túni a légkürtöt neki.Azzal meg aki a középsõ ujjacskáját is megmutatja nekünk már orvost hívnék miután arconokoztam neki fájdalmat.
"Hogy soha többet ne fordulhasson elõ veled,hogy egy kapcsolatban elfogy a színes ceruzád! ":)

Grolsch

Grolsch

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.323 hozzászólás
1. én azokat az autósokat utálom, akik ledudálnak az útról, amikor szabálytalanul egymás mellett tekerünk és dumálunk, de közben a környék tök kihalt, szembe forgalom nuku...nem igaz, hogy nehezére esik kikerülni?!

2. DummyBoy! Légyszives a Tatától Komáromba menõ (nem tudom pontosan hol kezdõdõ) bicikliutat kérlek ne nevezd bicikli útnak (ha arra gondoltál ;)). Egyszer tekertem én is arra, de nem voltam hajlandó felmenni azokra a betonlapokra. Aztán egy kamionos lelassított mellettem: "Talán a bicikli úton kéne közlekedni" Hát én meg mondtam volna neki, hogy a saját dolgával foglalkozzon de áhhggrr

DummyBoy

DummyBoy

vendég

• fórumtag
  • 29 hozzászólás
Na kifutottam az idõbõl ... A lényeget meg elfelejtettem ...

Mivel bicózok és vezetek is mindkét oldal helyére be tudom élni magam ... Felénk rengeteg szörnyû sofõr van ... De a bicósok is veszélyesek ... :(

Ha vezetek oda tudok figyelni a biciklistákra, ha meg tekerek akkor a kocsikra ... a bicklimen is emléxem a kreszre, stb ... Csak azért írom, hogy azért arra is gondolni kell, hogy nem mindig mi/õk/sofõrök vagyunk a "sötét" oldal ...

(És a bisóciklista nem tudom hogy sikerült :) Jó negyedórát filóztam rajta mi akart lenni :) )
Egyedülálló férfi keresi kimondottan hajlékony testû, sörfõzdetulajdonos, marihuánatermesztõ szupermodell ismeretségét! Új tapasztalatokra nyitott, egypetéjû lány ikertestvér elõny!

DummyBoy

DummyBoy

vendég

• fórumtag
  • 29 hozzászólás
Most hogy Komáromban le van zárva az út, én épp az ellenkezõjén gondolkodom ...

Kénytelen vagyok kocsival járni melóba ... Oda is vissza is tiszta rémálom ...

És most egy kicsit sofõrszemmel: (Nézzétek el nekem ...)

2 majom kacsázik az út TELJES szélességében, kb 2-vel tekernek és beszélgetnek ... az még annyira nem is lenne gáz, ha nem lenne 2 km-es szakaszon 60 ilyen ...

1-es fõúton a kocsisor Komáromban mûszakkezdéskor nem kicsi ... kerékpárút nincs (Sajna ...) ezért a kerékpárosok ki a fõútra ... majd mennek ... van aki szépen az út szélén, van aki néha-néha berántja a kormányt a kocsik közé ... elõzni nem tudod õket, mert a szembeforgalom is fullos, és nem valami széles az út ...

Több száz bicikli, világítás egyiken sincs, minek az, tekernek mint az állat, beérek mögé és elõzném, erre szó nélkül, mindenféle hátrapillantás nélkül átlibben elõttem jobboldalól a balra, mert le szeretne kanyarodni ... én meg taposom a féket, és bízom benne, hogy a seggemben lévõ 75 másik kocsi is idõben lefékez ... (Ez persze már a kerékpárút mellett zajlik ... csak csendben megjegyzem ...)

Szóval 2 féle kerékpáros van ... Az egyik az aki tud kultúráltan kerékpározni, ismeri a kreszt, stb ... meg a másik, aki szarik mindenre, és sajna ezekbõl van a több ... :(

Amikor lezárták a hidat, tök örültem, hogy eltünik egy rakás balf..ék sofõr (Mert azoknál is ugyanaz a helyzet ... sofõrbõl is vannak ilyenek ...) helyette lett ugyanennyi bisóciklista, csak õk sokkal veszélyesebbek :(

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.671 hozzászólás
VETTEK VOLNA BICIKLIT!Akkor nem idegeskedtek volna annyian a kocsiban. :D
"Hogy soha többet ne fordulhasson elõ veled,hogy egy kapcsolatban elfogy a színes ceruzád! ":)

Grolsch

Grolsch

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.323 hozzászólás
szép!

Amúgy ne is mond, most jöttem haza Pestrõl, a tesómmal kocsikáztunk, akkora dugók voltak, hogy nemigaz.A bicósok meg csak úgy húztak el melletünk.
Én montam a tesómnak, hogy ebben a városban én már meghülyültem volna, szörnyû volt, még most se hevertem ki :D

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.671 hozzászólás

Grolsch said

Neem, másnapos azért nem leszek, csak elcsaptam a pocimat! :P

Simizd meg egy picikét!

Jajj,ma elküldtem a jó édes k*rva anyjába egy autóst! :D
Még a konzumnál elõzött meg és a bal oldalon egy nagy T volt(magyarázni nem kell)
A másik oldalt meg egy matrica.Fellül egy öreg mamóka a sétabotjával mellette pár strigula,továbbá volt ott egy bicajos is mellette is stigulával.felkanyarodott a hídra de a túloldalt piros lámpa várta.Átmentem a vezetõ felõli oldalra,lelassítottam mellette majd a nyitott ablakon át megaszontam neki,hogy "Jó érzés volt elgázolni 2 kerékpárost faszfej?"
Aztán elégedetten tovább gurultam mert zöldet kaptunk közben és szép lassan bicikliztem elötte a belsõ sávban míg be nem kanyarodtam a korház felé.Nem mert dudálni se. :D

Grolsch

Grolsch

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.323 hozzászólás

schnellthomas said

Hát én Balatonfüredrõl hazaértem másnaposan!;)

Neem, másnapos azért nem leszek, csak elcsaptam a pocimat! :P

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.671 hozzászólás
Hát én Balatonfüredrõl hazaértem másnaposan!;)

Grolsch

Grolsch

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.323 hozzászólás
Hú emberek besöröztem...:cheers:
Remélem reggel nem lesz belõle baj :o
sajnálom...régen láttam a tesómat...remélem megértitek :D

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
kocsival :D
visszafelé 10 percet mértem a múltkor :)
"...nem kurva Õ, csak megadatott neki minden pasi...":)

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.671 hozzászólás
6 perc alatt ért már ki valaki a Mc'Donalds-tól a tatai benzinkútig?Talán õemvé vagy mól. :D

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
basszus én 1 óra 40perc alatt tekertem le a klasszikus gorba kört, még jó, h. nem is leszek akkor az országban :)

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.671 hozzászólás
Ma amúgy voltam tekerni az öcsémmel és egy ex csapat társammal.
Tb.-Tarján-Tardos-Süttõ-Dunaalmás-Tata-Tb. volt az útvonal.
Dunaalmáson ránéztem a telefonom órájára ahol megállapítottam hogy 1óra 20 perce tekerünk,ami 35km/h átlagnak felel meg kb.
Cukkor jót tekertünk ma.Bár nagyon nem érzem a verseny megnyerési esélyét. :(

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
Anett itthon van, az tény és reméljük minél késõbb megy el (nem illembõl!) de elég biztire mondta sajna, h. nem lesz 17-én....

Kisvirág

Kisvirág

vendég

• fórumtag
  • 82 hozzászólás
Anett még nem ment el, szal azért én még csak elviekben megyek, ok?
Közben azért nézem, hogy Ti olyan sokat tekertek, ezért jó fiatalnak, iskolásnak meg ilyeneknek lenni..
Nekem meg maradnak az esti sietségek, na mindegy....hátha az is él, hogy olvasok róla.

STibi

STibi

vendég

• fórumtag
  • 42 hozzászólás
Most látom, hogy csak holnap mentek Visegrádra. Azt hittem már rég voltatok. Én is szívesen mennék egy darabon, csak holnap megint nem leszek otthon.:( Jó idõt, meg tekerést elõre is!