valaki segíthetne nékem.Szilárd felveszlek elsõként ok?

Áá semmi én is fáradt vagyok...csak írtad, hogy nézed az elõtted lévõ zsebében a kaját, az meg csak mûzli lehetAnett ezt a Cerbónás témát nagyon nem vágom, de lehet, fáradt vok, lécci magyarázd e!
Komáromban ismerek egy outis családot. Nem fórumoznak.Ti ismertek innen valakit aki tekerészik a környéken?
Hát azért mi sem megyünk át a szembe sávba. Azért megpróbálunk mindig olyan közel menni egymáshoz ahogy csak tudunk, komoly szerintem annyi helyet foglalunk el, mint egy paraszt-bájkos, de Nekik ez is szúrja a szemüket.Anno fõsulis koromban voltam bicótúrán, mi is mindenütt 2-es oszlopban mentünk, ahol csak lehetett, de benne tudtunk maradni az 1 sávban ...
Ha már egyszer lenyomtál x km-t, utána mindig többet tudsz. Én amikor életemben elõször 50 km-t mentem istennek éreztem magam, és persze nagyon elfáradtam, aztán jött a 100 km-es álomhatár. Akkor azt hittem ennél többet soha. Aztán 140 síkon, 120 hegyen, és most ez....kicsit fáj a nyakam ennyiGrat Mindenkinek!160 az király!Milyen érzés...hogy...vége...?
OmG!én fogok tudni valaha annyit bájkolni?
noch einmal: Grat für Everybody!!!
ja, képek?
schellthomas : Neked nincs kocsid fogadjunk