jaja, az a legegyszerûbb, de én mostan lépek reggelizni....
(((túl léptük a 6000 hszt 11 hónap alatt)))
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Komárom-Esztergom megye bringásai ide!
Indította
schnellthomas
, 2005. április 13. 10:50
Írta 2006. október 06. - 08:30

Írta 2006. október 06. - 08:29

Ezért mondom én is, hogy vagy fel kell hivni a MÁV-ot, vagy Mx majd jól megkérdezi.
Írta 2006. október 06. - 08:27

Monnyuk ezzel a 2 vonattal az a gáz, h. az elsõ átszállásig tudjuk vinni a bicajokat, de az IC-n vagy Ec-n nem tom milyen a 2. vonat, ott nagggyon pici az esélye, és bérelni egy bicajszállító vagon 5-6 embernek elég nagy luxus, mert baromi drága lehet....
most nézem, h. ezekre a vonatokra nem is írja a kerékpár szállítást.... :S
most nézem, h. ezekre a vonatokra nem is írja a kerékpár szállítást.... :S
"...nem kurva Õ, csak megadatott neki minden pasi..."

Írta 2006. október 06. - 08:24

Ja hogy hatodika van. Eddig fel se tünt. Megnéztem elég sok helyen van irva, hogy a bicikliszállítás korlátozott azt kéne tudni, hogy az hány cangára korlátos.
Írta 2006. október 06. - 08:18

1849. október 6án votl egy kis szösszenet Aradon, ill. Pesten a mai Szabadság téren kivégezték Batthiányit, de ezért nem kapnánk szünetet, de még a tanárok is elmentek kirándulni, így már volt elég indok arra, h. ma ne írjunk töri dolit, meg tegnap magyart a megemlékezés miatt... 
megnézted a 2. linket az elõzõ elõtti hszemben (1. volt a mai nap)???

megnézted a 2. linket az elõzõ elõtti hszemben (1. volt a mai nap)???

Írta 2006. október 06. - 08:18

Nem sikerült kideriten, hogy mennyi megy fel, de ez nyilvános, meg minden.
Szerintem probáld meg.
Egyébként mennyire van kész?
mondhatni 40-50%-ával vagyok meg ...
sajna több mint egy hete nem volt idõm/lehetõségem foglalkozni velem, úgyhogy kis idõbe fog még beletelni mire készlesz

Írta 2006. október 06. - 08:15

Mé van szünet?
Mi van ma? Én se metem sehova se, mert mostmár ki akarom feküdni a nyavajámat.
Mi van ma? Én se metem sehova se, mert mostmár ki akarom feküdni a nyavajámat.
Írta 2006. október 06. - 08:14

tanítási szünet, de minnyá megyek el itthonról szauszparkozni egyik ismerõsömhöz...

Írta 2006. október 06. - 08:11

Hú de tájékozott itt valaki.
Lehet ugy kéne megközeliteni a dolgot, hogy fel kéne hivni a MÁV-ot.
Mx ugyan nem válaszolt, de ha neki van spanja aki már ezt megjárta akkor lehet érdemes lenne õt megkérdezni, hogy hogy csinálták, így megsporolhatnánk pár felesleges kört.
Te nem suliba vagy Szilárd?
Lehet ugy kéne megközeliteni a dolgot, hogy fel kéne hivni a MÁV-ot.
Mx ugyan nem válaszolt, de ha neki van spanja aki már ezt megjárta akkor lehet érdemes lenne õt megkérdezni, hogy hogy csinálták, így megsporolhatnánk pár felesleges kört.
Te nem suliba vagy Szilárd?
Írta 2006. október 06. - 08:07

Meg nem elvirát kell nézni, hanem az elviráról el lehet érni egy másik menetrendprogramot, ami angol (jó hogy spanyolul meg németül tanulok) és Európa menetrendje van benne... ill. azt kell eldönteni, h. mivel akarunk menni ECvel (itt asszem nincsen bicajszállító vagon), vagy simával, a simán nagyobb az esély arra, h. bicajszállító vagon lesz.....
Amúgy nem egynapos program, mert fél 9 körül (este) indul Bécsbõl egy EC Hamburgba, és ez a vonat 23:50valamennyikor van Passauban, tehát Tbrõl elég elindulni délután 3kor... csak kérdés, h. az Euro Nightra (Bécs Passau) fel tudjuk-e tenni a szamarakat, ill. nem szállít-e le a kaller 2 megállóval késõbb!
Tatabánya Passau : http://reiseauskunft...212.53&OK#focus
(írjátok be, h. Tatabánya meg Passau) amúgy nem olyan http://reiseauskunft...1-0#cis_C1-0sok idõben a vonatozás)
a 2. link már jó
Amúgy nem egynapos program, mert fél 9 körül (este) indul Bécsbõl egy EC Hamburgba, és ez a vonat 23:50valamennyikor van Passauban, tehát Tbrõl elég elindulni délután 3kor... csak kérdés, h. az Euro Nightra (Bécs Passau) fel tudjuk-e tenni a szamarakat, ill. nem szállít-e le a kaller 2 megállóval késõbb!

Tatabánya Passau : http://reiseauskunft...212.53&OK#focus
(írjátok be, h. Tatabánya meg Passau) amúgy nem olyan http://reiseauskunft...1-0#cis_C1-0sok idõben a vonatozás)
a 2. link már jó

Írta 2006. október 06. - 07:58

Nem sikerült kideriten, hogy mennyi megy fel, de ez nyilvános, meg minden.
Szerintem probáld meg.
Szerintem probáld meg.
Írta 2006. október 06. - 07:49

hááát ... ha 3-400 megabájtot fel lehetne tenni vhova az jó lenne ... mert nem email-en keresztül szeretném "terjeszteni" ... hanem ha bárkit esetleg érdekel a 24órás feeling-je ... akkor azt megnézheti bárki, a mi csapatunk szemszögébõl ...

Írta 2006. október 06. - 07:28

Ano
Videoval kapcsolatban. Most olvastam a citromail-en, hogy van ilyen új lehetösége, hogy tudsz feltöltni videót. Szerintem azt is meg lehete probálni.
Videoval kapcsolatban. Most olvastam a citromail-en, hogy van ilyen új lehetösége, hogy tudsz feltöltni videót. Szerintem azt is meg lehete probálni.
Írta 2006. október 05. - 20:13

Mx te meg jól megkérdezhetnéd barátodat, hogy hogyan mentek milyen vonattal, meg mennyi volt, meg hogy hogyan lehet bringát szállítani azokon a vonatokon, mert amit én beirtam elvirába azon nekem nem minden világos.
Az egyébként kb 1 nap vonatozás:)
Meg hogy ök hogyan jöttek, mennyi idõ volt mire kell figyelni stb......
A tököm kivan már, hogy állandoan azt irja ki, hogy a szerver túl elfoglalt áhhhhh
Az egyébként kb 1 nap vonatozás:)
Meg hogy ök hogyan jöttek, mennyi idõ volt mire kell figyelni stb......
A tököm kivan már, hogy állandoan azt irja ki, hogy a szerver túl elfoglalt áhhhhh
Írta 2006. október 05. - 20:06

na hajrá gyerekek!álmodozni szép dolog.meg megvalósítgatni azokat
további kellemes eszmecserelgetést
további kellemes eszmecserelgetést
Írta 2006. október 05. - 20:05

30 rongy:scared: az igen sok, de ha gyüjtünk rá böven belefér.
Elsönek szerintem az is böven jó lenne:)
Elsönek szerintem az is böven jó lenne:)
Írta 2006. október 05. - 20:01

az is jó, bár köbö 30 rongy a vonatjegy passauig, de kitérdekel 
meg ha elvonatozunk passauig, akkor könnyebb 2008ban duplázni...

meg ha elvonatozunk passauig, akkor könnyebb 2008ban duplázni...

Írta 2006. október 05. - 19:58

MOndjuk lehet, hogy az se rossz ötlet, hogy elvonatozni Passauig, és hazatekerni.
Lehet így elsöre ennyi elég lenne böven. És akkor a 1,5 hétbõl ugy kijön, hogy nagyon kényelmesek vagyunk és nézelödünk is, nem csak tekerünk mint a robot.
A Duna mellet csomó szép város van mondjuk Bp ,Bécs ,Lienz, Passau stb.....
Ha olvasol Duna menti turákról mindenki azt mondja, hogy nagyon szép
Lehet így elsöre ennyi elég lenne böven. És akkor a 1,5 hétbõl ugy kijön, hogy nagyon kényelmesek vagyunk és nézelödünk is, nem csak tekerünk mint a robot.
A Duna mellet csomó szép város van mondjuk Bp ,Bécs ,Lienz, Passau stb.....
Ha olvasol Duna menti turákról mindenki azt mondja, hogy nagyon szép
Írta 2006. október 05. - 19:58

2008 nyarán?? 
én már most gyûjtök rá, szándékomban van melózni hétvégenként a globálban, és szerencsére ehhez van is ismerõsöm, aki beszervez
Tamás Te meherst autópáylán is

én már most gyûjtök rá, szándékomban van melózni hétvégenként a globálban, és szerencsére ehhez van is ismerõsöm, aki beszervez

Tamás Te meherst autópáylán is

Írta 2006. október 05. - 19:57

Amúgy miért pont a Duna mellett?Mi jó buli van benne?
"Hogy soha többet ne fordulhasson elõ veled,hogy egy kapcsolatban elfogy a színes ceruzád! ":)