Jelentkezz be Regisztrálj
Komárom-Esztergom megye bringásai ide!
Írta 2012. augusztus 05. - 23:12
Semmire. Sznob effektus.
Írta 2012. augusztus 05. - 22:41
Írta 2012. augusztus 05. - 22:04
Szombaton láttalak a százason a Turul alatt, de gondolom nem ismertél fel.
Vidra esténként már otthon vagyok én is.
Milyen volt a Csúcstámadás és a Bükk maraton?
Valaki tudja mire jó a bringásokon ez a hosszú sportszárszerû zokni 33 fok ban?
Írta 2012. augusztus 04. - 21:38
holnap én Kecskeméten vagyok egész nap, de jövõ héten általában itthon leszek este. De hétfõ vagy kedd este megyek be én is bringával tatabányára, szóval ha adsz egy címet és te otthon vagy akkor bevihetem én is akár.
http://www.sports-tr...gmetjdai9sa4li9
Írta 2012. augusztus 04. - 21:10
Jövõre veletek tartok. Jó tekerést holnapra.
Kereshetlek majd Sid karbantartás ügyben? Ugyanis vettem még egyet.
Írta 2012. augusztus 02. - 21:43
Írta 2012. augusztus 02. - 18:27
Aki sebesség rekordot akar dönteni most menjen a Bokod Környe útra mert a mérõtábla érdekes adatokat ír ki.
Ma reggel 130 érkeztem meg bringával Bokod felõl Környére. :)
biztos épp egy Porsche elõzött téged
Írta 2012. augusztus 02. - 16:25
Ma reggel 130 érkeztem meg bringával Bokod felõl Környére. :)
Írta 2012. augusztus 02. - 07:27
Srácok! Most lehet páran meg fognak utálni, de muszáj lesz ezt elmondanom.
Utóbbi idõben többször jöttem haza busszal Kisbérrõl, és a mai napon már másodszor szorult be a busz percekre egy kerékpáros csapat mögé. Nem tudom hogy õk csak egy baráti társaság-e (giant, gepida, stb outi bringák, 6ból 3 bringáson sárga mez), vagy a TKTK... DE rohadtul idegesítõ ahogy leszarják azt, hogy feltartják a forgalmat. Beállnak egymás mellé 2x3 vagy 3x2es formációba és leszarják, hogy km hosszon megy mögöttük egy utasokkal megrakott busz. Nem érdekel a kresz hogy fogalmaz, hogy ezt szabad-e vagy sem, de ha szabad nekem pl akkor se lenne hozzá pofám, hogy másoknak akár csak 5mp bosszúságot okozzak, AZÉRT mert én BESZÉLGETNI SZERETNÉK a társammal... Ma ráadásul még egy bordó renault is ment mögöttük vészvillogóval...
Azért baxxa ez fel az agyam, mert én többször bejártam a fél országot (székesfehérvár-kaposvár, székesfehérvár-kecskemét(lakitelek), STB ) segédmotorkerékpáros konvojjal. A mi tempónk mondjuk 40-60kmh közé esett, de ha pl 20an mentünk akkor városon kívül az út szélén haladtunk, sorban, akkora követési távolságot tartva, hogy 1-1 autó szépen egymás után el tudjon menni mellettünk.
Most itt nem arról van szó, hogy 5 percre vagy 25re szorultunk be a busszal a csapat mögé... Engem ez az önzõség idegesít...
Ha esetleg egy érintett olvasná és nem tetszik neki a hangnem, akkor bocsásson meg, nem erõsségem a finomkodás, ha bosszús vagyok, vegye úgy, hogy nem haraptam le a fejét, de attól még nem tartom korrekt dolognak ezt a módit, hogy a sáv teljes szélességét elfoglalják...
Ahham, én is találkoztam már velük. Nem tudom melyik csapat tagjai, de szerintem, tökéletesen jól mentek ki edzeni, ahogyan Te is írtad hátulról biztosítva autóval. Ezt országúton így kell (kellene) csinálni,csak nem mindenki teheti ezt meg, hogy kísérõ kocsival megy ki 100 km-re edzeni. De igazuk van és csak egyetérteni tudok a csapattal, engem 1 cseppet sem zavart, hogy pár percig lassabban kellet mennem, a szép Császári utakon. Mondjuk ahogy én láttam õket gyerekek voltak inkább, mint masterek....
Tehát szerintem csak nyugalom, hiszen Te is bringás vagy nem ??? Legalább nekünk legyen türelmünk egymáshoz, ha már a közlekedés más résztvevõi sz@rba sem vesznek minket.
Írta 2012. augusztus 01. - 23:42
Tényleg miért nem jársz bringával Kisbérre?
Sárga mezben lehettek a kisbéri evolúció tagjai is. A TKTK és az ORTI tagjait arról is megismerheted hogy nem köszönnek és nagyon komolynak néznek ki. :)
A buszokat kamionokat én mindig elengedem akár pl buszöbölbe való lehúzódással is.
Igen, én is múltkor Környén haladtam Tatabánya felé, és a használtautókereskedésnél elég szûk az út. Hallottam ahogy ciccent mögöttem a kamion, hátra se néztem, mert tudtam, hogy mi történik, kéz jobbra ki, lehúzódtam ahhoz a kõkereskedéshez kamionos elment és villogott egyet, hogy köszi. korrekt megoldás mindkét részrõl. ez kell.
Hogy miért nem járok bringával kisbérre? Dolgozni megyek... Megizzadva megyek oda, nekiállok homokfújni a szabadban, meg égetett festéket csiszolni fémrõl akkor hazafelé megdöglök
http://www.sports-tr...gmetjdai9sa4li9
Írta 2012. augusztus 01. - 22:47
van még ORTRI ?Tényleg miért nem jársz bringával Kisbérre?
Sárga mezben lehettek a kisbéri evolúció tagjai is. A TKTK és az ORTI tagjait arról is megismerheted hogy nem köszönnek és nagyon komolynak néznek ki. :)
A buszokat kamionokat én mindig elengedem akár pl buszöbölbe való lehúzódással is.
Írta 2012. augusztus 01. - 22:11
Akkor elkerültük egymást mert én meg a másik irányból támadtam a gorbát.
Írta 2012. augusztus 01. - 22:02
Írta 2012. augusztus 01. - 21:42
Írta 2012. augusztus 01. - 21:02
Írta 2012. augusztus 01. - 12:42
Írta 2012. augusztus 01. - 00:27
Írta 2012. július 31. - 23:29
Írta 2012. július 31. - 23:03
Én sem de bemutatom a középsö ujjam, mert nekem az ilyen egy balkáni tahó.
Írta 2012. július 31. - 22:00
Én nem szarom össze magam, ha sávon belül halad el mellettem valami. Ha más igen, akkor ne menjen olyan útra edzeni ahol van forgalom. Menjen Tatáról Kömlõd felé oda-vissza. Óránként 1 autó jár...
A traktor nem szórakozásból megy lassan és foglalja el az utat, hanem dolgozik...