Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Komárom-Esztergom megye bringásai ide!

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
21661 hozzászólás a témában

sysspo

sysspo

törzsvendég

• fórumtag
  • 890 hozzászólás

közben tovább gondolva a dolgot mitõl is kompressziós egy zokni? Egy számmal kisebbet veszek fel az már kompressziós? Ha nagyobbat akkor meg nem? De a viccet félretéve, mitõl?

Nem a lábfej hossza a lényeg. Kompressziós zokniknál a vádli kerület a legfontosabb adat. Hasznosságuk vitatott. Atlétikában engedélyezett de kevesen és föleg nök hordják. Aki hisz benne annak jó, mint minden placebo.
Ha igazán hasznos lenne mindenki hordaná.

Vidra581

Vidra581

törzsvendég

• fórumtag
  • 977 hozzászólás
Wiloz
na jó, azt hiszem adj nekem egy címet és idõpontot és majd én odaviszem, mert ha te hívsz vagy nem vagyok itthon, vagy nem vagyok éppen telefonközelben. Nem vagyok ránõve a telefonra, éppen kint melóztam az udvaron amikor sms-t küldtél ma. :)
Tekerj egyet és feltárul elõtted a világ! :D
http://www.sports-tr...gmetjdai9sa4li9

montimi

montimi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.086 hozzászólás

Imi!
szerintem anyagában is más, mert nekem a 44-es lábamra nem megy fel a 42-es zokni pl...
szóval a 44-es zokni legyen 44-es csak gondolom a szára szûkebbre van szabva, cserébe rugalmasabb anyagból lehet, hogy némi vér is jusson a lábfejedbe

Persze hogy más , de akkor valahol ezt meg kell határozni (anyaga:spandex, mondex, kurvex,belix vagy zoknix) mert így aztán lehet vita tárgya.Ezért írta Jani hogy utána kellene nézni.További kérdés :sehova sem lehet felvenni? (karra , felsõtestre).Mert ugye már ilyen jellegû ruhadarabokat is gyártanak.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

UCI tiltás ellenére itthon lehet velük versenyezni?

Szövetségi versenyen én pl szó nélkül kizáratom azt, aki ilyet hord. Tehát nem.

A sebesség mindent megold.

wiloz

wiloz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.820 hozzászólás
UCI tiltás ellenére itthon lehet velük versenyezni?

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
Imi!
szerintem anyagában is más, mert nekem a 44-es lábamra nem megy fel a 42-es zokni pl...
szóval a 44-es zokni legyen 44-es csak gondolom a szára szûkebbre van szabva, cserébe rugalmasabb anyagból lehet, hogy némi vér is jusson a lábfejedbe
"...nem kurva Õ, csak megadatott neki minden pasi...":)

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

közben tovább gondolva a dolgot mitõl is kompressziós egy zokni? Egy számmal kisebbet veszek fel az már kompressziós? Ha nagyobbat akkor meg nem? De a viccet félretéve, mitõl?

Nem tudom, utána kéne nézni.

montimi

montimi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.086 hozzászólás

Akkor ez a válasz, hogy a bicósokon miért nincsen.És a többi ruházattal mi a helyzet? Mikortól kompressziós egy felsõ? Mert rengeteg ilyen megjelölésû aláöltözetet árulnak?

Vidra581

Vidra581

törzsvendég

• fórumtag
  • 977 hozzászólás

Akkor ez a válasz, hogy a bicósokon miért nincsen.És a többi ruházattal mi a helyzet? Mikortól kompressziós egy felsõ? Mert rengeteg ilyen megjelölésû aláöltözetet árulnak?

Nekem pl már egy L-es méretû kompressziós :D
Tekerj egyet és feltárul elõtted a világ! :D
http://www.sports-tr...gmetjdai9sa4li9

montimi

montimi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.086 hozzászólás

Mérhetõ teljesítmény és regeneráció javulást okoz, nem véletlenül tiltja az UCI. Egyébként nem mai találmány, már majdnem egy évtizede nyomják az arcunkba.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

majd ha a sakkozók a farkukra húzzák akkor majd lehet én is felhúzom a lábamra. A business az business.Valamit mindig ki kell találni.Bejött a Hello Kitty meg az Angry Birds . Most meg a nagyanyó kompresszoros harisnyája a soros. :)

Mérhetõ teljesítmény és regeneráció javulást okoz, nem véletlenül tiltja az UCI. Egyébként nem mai találmány, már majdnem egy évtizede nyomják az arcunkba.

montimi

montimi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.086 hozzászólás
Nincs kedvetek egy kényelmeset tekerészni itt a közelben?
Tündérvölgy -Csabdi 55 km Rajt Csabdi-Nagyegyháza-Száralsó-Vérteskozma és vissza . Nagyrészt az un. terv úton. Mindenféle bicóval járható. Kivéve vizibicigli.:D Ezt jártam be szombaton.Akkor láthattál. Tatáról Csapdi kb. 36 km.Szóval egy kényelmes tekerés együtt. Az elsõ ezer nevezõnek ingyenes. Én már beneveztem vasárnapra (08.26.) rajt 10-kor

montimi

montimi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.086 hozzászólás

Szilárd:
A kompressziós zokni | HUNRUN.COM

Sporttudomány*-*Térdzoknik*-*

majd ha a sakkozók a farkukra húzzák akkor majd lehet én is felhúzom a lábamra. A business az business.Valamit mindig ki kell találni.Bejött a Hello Kitty meg az Angry Birds . Most meg a nagyanyó kompresszoros harisnyája a soros. :)

wiloz

wiloz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.820 hozzászólás
Gratula a csúcstámadáshoz.
Beszarás hogy ezen a szinten ilyenhez kell nyúlni pár ezred másodperc miatt. :)
Vedd fel a sízoknit Szilárd legyél egyéniség.
A Tour on miért nem használják? Mondjuk õk nem tekernek olyan sokat mint az itthoni mezõny. :)

GT_Atee

GT_Atee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.743 hozzászólás
Ez olyan kb,mint amatõr szinten a csupasz(szörtelen) láb.:cool2:
GT-Atee

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
ááá értem, okos dolognak tûnik, de úgy gondolom nem ez a fõ fejlesztési irány az öltözékemen egyelõre :)
kösz :)

térdzoknit síelésnél hordok, hogy ne törje fel a lábamat a síbakancs, lehet délután a tekeréshez felhúzom az egyiket.. kicsit gáz a hópihés minta, de sebaj :) :D

imi72

imi72

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.541 hozzászólás
  • Locationa Pilis
Szilárd:
A kompressziós zokni | HUNRUN.COM

Sporttudomány - Térdzoknik - 

Trance
"Attól még, hogy egyesek szerint kevés idõnk van hátra, nem kéne szét....ni mindent magunk körül, lásd szemetelés, erdõirtások, és a tévé maci megszüntetése..."

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
Jani!
és mit tud ez a kompressziós zokni? gyorsabb leszek tõle?

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

"Valaki tudja mire jó a bringásokon ez a hosszú sportszárszerû zokni 33 fok ban?"

Semmire. Sznob effektus.

Kivéve ha az egy kompressziós zokni.

GT_Atee

GT_Atee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.743 hozzászólás
Én csak a csúcstámadásról tudok nyilatkozni.A meleg ellenére minden rendben ment,talán még egy kicsit el is spóroltam az erõt,de sebaj a kitûzött 50perc alá befértem a 61.helyen.Tesómnak is sikerült beférni az 1órába,szóval tökéletes nap volt.
GT-Atee