Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Komárom-Esztergom megye bringásai ide!

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
21661 hozzászólás a témában

ridergirl20

ridergirl20

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.188 hozzászólás

Ha már dicsekedés van, akkor valószínûleg én jutottam a legmagasabbra. A Westel-út tetejére.:) Mármint eddig.

Westel-út öööö...arra nem szoktam járni.(eddíg:))az végig beton, és valami lakott településre is vezet?és van arra sok kretén, szatír mutogatós bácsi?:o

ridergirl20

ridergirl20

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.188 hozzászólás
komolyan irigyellek.......
én holnap megyek fél5re, aztán 6kor haza.közben eljátszok egy szõke(!)nemismerem csajt....

meglett a telóm.hogy hogyan és kitõl:(, azt inkább ne forszírozzuk...:cry::(

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
meek pincérkedni a végzõsök szalag/szallag((tudom ciki, de nem tom, h. hány lö betû kell :o)) avatójára... vicces lesz, én fehéringben, meg vászon nadrágban :D
6ra megyek, és majd holnap jövök haza....
"...nem kurva Õ, csak megadatott neki minden pasi...":)

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
gratula hozzá Hotmaat!!!!
én inkább kihagyom a maratonokat, elég nekem a budai heység túra, vagyis az a pár, ami szokott lenni, meg 24H((már ami a terepet illeti ;)))...
a többi országút. :o

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás
Ha valakit érdekel:

Bükk Maraton

Nevezési díjak:
Február 28-ig: 3.000,-Ft
Július 21-ig: 5.000,-Ft

http://www.bukkmaraton.hu

Szép helyeken megy, van egybe 12Km-es lejtõ is benne,nagyon jól kitáblázott, és többször megy át patakon/vízmosáson, szerintem nagyon fain!

AKi nem tudja: Ezért emlékpólót kapsz, a frissítõknél enni/inni, célbaérzekéskor kaját (tészta vagy gulyás szokott lenni), ajándék cuccokat (energia szelet/spéci szõlõcukor, stb).

Buda Maraton is elõnevezhetõ, ott csak egy ezres a különbség.
(Maratonok elött ha vki nem tud elmennni, a maraton aktuális topicjában mindig el elehet adni az elõnevezéseket.)

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás
Niceee...

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.150 hozzászólás
A negativ falas szerintem nehezebb, mint a 90°-os de lehet, hogy csak azért volt, mert azt elöbb másztam.

mxpro

mxpro

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.453 hozzászólás

Mit hitetlenkedik?
Tényleg. Iszonyat jó volt, mondjuk kicsit kipurcant a karom.
A lukas fal is megvolt, hát az volt igazán kemény.

Jól van na. Elhiszem. Ügyes vagy.

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.150 hozzászólás

Milyen boxot? Milyen mászás ez?

Feltöltött kép

Ilyen fal.
A boxok meg ott a közepén a dobozok.

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.150 hozzászólás

Persze-persze.:D

Mit hitetlenkedik?
Tényleg. Iszonyat jó volt, mondjuk kicsit kipurcant a karom.
A lukas fal is megvolt, hát az volt igazán kemény.

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás
Milyen boxot? Milyen mászás ez?

mxpro

mxpro

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.453 hozzászólás

Most jöttem haza mászásból. Rendesen elfáradtam, de megmásztam az összes boxot :D

Persze-persze.:D

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás

Folyamatban van. Vagyis jó, hogy eszembe juttattad. Be fogok menni és rákérdezek.

Köszönöm!
Itteni biciklist is ráálítottam az ügyre, de még nem volt termós; e-bikeon nincs már, szal ha nem tudok máshoinnan akkor gurulok Tbányára...

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.150 hozzászólás
ÖÖÖÖÖÖÖÖ
Most jöttem haza mászásból. Rendesen elfáradtam, de megmásztam az összes boxot :D aszem most fürdök és beesek az ágyba.

mxpro

mxpro

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.453 hozzászólás

Jut eszembe, térdmelegítõ, mester?

Folyamatban van. Vagyis jó, hogy eszembe juttattad. Be fogok menni és rákérdezek.

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás

Hotmaattel megbeszéltem a dolgokat, aztán ide nem írtam. El is felejtettem.
A téli cucc nagyon jól mûködött. Nem volt nagyon melegem, igaz felfele kicsit lehúztam a cippzárt aztán lefele felhúztam. A nadrág nem volt meleg, inkább felül volt melegem. Viszont olyan volt , mintha párnán ülnék. Nagyon kényelmes.
Sár akad. De inkább az utolsó emelkedõ elõtt az egyenes részen, meg Szõllõs felé az elején. Ráadásul az ott szokásos fröcsögõs fajta. Szóval ne menj arra, én is csak lassan jöttem lefele.:) Nem akartam nyakig sáros lenni.

Jut eszembe, térdmelegítõ, mester?

mxpro

mxpro

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.453 hozzászólás

télleg a téli cuucod milyen volt??
azzal miért nem dicskedtél, pedig vártam a véleményt :o
van sár?? nincs? akkor nem megyek arra még :D

Hotmaattel megbeszéltem a dolgokat, aztán ide nem írtam. El is felejtettem.
A téli cucc nagyon jól mûködött. Nem volt nagyon melegem, igaz felfele kicsit lehúztam a cippzárt aztán lefele felhúztam. A nadrág nem volt meleg, inkább felül volt melegem. Viszont olyan volt , mintha párnán ülnék. Nagyon kényelmes.
Sár akad. De inkább az utolsó emelkedõ elõtt az egyenes részen, meg Szõllõs felé az elején. Ráadásul az ott szokásos fröcsögõs fajta. Szóval ne menj arra, én is csak lassan jöttem lefele.:) Nem akartam nyakig sáros lenni.

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
télleg a téli cuucod milyen volt??
azzal miért nem dicskedtél, pedig vártam a véleményt :o
van sár?? nincs? akkor nem megyek arra még :D

mxpro

mxpro

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.453 hozzászólás
Ha már dicsekedés van, akkor valószínûleg én jutottam a legmagasabbra. A Westel-út tetejére.:) Mármint eddig.

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
akkor jó, akkor senki nem olvasta... ennek most örülök ;)