Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Komárom-Esztergom megye bringásai ide!

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
21661 hozzászólás a témában

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
nem tehetek róla, h. diszkleksziás vagyok :P:D
de ha jobbra mész, és azt hiszed, h. gorbára jutsz el, akkor max kellemes meglepetés ér, h. szõlõsre értél, nem?? :o
mindegy sajnálom, ha ezzel bárkit is megbántottam, majd kiengesztelek mindenkit valahogy, most pölö azzal, h. elhúzok tanulni, mert holnap, mint már említettem töri tudáspróba a dualizmus megszilárdulásásból...
"...nem kurva Õ, csak megadatott neki minden pasi...":)

ridergirl20

ridergirl20

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.188 hozzászólás
Szilárd, köszi a segítséget.már alíg várom, h viszonozhassam...
biztos arra gondoltál, milyen jó lenne egy kis idõre kiiktatni engem innen a forumból...és én csak bojonganék a sûrû sötét erdõben...te meg jót röhögnél...
...
Mx kösz:)
de azzé ne nézzetek madárnak, h arra slickkel mennék.
de sztem tudom melyik keresztezõdésrõl beszéltek.egyszer nyáron voltam arra csepelbájkkal, de majd meghaltunk, amikor beleszáguldottunk a szakadékba.mer már totál elzsibbadt a kezem a nagy zötyögésben...
itt a vége fuss el véle...

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
ááááááááá nincs idõm tekerésre, holnap töri meg spanyol doli, közben kezdem olvasni megint Stenhal Vörös és feketéjét, mert a könyvbõl kedden dolgozat... :(
jövõ szombaton meló a tecsóban, szal aki tejet és tejterméket mer venni jövõ szombaton, arra halál vár :P

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.150 hozzászólás
Imádom ezt az idöt tegnap este megint sikerült tekernem egy laza 20-ast. Azért mennyivel jobb kint tekerni, mint a szobában görgözni:)

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
jaj sorry, ez a diszklekszia az õrületbe kerget. :D
fogjuk arra, h. Stendha Vörös és Feketét olvasok és olyan rohadt unalmas, h. kihozza belõlem az állatot, 20 oldal olvasás után annyira elálmosodom, h. muszáj fél órát aludnom, és ami a legdurvább, az az, h. alszom is, nem csak csukva van a szemem...
de sebaj, most fényképeztem szépet, majd ha 1 óra múlva is tetszeni fog a kép, akkor felteszem netre és linkelem. ;)

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.150 hozzászólás

Csak ennyi?:D
És az ausztriai túrát mikorra gondoltad beszorítani?:)

Jó ezek még csak tervek. Nyilván, ha lesz már konkrét idöpont, hogy mikor megyünk akkor ahoz igazitok.

mxpro

mxpro

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.453 hozzászólás
Csak ennyi?:D
És az ausztriai túrát mikorra gondoltad beszorítani?:)

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.150 hozzászólás
Én idén ezeken szeretnék indulni:

01.máj Buda maraton 20.máj Sopron maraton 22.júl Zmeplén maraton 01.júl Duna maraton 05.aug Bükk maraton 09.06 - 09.09 World Games of mountaingbiking 09.szept Mátra maraton 16.szept 24 órás verseny 23.szept Gyõrújbarát maraton

mxpro

mxpro

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.453 hozzászólás

Edit rövid én közép
Nekünk azért nem jó a szilvásvárad maraton, mert pont akkor kezdödik a vizsgaidöszak, és mindig az elsõ hét a leghuzosabb.

Most jut eszembe, hogy nekem is abban az idõben lesz a záróvizsgám. Akkor részemrõl sem kéne ezt nagyon erõltetni.:(

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.150 hozzászólás
Edit rövid én közép
Nekünk azért nem jó a szilvásvárad maraton, mert pont akkor kezdödik a vizsgaidöszak, és mindig az elsõ hét a leghuzosabb.

mxpro

mxpro

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.453 hozzászólás

Hát nem
Meg nem mind1, hogy 8000 vagy 3000.

Hát nem.
Melyik távon indultok? Engem is elgondolkodtatott ez a nevezés. Jó lenne valamilyen maratonon elindulni. Igaz a szilvásváradi jobban érdekelne.

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.150 hozzászólás

Nem hagyod az utolsó pillanatra a dolgokat.:)

Hát nem
Meg nem mind1, hogy 8000 vagy 3000.

mxpro

mxpro

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.453 hozzászólás

Ha megnézed a nevezetek listáját, akkor engem meg Editet már meg is találsz rajta.

Nem hagyod az utolsó pillanatra a dolgokat.:)

mxpro

mxpro

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.453 hozzászólás
Szilárd rosszul írta. Ha a keresztezõdésben balra fordulsz a lefelé menõ úton, akkor Szöllõsön jutsz ki, ha egyenesen mész tovább a kis emelkedõ felé ami utána lejtõbe megy át, akkor pedig az agostyáni útra jutsz ki nem sokkal a tardosi elágazás után. Ha legközelebb mész Gorba-kört, akkor a tardosi elágazás után figyeld a bal oldalt. Lesz egy út befele sorompóval. Ott jössz ki errõl az útról.
Ha mászni akarsz akkor nagyon jó. Jobb mint Gorba-kört menni. Több benne a szint rövidebb úton. Ja és nagyon jó a hegytetõröl lejönni fõleg Szöllõsig. Kb 10 percig ereszkedsz le a hegyrõl és nem is kis tempóban. Igaz slickkel nem ajánlom. Ahhoz eléggé köves-murvás. Mindenképpen kell a terepgumi.

ridergirl20

ridergirl20

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.188 hozzászólás

a westel út elvisz lakott településre,
...
ezután jön egy keresztezõdés, ahol ha jobbra mész, akkor bejutsz Vszõlõsre,
...
ha akeresztezõdésben balra mész felfelé, akkor a gorba hegy közepére jutsz ki,

ez biztos??nem fordítva?:chin: vagy megfordulsz a kerezstezõdésben?mert ez nekem nem logikus:o
vagy a töri leszívta az agyam...:(

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.150 hozzászólás
Na tegnap végre sikerült nekem is bringára ülni ebben az évben. A városban kellet elintéznem pár dolgot, azt gondoltam egy nagyot és bringával rohangáltam. Össze is jöt egy laza 47km mondjuk a széltöl rendesen szenvedtem. Amikor nem fújt szembe rendesen meglepödtem, hogy milyen könnyû menni:) mondjuk ez kb 5% volt.

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.150 hozzászólás

Ha valakit érdekel:

Bükk Maraton

Nevezési díjak:
Február 28-ig: 3.000,-Ft
Július 21-ig: 5.000,-Ft

Ha megnézed a nevezetek listáját, akkor engem meg Editet már meg is találsz rajta.

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
nem lehet eltévedni, mert egy keresztezõdés van az egész úton, persze vannak más kisebb leágazások is, de azokkal nem kell törõdni, végig egyenesen, amit írtam, h. szõlõs felé, meg tata felé kell menni, az meg azért egyértelmû, mert elfogy az út, valamelyik irányba muiszáj menned...
mi a téma?

Edit: www.google.hu , nekem már segített egy párszor, itt tuti találsz valami érdekeset. ;)

ridergirl20

ridergirl20

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.188 hozzászólás
húú...itt azé kicsit el lehet tévedni:ode majd ha nagyon vállalkozó kedvem lesz, és már nagyon elegem lesz mindenkibõl, akkor GO!

most töri házidogát kéne írnom(a jobb jegy reményében)
ilyenrõl:
1, Polgári állam a 19.sz-ban
2, Életmód a 19.sz. második felében, századfordulón
3, Kultúra ...............-//-
ha tudtok valamit, mondjátok, vagy küldjétek:)amúgy ehhez könyvtárba kíne mennöm?:o

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
a westel út elvisz lakott településre, monnyuk vértesszõlõsre is el lehet jutni, de NEM beton, úgy max 2 kmig beton, aminek az eleje nagyon szar, a vége naggyon jó, utána slick gumival járhatatlan murva. sokat mész felfelé, az út több mint fele emelkedik, kiérsz egy rétre, azon ha végigmész, majd egy hosszú egyenesen fel a hegyre (inkább dombocska) majd utána egy hosszú lejtmenet jön, amiben van kanyar egyenes, kanyarban nagy kõ és minden finomság. ezután jön egy keresztezõdés, ahol ha jobbra mész, akkor bejutsz Vszõlõsre, de vigyázz, mert az út végén sorompó van és széttöröd magadat meg a vázat is, ha beledurransz úgy 35-40nel. ha akeresztezõdésben balra mész felfelé, akkor a gorba hegy közepére jutsz ki, ott is sorompó van az út végén, és tata-agostyánba vagy tarjánba jutsz, tehát egy lakott településre visz az az út. ;)
nem rossz, ha nagyon földutazni akarok (ami ritkán foordul elõ) akkor arra megyek mindig.... Mx barátommal tavaly arra mentünk elõször tekerni, úgy március körül, még 40 cm hó volt arra, a városban meg már hetek óta elolvadt, emlékezetes dagonyázás volt :D

mutogatós bácsival még nem találkoztam, csak bringással, meg kirándulóval eddig :o

Jah nem törtem el poharat és tányért sem ;-)