Megoldás a sportszelet helyett a Vitatigris. :-):-):-)
Az mérsékelten könnyen beszerezhetõ vasárnap este egy kocsmában
Reggel 8:30-kor megyünk Zoliéktól,egy barátunkal egy gánti kört,ha van kedved csatlakozhatsz.
Wiloz,18h-kor ha jó neked,nálunk vagy 2-es buszfordulónál.?
Nekem is,általában elboldogulok minden terepen így vagy úgy,de nem szeretem amikor már kockázat kérdése a lejutás.Melóból élek,nem fér bele a felesleges kockázat,épp elég a véletlen baleset,ha adódik,országútin is kerülöm a veszélyesebb szitukat.
Persze ez így van,de akkor is ne azon múljon egy maratonon a célbaérés,hogy fejreállsz vagy nem.Azt akartam csak írni,hogy a táv és szintkülönbségek legyenek a kihívás és ne a technikás részek túlélése,persze terepen.
A sebesség mindent megold.
ez lesz hétvégén 24 óráson, a szint kivételével
a szintet ellensúlyozza majd a 35 fok
ez lesz hétvégén 24 óráson, a szint kivételévelPersze ez így van,de akkor is ne azon múljon egy maratonon a célbaérés,hogy fejreállsz vagy nem.Azt akartam csak írni,hogy a táv és szintkülönbségek legyenek a kihívás és ne a technikás részek túlélése,persze terepen.
Mountainbike a kulcsszó.
Annak a maratonnak, amire gondolsz, az országúti a párja. Létezik terepmaraton futásban is, brutális akadályokkal.
Atee módosítom a pénteki véleményemet.
Nem olyan könnyû a gerecse maraton pályája.
Simán csináltam az elsõ három kilométeren belül egy fejen átfordulást kulacs elhagyással együtt, majd kicsit késõbb lerúgtam a saját kormányomat egy kolléga miatt.
Víz nélkül fájó lábbal tudtam csak bevánszorogni.