a 24 órás brutális volt.
ugye meleg volt, ennek következtében a pályán végig 2-3 centi vastag por, a szemem vastagon tele volt dzsuvával, a lábamról slaggal mostam le a port..
a nevezési csomagban volt egy kajajegy, amit este 8 és 11 között lehetett beváltani, finomfõzelék volt virslipörkölttel. Én eddig nem is tudtam, hogy lehet a virslibõl pörköltet fõzni..
brutális volt, mert idén bicajos szempontból nagy lazsálás volt, más teendõim miatt, de így is mentem 120 km-nyi kört (25 azt hiszem), ezzel a háromfõs csapatunk teljesítményének a felét én adtam..
a pálya amúgy nagyon király lett volna, ha 10 fokkal hûvösebb van, volt 2-3 km-nyi egynyomos ösvény, ahol lendületbõl lehetett bicajozni, nagyon jó volt, volt benne rövid, meredek mászás, kevésbé meredek hosszabb emelkedõ, és a személyes kedvencem az egynyomos ösvény mellett, egy S alakot formázó letörés, ami volt vagy 40 fok meredek, és a visszafordító után, egy gyors mászás, majd utána megint egy jó kis lejtõ, amit nehezített egy belógó fa, amin volt szerencsére egy szivacs
jó lett volna nagyon, ha erõsebb vagyok
kategória utolsó helyén végeztünk, de a lényeg, hogy egy jót bicikliztünk