Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Komárom-Esztergom megye bringásai ide!

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
21661 hozzászólás a témában

[Newman]

[Newman]

vendég

• fórumtag
  • 16 hozzászólás

jól fogtad a szelet :) lószoljalak meg legközelebb ? utána meg mintha Te kóricáltál volna utánam az Új úton. :)
kíváncsi voltam ki nyomul ezzel az új bicóval.

Kicsit késõn mentem ma ki - ráadásul még defektet is kellett javítani otthon - szóval csak rövid kört tettem - eredeti terv az Almásfüzitõ-Naszály-Tata lett volna, de féltem hogy hamarabb sötétedik be mint visszaérnék, szóval Tata kör lett (a katonaságnál fordultam meg) a dologból. Jóhogy fogtam, mert dagadt vagyok lol :)
Szólj le nyugodtan, nem ismerek senkit sem Tatán aki bringázna.

montimi

montimi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.086 hozzászólás

;1202739']Azért ez nem volt egy laza tekerés.

Apropó, ma valaki jött mögöttem árnyékban Tata, Vértesszõlõs felõli határától az Almási úti temetõig. Mikor észrevettem majd eldobtam a bringát, nem számítottam arra hogy valaki egy centire követ :)

jól fogtad a szelet :) lószoljalak meg legközelebb ? utána meg mintha Te kóricáltál volna utánam az Új úton. :)
kíváncsi voltam ki nyomul ezzel az új bicóval.

[Newman]

[Newman]

vendég

• fórumtag
  • 16 hozzászólás

Azt még elfelejtettem a vitatigrisrõl,hogy úgy mentem fel a hegyre tõle mint Chris Froom és Sagan módjára egykerekezve,de lehet csak a nap ártott meg.:D

Azért ez nem volt egy laza tekerés.

Apropó, ma valaki jött mögöttem árnyékban Tata, Vértesszõlõs felõli határától az Almási úti temetõig. Mikor észrevettem majd eldobtam a bringát, nem számítottam arra hogy valaki egy centire követ :)

GT_Atee

GT_Atee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.743 hozzászólás
Azt még elfelejtettem a vitatigrisrõl,hogy úgy mentem fel a hegyre tõle mint Chris Froom és Sagan módjára egykerekezve,de lehet csak a nap ártott meg.:D
GT-Atee

feeder67

feeder67

vendég

• fórumtag
  • 120 hozzászólás

Már megint elkurtam a linket: Cycling Workout | Endomondo

Köszi Atee!

GT_Atee

GT_Atee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.743 hozzászólás
Már megint elkurtam a linket: Cycling Workout | Endomondo
GT-Atee

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
ezek az izotóniás cucc tényleg fosat, egyszer siettem már haza turulról mezõnyverseny után pár éve :)
de ha hozzászokik a gyomor, akkor állítólag már nincs ilyen hatása, a franc tudja.. szoktam kolbászt enni meg rántott húst 24 órás versenyen :D
"...nem kurva Õ, csak megadatott neki minden pasi...":)

GT_Atee

GT_Atee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.743 hozzászólás
http://www.endomondo.com/workouts/

Ebben benne maradta végén egy kis dózsakerti séta is,a mért adatok:132km,4óra25perc,30-as átlag.

Atee! Le írnád az útvonalat amerre mentél? Mennyi Km lett, mennyi idõ alatt?

GT-Atee

feeder67

feeder67

vendég

• fórumtag
  • 120 hozzászólás

Nemrég jöttem meg Dobogókõ-röl,ahova mit vittem magamal,hát vitatigrist 2õt,meg egy péksütit és egy sportszeletet.Egyet benyomtam a hegy lába elött,fent a kilátásban gyönyörködve megtízóraiztam a péksütit,meg egy sportszeletet,a másik vita meg hazafele belémszívódott.

Atee! Le írnád az útvonalat amerre mentél? Mennyi Km lett, mennyi idõ alatt?

GT_Atee

GT_Atee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.743 hozzászólás
Nemrég jöttem meg Dobogókõ-röl,ahova mit vittem magamal,hát vitatigrist 2õt,meg egy péksütit és egy sportszeletet.Egyet benyomtam a hegy lába elött,fent a kilátásban gyönyörködve megtízóraiztam a péksütit,meg egy sportszeletet,a másik vita meg hazafele belémszívódott.
GT-Atee

Vidra581

Vidra581

törzsvendég

• fórumtag
  • 977 hozzászólás

Lehet hogy csak 58 kcal van benne, de mondjuk egy 590 Ft-os energia zselében sincs 120 Kcal nál több.
Amitõl még lehet hogy hasgörcsöd is lesz. Nekem is bevált a tigris mentõövnek. Banánt is szoktam vinni én is azt is szeretem.
Nyilván nem szemetelünk sehol, mezben elfér üresen is. :)

Hát a banánhéjat én eldobtam be a kukoricaföldre, annak ott jó helye van szerintem, de persze semmi mást nem szoktam eldobni. Csokipapírt begyûrûm a nadrágszárába a térd fölé.
Az meg igaz, hogy versenyre a banán az macerásabb.
Tekerj egyet és feltárul elõtted a világ! :D
http://www.sports-tr...gmetjdai9sa4li9

wiloz

wiloz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.820 hozzászólás

Vettem egy vitatigrist megkóstolni. eprest. Ez miért is jó? kalória az nincs benne, ennyi erõvel vihetnék magamnak 1 almát is, az még szemetet se csinál :D

Lehet hogy csak 58 kcal van benne, de mondjuk egy 590 Ft-os energia zselében sincs 120 Kcal nál több.
Amitõl még lehet hogy hasgörcsöd is lesz. Nekem is bevált a tigris mentõövnek. Banánt is szoktam vinni én is azt is szeretem.
Nyilván nem szemetelünk sehol, mezben elfér üresen is. :)

GT_Atee

GT_Atee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.743 hozzászólás
Ha kirándulni megy az ember fia,akkor van idõ elnyamnyogni a banánt,de ha folyamatosan terhelés alatt vagy elég nehezen megy le,ez tapasztalat,én is néha viszek magammal.Lehet a vitatigrisben csak 51néhány kcal van,de kb 5sec elfogyasztani és lemegy egybõl,egy kis innivaló rá,azt go.Én már használtam több versenyen is,igaz soha nem az elejében megyek,így az eléhezés ellen teljesen bevált,pedig próbáltam már mindenféle csoda energia szeletet meg gélt,de azok sem voltak sokkal hatásosabbak.Sima tekeréshez is csak akkor viszek magammal,ha több mint 3órát töltök nyeregben,vagy legalább 80km felett megyek,persze megállás nélkül.Ja és semmit nem dobálunk el útközben,még a taknyos zsepit is hazáig,vagy kukáig viszem.

Hát azt hiszem a banánnal jobban járok :) 3 kis banán se került annyiba mint egy vitatigris, a "csomagolást" el lehet dobni, és kalória is több van benne. :)

GT-Atee

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
a kaja még oké, mert vittem magammal, de amikor bemondja a verseny vége elõtt 2,5 órával, hogy a pálya közepén levõ csapot (illegális frissítõpontot) elzárja, hát b.ssza meg!

gllo

gllo

vendég

• fórumtag
  • 146 hozzászólás

a 24 órás brutális volt.
ugye meleg volt, ennek következtében a pályán végig 2-3 centi vastag por, a szemem vastagon tele volt dzsuvával, a lábamról slaggal mostam le a port..
a nevezési csomagban volt egy kajajegy, amit este 8 és 11 között lehetett beváltani, finomfõzelék volt virslipörkölttel. Én eddig nem is tudtam, hogy lehet a virslibõl pörköltet fõzni..
brutális volt, mert idén bicajos szempontból nagy lazsálás volt, más teendõim miatt, de így is mentem 120 km-nyi kört (25 azt hiszem), ezzel a háromfõs csapatunk teljesítményének a felét én adtam..

a pálya amúgy nagyon király lett volna, ha 10 fokkal hûvösebb van, volt 2-3 km-nyi egynyomos ösvény, ahol lendületbõl lehetett bicajozni, nagyon jó volt, volt benne rövid, meredek mászás, kevésbé meredek hosszabb emelkedõ, és a személyes kedvencem az egynyomos ösvény mellett, egy S alakot formázó letörés, ami volt vagy 40 fok meredek, és a visszafordító után, egy gyors mászás, majd utána megint egy jó kis lejtõ, amit nehezített egy belógó fa, amin volt szerencsére egy szivacs :D
jó lett volna nagyon, ha erõsebb vagyok :)

kategória utolsó helyén végeztünk, de a lényeg, hogy egy jót bicikliztünk :)

Tisztára olyan mintha a Duna Maratonról írtál volna. Nem is értem miért :D
A szakács 100% ugyanaz volt. Mi Visegrádon Vegetás zsírral leöntött penne tésztát kaptunk...A mi asztalunknál étkezett az egyik helyi erõ is, még Õ sem tudta megenni. Megalázó ahhoz viszonyítva, hogy mennyi nevezési díjat kérnek el.
Még jó hogy vannak rajtuk kívül más versenyek is ahol a versenyzõket is ember számba veszik.

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás

jól tudtad, mert nem lehet. :)

:D :D
nem tudom mi lesz jövõre 24 órás ügyileg, nagy lehúzás az egész

Vidra581

Vidra581

törzsvendég

• fórumtag
  • 977 hozzászólás

Vettem egy vitatigrist megkóstolni. eprest. Ez miért is jó? kalória az nincs benne, ennyi erõvel vihetnék magamnak 1 almát is, az még szemetet se csinál :D

Hát azt hiszem a banánnal jobban járok :) 3 kis banán se került annyiba mint egy vitatigris, a "csomagolást" el lehet dobni, és kalória is több van benne. :)

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

a. Én eddig nem is tudtam, hogy lehet a virslibõl pörköltet fõzni..
B)

jól tudtad, mert nem lehet. :)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
a 24 órás brutális volt.
ugye meleg volt, ennek következtében a pályán végig 2-3 centi vastag por, a szemem vastagon tele volt dzsuvával, a lábamról slaggal mostam le a port..
a nevezési csomagban volt egy kajajegy, amit este 8 és 11 között lehetett beváltani, finomfõzelék volt virslipörkölttel. Én eddig nem is tudtam, hogy lehet a virslibõl pörköltet fõzni..
brutális volt, mert idén bicajos szempontból nagy lazsálás volt, más teendõim miatt, de így is mentem 120 km-nyi kört (25 azt hiszem), ezzel a háromfõs csapatunk teljesítményének a felét én adtam..

a pálya amúgy nagyon király lett volna, ha 10 fokkal hûvösebb van, volt 2-3 km-nyi egynyomos ösvény, ahol lendületbõl lehetett bicajozni, nagyon jó volt, volt benne rövid, meredek mászás, kevésbé meredek hosszabb emelkedõ, és a személyes kedvencem az egynyomos ösvény mellett, egy S alakot formázó letörés, ami volt vagy 40 fok meredek, és a visszafordító után, egy gyors mászás, majd utána megint egy jó kis lejtõ, amit nehezített egy belógó fa, amin volt szerencsére egy szivacs :D
jó lett volna nagyon, ha erõsebb vagyok :)

kategória utolsó helyén végeztünk, de a lényeg, hogy egy jót bicikliztünk :)

Vidra581

Vidra581

törzsvendég

• fórumtag
  • 977 hozzászólás

Az mérsékelten könnyen beszerezhetõ vasárnap este egy kocsmában :)