Jelentkezz be Regisztrálj
Komárom-Esztergom megye bringásai ide!
Írta 2013. szeptember 19. - 16:39
Írta 2013. szeptember 17. - 13:57
hát a hétvégén arrafelé még gázos lesz mert agyagos a talaj. Még jó , hogy másfelé fogunk tekeregni.Imi, én általában az említett ( Tûzép felõli) utat választom. A Lilla sírja felõlit sajnos benõtte a vadrózsa, bár tavasszal kicsit kitakarították, és újra festették a zöldsávot, de még most is gáz. Majd fel rakom a Strava-ra az útvonalat.
Leszoktam egyébként zúzni Szomódra a szõlõ hegyig és a másik oldalról meg vissza mászni, azon a nyiladékon amit írtál (gázvezeték) olyan mint egy sípálya
Írta 2013. szeptember 17. - 13:09
Írta 2013. szeptember 17. - 13:08
onnan Dunaalmás szélétõl felfelé? A fateleptõl? Végig felfelé majd jobbra be ? Vagy van egy másik út is. Úgy 3/4-ig fel majd jobbra erdei homokos út vagy 1 km aztán erõteljes vissza balra kicsit mész és hanyatt esel mikor meglátod az egyenes meredek felfelét. Ugyan nem a Kõpitére érsz fel hanem mögé.Aztán ha akarsz onnan balra körbe szintén fel lehet menni a Kõpitére.
Imi, én általában az említett ( Tûzép felõli) utat választom. A Lilla sírja felõlit sajnos benõtte a vadrózsa, bár tavasszal kicsit kitakarították, és újra festették a zöldsávot, de még most is gáz. Majd fel rakom a Strava-ra az útvonalat.
Leszoktam egyébként zúzni Szomódra a szõlõ hegyig és a másik oldalról meg vissza mászni, azon a nyiladékon amit írtál (gázvezeték) olyan mint egy sípálya
Írta 2013. szeptember 17. - 10:59
Írta 2013. szeptember 17. - 08:43
Reggeltem a Sratva-ra én is.
Mountain Bike Ride Profile | Gerecse 1. edzõkör near Almásfüzitõ | Times and Records | Strava
Csinálok egy-két szegmenset majd a saját szemszögembõl is. Jó program, a sporttacker 3 napot bírt ki nálam....
Értékelem, hogy Stravázol. Tudok "lopni" eddig még nem bejárt helyeket. Jó kis átlag erdõbe.
Írta 2013. szeptember 16. - 22:02
Írta 2013. szeptember 16. - 21:16
onnan Dunaalmás szélétõl felfelé? A fateleptõl? Végig felfelé majd jobbra be ? Vagy van egy másik út is. Úgy 3/4-ig fel majd jobbra erdei homokos út vagy 1 km aztán erõteljes vissza balra kicsit mész és hanyatt esel mikor meglátod az egyenes meredek felfelét. Ugyan nem a Kõpitére érsz fel hanem mögé.Aztán ha akarsz onnan balra körbe szintén fel lehet menni a Kõpitére.Hát a kerékpársportot nem összképre "játsszák"
Tény, hogy alacsony emberkék alatt hülyén néz ki a 29-es, de amilyen pályákat építenek mostanság a világ élmenõinek,( még gyalog sem tudnék végig menni).Oda meg kell a nagy kerék, mert könnyebben átgurul azokon az nem természetes akadályokon.
Ha nézte valaki a sport 2-ön a VB-t az tudja mirõl beszélek!
Amúgy meg hobbi szinten ízlés dolga, kinek mi jön be jobban. Én a cross trekkingemmel mentem az idei legjobb idõmet a Kõpitére.
Merev villa, 8-as rendszer, 622-es kerék. Kicsit elgondolkoztam....
Írta 2013. szeptember 16. - 20:16
Mountain Bike Ride Profile | Gerecse 1. edzõkör near Almásfüzitõ | Times and Records | Strava
Csinálok egy-két szegmenset majd a saját szemszögembõl is. Jó program, a sporttacker 3 napot bírt ki nálam....
Írta 2013. szeptember 16. - 20:13
Szilárdnak is elég lenne a 27,5 szerintem és az még elmegy összképre.
Hát a kerékpársportot nem összképre "játsszák"
Tény, hogy alacsony emberkék alatt hülyén néz ki a 29-es, de amilyen pályákat építenek mostanság a világ élmenõinek,( még gyalog sem tudnék végig menni).Oda meg kell a nagy kerék, mert könnyebben átgurul azokon az nem természetes akadályokon.
Ha nézte valaki a sport 2-ön a VB-t az tudja mirõl beszélek!
Amúgy meg hobbi szinten ízlés dolga, kinek mi jön be jobban. Én a cross trekkingemmel mentem az idei legjobb idõmet a Kõpitére.
Merev villa, 8-as rendszer, 622-es kerék. Kicsit elgondolkoztam....
Írta 2013. szeptember 16. - 19:52
Írta 2013. szeptember 16. - 19:31
de a képen nem 29-es bicó van
Az nem lényeg szerintem
Atee
szerintem is. Bár kétségkívül mondjuk Szilárd alatt jobban nézne ki egy 29es, mint a 26os.
http://www.sports-tr...gmetjdai9sa4li9
Írta 2013. szeptember 16. - 19:14
Írta 2013. szeptember 16. - 18:55
Írta 2013. szeptember 16. - 18:40
Írta 2013. szeptember 16. - 18:25
igazad van, de nekem az is benne van, hogy ahhoz edzeni is kell. Vagy túrázni. És ott sem látok szinte soha senkit ezek közül a városban mászkáló jó MTB-s bicósokból.
Vonzod a nõket ?
Csak rossz korosztályt
Írta 2013. szeptember 16. - 11:19
igazad van, de nekem az is benne van, hogy ahhoz edzeni is kell. Vagy túrázni. És ott sem látok szinte soha senkit ezek közül a városban mászkáló jó MTB-s bicósokból.Nem is az a lényeg, hogy versenyre menjen bárki is, de hogy azon én is mennyit szoktam nevetni, amikor mennek a jobbnál jobb bringákkal a fagyizóig meg vissza
Bezzeg tegnap bátyámmal mentünk a tervúton. Mátyás kút elõtt a keresztezõdésben elkanyarodtunk a Szép Ilonka forrás felé. Aránylag kötött volt a zúzottköves talaj, néha volt pár pocsolya, de járható volt. Mondtam tesómnak, hogy én a 1.75ös michelin aszfalt gumival nem akarok sarazni, mert semmi oldaltartása nincs, fõleg a vizes köves részen, szóval meg is fordultunk 1-2 km múlva amikor kezdett lazább lenni a talaj. De pont amikor megfordultunk láttuk, hogy jön fel egy 50 év körüli nem túl sportos testalkatú nõ a dombon a 28as kerekû vékony, sima gumi városi bringájával. Dumáltunk kicsit, mondta, hogy csákányosra akarna menni, de sajnos nem tudtam segíteni neki, hogy merre kéne. Na mi elindultunk vissza, én a köves csúszos úton elég finoman mentem lefelé, mondjuk 20kmh körüli tempóval, majd visszaértünk a keresztezõdésbe és látom, hogy a nõ is ott van mögöttünk 100 méterre ejha, mondom azért bátor volt hogy azzal a bringával nem maradt le tõlünk jelentõsen
Vonzod a nõket ?
Írta 2013. szeptember 16. - 10:24
kutyasétáltatásból kifolyólag sétáltam a tó parton. Jöttek ott jobbnál-jobb bicókkal.Merida, Cube stb. tárcsás montival. Kell valamivel kísérni a libát ott körbe 10 km-es sebességgel. Természetesen mindnek taposós pedálja volt.Tatán aszfaltra meg tókörbe ez járja. Tóparti bolt mindent rásóz a pénzes vásárlóra. Tudtok olyan Tatait rajtam kívül akik idén voltak valamilyen MTB versenyen itthon ?
Nem is az a lényeg, hogy versenyre menjen bárki is, de hogy azon én is mennyit szoktam nevetni, amikor mennek a jobbnál jobb bringákkal a fagyizóig meg vissza
Bezzeg tegnap bátyámmal mentünk a tervúton. Mátyás kút elõtt a keresztezõdésben elkanyarodtunk a Szép Ilonka forrás felé. Aránylag kötött volt a zúzottköves talaj, néha volt pár pocsolya, de járható volt. Mondtam tesómnak, hogy én a 1.75ös michelin aszfalt gumival nem akarok sarazni, mert semmi oldaltartása nincs, fõleg a vizes köves részen, szóval meg is fordultunk 1-2 km múlva amikor kezdett lazább lenni a talaj. De pont amikor megfordultunk láttuk, hogy jön fel egy 50 év körüli nem túl sportos testalkatú nõ a dombon a 28as kerekû vékony, sima gumi városi bringájával. Dumáltunk kicsit, mondta, hogy csákányosra akarna menni, de sajnos nem tudtam segíteni neki, hogy merre kéne. Na mi elindultunk vissza, én a köves csúszos úton elég finoman mentem lefelé, mondjuk 20kmh körüli tempóval, majd visszaértünk a keresztezõdésbe és látom, hogy a nõ is ott van mögöttünk 100 méterre ejha, mondom azért bátor volt hogy azzal a bringával nem maradt le tõlünk jelentõsen
Írta 2013. szeptember 15. - 22:24
kutyasétáltatásból kifolyólag sétáltam a tó parton. Jöttek ott jobbnál-jobb bicókkal.Merida, Cube stb. tárcsás montival. Kell valamivel kísérni a libát ott körbe 10 km-es sebességgel. Természetesen mindnek taposós pedálja volt.Tatán aszfaltra meg tókörbe ez járja. Tóparti bolt mindent rásóz a pénzes vásárlóra. Tudtok olyan Tatait rajtam kívül akik idén voltak valamilyen MTB versenyen itthon ?A Bikemag aprón van fent egy ilyen, arany felirattal.