Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Komárom-Esztergom megye bringásai ide!

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
21661 hozzászólás a témában

montimi

montimi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.086 hozzászólás

Áhhá!!
Balatonfûzfõre??? :D
Oda legalább ketten megyünk, de most úgy néz ki, hogy lesz még két spori aki jönni szeretne. De hiszem ha látom....

õk már tudják azt amit Te még nem
...A futamok összetett értékelésének eredményhirdetését szeptember végén tartjuk, ahol átadásra kerül a Nyugat Mountain Bike Maraton Kupa és az összesített eredményért járó pénzdíj.

A kupa futamainak az alábbi települések adnak otthont:

Zirc: 2013.06.23.
Herend: 2013.08.18.
Balatonfûzfõ: 2013.10.06.

nem szeretem az ilyen pontatlan honlapokat.Marha nagy kérés, hogy pontos legyen? Megnéztem a nevezést . 6000 ft. úgy hogy nem megyek.

gllo

gllo

vendég

• fórumtag
  • 146 hozzászólás
Áhhá!!
Balatonfûzfõre??? :D
Oda legalább ketten megyünk, de most úgy néz ki, hogy lesz még két spori aki jönni szeretne. De hiszem ha látom....

gllo

gllo

vendég

• fórumtag
  • 146 hozzászólás

egyedül mész vagy más egyesületi spori is ? Gelle Lacinak szól a kérdés.

???
Hová megyek? Bocs de ez most nincs meg :D

montimi

montimi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.086 hozzászólás
egyedül mész vagy más egyesületi spori is ? Gelle Lacinak szól a kérdés.

GT_Atee

GT_Atee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.743 hozzászólás
Elvileg egyedül voltam.:D
GT-Atee

Vidra581

Vidra581

törzsvendég

• fórumtag
  • 977 hozzászólás

Ok. Jól hangzik. Biztos adna egy kis plusz motivációt a közös edzés.

Atee tegnap láttam ahogy hajtottál fel az 1 útra az autóklubnál, a barátod leszakadt vagy nem tudtad hogy mögötted van? :)
Ma tudom megnézni a villát Vidra mert tegnap nem tudtam lejutni a garázsba.
Akinek kellene Oakley szemüveg szóljon, mert van rá esély hogy tudok hozatni kintrõl.

Semmi gond. ahogy neked jó. én nem kapkodok.
Tekerj egyet és feltárul elõtted a világ! :D
http://www.sports-tr...gmetjdai9sa4li9

wiloz

wiloz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.820 hozzászólás
Ok. Jól hangzik. Biztos adna egy kis plusz motivációt a közös edzés.

Atee tegnap láttam ahogy hajtottál fel az 1 útra az autóklubnál, a barátod leszakadt vagy nem tudtad hogy mögötted van? :)
Ma tudom megnézni a villát Vidra mert tegnap nem tudtam lejutni a garázsba.
Akinek kellene Oakley szemüveg szóljon, mert van rá esély hogy tudok hozatni kintrõl.

Vidra581

Vidra581

törzsvendég

• fórumtag
  • 977 hozzászólás

Estére megnézem a villát ha lejutok a garázsomba. :)

Köszi szépen

gllo

gllo

vendég

• fórumtag
  • 146 hozzászólás
Wiloz! Ha kell egy csapat gyere szívesen látunk a Brigetio K E-ben! Bárki csatlakozhat minden kötöttség nélkül ( tagdíjat azért fizetni kell) :)
Jelenleg az országútisok vannak többségben, de remélem nem sokáig....
Beszéltem már pár ismerõsömmel õk is Tatabányaiak, tehát a távolság nem akadály.

wiloz

wiloz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.820 hozzászólás
Jó nektek hogy van egy ilyen klubotok.
Itt tatabányán nem értem miért nem lehet összehozni.
Estére megnézem a villát ha lejutok a garázsomba. :)

Vidra581

Vidra581

törzsvendég

• fórumtag
  • 977 hozzászólás

Vidra azt hiszem van acél nyakas telóm ha érdekel majd (talán egy meridából maradt).

Köszi elõre is. Nekem valami nagyon tré cucc kell, amit bringába már nem tenne be senki, mert a nyakat ki akarom szedni belõle. Nagy teherbírású rollert építek. :)

montimi

montimi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.086 hozzászólás
A legöregebb fószert ismerem :). 5 forduló lement már mikor írtam nekik , hogy kéne már pontversenyt számítani mert még mindig a két verseny utáni volt fent.ha megnézed a szövegben még mindig az van ott hogy az állás két verseny után :).Egyébként a leírásból az sem derült ki, hogy az kategóriánként van vagy totál összetett.Az meg hogy meleg kézfogás vagy mi jár érte az végképp nincs leírva. nem mintha azért indultam volna el ezeken de illene pontosan vezetni a dolgokat és pontos kiírást csinálni már az elején.

gllo

gllo

vendég

• fórumtag
  • 146 hozzászólás

Gratula. Ismerek még valakit a csapatodból?
Kemény menés volt Bölcskén. 37 km.-ig igen jól küzdöttem. Aztán meghúzódott a jobb oldalamon valamelyik izom és visszavettem. Így lettem 6. a kategóriámban.Nézd csak meg a master3 elsõ két helyezett idejét és a master 2 gyõztes idejét. hosszún természetesen.A kategóriám pontversenyét megnyertem már régebben. Tavaly lebaltáztam a szervezõket , hogy ott miért nem volt master3 kategória. Erre büntibõl ki is hagytak a pontverseny taglalásából a honlapjukon. De lehet ez semmivel nem jár.Ha akarták volna már ott lehetett volna ebben is eredményt hirdetni egy üveg jófajta borocska képében.Aztán hajnali fél 3-kor értem haza az osztálytalálkozóról. De inkább a kis húzódás miatt nem mentem. Tavaly úgy meghajtottam magam ott , hogy most erre rádolgozni kész katasztrófa lett volna. Na meg akkor nem lett volna az a szép 4-es sikeretek. :) Megyébõl más? Bölcskén kisbériek és egomiak voltak.

Hát érdekes az MTB Cselendzs értékelése...Mivel nem mentem az egész sorozatra csak a közeli versenyekre így ebbõl kimaradok idén. Viszont a Nyugat Maraton Kupának még van 1 fordulója B.fûzfõn októberben, itt jól állok két forduló után. Tehát ha esik, ha fúj menni kell.

Kit is ismerhetsz?
O.útisok közül talán a Hegyi Rolandot, meg van két zsaru a csapatban Komáromiak, és még pár lelkes amatõr. Montisok eddig csak 3-an vagyunk, így ezt a vonalat erõsíteni kell a jövõben. Februárban alakultunk.

Brigetio Kerkpros Sportegyeslet /BCT/

Wiloz: Köszi!
Gyógyulj már meg egyszer rendesen!Jobbulást!

wiloz

wiloz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.820 hozzászólás
Gratula a versenyzõknek.
Nekem kimaradt 10 nap a mandula gyulladás miatt, most próbálok helyre jönni.
Jövõ szezonra készülök. :)
Az mtb challange szervezõi nekem is elszámolták a pontjaimat, a vértesboglári eredményemet ki felejtették. :)
A kutyát is edzenem kell mert jó nagy mozgás igénye van. :)
Vidra azt hiszem van acél nyakas telóm ha érdekel majd (talán egy meridából maradt).

montimi

montimi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.086 hozzászólás

Jó idõjárás, remek szervezés, kiváló hangulat, sok értékes tombola és finom Nutrendes frissítõ.
A verseny hasonlóan a tavalyihoz alakult: Gútáig pofaszél, visszafelé vitorlázás. 9 perccel mentem jobbat mint tavaly: 46 km, 1óra 25perc, 32,8km/h átlag :) (montival)
Abszolút 1. hely Senior: 1.hely.
A Brigetio Kerékpáros Egyesület abszolútban elhozta az elsõ 4.helyet :D Még jó, hogy csak 4-en mentünk.... :D :D
A Strava-ra felkerült a verseny szegmense, ha érdekel nézd majd meg.
Sajnálom, hogy nem voltál ott, nagyon jól éreztem magam, nagyjából ugyanannyian voltunk egyébként, mint tavaly, csak most 2 táv-on.

Neked pedig gratulálok a Bölcskei eredményedhez! Ezzel ugye megnyerted az összetettet a kategóriádban?

Gratula. Ismerek még valakit a csapatodból?
Kemény menés volt Bölcskén. 37 km.-ig igen jól küzdöttem. Aztán meghúzódott a jobb oldalamon valamelyik izom és visszavettem. Így lettem 6. a kategóriámban.Nézd csak meg a master3 elsõ két helyezett idejét és a master 2 gyõztes idejét. hosszún természetesen.A kategóriám pontversenyét megnyertem már régebben. Tavaly lebaltáztam a szervezõket , hogy ott miért nem volt master3 kategória. Erre büntibõl ki is hagytak a pontverseny taglalásából a honlapjukon. De lehet ez semmivel nem jár.Ha akarták volna már ott lehetett volna ebben is eredményt hirdetni egy üveg jófajta borocska képében.Aztán hajnali fél 3-kor értem haza az osztálytalálkozóról. De inkább a kis húzódás miatt nem mentem. Tavaly úgy meghajtottam magam ott , hogy most erre rádolgozni kész katasztrófa lett volna. Na meg akkor nem lett volna az a szép 4-es sikeretek. :) Megyébõl más? Bölcskén kisbériek és egomiak voltak.

gllo

gllo

vendég

• fórumtag
  • 146 hozzászólás

Mi volt ?

Jó idõjárás, remek szervezés, kiváló hangulat, sok értékes tombola és finom Nutrendes frissítõ.
A verseny hasonlóan a tavalyihoz alakult: Gútáig pofaszél, visszafelé vitorlázás. 9 perccel mentem jobbat mint tavaly: 46 km, 1óra 25perc, 32,8km/h átlag :) (montival)
Abszolút 1. hely Senior: 1.hely.
A Brigetio Kerékpáros Egyesület abszolútban elhozta az elsõ 4.helyet :D Még jó, hogy csak 4-en mentünk.... :D :D
A Strava-ra felkerült a verseny szegmense, ha érdekel nézd majd meg.
Sajnálom, hogy nem voltál ott, nagyon jól éreztem magam, nagyjából ugyanannyian voltunk egyébként, mint tavaly, csak most 2 táv-on.

Neked pedig gratulálok a Bölcskei eredményedhez! Ezzel ugye megnyerted az összetettet a kategóriádban?

montimi

montimi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.086 hozzászólás

Hali,

4 Euro a nevezési díj, a helyszínen kell kiperkázni :)

08-10-ig van lehetõség indulni 10 percenként, 2 távon.

Én megyek.
Aki nem tudja hová kell jönni azzal, 8:45-kor találkozunk a Komáromi (dél) városháza elõtt. Innen "lábon" irány a Holt-Vág partja!

Gyertek.

Mi volt ?

Vidra581

Vidra581

törzsvendég

• fórumtag
  • 977 hozzászólás
Kollégák
nem hever otthon valakinél 1 1/8ados nyakkal egy törött, reppedt, olajat köpõ, lötyögõ használhatatlan vacak teló? Nekem csak a villanyak kellene belõle.

gllo

gllo

vendég

• fórumtag
  • 146 hozzászólás

Tudom de nagyon problémás a hétvégém. Szombat Bölcske. Délután és este érettségi találkozó. 35 éves. lesz-e kedvem ezek után Piko Bike-ozni azt nem tudom. mennyi a beugró ? mennyi ojrót kéne vinnem a nevezéshez ?

Hali,

4 Euro a nevezési díj, a helyszínen kell kiperkázni :)

08-10-ig van lehetõség indulni 10 percenként, 2 távon.

Én megyek.
Aki nem tudja hová kell jönni azzal, 8:45-kor találkozunk a Komáromi (dél) városháza elõtt. Innen "lábon" irány a Holt-Vág partja!

Gyertek.

montimi

montimi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.086 hozzászólás

Hello,

Vasárnap (09.22) Piko Bike Maraton Komáromban!!!

Tudom de nagyon problémás a hétvégém. Szombat Bölcske. Délután és este érettségi találkozó. 35 éves. lesz-e kedvem ezek után Piko Bike-ozni azt nem tudom. mennyi a beugró ? mennyi ojrót kéne vinnem a nevezéshez ?