elvitte a cica a szpész billentyûdet?

jaj remélem már elhagyta a csomagom belsõ mongólia légterét

Nem hiszem, mert ha kerékpárra ülök akkor alap a fejvédõ, anélkül egy métert se. A "bézbólsapka" nem véd "bukfenc" esetén
A lencséim kékek. Melegítõ stimmelhetne is. Egyébként Gepidám van. Nem vagyok én akkora májer, hogy bárki nyomába tudnék szegõdni.
Én csak kerékpározni szeretek, versenyezni nem.
Vasárnap délután fél4-4 körül nem te akartál utánam jönni(melegítõsbézbólsapkásnarancssárgalencsésnapszemüvegesskarpeabicós)a környebányai elágazás utáni emelkedõnél rugógyár felé.
Vasárnap délután fél4-4 körül nem te akartál utánam jönni(melegítõsbézbólsapkásnarancssárgalencsésnapszemüvegesskarpeabicós)a környebányai elágazás utáni emelkedõnél rugógyár felé.16 óra után 3x jártam a rugógyár felé, lehet találkoztunk:confused:
Üdv itt újak.
Ma én csak rugógyár fele tekertem haza melóból
Ahol nem izzadsz meg, az nem sport.
Köszi,de úgy néz ki,hogy megmaradok.
Üdv itt újak.
Ma én csak rugógyár fele tekertem haza melóból Zolival,de most ez elég is,majd óraátállítás után már nekilátok többet menni.Meg most összeszedtem megint valami megfázás szerüséget,szóval most inkább pihizek,remélem hétvégére rendben leszek.
Ma én csak rugógyár fele tekertem haza melóból Zolival,de most ez elég is,majd óraátállítás után már nekilátok többet menni.Meg most összeszedtem megint valami megfázás szerüséget,szóval most inkább pihizek,remélem hétvégére rendben leszek.
azért ahhoz még fiatal vagyok, hogy öntudatlanul jöjjek menjek erre arra
:d
én gyõrben vagyok kollégiumban.. én tuti nem voltam
Na látod ezért iszom spar budget-es szörpöt,megyek is tõle mint állat,ki tudja mi van benne.