országútisoknak kell bajnáig menni

MJani01 said
A táv egybõl lejtõvel indul Tarján elött mintegy1-1,2km-el.A lejtõ után enyhe emelkedõ majd viszintes és begurulunk tarjánba.Tarján közepétõl tarján végéig közepes emelkedõ,ami után ismét jön egy gurulós rész a héreg felé vezetõ úton,majd ismét enyhe/közepes emelkedõ,aztán egy kis vizszintes és héregen is vagyunk.Héreg végig szinte vizszintes enyhe hullámzással,majd a falu végétõl elkezdõdik a hosszú középsõ emelkedõ,minek elsõ fele a nyomatósabb majd picit enyhül.A hegytetõ után egy kis szerpntinezés lefelé,ami után egy rövidebb erõs emelkedõ,majd egy hosszabb sokat lejtõ szakasz Bajna elöttig,ahová egy közepes emelkedõ visz fel/be azt fordulás vissza.Ha már az idõfutamról van szó. Milyen a pálya? Mennyire dombos a hosszú? Lefelé mennyivel lehet menni
?
A sebesség mindent megold.
GT_Atee said
Hát skacok nagyon úgy néz ki,hogy nekem is kilõve az idõfutam.Ez a fránya meghülés nem,hogy enyhülne inkább elmérgesedik.Ma reggel már el kellett mennem ügyeletre mert elég szarul voltam,most egy kis antibiotikumozás azt remélem már rendbe leszek.
Ahol nem izzadsz meg, az nem sport.
wiloz said
Persze, így van. Vannak kivételek. Csak a bringa annyira nem menõ így nem ölnek bele egy valag pénzt szembe pl a focival.
Mondjuk az érhetõ mert világ szinte is jó csapatunk van.
Atee hogy számoljak küllõhosszt? A Levi nél vettem küllõket csak azokat õ még a Rigida felnikhez mérte most vizsont Sun felnik vannak ugyan azokhoz az agyakhoz. A két felni közötti magasság különbséget számoljam le a küllõhosszból? Vagy valamikor odavigyem és leméred?
Wiloz,e-bike oldalon van jó küllõhossz számító segédlet,én is ilyet használok.Ha mindent jól mérsz pontos küllõhosszt kapsz.
wiloz said
Egy jó részük mondjuk olyan használható bringának tûnt. Olcsónak és napi használatra alkalmasnak tûntek. Szerintem a mai fiatalok nem akarnak sportolni.
GT_Atee said
A leírás rólam volt.
wiloz said
Na ez az,hogy csak divat manapság a kerékpár és nem hobbi,életforma,közlekedési eszköz,netántán sporteszköz.Igen igen.
Nagy divat a bringa oda fönt a nagyfaluban.
Személy szerint sosem tartottam kerékpárosnak azt ki divatmajmolásból pózol egy kétkerekün.
Ki is b@sztam,mint macskát sz@rni.