Atee Ebay-en vettétek a szemüvegeket?
Nekem is megvolt már párszor az a tatai út igencsak nagy ellenszélben,volt olyan ,hogy környe felõl a Bridgeston-tól lefele max 25km/h,mire tatára értem én is kezdtem haragudni a szélre.Egyébként egyik kedvenc rövid köröm a Tb-Környe-Tata-Tb.Meg ahogy montimi írja,hegynek kell venni.
mit gondolsz az alföldön hogyan edzenek a dombokra ?Azt az utat én csak Tata felé hátszélben szeretem, de akkor nagyon
, visszafele inkább erdõn át jövök mindig, ott a golf klub után megyek az autópályával párhuzamosan, ott általában nincs szél. Amúgy reggel, pont a Tatai úton, a körforgalom elõtt azon a hosszú aljas dombon elõztem meg egy montist (autóval), szegényt nem irigyeltem.....
(kb 8 körül volt, ha valaki magára ismert
)
Dehogynem kell szidni
, én is ha épp nem vagyok teljesen mentálisan összerakva, üvöltve el szoktam küldeni a ..... anyjába a szelet. Segít megnyugodni
.
Vidra581,a szelet nem szídni kell,hanem legyõzni,nem engedni neki,csak kitartás és szeretni fogod a szelet.
[/LEFT]
Gratula momtimi a mátrához.
Nekem is lassan összejön az idei 10000km,év végéig biztos,augusztusi hónap 1800km-el zárult.
Vidra581,a szelet nem szídni kell,hanem legyõzni,nem engedni neki,csak kitartás és szeretni fogod a szelet.
A sebesség mindent megold.
Nekem is lassan összejön az idei 10000km,év végéig biztos,augusztusi hónap 1800km-el zárult.
Ahol nem izzadsz meg, az nem sport.
Hello Vidra581!
Nem emlékszem pontosan, de mintha te említetted volna a Tatai-tó karikát 40-50szer, ez azóta megvalósult?
Ezt a szelet én is átkoztam reggel egy párszor.........
mi akkor tatán hol? milyen vendéglõ? le vagyok maradva, visszakeresni lusta vagyok, 500 km-t vonatoztam ma...