Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Komárom-Esztergom megye bringásai ide!

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
21661 hozzászólás a témában

Vidra581

Vidra581

törzsvendég

• fórumtag
  • 977 hozzászólás
Emberek
van valaki aki szeretne valami apróságot rendelni ebikeról? Én rendelnék cyclocross fékkart a közeljövõben, ha nem találok se tatabányán, se gyõrben boltban, de ha csak azt rendelek akkor a pk jelentõsen drágít. Esetleg valaki nem szemez valami kacattal? megoszthatnánk a pk-t.
Tekerj egyet és feltárul elõtted a világ! :D
http://www.sports-tr...gmetjdai9sa4li9

Vidra581

Vidra581

törzsvendég

• fórumtag
  • 977 hozzászólás

Bocs hogy nem vettelek észre. Próbáltam sietni, hogy még világosban hazaérjek, de nem sikerült.

no problémó

wiloz

wiloz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.820 hozzászólás
Bocs hogy nem vettelek észre. Próbáltam sietni, hogy még világosban hazaérjek, de nem sikerült.

Vasárnap kitekertem Várgesztes felé olyan kis pálya bejárásra félére. A Mátyáskút Várgesztes Villapark útvonal a második kör végén melyik lehet? A nagyon durván sziklás vízmosásos út?

wiloz

wiloz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.820 hozzászólás
illik az õszi hangulathoz nem? :)
Sajnos nem az én otthonban van, de majd csinálok egy ilyet.

Vidra581

Vidra581

törzsvendég

• fórumtag
  • 977 hozzászólás

Olyan 6 óra körül? Hol voltál? Montimit láttam a vértesszõlõsi Agip kútnál (persze ha jól láttam a sötétben) olyan 8 körül.

Jöttem haza suliból. Neked balról érkeztem a vasút felõl, felnéztem és sutty már el is suhantál. :)

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
Wiloz! ezt otthon fotóztad?
"...nem kurva Õ, csak megadatott neki minden pasi...":)

wiloz

wiloz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.820 hozzászólás
Olyan 6 óra körül? Hol voltál? Montimit láttam a vértesszõlõsi Agip kútnál (persze ha jól láttam a sötétben) olyan 8 körül.

Vidra581

Vidra581

törzsvendég

• fórumtag
  • 977 hozzászólás
Hej Willoz úgy tekersz rád se tudok már köszönni, pedig 10 méterre voltam tõled amikor a templomnál voltál Környén. :)
Kész van a Puch, holnap este én is megyek végre egy kis kört. Kõhányásig bepróbálom.

montimi

montimi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.086 hozzászólás

Már átestem ezen én is egy Vértes Volán os sofõr szorított a padkához elõtte pedig egy Bakony Volán os akart elütni.
Mindkét cég visszaírt, és megvédték a sofõrjüket. .)

Kérdezd meg tõlük hogy az íróasztal mellõl ezt honnan tudják megítélni. Ha nem lenne igaz miért is küldted volna !!
Nem megvédeni kell hanem megtanítani a közlekedési morálra.
ha látsz telózni buszost azt is meg lehet kérdezni hogy ugyanmá miért nem kihangosítóval telózik vagy miért is bagózik egy buszos.
Szerinted hány távolsági ill. városközi buszon van blutoothos kihangosító vagy mennyi sofõr használ madzagos (jamesbond) szettet?
ha az utasnak nem lehet bagózni akkor a sofõrnek miért is ?
Menjen csak a csesztetés ha jogos !!!!!!

GT_Atee

GT_Atee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.743 hozzászólás
OK,akkor majd hívj.

6körül érek csak haza, ~17.50kor szállok le a vonatról Környén. Többi nap hasonló, de még ez a 17.50 se biztos. Ha nincs útban akkor majd bemegyek érte valamikor én egyik este.

Nagyon köszönöm a segítséget!
szétkaptam a tengelyt. Látszólag nincs baja, bár a zsír benne egy kicsit száraz volt már, szóval nem ártott a szétszedés. A héten beküldöm Leventéhez összerakatni aztán akkor remélem most már bírni fogja.

GT-Atee

Vidra581

Vidra581

törzsvendég

• fórumtag
  • 977 hozzászólás

Pont most akartam írni,hogy nem-e hiányzik valamid.Holnap délután valószínû megyek környe felé úgy 17:30-18h fele,ha gondolod egy cím ellenében leszállítom.

6körül érek csak haza, ~17.50kor szállok le a vonatról Környén. Többi nap hasonló, de még ez a 17.50 se biztos. Ha nincs útban akkor majd bemegyek érte valamikor én egyik este.

Nagyon köszönöm a segítséget!
szétkaptam a tengelyt. Látszólag nincs baja, bár a zsír benne egy kicsit száraz volt már, szóval nem ártott a szétszedés. A héten beküldöm Leventéhez összerakatni aztán akkor remélem most már bírni fogja.

GT_Atee

GT_Atee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.743 hozzászólás
Pont most akartam írni,hogy nem-e hiányzik valamid.Holnap délután valószínû megyek környe felé úgy 17:30-18h fele,ha gondolod egy cím ellenében leszállítom.

Atee
Azt hiszem nálad maradt a szemüvegem. Majd ha arra járok a jövõ héten rádcsörgök, hogy otthon vagy-e és felmegyek érte.

Amúgy... hazafelé nem értettem mi böki a derekem... Megálltam a kenyérgyárnál vettem kenyeret, az jó volt távtartónak, aztán itthon vettem észre hogy kilógott a gyz kupakjából a menet. :)

GT-Atee

Vidra581

Vidra581

törzsvendég

• fórumtag
  • 977 hozzászólás
Atee
Azt hiszem nálad maradt a szemüvegem. Majd ha arra járok a jövõ héten rádcsörgök, hogy otthon vagy-e és felmegyek érte.

Amúgy... hazafelé nem értettem mi böki a derekem... Megálltam a kenyérgyárnál vettem kenyeret, az jó volt távtartónak, aztán itthon vettem észre hogy kilógott a gyz kupakjából a menet. :)

wiloz

wiloz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.820 hozzászólás
Már átestem ezen én is egy Vértes Volán os sofõr szorított a padkához elõtte pedig egy Bakony Volán os akart elütni.
Mindkét cég visszaírt, és megvédték a sofõrjüket. .)

montimi

montimi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.086 hozzászólás

Ma majdnem kivasalt egy merci vito. Ez volt eddig a legdurvább elõzés, egészen a fûre kellett lemennem. :)

szombat este velem is pofátlankodott egy kisalföldes busz
voltam olyan pofátlan én is, hogy megjegyezvén a rendszámát, írtam egy kedves mail-t a kisalföld volán vezérigazgatója számára.
ha busz pofátlankodik jegyezzétek meg a rendszámot, melyik cég és mikor
azt menjen a mail
sok eredményt nem várok de legalább lássák hogy vannak a buszvezetõkkel problémák

wiloz

wiloz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.820 hozzászólás
Ma majdnem kivasalt egy merci vito. Ez volt eddig a legdurvább elõzés, egészen a fûre kellett lemennem. :)

wiloz

wiloz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.820 hozzászólás
Vértesbogláron már találkoztunk csak akkor a Magellan nal voltam.
Vasárnap remélem ki tudom próbálni a hullám vasút szerû pályát. :)

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.854 hozzászólás
Sziasztok,

Szintrajzokkal kiegészítettem a Vértes Maraton topikot

üdv Bálint
... a mai napon rájöttem miért szeretem valójában is a Lókolbászt ... mert így kevesebb sz@rja össze az erdõt ...
Balu X-man . . . . . A legjobb amit eddig ettem: Gélbõl X

Vidra581

Vidra581

törzsvendég

• fórumtag
  • 977 hozzászólás
Ma elõjött rajtam valami depi, aztán gondoltam kihajtom magamból. Felültem a magellanra aztán elindultam Bokodon keresztül Oroszlányra. 22km 27es átlaggal... Ez nálam már elég jó. :) Sikerült, jobb lett a kedvem.

montimi

montimi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.086 hozzászólás

Ma este én köszöntem rád Montimi, éppen Tatabánya felõl érkeztél Tatára a vasúti felüljárón. :)
Atee Ebay-en vettétek a szemüvegeket?

intettem is :) bár arcról még csak magamat ismerem meg ebbõl a társaságból :) :)