A kemény kilenc darab pisztolyorrú Mátyásba kerülõ vázamon ( Caprine Highlander) jó a tárcsafék tartó konzol mérete.

Tényleg "nevetséges" ahogy repedeznek törnek a Magellan aluvázak.
Sajnos ezek a tények amit írsz.Csak nehéz elfogadni,hogy valamire összespórol az emberfia egy rakás pénzt,azt egy selejtel kiszurják a szemét.Ha garizni szeretnél akkor meg habognak össze-vissza,ja mert õk minõségellenörzésen át nem ment terméket sóztak rád,amire a gyár nem vállal garit mert töredék árért vették tõle.
fura ez a tárcsafékszem felhegesztés, mert a Bányász Laci mesélte kb 1 éve, hogy a Speci vázán is el volt mérve pár mm-rel.
annyira egyszerû lenne pedig ellenõrizni, hogy jó-e a méret... :/
ja és Vidra ha 2009-es a pyxised, akkro az enyém a 2007-es, ami azt jelenti, hogy már 3,5 éve egyben van, nem is csodálom, hogy elrepedt
Hát akkor bazd vissza annak akitõl vetted,az meg tovább a forgalmazónak,hogy ez biza selejt.Mi az,hogy egy tárcsás vázra nem megy fel a tárcsásfék,ez számomra elfogadhatatlan.
Atee
azért gépészhallgatóként felismerek két IS tárcsafékrögzítõ fület.2009es Pyxis. Mi más lenne? (http://gobiker.eu/co...a4a3897b74b.jpg)
Nincs több IS szabvány. El van baltázva a vázam. A szabvány 51mm-es furatközéptávolság. Szilárd 53-54et mért az õ 2008as Pyxis vázán...fuckyoumagellan
Nekem 47mm-re sikerült. De nem estem kétségbe, mert csinálok én hozzá egyedi adaptert, ezen nem múlik, hogy hátul is deore xt fékem legyen...
Ezt nem értem,tudtommal nincs többféle IS szabvány,egyálltalán tárcsafékes az a váz?
Ma tényleg jó idõ volt,mi is kihasználtuk tesómmal egy kis levegõzésre.Még versenyélményünk is volt,egy csávó valami régi országútival úgy gondolta,hogy miután elmentünk mellette revansot vesz,hamar rájött,hogy nem volt életképes ötlet.
Ma tényleg jó idõ volt,mi is kihasználtuk tesómmal egy kis levegõzésre.Még versenyélményünk is volt,egy csávó valami régi országútival úgy gondolta,hogy miután elmentünk mellette revansot vesz,hamar rájött,hogy nem volt életképes ötlet.
Én a magellant átkoztam kicsit ma.
![]()
![]()
Vettem hihetetlen jó áron hátra is egy deore xt féket... Egy a gond... hogy a VÁZon az IS felfogatási szemek távolsága nem 51, hanem 47mm.Fuckyeah, megint lehet gépészkedni.
Az ilyen alkatrészekre Simsonos körökben van egy mondás. "kisipari" - hazaviszed és otthon kis iparos módjára befejezed, rosszabb esetben megjavítod.
Szóval most jön az adapter gyártás.
a következõ dobásuk az lesz hogy mindenkinek kell 1 vödör vizet is vinnieDehogy van... Sõt, mostmár fizetni kell majd érte.
Alkalmanként 300 forint ha jól tudom... Az iskola nem tudja fizetni ezt uszodának ezentúl, de persze kötelezõ lesz. szerintem kapják be...
Sziasztok,
Ki, merre volt ma tekerni?
Szép idõ van/volt....