Nincs mit Mx!!!!
És giga jó volt, sztem ma még megyek mégegyet
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Komárom-Esztergom megye bringásai ide!
Indította
schnellthomas
, 2005. április 13. 10:50
Írta 2006. április 08. - 14:55
Írta 2006. április 08. - 14:53
Hát megvolt a nagy árvizes túra.
Köszi mindenkinek a részvételt. Schnell betermelted már a tortellinit?
Köszi mindenkinek a részvételt. Schnell betermelted már a tortellinit?
Írta 2006. április 08. - 07:56
Köszi Leslie!Most jöttem fel,beléptem a lokálpatrióták ide helyre és láttam hogy te írtál utoljára.alig mertem belépni,mert azt hittem lebaszást kapok!
Köszi az infót!
Na átállítottam,dedede valami http-vel vág vissza!Számítógéprõl nem lehet feltölteni?
Köszi az infót!
Na átállítottam,dedede valami http-vel vág vissza!Számítógéprõl nem lehet feltölteni?
"Hogy soha többet ne fordulhasson elõ veled,hogy egy kapcsolatban elfogy a színes ceruzád! ":)
Írta 2006. április 07. - 22:41
Halljátok,a végén nem velem lesz a baj a suliban!
Senki se maradt be ma matekon így már én is itthon vagyok pár percig.
Tényleg frankó idõ van,mindenki nyeregbe!
Anett,betettem volna ide is õket de nem tudom hogyan kell.És amúgy paint-tal csináltam!
tisztajófej vagyok...
hozzászólásoknál vannak fenn ilyen csuda színes ikonok, ugyebár.. /bõvített hsz/
Na ott kattints erre rá, erre ni-->
Persze elõbb fel kel tölteni valahova. mondjuk: http://www.kepfeltoltes.hu
/Ha nincsenek meg az ikonok, akkor irány a vezérlõpult-->alapbeállítások megváltoztatása-->Message Editor Interface-->Standard Editor/
:juhu:
u.i: ha a képméret nagyobb mint mint 800*600, akkor inkább csak az URL-t írd ide.
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Írta 2006. április 07. - 20:57
Tulajdonképpen nem lenne vele semmi baj,se mással se.Csak a probléma ott kezdõdik hogy a közlekedési kúltúra a nulla szintjén van!Vagy még ott se...
A probléma viszont ott folytatódik,hogy a kerékpárversenyek legtöbbje a kerékpársport népszerûsítése érdekében is történik.Csakhogy a városokon bellül nem adnak engedélyt az útlezárásra.Így az emberek töredéke látja a versenyeket és így el is van veszve a kerékpáros a társadalomban,így a közlekedésben is csak egy tényezõ amit az autós úgy él meg hogy megkell oldani a problémát.A megoldó képességük szintén a nullán van,mert azzal a mozdulattal hogy a dudához nyúl,azzal az erõvel bele is ugorhatna a fékbe!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A probléma viszont ott folytatódik,hogy a kerékpárversenyek legtöbbje a kerékpársport népszerûsítése érdekében is történik.Csakhogy a városokon bellül nem adnak engedélyt az útlezárásra.Így az emberek töredéke látja a versenyeket és így el is van veszve a kerékpáros a társadalomban,így a közlekedésben is csak egy tényezõ amit az autós úgy él meg hogy megkell oldani a problémát.A megoldó képességük szintén a nullán van,mert azzal a mozdulattal hogy a dudához nyúl,azzal az erõvel bele is ugorhatna a fékbe!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
"Hogy soha többet ne fordulhasson elõ veled,hogy egy kapcsolatban elfogy a színes ceruzád! ":)
Írta 2006. április 07. - 20:45
Azért az tényleg elég szomorú, hogy Mo-on ennyi a segfej autos (ezt ugy mondom, hogy én is minden nap vezetek) az meg mégszomorúbb, hogy esélytelen megnevelni öket, mert ahoz tul BUTÁK
Írta 2006. április 07. - 20:10
Schnell:
Ha csak hárman vagyunk az nem elég. 5 fõ kell a korcsoport értékelhetõségéhez.
Ha csak hárman vagyunk az nem elég. 5 fõ kell a korcsoport értékelhetõségéhez.
Legyél te is szerencse csomag! :icon_bigg
Írta 2006. április 07. - 20:06
Nem hát mert egy segfej!
Írta 2006. április 07. - 20:04
Hotmaat:
Egy autós bevágott elénk azzal a céllal: hogy na akkor õ most megmondja a frankót
Leszedtem volna a fejét!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Úgy ordítottam vele mint a fába szorult hmmm mondjuk anyatigris.
jajj dagad is a mellem.
Egy seggfejnek meg lett mondva, hogy seggfej....de értelme nem sok volt
Egy autós bevágott elénk azzal a céllal: hogy na akkor õ most megmondja a frankót
Leszedtem volna a fejét!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Úgy ordítottam vele mint a fába szorult hmmm mondjuk anyatigris.
jajj dagad is a mellem.
Egy seggfejnek meg lett mondva, hogy seggfej....de értelme nem sok volt
Írta 2006. április 07. - 20:04
Hahaha!Lehet gúnyolni a csodaszerem,de fölös!Akkor nem kell kipróbálni!MAjd én használom és kész!
Írta 2006. április 07. - 20:03
Figy Csaj!Veszteni valód nincs!Esetleg ha 3an lesznek a korcsoportodban akkor ott a biztos 3. hely!Csak végigkell menned kényelmesen!Bár ugye ezt a végén tudod csak meg.Elég lettem volna neki én is.Azért megsúgom hogy nem nagyon érdekel a fájdalom,párszor összetörtek rögbi meccseken(ez rögbi,az angol változat,melyben nincs védõcucc!).Fõleg amikor bekellett álnom a nagyokhoz hogy a sulinknak meglegyen a csapata.
De legalább van aranyérmem rögbibõl is.
De legalább van aranyérmem rögbibõl is.
Írta 2006. április 07. - 20:01
Na mi van skacok mi történt veletek csak nem kerültetek surlodásba valami autosal?
Ja Schnell továbbfejlesztettem az italod 1L Kóla Szöllöcukor 1 tojás és 1 centrum na igy van benne minden és tuti, hogy senki sem inná meg ha mégis, akkor tuti beálnál töle :ganja:
Ja Schnell továbbfejlesztettem az italod 1L Kóla Szöllöcukor 1 tojás és 1 centrum na igy van benne minden és tuti, hogy senki sem inná meg ha mégis, akkor tuti beálnál töle :ganja:
Írta 2006. április 07. - 19:57
Schnell
Tényleg akkor mész te is Stop Cukira? Asszem én is megyek. Beizgultam, hogy nincsenek olyan meredek emelkedõk.
Menjek?
Vagy ez hülye kérdés?
Amúgy most nem volt olyan elviselhetetlen a viselkedésed. Biztos csak az új arcok elõtt szeretsz bemutatkozni
Tényleg akkor mész te is Stop Cukira? Asszem én is megyek. Beizgultam, hogy nincsenek olyan meredek emelkedõk.
Menjek?
Vagy ez hülye kérdés?
Amúgy most nem volt olyan elviselhetetlen a viselkedésed. Biztos csak az új arcok elõtt szeretsz bemutatkozni
Írta 2006. április 07. - 19:51
Húúúú Neekem is nagyon viszketett a tenyerem!!!!!:icon_evil :behead:
Szerintem tényleg majdnem nektek ment.
De azért 3-an egy ellen csak nem lett volna esélye!
Én ám jártam régen kung-fuzni! Volt ám sárga övem is bibíí!
Rohadt gecinek az kellet volna!!!! Akkor biztos többet nem áll meg bicósokat riogatni.
Jó bedobni az árokba azt megtanulja hol a helye a szarlétrán!!!!!!!!!!!!!
Öltönyös pöcs! Bizti otthon a nején van a nadrág azt így az utakon idegeneken éli ki magát!!!
Szerintem tényleg majdnem nektek ment.
De azért 3-an egy ellen csak nem lett volna esélye!
Én ám jártam régen kung-fuzni! Volt ám sárga övem is bibíí!
Rohadt gecinek az kellet volna!!!! Akkor biztos többet nem áll meg bicósokat riogatni.
Jó bedobni az árokba azt megtanulja hol a helye a szarlétrán!!!!!!!!!!!!!
Öltönyös pöcs! Bizti otthon a nején van a nadrág azt így az utakon idegeneken éli ki magát!!!
Írta 2006. április 07. - 19:43
Hát be sem számolsz az elviselhetetlen viselkedésemõl?
De figy én rengeteget tekertem a Jocival(akit már sokszor láttál) és õ is hatással volt/van a viselkedésemre.Én országutis vagyok.lehet hogy a montis csendben van,de egy országutis állandóan beszél,mert van kikhez!Mint pl az olyan gyökér péniszekhez mint akivel találkoztunk ma.Annyira összeverekedtem volna vele!Jó,az elsõ maflása bizti bezúdított volna az árokba,de én onnan fel is keltem volna,amivel alap hogy nem számol az a pöcs sofõr.
Ja és a szõlõcukros kóla nem baromság!Engem igen csak kiütött!És bevált!
De figy én rengeteget tekertem a Jocival(akit már sokszor láttál) és õ is hatással volt/van a viselkedésemre.Én országutis vagyok.lehet hogy a montis csendben van,de egy országutis állandóan beszél,mert van kikhez!Mint pl az olyan gyökér péniszekhez mint akivel találkoztunk ma.Annyira összeverekedtem volna vele!Jó,az elsõ maflása bizti bezúdított volna az árokba,de én onnan fel is keltem volna,amivel alap hogy nem számol az a pöcs sofõr.
Ja és a szõlõcukros kóla nem baromság!Engem igen csak kiütött!És bevált!
Írta 2006. április 07. - 18:48
A kólás szõlõcukros marhasághoz az a hozzáfûzésem, hogy lehet, hogy szénhidrát bomba, de azért kéne még bele fehérje, meg ásványi anyagok amiket kiizadsz.
Fél liter kólától meg csak böfög az ember.
Hú ez a mai tekerés kicsit szar volt, mert a fejemet rendesen kifújta a szél. Kicsit ledéren öltöztem, most iszogatom a forróóó teácskát.
Fél liter kólától meg csak böfög az ember.
Hú ez a mai tekerés kicsit szar volt, mert a fejemet rendesen kifújta a szél. Kicsit ledéren öltöztem, most iszogatom a forróóó teácskát.
Írta 2006. április 07. - 16:18
SchnellT!!!
Láttalak a kórháznál ma fél4 körül ám!!! de ez nem lényeg..
A csáveszkó is kelly'sszel nyomja!!!! Ez nem lehet véletlen
Láttalak a kórháznál ma fél4 körül ám!!! de ez nem lényeg..
A csáveszkó is kelly'sszel nyomja!!!! Ez nem lehet véletlen
Írta 2006. április 07. - 15:47
Ezt nézzétek meg:http://bumblebee.freeblog.hu/:buhaha:
Hát nem biztos, hogy normális az ürge! A legjobb a tic-tac-os dobozból készült index!
Hát nem biztos, hogy normális az ürge! A legjobb a tic-tac-os dobozból készült index!
Írta 2006. április 07. - 15:17
Írta 2006. április 07. - 15:16
tuti tippem hogy 0.5liter kólába 1csomag szõlõcukrot!
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁHHHHHHRRRRRRR :mybad:te 1 ÁLLAT vagy a kola magába is szar, el se merem képzelni, hogy mentolos cukorral milyen lehet BBBRRRR