Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Komárom-Esztergom megye bringásai ide!

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
21661 hozzászólás a témában

Grolsch

Grolsch

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.323 hozzászólás
Schnell: jójó... de tavaly is õ nyerte a Tour of Flandries meg a Roubaix-et. Ez azért nem rossz de más is más is naaaaa
Legyen pl: Zabel.... de õ úgy se lesz.
Csak arra akartam kilyukadni, hogy uncsi ha mindig ua nyer. Pl mint a Schummaher vagy hogy kell írni. De persze errõl nem szegény gyõztesek tehetnek, hogy vki már unja.
Asszem a hiba az én készülékemben van :D

És pung-tung vita lezárva ...nem akarok vitát kezdeményezni netalántán gerjeszteni...

Amúgy nem értem mit élveznek azokon a macskaköveken. Az már nem is országúti, hanem cycle cross!
Legyél te is szerencse csomag! :icon_bigg

mxpro

mxpro

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.453 hozzászólás
Scnell azért a Photoshop tudásodon még javítani kéne egy keveset.:) Egyezzünk meg abban hogy se Boonent se Armstrongot nem bántjuk. Azért a rákból felgyógyult emberek 99%-a örül annak hogy él nem még elindul a Tour de France-on és még meg iis nyeri 7-szer. Armstrongról mondta egy szer valaki hogy azok után amin átment azt se bánná ha rakéta lenne a seggében.(bocs Leslie) Tehát mind a ketten jók. Nem bántani õket pls.:)

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.671 hozzászólás

ohh ez "csak" a baszk körverseny!
Majd holnap a Paris-Roubaix!!! Szerintem megint Boonen nyer... egy kicsit már uncsi, mint amikor mindig Armstrong nyert a Touron...:(

Ha Boonen-t piszkálod engem is piszkálsz!!!:)
A legjobb bringás ne viccelj már!Armstrongnak könnyû...amerikában lazán kitudak olyan doppingot fejleszteni amit majd csak évek múlva tudnak kimutatni majd,mert jelenleg még nem lehet!
"Hogy soha többet ne fordulhasson elõ veled,hogy egy kapcsolatban elfogy a színes ceruzád! ":)

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.671 hozzászólás
http://www.kepfeltol...ltoltes.hu_.jpg
(44.9 KB)

Ki is lehet a képen... :)
"Hogy soha többet ne fordulhasson elõ veled,hogy egy kapcsolatban elfogy a színes ceruzád! ":)

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
Nos én még levezettem egy TArján oda vissza távval, igaz 1 óra 25 perc volt, de letekertem :)

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás

Na átállítottam,dedede valami http-vel vág vissza!Számítógéprõl nem lehet feltölteni?

Ne légy láma, és olvasd el mégegyszer az itinert.. ;)

Persze elõbb fel kell tölteni valahova. mondjuk: http://www.kepfeltoltes.hu

:zdrajca:
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

Grolsch

Grolsch

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.323 hozzászólás
ohh ez "csak" a baszk körverseny!
Majd holnap a Paris-Roubaix!!! Szerintem megint Boonen nyer... egy kicsit már uncsi, mint amikor mindig Armstrong nyert a Touron...:(
Legyél te is szerencse csomag! :icon_bigg

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.671 hozzászólás
Mindenki nézze az Euro sport-ot!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

sunset

sunset

törzsvendég

• fórumtag
  • 858 hozzászólás
Na lépek,mert megyek Csákvárra Nagyanyámért a szanatóriumba. Este visszatérek.

Addig tekerd le te is azt a 30 km-det még:p
A legfõbb cél, hogy mindig célba érj!!
A Gödöllöi Yeti www.rmkse.hu
:love: Betty :love:

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
Nem tudom miért parázok a sártól!!
Egyszerûen nem szeretem, ha sáros vagyok, vagyis hullik a macinacimról a sár és a nadrágom szára tiszta víz! Sajna nincs Elastic nadrágom, majd õsszel talán...

sunset

sunset

törzsvendég

• fórumtag
  • 858 hozzászólás
nem értem mért parázol ennyire a sártól. Nem harap, nem verekszik, csak egy fél órás gondoskodást kér érte cserébe a bringa. Ha nekiállsz egyszer maratonozni, szerintem lejjebb fogsz ebbõl a magasra állított szintbõl adni. De majd rájössz magadtól

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
SchnellT, MXpro és jómagam! És nem volt sááár :), naon szupi volt, sztem 60km lehetett, de SchenllT joban tudja, mert volt km órája.. De asszem a mai 60kmt még növelem egy 30assal (Tatabánya-Tarján) de komolyan, unatkozom, ezért tekerek :)

Amúgy Ano megbetegedett, azért nem jött, Grolsch nem tom miért maradt távol....

sunset

sunset

törzsvendég

• fórumtag
  • 858 hozzászólás
Kik voltatok ma tekerni?

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
Jó jó tudom, ez csak egy érdekesség, ami nekem sem tûnt fel, csak ma SchnellT felhívta rá a figyelmünket, amúgy gondoltam, h. valami ilyen van a háttérben! :)

sunset

sunset

törzsvendég

• fórumtag
  • 858 hozzászólás
Azért mert nem irok mindig, annak megvannak az okai. Meló után mivel tavasz van és családi házban lakom,ezért van bõven mit az udvaron tenni. És mikor az ember hullafáradtan 10-kor bejön akkor nem a legnagyobb vágya,hogy még a gép elé lecsobbanjon a már korábbi 9 órás gép elötti meló után és nézzen ki a fejébõl. Hanem hogy minnél hamarabb ágyba kerüljek,mert reggel 6-kor kelni kell.
Az pedig, hogy felváltva mûveljük ezt a dolgot Hotmaat-tel arról sajna nem tehetek. Így dobta a gép.

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
Hogy merre voltunk???? Nem tudom :D

Amúgy egy erdei úton mentünk át a Gerecsén, majd közúton SÜttõig, ezután a 10es úton Neszmélyig, onnan Tata majd Tatabánya!

Igaza van SChnellTnek, amikor Hootmat írogat, akkor Sunset nem és fordítva is :D

sunset

sunset

törzsvendég

• fórumtag
  • 858 hozzászólás

Akkor jól összeszedtél vmit (menny el dokihoz, fizess 5 ropit és kapsz 1 jó gyógyszert, ami 2 nap alatt rendbe szed :) )
Megyek tekerni, nem csatlakozik vki???? :)

Beteg vagy? 8 éve próbálok gyógyszermentes életet élni. Eddig összejött és semmi komolyabb bajom nem volt, de lehet, hogy ezúttal felkell adni bizonyos dolgokat.
Majd meglátjuk,hogy hogy alakul

sunset

sunset

törzsvendég

• fórumtag
  • 858 hozzászólás

Hát megvolt a nagy árvizes túra.
Köszi mindenkinek a részvételt. Schnell betermelted már a tortellinit?:D

Hényan voltatok és merre mentetek?

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
Akkor jól összeszedtél vmit (menny el dokihoz, fizess 5 ropit és kapsz 1 jó gyógyszert, ami 2 nap alatt rendbe szed :) )
Megyek tekerni, nem csatlakozik vki???? :)

sunset

sunset

törzsvendég

• fórumtag
  • 858 hozzászólás
de jó egyeseknek. Én reggel szölõbe voltam,most meg nyomom az ágyat ebbe a verõfényes napsütésbe. Bekaptam valami bacit és kész vagyok. Nem hallok a jobb fülemre,nyelni nem tudok és még a fejem is fáj......
Tekerjetek helyettem is!