Jelentkezz be Regisztrálj
Komárom-Esztergom megye bringásai ide!
Posted 2006. April 11. - 21:18
Posted 2006. April 11. - 21:14
De az Egom! Az Ego! Az oda lett....el lett kenve a szám! Bár tudom nem verseny volt. hihi Már a Birka csárdánál tudtam hogy sokat akart a szarka....
Posted 2006. April 11. - 21:14
És ha 29-e elött egy héttel lenne a túra????? A válaszok nem sürgõsek, csak holnap olvasom rl õket, mert mára nekem gép kikapcs!!!
Posted 2006. April 11. - 21:09
hegynek fel megint ki fogok pukkadni mint múltkor, aztán majd sírhattok, hogy minek mentem el... ott fogok lógni a nyakatokon, mint egy kolonc :lol1:
Én nem sirtam múltkor sem és nem is nyavajogtam. Nemtudom ki volt az aki majdnem mindig bevárt illetve nyüstõlt,hogy nem szabad feladni!
A Gödöllöi Yeti www.rmkse.hu
:love: Betty :love:
Posted 2006. April 11. - 21:07
29én én meek Bécsbe a sulival, de a hétvége másik napja egészen jó lenne, persze nem kell Nektek hozzám igazodni, ezt nem várom el senkitõl!
Nah szal, ha megoldható, akkor én a hétvége másik napjára szvaznék, vagy esetleg most kedden??? Vagy a felnõttek már dolgoznak ekkor???
Kedden aki dolgozói státuszba van,annak sajnos munkanap. Tehát ez ki van húzva.
A 30.-ai vasárnapot én azért nem tartom túl célszerûnek,mert Máj.1-én Buda Maraton. Ahol kell menni,mert szint van bõségesen és szeretnék pihenni elõtte, nem fáradtan oda esni. Nem tudom,hogy esetleg a csapatbõl még ki jön rá, de aki jár versenyre az tudja,hogy ilyenekre pihenten szabad csak menni!!!!!!!
Posted 2006. April 11. - 21:03
majd akkor nyilatkozom
De ha elhiszem neked, hogy te sem gyúrtál, akkor ok:D
De én elõre szóltam... hegynek fel megint ki fogok pukkadni mint múltkor, aztán majd sírhattok, hogy minek mentem el... ott fogok lógni a nyakatokon, mint egy kolonc :lol1:
Posted 2006. April 11. - 20:59
Egyszerûen zavar a monti geometriája, a vastag gumi, hogy félek down hillezés közben egy szembe jövõ túrista csoprtba ütközünk... nem szeretem a meredek dombokat, amire még gyalog is alig jutok fel...
És vita lezárva... ne is próbáljatok gyõzködni, hogy naa nem úgy van az:stop:
Ez most nem a depi szöveg, csak tényállás felvázolás.
Én mióta Börzsöny túráról hazajöttem 1X ültem bringám és az is max 5km volt. Nem vagy lemaradva semmivel.
Én sem szeretem az ou-ást,mert nekem túl egyhangú és nincs benne semmi érdekes. de mégis ha olyan van akkor elmegyek aszfaltozni. A börzsönyi túra 132km-bõl 128-at aszfalton mentünk és ugyanúgy volt benne DH-s rész.65-70-nel gangoltunk rajta lefelé.......
Posted 2006. April 11. - 20:54
majd...
Ami késik az...nem pontos:D
Posted 2006. April 11. - 20:51
:no: 50-55 km? Hehe többet nem húzol be a csõbe. A legutóbbi is így indult, aztán még most se hevertem ki
29-e még messze van. Nem nyilatkozom.
De asszem nem megyek... ez a terepezés (még) nem jön be...:hmmm:
Ne vedd azt a túrát alapul. Gyere el és rájössz,hogy nem is olyan rossz dolog a montizás.
Posted 2006. April 11. - 20:49
Rájöttem, hogy a sár annyira nem is zavar, mert csak javul benne az ember technikája (a kosszal elõtte sem volt gondom)
Nem tudom pontosan megindokolni miért van ez. Egyszerûen zavar a monti geometriája, a vastag gumi, hogy félek down hillezés közben egy szembe jövõ túrista csoprtba ütközünk... nem szeretem a meredek dombokat, amire még gyalog is alig jutok fel...
Majd lassan adagolom magamnak. Ja meg nem akarok a társaság vasmacskája lenni, mert most hetente kb 1x tudok tekerni, mert egész nap a hüle diplomámat igazgatom... szóval kondi terén sem fejlõdtem a 2 héthez képest.
Ja amúgy mindenkinek a figyelmébe szeretném vésni, hogy én nem a montizásról tértem át országútra. Én 2004-ben vettem életem elsõ komoly bicóját (outit) mert elõtte csak sulibajáró cangám volt és ebbõl kifolyólag semmilyen sporttevékenységet nem végeztem kerékpáron. A montimat meg tavaly õsszel vettem, szóval friss az élmény,
anno nem vagyok terephez szokva, és a hideg futkos a hátamon (egyenlõre) amikor rá gondolok.
Inkább nyomok egy Leányfalu, Tata kört aszfalton
És vita lezárva... ne is próbáljatok gyõzködni, hogy naa nem úgy van az:stop:
Ez most nem a depi szöveg, csak tényállás felvázolás.
Posted 2006. April 11. - 20:40
Így igaz, de azért a szembeszelet is hanyagolhatnánk ha kérhetném.Grolsch!!!
HA nincs sár, akkor jó tud lenni, ezt bizonyítja a szombati árvizes túra is...
Posted 2006. April 11. - 20:35
HA nincs sár, akkor jó tud lenni, ezt bizonyítja a szombati árvizes túra is...
Posted 2006. April 11. - 20:25
:no: 50-55 km? Hehe többet nem húzol be a csõbe. A legutóbbi is így indult, aztán még most se hevertem kiEz igy kb 50-55Km, de van benne szint rendesen ha esetleg nem lenne elég Kamaraerdönél be lehet szurni +5 km-et és Törökbálintnál +10-et.
29-e még messze van. Nem nyilatkozom.
De asszem nem megyek... ez a terepezés (még) nem jön be...:hmmm:
Posted 2006. April 11. - 18:13
Posted 2006. April 11. - 18:12
Nah szal, ha megoldható, akkor én a hétvége másik napjára szvaznék, vagy esetleg most kedden??? Vagy a felnõttek már dolgoznak ekkor???
Posted 2006. April 11. - 17:04
9,05-kor indul 9,50-re van Bálinton, van rajta bicikliszálitási lehetöség a jegy 140Ft(diákal)
Mondjátok azt, hogy nem gondolok mindenre és hogy nem vagyok gyors:afro:
Posted 2006. April 11. - 16:57
Posted 2006. April 11. - 16:56
Törökbálint pályaudvar-Budaörs rendörség-KFKI-Normafa (kötelezö rétesezés)-Tündérhegy-Szépjuhászné-János hegy-Makkosmária-KFKI-Gazdagrét-Budaörsi reptér-Kamaraerdõ-Törökbálint
Ez igy kb 50-55Km, de van benne szint rendesen ha esetleg nem lenne elég Kamaraerdönél be lehet szurni +5 km-et és Törökbálintnál +10-et. Van benne aszfalt is, de azt probáltam ugy összeválogatni, hogy legyen bicikli ut, vagy kisforgalmu legyen ettöl független van pár hely, ahol nem lehet elkerülni a nagyforgalmi utakat, de az nem sok.
Ha valakinek bármi ellenvetése, vagy javaslata van szivesen fogadom.