Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Komárom-Esztergom megye bringásai ide!

- - - - -

• Please log in to reply
21661 replies to this topic

sunset

sunset

törzsvendég

• fórumtag
  • 858 posts

Végig sem bírtam nézni!!!
Eladó országútit keresek!!!
De fejlõdöm, mert tegnap átgázoltam 2 patakon is

Ez minden maratonon alap dolog,hogy patakokon gázolsz át. Mondjuk +30 fokba nagyon kellemes érzés. De szoktasd magad az ilyenekhez

Grolsch

DE,DE,DE,DE,DE,DE,DE,DE:bananadan
Hányszor sikerült ma már átöltöznõd a szódás flakonok miatt?

Mxpro

Szabad csatlakozni a társasághoz! Senki nem tart vissza....
A legfõbb cél, hogy mindig célba érj!!
A Gödöllöi Yeti www.rmkse.hu
:love: Betty :love:

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts
Igen Sunset azt kihagytam, h. voltak jó képek is, plul. a virágok az erdõben ( 13. kép a 2. linkben), vagy a szárazföldút, vagy amikor a tandembringa totálba volt lefotózva mindennemû szutyok nélkül :)
"...nem kurva Õ, csak megadatott neki minden pasi...":)

mxpro

mxpro

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,453 posts
Milyen gyönyörû képek.:D
Sunset most irigyellek ezért a jó terepért.:D

Grolsch

Grolsch

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,323 posts
:clap: Sunset Gratula! Igazi fanatikusok vagytok! Látom azért volt bicikli-tolás is!
Brrrrrrr!:szok: Igen ez a fajta terep, amitõl a hátamon feláll a szõr!!
Nem nem nem és nem!
Legyél te is szerencse csomag! :icon_bigg

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts

Csak miheztartás képpen és edzõdés gyanánt ajánlom figyelmedbe mindkét link képeinek talajminõségét. Erre kell számítanod minden esetben ammenyiben elmész valaha még ebben az életedben terepre bringázni.

http://www.kep.tar.h...yeti/50264048#2
http://www.kep.tar.h.../50263321?o=0#2

Nagyon király volt! Ha valaki szeretné magát úgy mondottan le strapálni minden téren akkor az jövõre vállalja be a teljes távot bringával.
Ízelítõt azt úgyis látni fogjátok.

Végig sem bírtam nézni!!!
Eladó országútit keresek!!!! :D :D
De fejlõdöm, mert tegnap átgázoltam 2 patakon is, igaz a másodikban letettem a lábam, nehogy oldalra dõljek, és a patakon átkelés kikmondottan tetszett! :)

sunset

sunset

törzsvendég

• fórumtag
  • 858 posts
Csak miheztartás képpen és edzõdés gyanánt ajánlom figyelmedbe mindkét link képeinek talajminõségét. Erre kell számítanod minden esetben ammenyiben elmész valaha még ebben az életedben terepre bringázni.

http://www.kep.tar.h...yeti/50264048#2
http://www.kep.tar.h.../50263321?o=0#2

Nagyon király volt! Ha valaki szeretné magát úgy mondottan le strapálni minden téren akkor az jövõre vállalja be a teljes távot bringával.
Ízelítõt azt úgyis látni fogjátok.

sunset

sunset

törzsvendég

• fórumtag
  • 858 posts

Megyek Anetthoz csajozni! :)
meglesem a váltóját

Persze!!! kkhhmmmmm Meglesed a váltóját!!! :P Persze én is ezt mondanám:)

sunset

sunset

törzsvendég

• fórumtag
  • 858 posts
De így elsõre nem kell leterhelni magad,hanem inkább többször kell elmenni adott útvonalakon egy kicsit erõltetve túrázni. Én ezt az elmúlt 3 gyalogos teljesítménytúrán tapasztaltam.

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,671 posts
Megyek Anetthoz csajozni! :)
Na jó csak meglesem a váltóját mert panaszkodik rá.És mivel arra van a MOL így le is mosom a bringát elötte.
Izomlázam van bõven,de már kezdem megszokni,vagy csillapodik.
"Hogy soha többet ne fordulhasson elõ veled,hogy egy kapcsolatban elfogy a színes ceruzád! ":)

sunset

sunset

törzsvendég

• fórumtag
  • 858 posts
Szeva Tomi!

Izomlázad,hogy viselkedik???

Nagyoin kész lehetsz ahogy olvastam.... Du-án levezetésképpen menjél egy max 1 órát sétálni valamerre! Jobban fogod érezni magad

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,671 posts
Szilárd!

1. vagy a fogaskeréken van letörve egy fog,bár erre kevesebb az esély.
2. vagy ami a legtöbb ilyen esetben van,hogy megnyújt a láncod.
3 esetleg megnyúlt a láncod ÉS elvan kopva a sorod!
"Hogy soha többet ne fordulhasson elõ veled,hogy egy kapcsolatban elfogy a színes ceruzád! ":)

Grolsch

Grolsch

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,323 posts
Ano!
Már írta a Lelkem, hogy edzeni akart. Most meg meg sem bír mozdulni!:)

Jajj elkapott az átdobó-kór. Most a montimon szórakozik! Be kéne állítani! Elkezdtem tekergetni de hát nem is folytatom.
Legyél te is szerencse csomag! :icon_bigg

Ano

Ano

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,653 posts
  • LocationCsömör

.Hamar összejött ám,de a legjavát a víz tette ki(14L amirõl ti is tudjátok hogy 14kg).

minek viittél egy 50 (vagy 30!?) km-es túrára egyedül magadnak 14 liter vizet!!??

én tavaly a szilvásváramaraton 117km-es távján fogyasztottam max 10 liter folyadékot!!! pedig én aztán baromira sok vizet iszok! 100km-en fogyaztok 10 litert!! az még autó fogyasztásának is sok! :D
Mert tekerni jó!

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts
Lehet, h. igazad van és kihagyom... SchnellT az mitõl van ha a lánc a fogsor kis legkisebb fogaskerekén megy és ha sprintelni kezdek, vagy egy kicsit nagyobb energiát kell kifejtenem (nehezebb tekerni), akkor így ugrik a lánc a fogaskeréken és olyan hangot ad ki, mintha terhelés alatt váltanék (vagyis egy állati nagy roppanás)?

Ano

Ano

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,653 posts
  • LocationCsömör

Aki járt már Bánya-hegyen...azt tudja mi z emelkedõ!És akikkel szóbaálltam beszélgetni,azok mind bíztattak a Kinizsi100-ra,hogy erre jön az is csak ép 70km után kell megmászni Bánya-hegyet!Fincsi!

Éljenek a mazoisták!

hehe ... mi ott szoktunk lemenni montival amikor kicsit szárazabb a terep ... :)

amugy a multkor említettem, hogy merre kell menni lábatlan felé és nem jutott eszembe az a kis tisztás ahol keresztül kell menni ... na az Pusztamarót!! :)
Mert tekerni jó!

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,671 posts
De nagyon lóg az esõ lába úgyhogy mindenképp vigyél esõkabátot.

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts
naaaaaaaaaaaaaaaaaaaa lécci, de fáj a tekerés, akkor annál nagyobb élmény utána leszállni róla!!

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,671 posts
NEM MEGYEK TEKERNI!
Még nagyon nehézkes a séta is a lakásban.
Majd talán jövõre! :)

LOL

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts
Üdv!!
Kialudtam magam! Grolcsh, Mx, SchnellT egy tekerés délután???
Valakinek myvip.comra meghívó??? Ua. mint az iwiw, csak itt még lehet meghívót küldeni :)
AMúgy a Gálvölgyivel meg nem kell foglalkozni, CM alkalmából lemegy a sokhektáros birtokára és el van intézve!

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,671 posts
Hát igen...Az nem egy biciklis lehetett,hanem egy futár.Szerintem,bár egyáltalán nem is hallottam az esetrõl!!!!
Most enny erõvel veszek egy karabélyt és minden szembejövõ kissebséget lelövök,mert felsõgallán a hülyegyerek kiment az ismerõsöm elé aki bukás során úgy verte be a fejét hogy a kórházban meghalt!Vagy elmehetnék vadásznak mert egy másik ismerõsöm egy szarvascsordával ütközött.A szarvas futott be elé,így vehetnék egy sörétest és minden szarvast lelõjek az erdõben amivl találkozom.
A heti hetes-ben csak kifigurázni tudnak mindenkit.Ha most ez alapján ítél meg egy ember egy bringást,hát elég szomorú dolog.Megbocsátásról nem hallott valószínûleg. És nem hajlandó elismerni,hogy vannak balesetek.
Talán a 2003. TDH-n egy srác felbukott,a mögötte jövõ is csak annyira tudta kikerülni hogy a földön lévõ ember tarkójánál ment el a két kerék.Nem lett baja a srácnak,mert felállt és ment tovább(hamar összeszedte magát).A Tour de Hongrie után x idõvel egy edzés alkalmával egy autós gázolta halálra.

Valóban írhatna valaki egy tartalmas és leginkább észbekaptató szöveget.