jajjj nem-nem kitaláltam: Volt ott egy csomó jó nõ és mindenkinek tudott panaszkodni, akik megsajnálták és édes-cicás hangon bíztatták!
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Komárom-Esztergom megye bringásai ide!
Indította
schnellthomas
, 2005. április 13. 10:50
Írta 2006. április 16. - 20:18
Írta 2006. április 16. - 20:14
összegzem: 1 lábbeli a lábon plusz 2 pótlábbeli, és mégis a lábaddal voltak gondjaid? háhááát ez röhejes
14 liter víz? voltatok szalonnát sütni és azzal oltottátok el vagy mi? jajj nem-nem: bizti te vitted 14 társadnak a vizét is!
jujj elõre szólok nagyon szekálós napom van (és nagyon élvezem, szóljatok ha ti nem)
Na de pótbakancs meg az a 14 liter víz khmmm. Ez nagyon amatõrnek hangzik:rotfl:
Fogadjunk egyikre sem volt szükséged!
14 liter víz? voltatok szalonnát sütni és azzal oltottátok el vagy mi? jajj nem-nem: bizti te vitted 14 társadnak a vizét is!
jujj elõre szólok nagyon szekálós napom van (és nagyon élvezem, szóljatok ha ti nem)
Na de pótbakancs meg az a 14 liter víz khmmm. Ez nagyon amatõrnek hangzik:rotfl:
Fogadjunk egyikre sem volt szükséged!
Legyél te is szerencse csomag! :icon_bigg
Írta 2006. április 16. - 20:11
Nekem tavaly 2 szendvics fogyott el, viszont megittam több mint 2 l vizet. Ilyen gyalogtúrákon nem kívánom a kaját. Úgy látszik ez csak akkor jön ki ha tekerek.Nem tom ma volt nálam 5 szenyó meg 1 liter pia és még nem ettem mióta itthon vok!
Írta 2006. április 16. - 20:08
Nem tom ma volt nálam 5 szenyó meg 1 liter pia és még nem ettem mióta itthon vok!
"...nem kurva Õ, csak megadatott neki minden pasi..."
Írta 2006. április 16. - 20:02
Igen-igen!Anetté az 5000Ft-os kérdés!
Erõsítésnek vittem rengeteg vizet,rengeteg szendvics volt nálam,Katonai bakancs volt még a táskába,+egy esõkabát bár amit reggel felvettem szintén ellenálló az esnek.plusz pulcsi,meg még egy váltócipõ,stb egyéb cuccok.Hamar összejött ám,de a legjavát a víz tette ki(14L amirõl ti is tudjátok hogy 14kg).
Valószínû pénteken is elmegyek,mert a sötétre is kell gyúrnom,mert az az igazság hogy parázok az erdõben fõleg ha sötét van.Valakit kell keresnem azt hiszem,vagy marad a Tb-Tata-Tó megkerülése-Tatabánya-vissza Tata-tó megkerülése-Tatabánya-vissza Tata-tó megkerülése-Tatabánya-és alvás!
Erre számoltam egy 25km-t 1körre,így az 70-75km lesz a három körrel.Apumnak szóltam hogy a most kiürült 1.5Literes flakonokat ne dobja ki mert KELLENEK majd! csak mosolygott kijelentésemen.
Ja amúgy 11óra 30perc alatt teljesítettem.Nem tudom pontosan így +/- 5perc
Erõsítésnek vittem rengeteg vizet,rengeteg szendvics volt nálam,Katonai bakancs volt még a táskába,+egy esõkabát bár amit reggel felvettem szintén ellenálló az esnek.plusz pulcsi,meg még egy váltócipõ,stb egyéb cuccok.Hamar összejött ám,de a legjavát a víz tette ki(14L amirõl ti is tudjátok hogy 14kg).
Valószínû pénteken is elmegyek,mert a sötétre is kell gyúrnom,mert az az igazság hogy parázok az erdõben fõleg ha sötét van.Valakit kell keresnem azt hiszem,vagy marad a Tb-Tata-Tó megkerülése-Tatabánya-vissza Tata-tó megkerülése-Tatabánya-vissza Tata-tó megkerülése-Tatabánya-és alvás!
Erre számoltam egy 25km-t 1körre,így az 70-75km lesz a három körrel.Apumnak szóltam hogy a most kiürült 1.5Literes flakonokat ne dobja ki mert KELLENEK majd! csak mosolygott kijelentésemen.
Ja amúgy 11óra 30perc alatt teljesítettem.Nem tudom pontosan így +/- 5perc
"Hogy soha többet ne fordulhasson elõ veled,hogy egy kapcsolatban elfogy a színes ceruzád! ":)
Írta 2006. április 16. - 19:58
De-de szivatjuk!!!!:flame:
Aki egy 50 (vagy 30?) km-es túrára többet visz magával, mint 1,5 liter víz meg 5 (beleseknek 10) szendvics, plusz aprópénz, csoki, mobil, lakáskulcs, és egyéb játékszer, azt kérdõre lehet vonni!! Különösen ha még fel is hívja rá a figyelmet!
Biztos olyan mint az átlag nõk (én is) Ha még lát 1 liternyi szabad területet a táskájában, akkor oda még présel valamit hátha pont erre lesz szükségem címszó alatt!
Látod-látod Schnell! Ha nem írsz elkezdek fantáziálni!
Aki egy 50 (vagy 30?) km-es túrára többet visz magával, mint 1,5 liter víz meg 5 (beleseknek 10) szendvics, plusz aprópénz, csoki, mobil, lakáskulcs, és egyéb játékszer, azt kérdõre lehet vonni!! Különösen ha még fel is hívja rá a figyelmet!
Biztos olyan mint az átlag nõk (én is) Ha még lát 1 liternyi szabad területet a táskájában, akkor oda még présel valamit hátha pont erre lesz szükségem címszó alatt!
Látod-látod Schnell! Ha nem írsz elkezdek fantáziálni!
Írta 2006. április 16. - 19:39
Ne szivassátok SchnellT-t, h. nehéz a táskája, nekem a bringám annyi!
Húúú ma kb 76 km-t tekertem, volt bennne hegymenet, negyedórás döngetés patakonátkelés ( egyszer letettem a lábam!), napsütés esõ, rengeteg Kelly's és még sok más!
Húúú ma kb 76 km-t tekertem, volt bennne hegymenet, negyedórás döngetés patakonátkelés ( egyszer letettem a lábam!), napsütés esõ, rengeteg Kelly's és még sok más!
Írta 2006. április 16. - 18:29
Tényleg mi a fene volt 26 kg????
Vittél magaddal 26 liter ásványvizet?
Vittél magaddal 26 liter ásványvizet?
Írta 2006. április 16. - 17:36
Gratula Schnellthomas a táv teljesítéséhez!:clap:
Mennyi lett az idõd így fájós lábbal? Minek kellett 26 kg-ot magaddal vinni? Erõsítés?
Mennyi lett az idõd így fájós lábbal? Minek kellett 26 kg-ot magaddal vinni? Erõsítés?
Írta 2006. április 16. - 10:11
Sok sikert a mászáshoz. Én tegnap voltam Lemaradás 100-on és nagyon király volt! A Naszály-hegy volt a legnagyobb ellenfél, a többi az pedig könnyen vehetõ volt. Csináltam egy pár képet,hogy milyen viszonyok között mentünk. Du-án feldobom a netre öket a szokásos helyre.
A legfõbb cél, hogy mindig célba érj!!
A Gödöllöi Yeti www.rmkse.hu
:love: Betty :love:
A Gödöllöi Yeti www.rmkse.hu
:love: Betty :love:
Írta 2006. április 16. - 08:36
Sziasztok!
Senki se tévedt el!sikerült reggelre összedobnom egy 26kg-s táskát,úgyhogy kurvanagy élmény volt hogy a táv negyedénél vagy talán a haramdánál,mittudomén.szóval pusztamaróton elkezdett fájni a talpam.
Most már biztos hogy mazoista vagyok,mert mire felértem a turulhoz már 9.9-re tettem a fájdalomköszöb-skálámon a kínjaimat.Lényegében rettenetes kínok közt teljesítettem 30-35km-et.Aki járt már Bánya-hegyen...azt tudja mi z emelkedõ!És akikkel szóbaálltam beszélgetni,azok mind bíztattak a Kinizsi100-ra,hogy erre jön az is csak ép 70km után kell megmászni Bánya-hegyet!Fincsi!
Éljenek a mazoisták!
Senki se tévedt el!sikerült reggelre összedobnom egy 26kg-s táskát,úgyhogy kurvanagy élmény volt hogy a táv negyedénél vagy talán a haramdánál,mittudomén.szóval pusztamaróton elkezdett fájni a talpam.
Most már biztos hogy mazoista vagyok,mert mire felértem a turulhoz már 9.9-re tettem a fájdalomköszöb-skálámon a kínjaimat.Lényegében rettenetes kínok közt teljesítettem 30-35km-et.Aki járt már Bánya-hegyen...azt tudja mi z emelkedõ!És akikkel szóbaálltam beszélgetni,azok mind bíztattak a Kinizsi100-ra,hogy erre jön az is csak ép 70km után kell megmászni Bánya-hegyet!Fincsi!
Éljenek a mazoisták!
"Hogy soha többet ne fordulhasson elõ veled,hogy egy kapcsolatban elfogy a színes ceruzád! ":)
Írta 2006. április 16. - 07:44
MI az mindenki alszik???????
Megyek pöstre Kelly's találkozóra, szal ma csak este leszek!
Megyek pöstre Kelly's találkozóra, szal ma csak este leszek!
Írta 2006. április 16. - 02:08
Ki durmol? Ugyanmár! Én fent vagyok. Úgy látszik Schnellthomas meg tényleg eltévedt ma, vagy nem volt ereje már arra se hogy bekapcsolja a gépet.Mindenki durmol, cö-cö :lampa:
Írta 2006. április 16. - 01:07
Írta 2006. április 15. - 11:49
Schnellthomas üzenete!
"A Gerecsében olyan kis távolságok vannak, h. nem lehet eltévedni!"
"A Gerecsében olyan kis távolságok vannak, h. nem lehet eltévedni!"
Írta 2006. április 15. - 11:38
Csak el ne tévedj az erdõben mert még visszavárunk ide.Igazán nincs mit, alap dolog, ha már képviseled kicsiny topikunkat eme rangos eseményen!!!
Írta 2006. április 14. - 21:54
Igazán nincs mit, alap dolog, ha már képviseled kicsiny topikunkat eme rangos eseményen!!!
Írta 2006. április 14. - 21:52
Köszönöm!
Már én is elakartam ép köszönni és jó hétvégét kívánni!
Valószínûleg aludni fogok még hétfõn is!
Szóval akkor sziasztok!
Már én is elakartam ép köszönni és jó hétvégét kívánni!
Valószínûleg aludni fogok még hétfõn is!
Szóval akkor sziasztok!
Írta 2006. április 14. - 21:32
Vipera meg minden ilyen helyett én bízom a viperámban ( ) meg az erõben, ami a lábamban van, amúgy meg ahol én elmegyek bringával, a barom állatja nem tud utánam jönni, vagy csak nehezen!!!
SchnellT!!! Jó turázást holnapra, igaziból nem tudom mit kell ilyenkor mondani, ezért csak minden jót holnapra!!!
SchnellT!!! Jó turázást holnapra, igaziból nem tudom mit kell ilyenkor mondani, ezért csak minden jót holnapra!!!
Írta 2006. április 14. - 18:58
valahogy a velo.hu-ra nem akaródzik feltenni a képeket!