Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Komárom-Esztergom megye bringásai ide!

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
21661 hozzászólás a témában

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.150 hozzászólás
Hát még kicsit álmosan semmi különös.

Honnan lehet megtudni, hogy hol és mikor lesznek TT turák (gyalog), mert 1 50-est én is beválalnék.

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.671 hozzászólás
Dede,csak nem bírtam ki hogy ne csajozzak.Szóval Anett váltóját néztem meg! :)

És nem volt rémísztõ a bringa.Tegnap voltam is délután.Kimozgattam az izomlázat!Tök happy vagyok.

Mizujs Tom?Hogy vagy?
"Hogy soha többet ne fordulhasson elõ veled,hogy egy kapcsolatban elfogy a színes ceruzád! ":)

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.150 hozzászólás
Na szoval akkor szerintem ugy kéne menni CM-ra, hogy kelenföldön talizunk, azt onnan tekerünk. Végig lehet menni bicikli uton, tehát nem gáz.

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
Tegnap még menni sem bírtál!!!!!!!!!!!!! Vagy tévednék???? Jó tekerést!
"...nem kurva Õ, csak megadatott neki minden pasi...":)

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.671 hozzászólás
Szép jó reggelt!

Megyek 9tõl meghajtani Ifib.-t! :)
LOL!

Felhajkurászom dobogókõre.
"Hogy soha többet ne fordulhasson elõ veled,hogy egy kapcsolatban elfogy a színes ceruzád! ":)

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
Én nem tudtam! :( bár a forumozás nekem jobban bejött, mint a cset, régen mind2t csináltam, de maradt a forumozás, talán azért mert ide csak 6-7en írogatunk és nagyobb eséllyel ismerjük meg egymást, mint a cseten, ahova egyszerre ír 100ember...

Grolsch

Grolsch

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.323 hozzászólás
Igen megkaptam a meghívót és már regisztráltam is!
Furi egy program ez a MyVIP!
Nem lehet csak jepg képet feltenni igazolványképnek! Meg az egész kialakítás olyan rideg.
Egy jó dolog van, hogy lehet chatelni!!!
Legyél te is szerencse csomag! :icon_bigg

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.671 hozzászólás
Értem!
Megyek tanulok egy kicsit.
Sziasztok!

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
Grolsch megkaptad a meghívót???

Grolsch

Grolsch

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.323 hozzászólás
30 kerékpár elfér a szállítóban
Egyszer volt szerencsém akkor vinni le a bicómat Keszthelyre, amikor ingyenes volt a szállítás és annyian voltak a vonaton (bringások) mint az oroszok!!! De meg lehetett oldani!

Én a Pesten való bringázástól már látatlanban félek (nem a felvonulástól)... komoly be akartok tekerni? uhh!
Legyél te is szerencse csomag! :icon_bigg

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
Visszaolvatam a tbfresek megfelelõ topikját és hát eddig ha jól számoltam 5en mennek, tehát az nem akkora embermennyiség sztem!
AMúgy ha megbeszéjük Sunékkal, h. Herceghalomban, vagy Biatorbágyon találkozunk, akkor akár be is tekerhetünk pöstre, és az mégsem 70km! de vonatozhatunk végig is, azt jelzem, h. nem bírnám végig letekerni sztem!

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.671 hozzászólás
Figy Szláj!Vissza vonattal jövünk mindenkép mert már sötét lesz szeintem!

ind.:12:10 érk.:13:13 64 km 658 Ft

Azt én is megtaláltam de ha jól tudom tbfr-sek azzal mennek!Tehát a korábbival menjünk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Van egy jóhírem!Olvasom a fórumukat a tbfr-eseknek az oldalán és azt írják hogy 10órásival mennének hogy tekernek a városban egyet.
Szerdán a suliban megtudom kérdezni pontosra,hogy igaz-e eme állításuk.ismerek arcokat.

sunset

sunset

törzsvendég

• fórumtag
  • 858 hozzászólás
akkor azzal gyertek.
A legfõbb cél, hogy mindig célba érj!!
A Gödöllöi Yeti www.rmkse.hu
:love: Betty :love:

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
Nos az internetnek köszönhetõen már néztem is vonatot!
Van Kelenföldön egy 13:32kor meg egy 14:01kor... ( a 13:32es az gyors, azon tuti nincs bringás kocsi!)
A Déliben 14:08kor van egy, ha jól néztem...

sunset

sunset

törzsvendég

• fórumtag
  • 858 hozzászólás
Hotmaat nevében mondhatom,hogy megyünk mind a ketten. Próbáljátok úgy vonatot nézni,hogy 2 körül pesten legyetek és akkor találkozunk Kelenföldõn vagy a Délinél,majd onnét betekerünk a rakpartra
A legfõbb cél, hogy mindig célba érj!!
A Gödöllöi Yeti www.rmkse.hu
:love: Betty :love:

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
Én meg nem akarok 150kmt tekerni egy nap, de ha többség erre szavaz, akkor megyek vonattal és talizunk a délinél!!! Amúgy meg a személyvonatokon vannak kerékpárszállító kocsik, meg ha oda nem férek be, akkor beviszem a másik kocsiba és meg van oldva a problema! :)

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.671 hozzászólás
pfffff...nem lesz hely!!!Vannak vagy 30an és nem hiszem hogy lesz még hely bringának!Én feltekernék.

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
Arra gondolsz, h. feltekerni??? Abból kimaradnék! Vonatozásra gondolam, azután hazafelé esetleg hamarabb leszállni vagy valami! Amúgy megy a tbfr.jelkft.hu teljes létszámban, tehát zsufi lehet a vonaton, tehát legfelljebb megyünk a nép után! :)

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.671 hozzászólás
Figy ha valaki ismeri az utat BUDAPESTEN BELLÜL,akkor mehetünk bringával is fel.

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
Megint más!!
Akkor megyünk pöstre cmre?? vagy keressek más társaságot??? Grolsch, Mx, SchnellT, Sunset, Hootmat???
A nevek ebben a sorrendben jutottak az eszembe, nem valami fontossági sorrend akar lenni, vagy valami :)