Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Komárom-Esztergom megye bringásai ide!

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
21661 hozzászólás a témában

Grolsch

Grolsch

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.323 hozzászólás
Most érkeztem haza!
Hát szétáztam rendesen!!! Többet ilyet NEM! :D

Lehet istenkáromlás amit írok, de bontsák le a Millit...
...egyszer...
...amikor már van helyette másik!!!!!!!!!!!!!!!!!

De addig hagyják már meg a sportszeretõknek!!!
Legyél te is szerencse csomag! :icon_bigg

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
Háát nem irigyellek Titeket, nekem elég volt 5 perc séta délután a szakadó esõben :)
AMúgy Finjával találkoztatok, vagy SchnellT azért lépett le, mert talizott Vele???
"...nem kurva Õ, csak megadatott neki minden pasi...":)

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.150 hozzászólás
Ja rendesen elkeveredtünk, de mindegy azért jó volt, meg legalább találkoztunk:)

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.150 hozzászólás
Jól látod

A millinél szétváltunk Tomi maradt ott Anett meg én mentünk Kelenföldre, ahol õ vonatra pattant én meg hazakerekeztem.

Hápi

Hápi

törzsvendég

• fórumtag
  • 952 hozzászólás

Most értem haza. Anet még vonatozik szerintem Tomi meg még talán bent van Pesten. Szanaszéjjel áztunk én most vettem 1 forró fürdõt, most mek rendbetenni a cangát meg kimosni a ruháimat(áll bennük a víz).

A felvonulás egyébként jó volt találkoztunk Hápival is meg minden. Hát nem rajtunk fog múlni, hogy megmarad-e a milli vagy sem mi megattuk ami a királynönek jár:p.
Mindenesetre megállapítottam, hogy ha megmarad a pálya, akkor 1 alapos restaurálás ráférne, mert nincs valami fényes állapotban:(

Úgyszintén! Még a cipõmben is állt a víz! Jól elkeveredtünk egymástól, de remélem azért jól éreztétek magatokat.
Igen a Millire ráférne egy kis munka, de elõbb meg kell maradnia. Ha megmarad akkor jöhet egy újabb összefogás a felújításra, hogy még unokáink is ott tekerhessenek. Ha ezen a pár tucat emberen múlik (rajtunk, akik ott voltunk) akkor megmarad, és a század elejére jellemzõ fényében fog tündökölni.
És jövõ hét szerdán este hattól lesz egy amatõr verseny a Millin. Szóljatok mindenkinek akinek csak tudtok, menjünk szurkolni! (majdcsak jobb idõ lesz :), bár kezdem megszeretni az esõben való bringázást)

"A kerékpáros nem az autós ellensége, hanem olyan autós, aki már megtette az elsõ lépést a jó irányba!"(Karlovitz K.)
Rákosmente KerekSE;

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
Ezekszerint szétváltatok????

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.150 hozzászólás
Most értem haza. Anet még vonatozik szerintem Tomi meg még talán bent van Pesten. Szanaszéjjel áztunk én most vettem 1 forró fürdõt, most mek rendbetenni a cangát meg kimosni a ruháimat(áll bennük a víz).

A felvonulás egyébként jó volt találkoztunk Hápival is meg minden. Hát nem rajtunk fog múlni, hogy megmarad-e a milli vagy sem mi megattuk ami a királynönek jár:p.
Mindenesetre megállapítottam, hogy ha megmarad a pálya, akkor 1 alapos restaurálás ráférne, mert nincs valami fényes állapotban:(

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
Este 7igtanulok általában, majd Barik közt után még egy picit tanulok és ha nem végeznék, mint ma fogok, akkor még hajnal fél 6tól fél 7ig egy picit okítom magam, illetve holnap hajnalban törizni fogok, mert azt is kellene vmikor...
AMúgy milyen volt a felvonulás????

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.150 hozzászólás
Azért nyugi Anett annyira még nincs jó idõ és a nap se süt:(
Meg ugye a pocsolyák nem tünnek el 1ik pillanatról a másikra:(

De ezeket csak halkan irom, hogy nehogy elilyeszek valakit:D

Ti meg lassan indultok gondolom.

Grolsch

Grolsch

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.323 hozzászólás

Ha az esõ utánni állapotokat szereted akkor jönnöd kell, mert Pesten már nem esik söt mintha kezdene 1 kicsitt felszakadozni.

Jajj tudtam-tudtam hogy ez lesz!
Felérünk Pestre és hétágra süt a nap, nekem meg elment a buszom, amivel bemehettem volna Szárligetre az outimért!!! áááhhgggg !!!

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.150 hozzászólás

Én meg rávettem magam, h. tanulok egy kis magyart, meg kémiát meg spanyolt, a matekot is át kellene nézni, jah és fizika is lesz holnap, két hét múlva töri német vizsga, tehát arra is kellene tanulni... De azért lélekben veletek leszek!!!
Én nem szeretem az esõt, és az esõ utáni állapotokat sem!!! :)

ja a földrajz témaztárót kifelejtettem :(

Na ez nagyon kifogás szagú én ma vizsgáztam Számitógépes Modszertanból holnap Jog meg Értékesítéstechnikák és mégis megyek meg különben is este már ugyse tanul az ember. Legalábbis én nem.

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.150 hozzászólás

Én kihagyom a mai kirándulást. lehet hogy én vagyok a finnyás de az esõt nem szeretem, csak az esõ urtáni állapotokat.

Ha az esõ utánni állapotokat szereted akkor jönnöd kell, mert Pesten már nem esik söt mintha kezdene 1 kicsitt felszakadozni.
Ha én megyek, akkor senkisem panaszkodhat az esöre, mert nekem 30Km-el több lesz az esöben mivel be is meg haza is tekerek.:D

Grolsch

Grolsch

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.323 hozzászólás
Akkor a vizsgákhoz egy kalappal! jún 6 mindjárt itt van, de gondolt úgy,hogy így röbb marad a nyárból!

Meg persze gondold azt így felkészültebb leszel érettségin...vagy nemtom mivel etetik a diákokat mostanság...pedig csak azt szeretnék leplezni a tanárok, hogy szadisták ! :D

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.671 hozzászólás

Én kihagyom a mai kirándulást. lehet hogy én vagyok a finnyás de az esõt nem szeretem, csak az esõ urtáni állapotokat.

Azt az állapotot amikor a tócsákba belemegy a melletted lévõ? :D
"Hogy soha többet ne fordulhasson elõ veled,hogy egy kapcsolatban elfogy a színes ceruzád! ":)

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
Június 6. töri- német írás beli (de jó lesz, mert nem kell suliba menni :D)
Június 12. magyar szóbeli, és azután megtámadom a viperát és megmászom Gorbát!!! De jó lesz :D

Grolsch

Grolsch

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.323 hozzászólás

Én meg rávettem magam, h. tanulok egy kis magyart, meg kémiát meg spanyolt, a matekot is át kellene nézni, jah és fizika is lesz holnap, két hét múlva töri német vizsga, tehát arra is kellene tanulni... De azért lélekben veletek leszek!!!

Szilrd-Szilárd!

Ne sorold mennyi mindent kell tanulni, úgyse hisszük el, hogy végigülöd a délutánt :D
Tényleg melyik nap lesznek az év végi vizsgák?

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás

Grolsch

Grolsch

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.323 hozzászólás

Finnyás-finnyás! :D

Aztán a Millin remélem lesz kaja!!!
Jajj nekem most nagy a mellényem, hogy rávettem magam erre a "kirándulásra" :)

mxpro

mxpro

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.453 hozzászólás
Holnap úgyis megyek Pestre, akkor majd kibringázom magam a városban.

De még nem vagy futár, még nem vagy futár!!

Csak azt képzeli, hogy õ már futár.:D

Grolsch

Grolsch

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.323 hozzászólás

De akkor nincs hari ha én megyek egyet a városba?Picikét akarok úgy menni hogy "már futár vagyok,már futár vagyok,jeeeee" stílusban :D

Nincs hari! Döntötem, montival megyek!
De még nem vagy futár, még nem vagy futár!!

Tudod már, hogy melyik céghez akarsz menni?