Jelentkezz be Regisztrálj
Komárom-Esztergom megye bringásai ide!
Posted 2006. May 24. - 20:48
Hát szétáztam rendesen!!! Többet ilyet NEM!
Lehet istenkáromlás amit írok, de bontsák le a Millit...
...egyszer...
...amikor már van helyette másik!!!!!!!!!!!!!!!!!
De addig hagyják már meg a sportszeretõknek!!!
Posted 2006. May 24. - 20:47
AMúgy Finjával találkoztatok, vagy SchnellT azért lépett le, mert talizott Vele???
Posted 2006. May 24. - 20:47
Posted 2006. May 24. - 20:45
A millinél szétváltunk Tomi maradt ott Anett meg én mentünk Kelenföldre, ahol õ vonatra pattant én meg hazakerekeztem.
Posted 2006. May 24. - 20:44
Úgyszintén! Még a cipõmben is állt a víz! Jól elkeveredtünk egymástól, de remélem azért jól éreztétek magatokat.Most értem haza. Anet még vonatozik szerintem Tomi meg még talán bent van Pesten. Szanaszéjjel áztunk én most vettem 1 forró fürdõt, most mek rendbetenni a cangát meg kimosni a ruháimat(áll bennük a víz).
A felvonulás egyébként jó volt találkoztunk Hápival is meg minden. Hát nem rajtunk fog múlni, hogy megmarad-e a milli vagy sem mi megattuk ami a királynönek jár:p.
Mindenesetre megállapítottam, hogy ha megmarad a pálya, akkor 1 alapos restaurálás ráférne, mert nincs valami fényes állapotban:(
Igen a Millire ráférne egy kis munka, de elõbb meg kell maradnia. Ha megmarad akkor jöhet egy újabb összefogás a felújításra, hogy még unokáink is ott tekerhessenek. Ha ezen a pár tucat emberen múlik (rajtunk, akik ott voltunk) akkor megmarad, és a század elejére jellemzõ fényében fog tündökölni.
És jövõ hét szerdán este hattól lesz egy amatõr verseny a Millin. Szóljatok mindenkinek akinek csak tudtok, menjünk szurkolni! (majdcsak jobb idõ lesz , bár kezdem megszeretni az esõben való bringázást)
"A kerékpáros nem az autós ellensége, hanem olyan autós, aki már megtette az elsõ lépést a jó irányba!"(Karlovitz K.)
Rákosmente KerekSE;
Posted 2006. May 24. - 20:43
Posted 2006. May 24. - 20:17
A felvonulás egyébként jó volt találkoztunk Hápival is meg minden. Hát nem rajtunk fog múlni, hogy megmarad-e a milli vagy sem mi megattuk ami a királynönek jár:p.
Mindenesetre megállapítottam, hogy ha megmarad a pálya, akkor 1 alapos restaurálás ráférne, mert nincs valami fényes állapotban:(
Posted 2006. May 24. - 19:18
AMúgy milyen volt a felvonulás????
Posted 2006. May 24. - 15:15
Meg ugye a pocsolyák nem tünnek el 1ik pillanatról a másikra:(
De ezeket csak halkan irom, hogy nehogy elilyeszek valakit:D
Ti meg lassan indultok gondolom.
Posted 2006. May 24. - 15:10
Ha az esõ utánni állapotokat szereted akkor jönnöd kell, mert Pesten már nem esik söt mintha kezdene 1 kicsitt felszakadozni.
Jajj tudtam-tudtam hogy ez lesz!
Felérünk Pestre és hétágra süt a nap, nekem meg elment a buszom, amivel bemehettem volna Szárligetre az outimért!!! áááhhgggg !!!
Posted 2006. May 24. - 14:55
Én meg rávettem magam, h. tanulok egy kis magyart, meg kémiát meg spanyolt, a matekot is át kellene nézni, jah és fizika is lesz holnap, két hét múlva töri német vizsga, tehát arra is kellene tanulni... De azért lélekben veletek leszek!!!
Én nem szeretem az esõt, és az esõ utáni állapotokat sem!!!
ja a földrajz témaztárót kifelejtettem
Na ez nagyon kifogás szagú én ma vizsgáztam Számitógépes Modszertanból holnap Jog meg Értékesítéstechnikák és mégis megyek meg különben is este már ugyse tanul az ember. Legalábbis én nem.
Posted 2006. May 24. - 14:52
Én kihagyom a mai kirándulást. lehet hogy én vagyok a finnyás de az esõt nem szeretem, csak az esõ urtáni állapotokat.
Ha az esõ utánni állapotokat szereted akkor jönnöd kell, mert Pesten már nem esik söt mintha kezdene 1 kicsitt felszakadozni.
Ha én megyek, akkor senkisem panaszkodhat az esöre, mert nekem 30Km-el több lesz az esöben mivel be is meg haza is tekerek.
Posted 2006. May 24. - 14:38
Meg persze gondold azt így felkészültebb leszel érettségin...vagy nemtom mivel etetik a diákokat mostanság...pedig csak azt szeretnék leplezni a tanárok, hogy szadisták !
Posted 2006. May 24. - 14:37
Én kihagyom a mai kirándulást. lehet hogy én vagyok a finnyás de az esõt nem szeretem, csak az esõ urtáni állapotokat.
Azt az állapotot amikor a tócsákba belemegy a melletted lévõ?
Posted 2006. May 24. - 14:36
Június 12. magyar szóbeli, és azután megtámadom a viperát és megmászom Gorbát!!! De jó lesz
Posted 2006. May 24. - 14:25
Én meg rávettem magam, h. tanulok egy kis magyart, meg kémiát meg spanyolt, a matekot is át kellene nézni, jah és fizika is lesz holnap, két hét múlva töri német vizsga, tehát arra is kellene tanulni... De azért lélekben veletek leszek!!!
Szilrd-Szilárd!
Ne sorold mennyi mindent kell tanulni, úgyse hisszük el, hogy végigülöd a délutánt
Tényleg melyik nap lesznek az év végi vizsgák?
Posted 2006. May 24. - 14:19
Posted 2006. May 24. - 14:02
Finnyás-finnyás!
Aztán a Millin remélem lesz kaja!!!
Jajj nekem most nagy a mellényem, hogy rávettem magam erre a "kirándulásra"
Posted 2006. May 24. - 13:59
Holnap úgyis megyek Pestre, akkor majd kibringázom magam a városban.
Csak azt képzeli, hogy õ már futár.De még nem vagy futár, még nem vagy futár!!
Posted 2006. May 24. - 13:58
De akkor nincs hari ha én megyek egyet a városba?Picikét akarok úgy menni hogy "már futár vagyok,már futár vagyok,jeeeee" stílusban
Nincs hari! Döntötem, montival megyek!
De még nem vagy futár, még nem vagy futár!!
Tudod már, hogy melyik céghez akarsz menni?