Turul aljától Héreg majd vissza a Turul tetejéig. A 30 km-es táv útvonala.Mettõl meddig 1:24??? Tbányáról Héregig télleg elég xar idõ
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Komárom-Esztergom megye bringásai ide!
Indította
schnellthomas
, 2005. április 13. 10:50
Írta 2006. július 07. - 20:31
Írta 2006. július 07. - 20:21
Mettõl meddig 1:24??? Tbányáról Héregig télleg elég xar idõ
hétfõn jön a lámpám:), de nem leszek itthon, így új idõpontot kell megbeszélni
hétfõn jön a lámpám:), de nem leszek itthon, így új idõpontot kell megbeszélni
"...nem kurva Õ, csak megadatott neki minden pasi..."
Írta 2006. július 07. - 20:20
Látom jó volt a túra. Én voltam Héregen megnéztem mennyit megyek a verseny útvonalán. 1:24-et mentem ami a tavalyi eredmények alapján az uccsó helyre elég. De ezen talán lehet javítani valamit azzal ha levágom a kanyarokat, slicket teszek fel.
Írta 2006. július 07. - 15:40
Nos kész is, kb. 99 defekt mentes kilométer, ill. egy szerencsére vaklárma volt... a mai mérleg 3 kulacs víz fogyott el, 2 energiaszelet plusz egy,amire meghívtam Anettet... 4 nutellás zsemle és egy körte... volt lábáztatás Párkányban, szal naon zsír volt.. jövõhéten egy Budai hegység túrát kellene csinálni, bevonva ezzel HOtmaatot is (persze a réteses meglátogatásával!)
Írta 2006. július 07. - 15:18
Gondolom már kellöen megfötetek:D Én is lassan elvánszorgok az irodából a strandra süttetni a (nem kis) hasam:D
Írta 2006. július 07. - 09:27
Na szép ti márvalahol tekertek én meg a monitor elõtt ülve kávét szürcsölve probálok valahogy életet verni magamba eddig nem túl sok sikerrel.
Írta 2006. július 07. - 08:14
nos már csak a tatyót kell a hátamra venni és elõvenni a viperát és go!!
Jó strandolást Hotmaat, én is mennék, de nem lesz erõm
Jó strandolást Hotmaat, én is mennék, de nem lesz erõm
Írta 2006. július 07. - 08:03
Neem lesz meleg-neeem lesz meleg...szugerálom a napot!
Én tegnap áttekertem Jánoshegyre és meleg volt megittam 2L vizet pedig csak 30-on pár KM oda-vissza. Budaörstõl felfele rendesen szenvettem. De bizti jó lesz meg ugye víz mindenhol van:D
Írta 2006. július 07. - 07:47
De jó neked, van munkahelyed
Majd gondolj ránk strandolás közben, hogy épp a sebeinket nyalogatjuk és kenjük magunkat naptejjel az égési sérülések miatt
Majd gondolj ránk strandolás közben, hogy épp a sebeinket nyalogatjuk és kenjük magunkat naptejjel az égési sérülések miatt
Legyél te is szerencse csomag! :icon_bigg
Írta 2006. július 07. - 07:43
Na de jó nektek gondolom lassan készüködtök indulni azért irigyellek titeket:(
De sebaj én meg itt ülök a melóhelyen az is van olyan jó mint tekerni:D
Meg délután ugyis megyek strandra
De sebaj én meg itt ülök a melóhelyen az is van olyan jó mint tekerni:D
Meg délután ugyis megyek strandra
Írta 2006. július 06. - 21:42
lebizony!fõleg ha 3an leszünk... majd legyorsuljuk a nivát
alap!
Írta 2006. július 06. - 21:36
ha már ott vagyunk, akkor átmegyünk, ez alap, meg ki kell próbálni az új hidat
amúgy nem baj Mx, hosszú még a nyár, majd egy spontán tekerésnél lemegy
a bicajt meg sztem nem vámoltatják meg, fõleg ha 3an leszünk... majd legyorsuljuk a nivát
amúgy nem baj Mx, hosszú még a nyár, majd egy spontán tekerésnél lemegy
a bicajt meg sztem nem vámoltatják meg, fõleg ha 3an leszünk... majd legyorsuljuk a nivát
Írta 2006. július 06. - 21:01
Jajj tényleg!
Szilárd legyen nálad személyi, ha tényleg át akarunk menni a szlovákokhoz!
Bár én a nagy értékkel való határon átlépéstõl mindig is ódckodom, mert ezek a határõrök kiszámíthatatlanok. még ráfogják, hogy ott vettem a cangát és elvámoltatják.Egyszer egy ismerõsöm zenekara ment át a szlovákokhoz játszani, és a hangszerekrõl papírokat kértek...igaz akkor még nem volt unio.
Szilárd legyen nálad személyi, ha tényleg át akarunk menni a szlovákokhoz!
Bár én a nagy értékkel való határon átlépéstõl mindig is ódckodom, mert ezek a határõrök kiszámíthatatlanok. még ráfogják, hogy ott vettem a cangát és elvámoltatják.Egyszer egy ismerõsöm zenekara ment át a szlovákokhoz játszani, és a hangszerekrõl papírokat kértek...igaz akkor még nem volt unio.
Írta 2006. július 06. - 20:37
sztem keresd ki a megmozdulás témából a dobogókõi fanatisták topikot, CMX kolléga vagy Valeri Victrix biztos szívesen ír pár jó útvonalat, elég jól ismerik a környéketthx, de inkább erdõben kéne útvonal. hegyekben. de bármit megghallgatok.
azért a sztergom dobogókõ aszfaltot egyszer meg kell tekerni montival is...
amugy itt e :
http://forum.bikemag...p?t=2342&page=3
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2006. július 06. - 20:23
Elnézést, hogy ma mondtam vissza, de egész héten ezen filóztam. Végül úgy döntöttemhogy inkább kihagyom, majd ha lesz rövidebb túra akkor arra megyek, vagy ha 100%-os a térdem akkor hosszúra is.
Schnellthomas lehet hogy nem láttad a kérdésemet, hogy szeretném kölcsönkérni a hétvégére a slick gumijaidat. Persze ha nem adod akkor nem. A versenyre kéne vasárnap. Talán slickekkel az abszolút esélytelenek sorából az esélytelenek sorába jövök fel.
Schnellthomas lehet hogy nem láttad a kérdésemet, hogy szeretném kölcsönkérni a hétvégére a slick gumijaidat. Persze ha nem adod akkor nem. A versenyre kéne vasárnap. Talán slickekkel az abszolút esélytelenek sorából az esélytelenek sorába jövök fel.
Írta 2006. július 06. - 20:22
Anett! akkor maradjon az eredeti idõ, emrt már nem tok szólni a jóbarátomnak... de jó fél 6kor bicózni
Akkor 9-kor tali!
Mi az, hogy fél 6 kor bicózni?
Írta 2006. július 06. - 20:16
plul ha felmentek Dobogókõre és ott mentek egy karikát és már egy nap kilõve, egy nap pihi nap, mint a touron és már csak 6 nap van
Anett! akkor maradjon az eredeti idõ, emrt már nem tok szólni a jóbarátomnak... de jó fél 6kor bicózni
Írta 2006. július 06. - 20:14
thx, de inkább erdõben kéne útvonal. hegyekben. de bármit megghallgatok.
Írta 2006. július 06. - 20:03
én nem tok, mert nem ismerek ilyeneket, de fogsz kapni útvonalakat, ebben biztos vagyok, amúgy holnap megyünk Esztergomba, de betonon
Írta 2006. július 06. - 20:01
hellosztok
egy kis segítséget szeretnék tõletek kérni. augusztus közepén mennénk 6an majd Esztergomba kerótúrára Debrecenbõl. Innen vonattal odáig, és onnan szeretnénk majd túrákat csinálni. Tudnátok segíteni benne, hogy milyen jó útvonalak vannak arrafelé?8 napra megyünk, így lehet benne hosszabb, rövidebb, keményebb, so mindenféle. Segítségeteket elõre is thx.
egy kis segítséget szeretnék tõletek kérni. augusztus közepén mennénk 6an majd Esztergomba kerótúrára Debrecenbõl. Innen vonattal odáig, és onnan szeretnénk majd túrákat csinálni. Tudnátok segíteni benne, hogy milyen jó útvonalak vannak arrafelé?8 napra megyünk, így lehet benne hosszabb, rövidebb, keményebb, so mindenféle. Segítségeteket elõre is thx.