Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Komárom-Esztergom megye bringásai ide!

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
21661 hozzászólás a témában

Grolsch

Grolsch

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.323 hozzászólás

Grolsch Esztergomban...a Bazilikáig..ÁÁÁÁÁÁ Biztos elfértem volna a kormányommal így is majdnem lenyomtam 1-2 visszapillantót

Ott már nem volt forgalom! A Vaskapu meg fent van egy hegyen...oda a kutya se jár...majd legközelebb :D

Amúgy igen, Bicskéig el lehet jutni mellékutakon. De onnan nemtudom.
Azt tudom, hogy Biatorbágy, meg Herceghalom fele fut párhuzamosan a 100-asal alsóbbrendû út.

de hol van még a 2 hét múlva péntek...addig még 20 dolog közbejön neked Szilárd :P:D
Legyél te is szerencse csomag! :icon_bigg

LooR

LooR

vendég

• fórumtag
  • 114 hozzászólás
Grolsch Esztergomban...a Bazilikáig..ÁÁÁÁÁÁ Biztos elfértem volna a kormányommal így is majdnem lenyomtam 1-2 visszapillantót:D

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
Nekem mindegy merre megyünk, mehetünk autópályán is :D
nnah de ha talizunk Nálatok Szárligeten, onnan el lehet menni a spár központig egy úton nem?? de beleugrom a térképbe és nézek valamit, amivel tuti meglesz :)
Menjünk vissza és másszuk meg, van még energiaszeletem :D
"...nem kurva Õ, csak megadatott neki minden pasi...":)

LooR

LooR

vendég

• fórumtag
  • 114 hozzászólás
Csak Óútisok SZILÁRD a haverokat meg felejted azé én is szeretem ám a óutat.
Szal ha én is jó vagyok még (tod énis birok annyit majdnem mint te:)), akko rám számíthatsz.

Grolsch

Grolsch

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.323 hozzászólás
Szilárd tudod hol szúrtuk el pénteken? Esztergomban elindultunk felfele a bazilika felé...tovább kellett volna menni a Vaskapuig, az egy fincsi emelkedõ!!Akkor tuti meglett volna a 100-as.:)

A százas úton akarsz menni Budaörsre? Hú én attól parázok...

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
O.útisok mit csináltok 2 hét múlva pénteken???
Én megyek Budaörsre bicóval egyik oszttársamhoz... ha valakinek van kedve csatlakozhat, remélem akkor már átlépem a bûvõs 100 km-s álomhatárt :)
Illetve ha már ott vagyunk, akkor benézhetünk TOmhoz is Biatorbágyra... Nah valaki?

LooR

LooR

vendég

• fórumtag
  • 114 hozzászólás
THX Szilárdnem írni fogok még ....

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
néhány jó tanács, mert Újonc vagy...
A hozzászólásodat az üzenet küldése után 15 percig tudod módosítani az "ezt módosítom" vagy "szerkesztés" (nem emléxem pontosan)... ez még az elején nem gáz, a moderátorok sem szólnak érte, de késõbb törekedj erre, kb. egy hónap múlva már kapod a felszólítást priviben, ha nem használod...:)
Az "idézet innen" gomb használatát már msnen bemutattam... hozzászólásaidban kerüld az obszcén kifejezéseket és nem verd szét a már meglévõ közösséget :D ha trágárkodsz, akkor tölik hozászólásod, ill. 2 napos, vagy durvább pihenõkre leszel kényszerítve, ami nem jó, mert a megfelelõ topikokban sok hasznos tanácsot kaphatsz...
remélem nem félemlítettelek meg, és továbbra is fogsz írogatni :)
ha kérdésed lenne nyugodtan tedd fel, és segítünk!

LooR

LooR

vendég

• fórumtag
  • 114 hozzászólás

bazz mindenki biciklizik én meg sört pakolok!! hol itt az igazság??? de majd 9 munkanap múlva, bealázok mindenkit :D

LooR! déházz le a kilátótól a völgyben és máris beruházol 2 slik gumiba :D és elkerülöd az erdõket :)

Neked meg legalább van munkád, és tudsz pénzt szedni új alkatrszekre.

LooR

LooR

vendég

• fórumtag
  • 114 hozzászólás
Még nem naon Fúrumoztam most lett internetem ... Szal ha valami nem nagyon érthetö akko sorry.

LooR

LooR

vendég

• fórumtag
  • 114 hozzászólás
LooR! déházz le a kilátótól a völgyben és máris beruházol 2 slik gumiba :D és elkerülöd az erdõket :)

Inkább vágneám le a lábam minthogy örökre lemásszak a trerprõl de asszem ezt te is tudod

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
Az 1 óra várakozás nem gáz, ha van hûvös hely, meg csap, és ezek mindegyike jelen volt a Turul tetõn :D.... amúgy Anett akkor szivasd meg, amikor nem számít rá :)

Grolsch

Grolsch

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.323 hozzászólás

Sziasztok!

Ájjjj,ekkora elcseszett versenyem még sosenemis volt!Nem volt ott a lelkem világának teljes nyugalma és békessége ahol kellett volna lennie.Tardos elött a gorbán feladtam.
Anett igenis számít mennyire vagy békességben.Sokat számít egy versenyen hogy tudsz-e arra koncentrálni vagy sem.

Szeptember 9-ig kemény hegyi edzés,már csak azért is kemény,mert utána 24órás montizás lesz.Majd dobogókõt megrakom!OK?

Ha már befizeted a nevezési díjat igenis tedd oda magad, ha már a világfájdalma éget is!! Szerintem...vagy reggel aludtál volna tovább :D

Amúgy hogy a többiek is tudják, igen egy órát vártam rád, de nem hívtalak fel, mert azt hittem még versenyzel...de áááá...nagyban sörözött!
Ezt még visszakapod :D

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
bazz mindenki biciklizik én meg sört pakolok!! hol itt az igazság??? de majd 9 munkanap múlva, bealázok mindenkit :D

mxpro

mxpro

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.453 hozzászólás
Hazaértem. Jó volt a verseny, azt hiszem önmagamhoz képest jól mentem.:D Scnell! Anett rád várt kint a versenyen erre te hazajössz és még be is sörözöl.:D

finja

finja

vendég

• fórumtag
  • 70 hozzászólás
Mi tyû?
Igen-tyû,vagy nem-tyû

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.671 hozzászólás

Tyû

Tyû
"Hogy soha többet ne fordulhasson elõ veled,hogy egy kapcsolatban elfogy a színes ceruzád! ":)

finja

finja

vendég

• fórumtag
  • 70 hozzászólás
Megrakod velem Környét most?
Helyreállítjuk a lelked nyugalmát :)

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.671 hozzászólás
Sziasztok!

Ájjjj,ekkora elcseszett versenyem még sosenemis volt!Nem volt ott a lelkem világának teljes nyugalma és békessége ahol kellett volna lennie.Tardos elött a gorbán feladtam.
Anett igenis számít mennyire vagy békességben.Sokat számít egy versenyen hogy tudsz-e arra koncentrálni vagy sem.

Szeptember 9-ig kemény hegyi edzés,már csak azért is kemény,mert utána 24órás montizás lesz.Majd dobogókõt megrakom!OK?
"Hogy soha többet ne fordulhasson elõ veled,hogy egy kapcsolatban elfogy a színes ceruzád! ":)

finja

finja

vendég

• fórumtag
  • 70 hozzászólás

Érden van vmi tetõt csinál.

Persze, egész nap henyélt a medencében,és csak az én gatyám rohadt a Balcsinál!
Remélem, ma legalább 100on megrakja!