Elfogadom az ajánlatodat, szal elkérném kölibe egy napra a szíjat, mert szombaton megkapom

korábban indulhatunk, sõt támogatom az ötletet... 7?
Egyébként lassan mindenki gondolkodjon a lámpa vásárláson, mert azért már nincs olyan nagyon messze a 24 órás verseny
Te ........... !:rocketman Nem fogadunk el kifogást!Bazz,most ígértem hogy holnap is megyek melózni!
Áááááááááááááááááá!!!Bocsássatok meg,elfeledtem.Akkor gondolom Anett se megy ha nem láthatja izmos fenekem!
van minden!
a táska is maradhat még ha kell,tudod amit még tavaly adtam kölcsön "pár hétre"
Mx! Ja igen...slick gumival több eséllyel indulhatsz!
Hotmaat! Sorry, de már csak te maradtál Meg Mx...de a végén úgyis csak egy maradhat
Amúgy lenne kedvem megint egy erdei tekeréshez!!
MX Pite én csak arra lettem volna, kíváncsi, hogy jó volt/nem volt jó...nincs kedvem egy egész tipokot végigolvasni...de ha közös tekerésben gondolkodsz, vigyázz, mert itt nagyon passzívak az emberek!
Bocsi ezt nem hagyhattam ki, de MXpro egyedül szeret tekerni...Hotmaat törökbálinti, ezért vele inkább Pest megyében csatangolunk(õ nem passzív, csak dolgozik). Szilárd az aszfaltot preferálja...és én is csak vmi közös megmozdulás alkalmával veszem elõ a montit, mert én outizni szeretek.
Amúgy meg most pénteken (holnap) megyünk aszfalton Párkányba, Tarjánon keresztül, oda-vissza 120km-nél nem több, ha van kedved gyere, szívesen látunk!!!
"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám
MC Pite...sajna itt többségében aszfalt-betyárok vagyunk...nem tudom te milyen durván nyomod a dzsindzsában!
Na legalább van vki aki ismeri a Vértest
MC Pite...sajna itt többségében aszfalt-betyárok vagyunk...nem tudom te milyen durván nyomod a dzsindzsában!
...és milyen volt Duna Marci?
"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám
Most meg biztosan visszamondom. Én is gondolkozom a vasárnapi versenyben, persze csak rövid távon és montival. Nem hiszem hogy kibírna a térdem annyit. Bár már rohamosan javul, de a múltkori Komárnói túrán is Tatától hazafele rendesen fájt. Tehát annak a túrának a duplája fõleg hegyeken keresztül ahol nem lehet pörgetni rövid hajtókarral nem tenne jót neki. Max 40-50 km-eket merek vele vállalni. Könnyelmûség volt igent mondanom a túrára. Szóval bocsi. A hosszú hozzászólás miatt is.bár Mx is biztosra mondta...