Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Komárom-Esztergom megye bringásai ide!

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
21661 hozzászólás a témában

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
Anett!
Elfogadom az ajánlatodat, szal elkérném kölibe egy napra a szíjat, mert szombaton megkapom :)
korábban indulhatunk, sõt támogatom az ötletet... 7?
"...nem kurva Õ, csak megadatott neki minden pasi...":)

Grolsch

Grolsch

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.323 hozzászólás
:wtf: Azért ugye tisztában vagytok vele, hogy a pont a túra elõtti nap ketten mondtátok vissza a részvételt?!?
No comment!

Hárman azért nem lesz olyan yo!

Egyébként lassan mindenki gondolkodjon a lámpa vásárláson, mert azért már nincs olyan nagyon messze a 24 órás verseny

Tamás ha ezt így folytatod, megint elkezdesz a versennyel álmodni :D
Legyél te is szerencse csomag! :icon_bigg

Grolsch

Grolsch

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.323 hozzászólás

Bazz,most ígértem hogy holnap is megyek melózni!
Áááááááááááááááááá!!!Bocsássatok meg,elfeledtem.Akkor gondolom Anett se megy ha nem láthatja izmos fenekem! :D

Te ........... !:rocketman Nem fogadunk el kifogást!

Szilárd, kell klipsz-szíj? Mert akkor holnap viszek!
Tényleg ha már MX nem jön, amit nagyon sajnálok, akkor nem indulunk elõbb?Nagyon meleg volt ma is, holnap se lesz jobb.

Én fejlámpát majd utsó hetekben fogok venni...most nyaralásra kell a pénz!
Szilárd hol vetted a lámpát, van még?

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.671 hozzászólás
Bazz,most ígértem hogy holnap is megyek melózni!
Áááááááááááááááááá!!!Bocsássatok meg,elfeledtem.Akkor gondolom Anett se megy ha nem láthatja izmos fenekem! :D
"Hogy soha többet ne fordulhasson elõ veled,hogy egy kapcsolatban elfogy a színes ceruzád! ":)

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás

van minden!
a táska is maradhat még ha kell,tudod amit még tavaly adtam kölcsön "pár hétre" :D

emléxem valamire, mintha adtál volna, de sajan múlt héten elestem és összeszaggattam a tatyót és ég nincs szalnonképes állapotban :D
elvileg péntken jön klipszszíj, de ez nem biztos, mert már 2 hete várok rá :(

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
már csak anyukámat kell megfûzni, h. elõlegezzen 6100 pénzt a fizetésembõl, amit júniusban kerestem... hátha nem utalják el addíg, amikor a lámpát hozzák :D
amúgy kátej hl 100ast találtam 4000ért... szerintetek?

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.150 hozzászólás
Hohó most vettem csak észre, hogy még 1 Trek-es lett a topickban juppí légy üdvözölve.

Egyébként lassan mindenki gondolkodjon a lámpa vásárláson, mert azért már nincs olyan nagyon messze a 24 órás verseny:D

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
nos akkor 4en megyünk, mert egyik jóbarátom is jön a kaprin búmerjárval...
És akkor az elõzõ feltételekkel megyünk megint... reggel 9kor a Tarjáni keresztezõdésben... júúúj de várom már!!!! :)
Mx azért gondold meg...
a versenyt ismét kihagyom, mert megyek melózni...
jövõhéten veszek cat-eye fejlámpát 4 ropiért, 11rõl leárazva :)

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás

Mx! Ja igen...slick gumival több eséllyel indulhatsz!

Hotmaat! Sorry, de már csak te maradtál Meg Mx...de a végén úgyis csak egy maradhat
Amúgy lenne kedvem megint egy erdei tekeréshez!!

MX Pite én csak arra lettem volna, kíváncsi, hogy jó volt/nem volt jó...nincs kedvem egy egész tipokot végigolvasni...de ha közös tekerésben gondolkodsz, vigyázz, mert itt nagyon passzívak az emberek!:D

Bocsi ezt nem hagyhattam ki, de MXpro egyedül szeret tekerni...Hotmaat törökbálinti, ezért vele inkább Pest megyében csatangolunk(õ nem passzív, csak dolgozik). Szilárd az aszfaltot preferálja...és én is csak vmi közös megmozdulás alkalmával veszem elõ a montit, mert én outizni szeretek.

Amúgy meg most pénteken (holnap) megyünk aszfalton Párkányba, Tarjánon keresztül, oda-vissza 120km-nél nem több, ha van kedved gyere, szívesen látunk!!!

Duna marci:
"Henger leírta a nagyját, nekem már nem kell annyit hogy ez lelkitusa volt, nem fizikai...

Én kondíciómtól féltem, mert 2 hete betegség miatt nem tekertem és eléggé leépültem, utána idõm nem volt kimenni csak 1×, ahol nem voltam elégedett a teljesítményemmel. De a tekeréssel nem volt probléma a versenyen.

Úgy terveztük túrázunk, had startoljanak csak el a tömegek, mi majd tekerünk frankón utánuk, legalább lenyomják a vizes füvet elöttünk, stb. Érdekes volt, hogy rengeteg embert megelõztünk felfele az aszfalton (meg is jegyeztek sokan a piros táskavédõmrõl :-) ), vagy 200 embert, úgy látszik hogy ez nekünk hazai pálya volt, mások nem szerették az ilyen közepes/lightos emelkedõket...

Elkezdõdik a terep... akarom mondani a tolás. Már az elsõ saras lejtõn problémáim voltak a vastag gumimmal - mint utólag kideült emiatt *tam annyit, de ne rohanjunk ennyire elõre.

Tekerünk, szenvedünk, Tomi barátomnak a Michelin gumik sem anyagban sem mintázatban nem hozták amit az út megkívánt, így egyenesen sem sikerült arra menni mint szeretett volna, illetve felfele sok tolás volt emiatt. Emiatt is, illetve több szerelési megállás miatt a középtávosoktól vagy 20 percre lemaradtunk. Tuti utolsók voltunk, majd 20-25 km környékén beértük és visszaelõztük a középtávosok végét -akik közt volt aki trekking gumival nyomta, neki is egy nagy respect hogy így bevállalta!

Elõl kis tányéron a láncom állandóan beszorult a villához, hátul a 3 nagy fogaskeréken istentelenül rág, úgyhogy ezeket gyakorlatilag mellõztem, így elég 'kellemes' volt pár helyen menni. Egy nagy lejtõ után Dobogókõ elött 2Km-rel végre volt slag, váltót lepucultam a sok gaztól, kis kövektõl, sártól. Elöl kis tárcsa OK, hátúl úgy néz ki marandó probléma... remek, már kezdem érteni miért hokibájkkal jöttek páran... :-(

Dobogókõnél csatlakoztunk egy lányhoz, akivel többször oda/vissza kerültük egymást, kb olyan tempóban jött mint mi, õ is csak végig akart menni, nem akart sietni ilyen úton - remek, nem is sejtettük akkor még hogy ez mennyire jó lesz. Így egymást elszórakoztattuk, a hangulat tûrhetõ volt - az utolsó 15Km-es szakaszig. Itt jött elõ a széles gumi problémám...
Mindegy, hogy lejtõ, emelkedõ vagy egyenesen toltam, 1-2perc alatt blokkolt elsõ-hátsó a sártól, 2-3 perc takarítás. 1-2 eltömõdés, 2-3 takarít. Egy idõ után szinte sírhatnékom volt, hogy a 3-4 centis sárban csúszkálva nincs jobb dolgom, mint szántani biciklivel. Többször fel akartam venni... idáig nem vettem komolyan hogy több kilóval nehezebb lesz a gép... hát nem vagyok egy gyenge gyerek, de hogy nem sikerült 3 próbálkozás után sem felvenni a hátamra/vállamra, az eléggé elkeserített. Rángattam, húztam, legszívesebben földhöz vágtam volna. Ketten 5 perc alatt kikapjuk elsõ kereket, kitakarít, király! Másfél perc, megállt a kerék... Azt hiszem itt volt az elsõ mélypontom. Olyan törés volt nekem, hogy még kb 14km van hátra, és hogy tekerni lehetetlen, tolni lehetetlen, hogy itt akármit csinálok nem lesz semmi, vagy vonszolom tovább, vagy nem tudom, mert ott nem maradhatok az erdõben, a kutya nem jön értem :( . Féket nem akasztottam már vissza, ment tovább ez a tosziga, itt párszor dührohamot kaptam, iszonyat lassan haladtunk. Fél8kor a visegrádra felvezetõ (állítólag továbbra is agyagos) emelkedõ alján találkoztunk vkikkel, akik egy Transittal jöttek le a fenti frissítõ ponttól, és látván reménytelen küzdelmünket mutattak egy köves-keménysaras utat. Hogy a verseny miért nem mehetett arra azt nem tudom, de picit bepöccentem ott azokra akik az utat kijelölték.
Nagy respect azoknak akik ezt single tolták végig!
Fék vissza, és menetközben a fékhatás brutális csökkenésének észrevételezése... kopprahúzott fékekkel már lassultam kicsit... a sok sár esztergálta rendesena a felnim, azt nem vágom hogyha tök fényes volt a felni, miért nem fogott mégse, mindegy IJ.(Szerencsére ismerte az a lány akivel jöttünk azok közül vkit akik még mögöttünk jöttek középtávosok-akik szintén összetömörödtek közbe csapattá-, és telefonon leadta a drótot hogy még világosban leérjenek õk is.)
A dagonyázás után itt megint erõsödött bennem a tárcsára való upgrade szükségességének érzete...

20:00-kor a sátorban ültünk, mi voltunk az uccsók akik kaptak babgulyást - ami legalább finom volt. A célnál azt mondta a faszinger, hogy még 400an vannak kinn...

Következõleg vagy nem nevezek elõre, azon a 2000Ft-on már nem múlik hogy az idegeim, a vállam (bicikli vonszolás/toszigálás, ma már jobban érzem hogy nincs rendben) és a bicót hazavágjam. Vagy legelején elõnevezés, és ha takony az idõ, rövidtávra átnevez, vagy nem tudom. Póló kéne, de ha megint azon az agyagos szakaszon át megy az út; lemondok róla. Láttam sokan rosszabbul jártak mint pár fogaskerék rakoncátlankodása, ma és holnap miszlikbe szedem a gépet és megnézem mi a helyzet, de félek hogy ennek anyagi vonzata lesz még :-(.

Még annyit, hogy a frissítõkre én nem panaszkodok, mikor mi jöttünk akkor még mindenütt volt minden bõven, de volt ahol már pakoltak, és akik utánunk jöttek hosszútávosok, nekik már viszont valszínû nem jutott, de csak mert hamar elhúzták a csíkot.

Saras képecske Utoljára tisztán... Gulasch :)Ha vkit érdekelnek még képek, akkor majd rakok fel, ill ma kapom meg a többit, mert azok nem az én telómmal készültek..."

OK, mikor?
Én sajna ... uhh, nem lesz jó :-(. 3tól 4ig orvosnál leszek, asszonypajti meg fél6kor jön a vonattal... viszont figyelem akkor még hogy mik vannak és joinolok köv :-) . Bár erdõben hasítani jobban szeretek, aszfalton is karikázok néha, Komárom-Párkány szakasz meg úgyis ismerõs a nemrégi Dunaparti túráról :-)

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

Grolsch

Grolsch

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.323 hozzászólás
Mx! Ja igen...slick gumival több eséllyel indulhatsz!

Hotmaat! Sorry, de már csak te maradtál :) Meg Mx...de a végén úgyis csak egy maradhat :P
Amúgy lenne kedvem megint egy erdei tekeréshez!!

MX Pite én csak arra lettem volna, kíváncsi, hogy jó volt/nem volt jó...nincs kedvem egy egész tipokot végigolvasni...de ha közös tekerésben gondolkodsz, vigyázz, mert itt nagyon passzívak az emberek!:D

Bocsi ezt nem hagyhattam ki, de MXpro egyedül szeret tekerni...Hotmaat törökbálinti, ezért vele inkább Pest megyében csatangolunk(õ nem passzív, csak dolgozik). Szilárd az aszfaltot preferálja...és én is csak vmi közös megmozdulás alkalmával veszem elõ a montit, mert én outizni szeretek.

Amúgy meg most pénteken (holnap) megyünk aszfalton Párkányba, Tarjánon keresztül, oda-vissza 120km-nél nem több, ha van kedved gyere, szívesen látunk!!!

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.150 hozzászólás

MC Pite...sajna itt többségében aszfalt-betyárok vagyunk...nem tudom te milyen durván nyomod a dzsindzsában! :D

Na azért csak a saját nevedben beszélj. Bár lassan igaz, hogy szinte nem is lesz rajtam kivül olyan aki szivesen megy terepen mióta Sun + Ano eltünt meg Szilárd átváltozott. Na jó Mx még itt van.

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás

Na legalább van vki aki ismeri a Vértest :D
MC Pite...sajna itt többségében aszfalt-betyárok vagyunk...nem tudom te milyen durván nyomod a dzsindzsában! :D

...és milyen volt Duna Marci?

http://forum.bikemag...?t=2347&page=15

Vértest csak G50rõl ismerem, inkább Bajót-Nyerges-Lábatlan-Bikolpuszta részen vagyok ismerõs, de nyitot vagyok a többi részére is :)

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

Grolsch

Grolsch

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.323 hozzászólás
Na legalább van vki aki ismeri a Vértest :D

...és milyen volt Duna Marci?

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás
Üdv népek!

Nyergesi vagyok, elsõsorban Gerecsei montis tekerések érdekelenek, de néha a veri nyergében is megyek pár karistot :).

1-2 héten belül rendbe rakom amit a Duna Maraton szét*ott a gépemen, aztán aki környéken teker csatlakoznék hozzá(juk)...

Grolsch

Grolsch

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.323 hozzászólás
Na! Megyek holnap Párkánytúrára, mert már megvettem hozzá a doppingot:D

Mx! Kaptam levelet a TKTK-tól és most már bizton állítom, hogy montisoknak 30 km. Én nem megyek vasárnap versenyezni, mert nem tudok 24 km/h-t hegyeken 100km-en keresztül :( Majd szeptemberben ...:D
De megyek szurkolni Schnell!!!!!

mxpro

mxpro

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.453 hozzászólás

bár Mx is biztosra mondta...

Most meg biztosan visszamondom. Én is gondolkozom a vasárnapi versenyben, persze csak rövid távon és montival. Nem hiszem hogy kibírna a térdem annyit. Bár már rohamosan javul, de a múltkori Komárnói túrán is Tatától hazafele rendesen fájt. Tehát annak a túrának a duplája fõleg hegyeken keresztül ahol nem lehet pörgetni rövid hajtókarral nem tenne jót neki. Max 40-50 km-eket merek vele vállalni. Könnyelmûség volt igent mondanom a túrára. Szóval bocsi. A hosszú hozzászólás miatt is.
Schnell esetleg kölcsön tudnád adni a slick gumikat 2-3 napra? Bérleti díjat is fizetek.:D

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.671 hozzászólás
van minden!
a táska is maradhat még ha kell,tudod amit még tavaly adtam kölcsön "pár hétre" :D
"Hogy soha többet ne fordulhasson elõ veled,hogy egy kapcsolatban elfogy a színes ceruzád! ":)

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
Mx??? Anett??
Schnell nem tudsz valamit Anettrõl???
bár Mx is biztosra mondta... Anett egy nagy kérdõjel még, remélem nem sokáig.. :)
SchnellT nincs egy klipszszíjad kölibe péntekre??

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.671 hozzászólás
Én megyek Szilárd,annak ellenére hogy 250km vár rám szombaton és vasárnap meg egy amatõr verseny 100km távval.Szóval én megyek pénteken Szláj!

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
nos akkor pénteken lesz Párkány??? Anett meggondoltad már, h. jössz-e vagy nem?
Lécci írjatok, emrt akkro nem élem bele magam, ha idõben kiderül a végleges döntés...