Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Komárom-Esztergom megye bringásai ide!

- - - - -

• Please log in to reply
21661 replies to this topic

Ano

Ano

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,653 posts
  • LocationCsömör
nekem most csak egy kérdésem lenne ... a csütörtöki (holnapi 16:15kor tali) túra az erdõben lesz vagy ou-ton??
Mert tekerni jó!

ridergirl20

ridergirl20

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,188 posts
Loor!
most lámm nemrég volt szülinapod?
HAPPY BIRTHDAY!utólag is

ridergirl20

ridergirl20

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,188 posts
Oh ez a csütörtöki bicózás nagyon jól hangzik, és ahogy olvasgatom, lesztek is páran.arra nemtom van e esély, hogy nem én lennék a legbénább, de valamikor csak meg kéne tudnom.és sztem ez megfelelõ lenne, mer már tök régóta akarok elmenni arra a westeles-sorompós út felé
DE:a píbe nekem csüt du van edzésem(már megint edzés)ami azt jelenti, hogy 6 körül érek haza:(
remélem minnél hamarabb összejön, h mehessek, és nem szól közbe semmi
mindenkinek kellemes túrázást, és jól fáradjatok el:)
még pár kérdés:ez mennyi km?mikor értek zurück?mindenki együttmarad?és amugy mindenki versenybringás?
de jó lesz nektek

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,671 posts

Én is mehetek csütörtökön? És pontosan mit jelent az, hogy Turul alja, a madár lábát?

Kötelezõ velünk tartanod!És te vezetsz!Mi meg kapaszkodunk a nyeregcsövedbe,de felhívom figyelmed a szigorú nagytányér kónuszra!És nem állhatsz ki a nyeregbõl és nem is nyithatod ki a szádat!orrodon veszed a levegõt és nem nyafogsz! :D
Turul alja a keresztezõdést jelenti a legalján.
"Hogy soha többet ne fordulhasson elõ veled,hogy egy kapcsolatban elfogy a színes ceruzád! ":)

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,671 posts
Mindenkinek vége van 13nál?csak én vagyok 11es?
Vagy mivan?Leragadtam! :o
"Hogy soha többet ne fordulhasson elõ veled,hogy egy kapcsolatban elfogy a színes ceruzád! ":)

Kisvirág

Kisvirág

vendég

• fórumtag
  • 82 posts
Én is mehetek csütörtökön? És pontosan mit jelent az, hogy Turul alja, a madár lábát?

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,388 posts

Szilárd 42/13-mal tartja ezt a tempót.:D

Az szép :)
Bár az én térdemnem bírja a magas fordulatszámot (nem termeli a kenõanyagot, így porc eléggé el van kopva, igazából _így_ bicikliznem sem lenne szabad :). Balatonkörre mikor mentünk, 17° és esõ volt, Fehérvár elött tartottunk 35-40es átlagot a tökk km-es lejtõn, kb 45 C°os volt a térdem, és utána nem sokkal fel is adta, míg nem hagytam hülni/pihenni jó fél órát, aztán go tovább)

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

mxpro

mxpro

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,453 posts

Na, akkor 48/14el nem fogok vele tartani :D

Szilárd 42/13-mal tartja ezt a tempót.:D

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,150 posts

És igen, megyek szombaton montizni! Már készítem a kajákat, mégegyszer nem fogok eléhezni!!!

Mért multkor eléheztél? Vagy az olyankor volt amikor én nem voltam?
Ja egyébként sziasztok most értem vissza a céghez:)

Grolsch

Grolsch

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,323 posts
Nem kell izgulni a tempó miatt, ott leszek én nehezéknek, mint sereghajtó! :D
Legyél te is szerencse csomag! :icon_bigg

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,388 posts
Na, akkor 48/14el nem fogok vele tartani :D
Verivel (52/13?) alig tudom már tartani párszár méteren keresztül ezt a tempót... Igaz, komfortosra fújt gumikkal...

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

LooR

LooR

vendég

• fórumtag
  • 114 posts

A tempó lassabb lesz, mert én se tudok 30 körüli atlagot menni montival aszfalton. Erre csak Szilárd képes.:D

Jajaja , de a 30 pofaszélben ám ... tapasztalat:D neeeem nem mentünk ám Tatára az óúton 36.5 ös tempót szélcsedben...montival... jómútkor, és neeeeem nem haltam ám meg szilárd mögött fõleg mikor elkeztünk hegyet mászni...oké ott má nem volt nagy a tempó (fõleg miattam:p) de Gorbatetõrõl lefele jöttünk ám mint a állat ..azt rájöttem hogy elkopott a fékbetét...

Amúgy ha nem gáz csüttökön megyek én is, sztem visszaérek (haverom csütörtökön kap új bicót oszt kipróbáljuk) de lehet hogy nem érek vissza... de ha igen akko monnyuk lesz má bennem egy kisgorbakör de odaseneki.
A szél szót emel: "Menj el!"
De a madár már nem felel:
Tollak nélkül nem repül el...

Grolsch

Grolsch

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,323 posts

akkor csütörtökön lehet hogy én is mennék egy kicsit ... 16:15 kor a turul aljában ... de a szombatit azt nemhiszem ...

Okay, ott találkozunk!

Ano

Ano

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,653 posts
  • LocationCsömör
akkor csütörtökön lehet hogy én is mennék egy kicsit ... 16:15 kor a turul aljában ... de a szombatit azt nemhiszem ...
Mert tekerni jó!

mxpro

mxpro

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,453 posts
Kicsit sok az info mostanában. Néha én is belezavarodok, hogy ki kicsoda, és mi történik éppen.:)

Grolsch

Grolsch

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,323 posts
Igen jól írtad! Bocsi tényleg félreérthetõk voltunk :)

mxpro

mxpro

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,453 posts
Ano eltaláltad. Minek neked segíteni?:)

Ano

Ano

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,653 posts
  • LocationCsömör

7:40-es személy vonattal Törökbálint, aztán onnan Normafa, Jánoshegy, Hármas Hat. Hegy, aztán vissza...a nyelvünk is lógni fog...az enyim biztos :)

ez lesz a szombati program??

Jajj bocsi, akkor 16:15, ok megjegyeztem!

ez meg most csütörtökön?

valaki segítsen már kicsit :)
Mert tekerni jó!

Grolsch

Grolsch

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,323 posts

A találkozó 16:15-kor van nem 17:30-kor.

Jajj bocsi, akkor 16:15, ok megjegyeztem!

Grolsch

Grolsch

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,323 posts
7:40-es személy vonattal Törökbálint, aztán onnan Normafa, Jánoshegy, Hármas Hat. Hegy, aztán vissza...a nyelvünk is lógni fog...az enyim biztos :)