Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Komárom-Esztergom megye bringásai ide!

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
21661 hozzászólás a témában

mxpro

mxpro

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.453 hozzászólás

A csütürtöki tekerésrõl nem sok mindent tudok mondani...felmegyünk a Turulra, Westel úton be, aztán vhol Agostyánban, vagy Tatán lukadunk ki. Nem hangzik vészesnek, fõleg úgy, hogy 17:30-kor van tali a Turul aljában. :)

Szilárd elõre szólok, hogy montival nemtudok ám 30-al menni, szóval erõs visszaesés várható majd a párkányi túrához képes :P

A találkozó 16:15-kor van nem 17:30-kor. De ha valakineknek nem jó az idõpont akkor lehet késõbbre tolni, de 17:00-nál késõbbre nem érdemes.
A tempó lassabb lesz, mert én se tudok 30 körüli atlagot menni montival aszfalton. Erre csak Szilárd képes.:D

Ano

Ano

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.653 hozzászólás
  • LocationCsömör
Szombaton ... hova is?

Amugy sokminden utal arra hogy Mango = Ancsa ... tescoban dolgozik a postán és 76os születésû (az email címe alapján) és trek váza van a k.épen és mintha az egy sid telo lenne ... he ez mind igaz akkor 99,99% hogy Mango=Ancsa :)
Mert tekerni jó!

Grolsch

Grolsch

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.323 hozzászólás
Na, ki nem kerül elõ!? :D
Mangó ebbõl vérengzés lesz! De megpróbálom menteni a helyzetet...

...nemtom hogy hívják Mangót, de tuti nem Ancsa!Feltöltött kép

Ano te nem jössz szomabton? Ha már idetévedtél!
Legyél te is szerencse csomag! :icon_bigg

Ano

Ano

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.653 hozzászólás
  • LocationCsömör

"Eredetileg Grolsch írta:
Mango! Hol nyomod a postán? Ismered a Gyöngyi-nénit?"
A helyi Tescoban.Milyen Gyöngyi néni?Pontosíts légyszíves!

Mango téged véletlenül nem Ancsának hívnak? :)
Mert tekerni jó!

Grolsch

Grolsch

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.323 hozzászólás

1x lesz egy 200m meredek

húú! Alig várom! Nyami! :D

Grolsch

Grolsch

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.323 hozzászólás

Te mennyit fújsz a gumikba?! 3 bar körül elég szokott lenni tudtommal... (mindegy, ilyenem van és keményre tudom fújni, ami gõzinm sincs hány bar, de 80 kg vagyok :) )

Jah, természetesen van hozzá felfogatás, általában még a kulacs alá is berakhatod ha elég hoszú a csavar, mert oldalra lóg a pumpa tartója.

Jaja! Pont ilyet ajánlott a boltos is, csak pont nem volt nála...mondta, hogy majd hoz Rocky pumpát, mer az olcsó, és fém tesû...én meg vakartam a fejem, hogy miféle márka az a Rocky?? :D:D De már tudom, hogy nem márka hanem típus!

Montiba igen max 3 barig fújom, de outiba elkell a 8 bar, 6 alá menni, meg veszélyes!
És igen, megyek szombaton montizni! Már készítem a kajákat, mégegyszer nem fogok eléhezni!!!

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás

Kedves Fórumos társak...
Kik jönnek Szombatom? Most írnámhogy írjanak vmit magukról de szombaton úgy is meg isnerem õket ...

HA esetleg vkiben a irkálmányim azt a benyomást keltenék, hogy paraszt a stílusom vagy paraszt vagyok ... Fönn vagyok egy másik fórumon is, az nem BICÓS ott kaptem ezt a kritikát:p ... akko sorry. NEM akarok bunkónak tûnni sztem nem is vagyok az meg ha az is lennék nem szándékos:D

80% hogy tudok menni...

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

Grolsch

Grolsch

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.323 hozzászólás

Nem lehet h engem láttál?Én még sosem taliztam csajjal...!Grolsch!Szted mi nem vagyunk egy kaliber?V csak nem szimpi a búrám? Csüt-ön milyet mennétek?Mert lehet én is mennék h nem baj.

De-de tök szimpi vagy! Félre ne érst, szeretném is, ha együtt túrázgatnánk, nekem csak azon csillant meg a szemem, hogy outi!

Az a Terkkes lány, akit a Turulnál láttam, az is outival volt. Nem nagyon szoktam montizni, csak ha van egy ilyen összeröffenés, akkor azt nem lehet kihagyni ;)

A csütürtöki tekerésrõl nem sok mindent tudok mondani...felmegyünk a Turulra, Westel úton be, aztán vhol Agostyánban, vagy Tatán lukadunk ki. Nem hangzik vészesnek, fõleg úgy, hogy 17:30-kor van tali a Turul aljában. :)

Szilárd elõre szólok, hogy montival nemtudok ám 30-al menni, szóval erõs visszaesés várható majd a párkányi túrához képes :P

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás

Azért ragasztottam, mert ezt is ki kell próbálni és olcsóbb mint a belsõ Meg nem volt nálam belsõ.

Köszi a pumpa tippet, nem gondoltam, hogy 2000-nél többet fogok rákölteni, mert jó ha egy évben egyszer kell.... egyenlõre

Azt írja a BBB pumpához, hogy kifejezetten outisoknak kifejlesztve, 6 Bar-ig fúj! Na azt fújhatom :D a plusz 2 bart, meg beleimadkozom, vagy mi? Jó vészhelyzetben lehet elég a 6, de nem hiszem, hogy egy pumpából kihozható a max...

De no problem...úgyis montira kell, mert outihoz patronom van!

Na, megvan:
Feltöltött kép

SKS Rookie XL

Leírás:
Nagy teljesítményû compact mini pumpa különféle szeleptípushoz alkalmazható reverzibilis fejrésszel.
A pumpához a vázra való erõsítéshez gumi bilincs jár.
Méret: 210mm,
Súly: 115g
Max.nyomás: 6 bar

Te mennyit fújsz a gumikba?! 3 bar körül elég szokott lenni tudtommal... (mindegy, ilyenem van és keményre tudom fújni, ami gõzinm sincs hány bar, de 80 kg vagyok :) )

Jah, természetesen van hozzá felfogatás, általában még a kulacs alá is berakhatod ha elég hoszú a csavar, mert oldalra lóg a pumpa tartója.

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.671 hozzászólás
Jaja,nem drága a rétes.De viszont annál tömörebb benne a cucc(túró,mák,stb ki melyiket szereti)Szóval csak ajánlani tudom!MEgéri felmászni érte a hegyre!Bár nem is vészes az út felfelé.1x lesz egy 200m meredek,de mondom: MEGÉRI FELMENNI A RÉTESÉRT!
Na gyere csak te is!

Jujj én megyek is melózni!

Sziasztok!
"Hogy soha többet ne fordulhasson elõ veled,hogy egy kapcsolatban elfogy a színes ceruzád! ":)

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.671 hozzászólás
Én erre esküszöm!
http://ebike.hu/term...pumpa/mini/2382
Ha megélem azt a pillanatot mikor elromlik akkor is ilyet veszek majd!
Igaz a nyomásmérõje szétbaszódott már,de ez a legtöbbnél is így van.
A markoló része nagyon jó és kényelmes vele pumpálni is.
"Hogy soha többet ne fordulhasson elõ veled,hogy egy kapcsolatban elfogy a színes ceruzád! ":)

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás

:love1: szasztok
lehet h nem sok közöm van a fórumhaz,max annyi, hogy imádok bicózni, és imádom a bicósokat :)
meg talán kicsit irigyellek benneteket, mer tök jó társaságban tök jókat bicóztok
nékem nincs túl tuti partnerem, meg felszerelésem, de én álmokkal a szívemben, nem pénzel a zsebemben bicózok
de az mindíg örömmel tölti szívemet, ha országutisokat látok
I'm from Tatabánya, és itten a környéken(Tata) sztam bicózni
sajna only 1 partnerem van akivel néhanapján szoktunk bringázni
én nagyon-nagyon szeretek bringázni.mint már mondottam, de tényleg
meg szomorú is hogy nem sok ilyen bicófun csaj van mostanában,akkor meg kivel tekerjek?nekem életem a sport
ha ez senkit se érdekel akkor bocs

Montid nincs? Jöhetnél szombaton . mint már említették, ehhez nem kell zsé, 2Kból meg is réteseztünk és ittunk is :)

Grolsch

Grolsch

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.323 hozzászólás
Azért ragasztottam, mert ezt is ki kell próbálni és olcsóbb mint a belsõ ;) Meg nem volt nálam belsõ.

Köszi a pumpa tippet, nem gondoltam, hogy 2000-nél többet fogok rákölteni, mert jó ha egy évben egyszer kell.... egyenlõre :)

Azt írja a BBB pumpához, hogy kifejezetten outisoknak kifejlesztve, 6 Bar-ig fúj! Na azt fújhatom :D a plusz 2 bart, meg beleimadkozom, vagy mi? Jó vészhelyzetben lehet elég a 6, de nem hiszem, hogy egy pumpából kihozható a max...

De no problem...úgyis montira kell, mert outihoz patronom van!

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás
Én SKS pumpát vettem 1750ért és alu, bicikli és autó szelepes...
Miért ragasztotok, mikor 400Ft egy belsõ, és az tuti?
http://ebike.hu/term...pumpa/mini/3219 ehhez hasonlóm van
de ez is jó szvsz http://ebike.hu/term...pumpa/mini/3439
Elég keményre tudod fújni vele, defekt/utánfújásra tökéletes...

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás

Nagy vizit volt a gépen?:) És milyen váltót veszel rá? Láttam korábban Tourney volt.

Deore elölre/hátra.
Agy mégse jött, uh köv héten megint megy - eredetileg ezért vittem el :(

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.671 hozzászólás
Jó reggelt!Nah így se aludtam már rég!
Ma valami hûdenagy meló lesz a boltban mert írt sms-t a fõnõk hogy van meló.Ebbõl megint szarráfáradás lesz.

LooR

LooR

vendég

• fórumtag
  • 114 hozzászólás
NA jóreggelt Bringások.
Még sose menem úgy hogy 7 -en vagy 10 lennénk biztos király lesz!!!!!

De ÚJONCOK mé csak én egyedül, más nem ér rá?
Ha nem akko az sem baj majd legközelebb....
A szél szót emel: "Menj el!"
De a madár már nem felel:
Tollak nélkül nem repül el...

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.150 hozzászólás
Na pálinkás jóreggelt mindenkinek 1 napig vidéken vagyok ti meg jól teleirjátok a topicot csak gyözzem olvasni.
Tegnap felrakták az LX-et a gépre és iszonyat zsír gyorsan fel is másztunk Jani hegyre asszonnyal.

Szombaton akkor most ki jön?

Eddig ha jól értem:

Anett, Mx, Szláj, Schnell, Loor, Kisvirág50%, +1haver tölem, +1 haver tölem50%, Pite?, Én
Ha valakit kihagytam ezer boccs, csak hirteleln kb duplájára nõtt a Topicot látogatók száma azt még nem szoktam meg.

Ez király már most akik biztosra mondják vagyunk 7-en azt még lehet, hogy még többen leszünk ZSÍR ha mindenki eljönne 10-en lennénk azért nem kis fejlödés a multkori 4-hez képest:)

Na megint léptem vidékre ha visszaérek értelmes idöben még benézek.
Sziasztok

Mango

Mango

vendég

• fórumtag
  • 126 hozzászólás

Ridergirl!
Még egy outis csaj itt a környéken? Jajj egy álmom vált valóra! :love1:

Milyen bicóval nyomod? Nem lehet, hogy már láttalak? Egy Trekkes csajt egyszer láttam a Turulnál...

Amúgy írj bátran bármit, mégha nem is bicóval kapcsolatos, elvégre ez a topic a helyi erõk gyûjtõhelye! :)

A lényeg a lényeg, hogy én utálok egyedül tekerni, és tök jó lenne magam kaliberû csajszival tekergészni, szóval írj mikor érsz rá és én izzítok, jelenleg munkanélküli vagyok :P szal ráérek!

Nem lehet h engem láttál?Én még sosem taliztam csajjal...!Grolsch!Szted mi nem vagyunk egy kaliber?V csak nem szimpi a búrám? Csüt-ön milyet mennétek?Mert lehet én is mennék h nem baj.

Grolsch

Grolsch

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.323 hozzászólás
Fazéktól fazékig? :confused: