Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Komárom-Esztergom megye bringásai ide!

- - - - -

• Please log in to reply
21661 replies to this topic

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts
Azé' nem mindenkit nyomok le országútom (LooR rövid "o" és hosszú "ú" az országút rövidítése :D), van egy ember, aki kifogott rajtam, de még nincs minden veszve :D
Visegrád??? hmm nem is rossz, én benn vagyok, de csak egy Budaörs oda vissza után, amit Péntekekn meg is ej/lytek és szerencsére van mellékút Biáig és csak onnantól kell az 1esen menni, ezt Sunset mondta, szal bizti létezik még :D
"...nem kurva Õ, csak megadatott neki minden pasi...":)

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,388 posts
http://kep.tar.hu:80...iaim/50326208#2
Tök összekeverte, majd sorrendbe rakom õket...

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

Grolsch

Grolsch

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,323 posts

(Csak válogatom, javítgatom elötte)

...meg retusálom! :D
Legyél te is szerencse csomag! :icon_bigg

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,388 posts

Hotmaat! Túl nagy a kép! Kicsinyítsd le vhogy, vagy link, mert Atyánk szólni fog érte! Nekem már szólt a múltkor :P

Igen, vannak érdekes képek Sunset galériájában:D Már várom, hogy Schnell is megjöjjön és feltegye az övéit is!
Pite! Te nem teszed fel a világhálóra, hogy mi is láthassuk miket kattintgattál? :)

Dede, délután rakom! (Csak válogatom, javítgatom elötte)

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

Grolsch

Grolsch

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,323 posts
Hotmaat! Túl nagy a kép! Kicsinyítsd le vhogy, vagy link, mert Atyánk szólni fog érte! Nekem már szólt a múltkor :P

Igen, vannak érdekes képek Sunset galériájában:D Már várom, hogy Schnell is megjöjjön és feltegye az övéit is!
Pite! Te nem teszed fel a világhálóra, hogy mi is láthassuk miket kattintgattál? :)

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,150 posts
Stibi köfi

Más:
Ezen a képen igen érdekes feje van barátunknak:D:
Feltöltött kép

STibi

STibi

vendég

• fórumtag
  • 42 posts
Szóval mindenki megy mindenhol...;) Helyes! Én is mentem már mtb-vel. Sõt mennék is, de mtb-bõl csak tanyai bringám van:D

hotmaat! Jó az aláírásod!:D

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,150 posts

Tatabányáról, a tarjáni hegyeken keresztül. :P

Sorry LooR! Szóval LooR is szokott aszfalton nyomulni...na mindjárt minden montis kijelenti, hogy szokott aszfalton nyomulni! Jogos!

Én speciel csak akkor megyek outon, ha muszály, mert nem szeretem, bár ezt már sokszor kifejtrettem:D

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,150 posts

Ja igen fini volt a tekerés! Vki tudna mondani egy számot, hogy mennyit mentünk, mert itthon is el kell dicsekedni! ;) :)

A szám 58.6 nekem nektek kb 60

mxpro

mxpro

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,453 posts
Én szoktam aszfalton nyomulni. Néha országutival is.:D
Üdv a köreinkben STibi.

Grolsch

Grolsch

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,323 posts

Szép kis túra lenne. Honnan indultatok? (Mármint múlt héten.)

Tatabányáról, a tarjáni hegyeken keresztül. :P

Sorry LooR! Szóval LooR is szokott aszfalton nyomulni...na mindjárt minden montis kijelenti, hogy szokott aszfalton nyomulni! Jogos!

STibi

STibi

vendég

• fórumtag
  • 42 posts

Nekem is Sora hajtókarom van ;)
Szilárd+LooR+Én voltunk múlt héten Esztergomba túrázni! De nekünk (nekem) elég volt oda elmenni, meg vissza! Visegrád, hmm...Szilárd! Esztergom után + 30 km! Egyszer elmehetünk oda is! :D Az már 160 km lenne...áh inkább mégse...vagy nemtudom! :D

Szép kis túra lenne. Honnan indultatok? (Mármint múlt héten.)

LooR

LooR

vendég

• fórumtag
  • 114 posts

Mármint 52-es nagytányér?! ;)

Merre szoktál bicózni? Milyen messzire mész el?
Itt a többség montis, épp most jöttünk meg egy túráról. Amúgy outis a Schnell, meg én, a Szilárd meg montis, de országúton lenyom mindenkit! :D

ANETT ezt úgyírtad mintha minket nehéz lenne lerángatni a tereprõl ... pedig elmentem veletek Ezstergomba is óúton:D + idén má nyomtam néhány db 100-130 -as óúti Tourt.
Amúgy Isteb hozzott STibi
A szél szót emel: "Menj el!"
De a madár már nem felel:
Tollak nélkül nem repül el...

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,388 posts

Ja igen fini volt a tekerés! Vki tudna mondani egy számot, hogy mennyit mentünk, mert itthon is el kell dicsekedni!

62 Km :) 66,5ös max, ~14es átlag, Kb ~4,5óra tekerés

Feltöltött kép

Majd felrakom én is a képeket...

Grolsch

Grolsch

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,323 posts
Nekem is Sora hajtókarom van ;)
Szilárd+LooR+Én voltunk múlt héten Esztergomba túrázni! De nekünk (nekem) elég volt oda elmenni, meg vissza! Visegrád, hmm...Szilárd! Esztergom után + 30 km! Egyszer elmehetünk oda is! :D Az már 160 km lenne...áh inkább mégse...vagy nemtudom! :D

STibi

STibi

vendég

• fórumtag
  • 42 posts

Itt a többség montis, épp most jöttünk meg egy túráról. Amúgy outis a Schnell, meg én, a Szilárd meg montis, de országúton lenyom mindenkit! :D

Igen. 52es nagytányér(Sora). Esztergom és környékén szoktam bringázni, álltalában Visegrád fele, arra úgyis szép a kilátás. :) Amúgy Pilismaróti vagyok.

Grolsch

Grolsch

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,323 posts

Bizony! Nagy, vékony kerék, elön jó teló, 52es hajtókar; és száguldás....

STibi

STibi

vendég

• fórumtag
  • 42 posts

Isten hozott köztünk S. Tibi! Jó tejerést és fórumozást! Trekking?

Bizony! Nagy, vékony kerék, elön jó teló, 52es hajtókar; és száguldás....

ridergirl20

ridergirl20

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,188 posts
Ja.Szasz Tibi!
én in üdv,bár én új, and béna vok

Grolsch

Grolsch

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,323 posts

Sziasztok!

Gondoltam én is bekapcsolódom a forumba, hamár Komárom-Esztergom megyei vagyok, és bringázok. Van egy gyönyörû trekkingem, és szeretek túrázgatni.

Üdv.: S.Tibi

Isten hozott köztünk S. Tibi! Jó tejerést és fórumozást! Trekking?