Jelentkezz be Regisztrálj
Komárom-Esztergom megye bringásai ide!
Írta 2006. július 17. - 10:25
Írta 2006. július 17. - 10:21
Írta 2006. július 17. - 10:07
Írta 2006. július 17. - 10:06
Írta 2006. július 17. - 09:48
Nem mentem utánatok,mert hát a ... a.... a... a programom máskép alakult!
Képeket majd feltöltöm este,mikor hazaértem melóból!
Hotmaat...szóhoz sem jutok.Hogy merted betenni azt a képet rólam?Nem szégyelled magad?
Írta 2006. július 17. - 09:42
Csütörtökön Vértesbe, de mintha Szilárd írta volan, hogy te akkor nem érsz rá.
Szilárd jól tudja AKKOR nem érek rá.
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ Svájc miatt nem tekerhetek egy hétig:(
Mi lesz így velem .... Lemaradok minden jóról, ok tudom Svájc szép + minden de akkor is. Várom azért, monnyuk olyan lesz mint egy tortóra ott lesznek a szép hegyek erdõk stb NÁLAM meg nem lesz briga.....
De a madár már nem felel:
Tollak nélkül nem repül el...
Írta 2006. július 17. - 08:47
Csütörtökön Vértesbe, de mintha Szilárd írta volan, hogy te akkor nem érsz rá.Nahh mind1 ha mentek majd vhova szóljatok plz ha még én is beférek:D
Írta 2006. július 17. - 08:02
Írta 2006. július 17. - 00:02
Nahh mind1 ha mentek majd vhova szóljatok plz ha még én is beférek:D
Amúgy új rekord: a Budai hg túra óta nem aludtam SEMMIT:p
De a madár már nem felel:
Tollak nélkül nem repül el...
Írta 2006. július 16. - 23:20
Az jó. Én álltalában 30 alá nem adok:) Innen minden 30km-re van, Esztergom is meg a visegrádi vár is. Ja és Dobogókõ is.Hihi...kinek mennyi. Én alapvetõen elég lusta vagyok (de ezen már dolgozom) ezért nem tekerek minden nap. Ha elindulok outival 40 km alá nem szeretem adni! 142 km fölé meg még sose mentem.
Bár az a 40 km változó...ha csak 1,5 órára van idõm, akkor választhatok, hogy 25 km hegyen, vagy 40 km síkon. Kb.
Írta 2006. július 16. - 23:00
Hát igen...én meg se próbáltam, ellentétben veled, meg a többiekkel!Khm, azért nem mindenütt keleltt menni, pl a réteses emelkedõn Te se voltál ott. _Ilyen_ meredek nem nagyon volt a túrán, de vagy 15Km tuti volt hegynek felefele, és ebbõl néhányszor elég srossz úton.
Mondjuk úgy, hogy jós vagyok és tudtam elõre mi lesz! ...ja nem-nem...megvan: Hotmaat bicóját árultuk Szilárdal az úton, csak sajna nem jött arra senki!
Írta 2006. július 16. - 22:59
Hát az úgy volt...
Szóval fura volt, hogy outival akármennyire nyomta, sose tudtam 40 km/h fölé menni...de ezt betudtam pudingságnak...aztán fura volt, hogy menet közben lenulláztam, és folyamatosan figyeltem az órát, 30 km/h alá nem mentem, az átlagsebességre meg 25 km/h-t írt :chin:
Aztán ott telt be a pohár, amikor a szokott útvonalamon egyszer 50 km távolságot, aztán másnap 40 km távolságot mért, és tuti kavicsról-kavicsra ugyanarra menetem!!!
Szóval amikor eladtam a régi outimat, rajta hagytam "ajándékba", hátha neki jobban mûködik! Én utáltam.
Aztán most vezeték nélkülim van és teljesen meg vagyok vele elégedve! Egyszer sem volt olyan érzésem, hogy "márpedig ennél többel megyek", míg a Velo 8-nál egy csomószor...mond nyugodtan paranoiának
De a kilóméter óra topikban mások is panaszkodtak arra, hogy pontatlan...de ha neked nincs bajod vele, örülj neki, hogy kifogtad!
A velo5-tel volt ilyen érzésem, hogy nem igaz hogy csak 36-38at tudok egyenesben outival menni, mikor 40-45el is kéne hogy menjen (régebben minden erõfeszítés nélkül ment annyit)... szal akkor figyelem, köszi!
(Akkor elsõre helyesen írva:)
hotmaat: Köszönöm a fuvart! (Meg a haverodnak is)
"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám
Írta 2006. július 16. - 22:55
Hát az úgy volt...Anett: Hogy csalt a velo8? Ne keseríts el, velo 5 helyett vettem (oútin az van), hogy ezen legyen jobb...
Szóval fura volt, hogy outival akármennyire nyomta, sose tudtam 40 km/h fölé menni...de ezt betudtam pudingságnak...aztán fura volt, hogy menet közben lenulláztam, és folyamatosan figyeltem az órát, 30 km/h alá nem mentem, az átlagsebességre meg 25 km/h-t írt :chin:
Aztán ott telt be a pohár, amikor a szokott útvonalamon egyszer 50 km távolságot, aztán másnap 40 km távolságot mért, és tuti kavicsról-kavicsra ugyanarra menetem!!!
Szóval amikor eladtam a régi outimat, rajta hagytam "ajándékba", hátha neki jobban mûködik! Én utáltam.
Aztán most vezeték nélkülim van és teljesen meg vagyok vele elégedve! Egyszer sem volt olyan érzésem, hogy "márpedig ennél többel megyek", míg a Velo 8-nál egy csomószor...mond nyugodtan paranoiának
De a kilóméter óra topikban mások is panaszkodtak arra, hogy pontatlan...de ha neked nincs bajod vele, örülj neki, hogy kifogtad!
Írta 2006. július 16. - 22:50
Az akarat ide kevés volt!
http://img.tar.hu/so.../21747625.jpg#3
http://img.tar.hu/th.../23752182.jpg#3
Jók a képek Sunset! Köszi!!
Khm, azért nem mindenütt keleltt menni, pl a réteses emelkedõn Te se voltál ott. _Ilyen_ meredek nem nagyon volt a túrán, de vagy 15Km tuti volt hegynek felefele, és ebbõl néhányszor elég srossz úton.
De vállalkozó kedvûeknek persze ilyen emelkedõk is voltak
http://img.tar.hu/th.../23751851.jpg#3
http://img.tar.hu/th.../23751879.jpg#3
(Jó öreg képen nem látszik rendesen milyen meredek volt eredetileg, de az látszik hogy a gumiknak egy V alakú út valamelyik oldalán kellett volna megtapadni, mert középen kõ volt)
"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám
Írta 2006. július 16. - 22:46
Szilárd: Köszi, mobilhoz képest ami a mozgás miatt nem mosódott el, azok tényleg elmennek, amiket a kis kompaktommal nyomok azok egy részét meg megtalálod a képtáramon, azt a minõséget inkább szeretem
Anett: Hogy csalt a velo8? Ne keseríts el, velo 5 helyett vettem (oútin az van), hogy ezen legyen jobb...
Egy kép van amin Te tolod, MX a válln viszi a bicót, de ezt is mozgás közben lõttem, és alig látszik (109es). [Hozzászoktam hogy a mostani fényképezõm elbírja ha mozgás közben fényképezek vele, vissza kell szoknom hogy 2 sec-ig le kell merevednem ha fényképezek-telefonnal.]
Írta 2006. július 16. - 22:41
Hihi...kinek mennyi. Én alapvetõen elég lusta vagyok (de ezen már dolgozom) ezért nem tekerek minden nap. Ha elindulok outival 40 km alá nem szeretem adni! 142 km fölé meg még sose mentem.jó vicc és jó ötlet is.
Mennyi az a napi adag?
Bár az a 40 km változó...ha csak 1,5 órára van idõm, akkor választhatok, hogy 25 km hegyen, vagy 40 km síkon. Kb.
Írta 2006. július 16. - 22:34
Írta 2006. július 16. - 22:26
Amúgy én se tudok elképzelni egy több órás túrát ital, meg kaja nélkül! :chin:
Írta 2006. július 16. - 22:09
Amúgy a csütörtöki incidens miatt mentem ma Mtbzni. Fain volt!!! Letekertem 56 kmt. CSak az volt fura, hogy ljtõn nem mentem 30nál többet ott, ahol álltalában 50nel megyek.
Írta 2006. július 16. - 21:02
good night!én ma hiperaktív vagyok, ugyhogy nem kell aludnom:D
bye